فکر کنم تا یکی دو روز آینده لیست رو آپدیت بکنن. باید چک کرد دوباره که بازیکن حذف شده تو ترکیب نباشه.
تعویضها هم دقیقا همینطوریه. و تعویض اتوماتیک هم تنها وقتی صورت میگیره که تعویض دستی اصلا انجام نداده باشی توی اون راند.
فکر کنم تا یکی دو روز آینده لیست رو آپدیت بکنن. باید چک کرد دوباره که بازیکن حذف شده تو ترکیب نباشه.
تعویضها هم دقیقا همینطوریه. و تعویض اتوماتیک هم تنها وقتی صورت میگیره که تعویض دستی اصلا انجام نداده باشی توی اون راند.
سلام .یه سوال ؟ چیدن بازیکنان چه جوری هست؟ مثلا روز اول 2 تا بازی برگزار میشه ترکیب از این چهار تیم باشه؟ بعد که فردا دو بازی دیگه شروع شد تیم رو به کل عوض کنیم؟ یا اینکه این بازیکنان انتخابی ماله دور اول گروهی میباشد؟
سلام
این مورد که شما گفتید یه فانتزی جدیده که در کنار این مسابقات هست به اسم Daily 7s . دوستان می تونن این رو هم ببین . هر روز مسابقه ترکیب از همون روز هست و یه سری محدودیت ها هم برداشته میشه .
ولی فانتزی که بچه ها تاپیکش رو زدن همون فانتزی کلاسیکه . ترکیب رو در کل مرحله گروهی و از همه بازیکن ها باید انتخاب کنید . و فقط پایان هر دور از مرحله گروهی یک تغییر می تونید داشته باشید . طبیعتا 4 بازیکن تعویضی دارید که بله میشه در طول هر دور تعویض کنیم با یه سری قوانین مشخص .
پس اون تصور من اشتباه بود؟ (من بازیکن ترکیه رو چون بازی اول ترکیه از ایسلند زودتر بود گذاشتم ببینم چند میگیره اگر کم گرفت در عرض یکی دو روز که مونده به بازی اول ایسلند پس بازیکن ایسلندی رو بجاش بیارم !! ...)و فقط پایان هر دور از مرحله گروهی یک تغییر می تونید داشته باشید .
تیم فانتزی: Gavcheran
یوزر پی سی ورلد: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تیم من
arsenal_amir
تیم فانتزی : HooMi3Lions
یوزر پی سی: fg_war2000
آقا تیم ما رو هم اضافه کنید ، فانتزی بدون شرکت قهرمان جام جهانی 2014 مگه میشه ؟
نام تیم : FC Taro
یوزر پی سی :hojjatinho
ما هم به عنوان قهرمان امسال فانتزی لیگ انگلیس، افتخار می دیم شرکت می کنیم
Prestige 88
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)