سلام دوستان بنده هم سمندEF7 بنزینی داشتم روش پیر شدم!بدترین ماشینی بود که تا حال توی عمرم گرفته بودم.تا 11هزارتای اول همه چی خوب و مرتب بود ولی از 12هزارتا مشکل اویل ماژول شروع شد!بسیار چرب و کثیف میکرد خودشو البته با گارانتی تعویض شد و درست شد.بعد از گذشتن 3هزارتای دیگه یعنی 15هزارتا دوباره از زیرش بسیار روغن میریخت و خیلی چرب شده بود و مشکل فکر کنم فشنگی روغن بود(اسمشو دقیق نمیدونم).یک مسافرت 800کیلومتری رفتم در مسیر برگشت کیلومترش از کار افتاد و اصلا انار کیلومترش رو قطع کردی شده بود اینم نمایندگی درستش کرد اما بعد از 6ماه دوباره خراب ششد و ایندفعه کیلومتر توی جاده انگار برای خودش بازی میکرد یهو میپرید رو 100 بعد یهو میرفت رو 30-40تا و همش فلاشر میزد و برقش حسابی قات زده بود.شیشه برقی عقبش سمت راننده از کار افتاد و تعویض شد.سنسور فشارهوا خراب شد و موتور کلا هنگ بود و نمایندگی هم نداشت و میگفتن باید یک ماه بخوابه تا برات امداد بزنیم.موتور بشدت وحشتناک کپ میکرد بطوری که موقع کپ کردن حس میکردی سرنشینای خودرو انگار دارن پرت میشن جلو.نشانه های واشر سوختن هم داشت ظاهر میشد و اویل ماژول هم مشخص بود که داره دوباره خراب میشه که تصمیم به فروشش گرفتم و در یک ماه پیش با جیگرخونی فراوون و با 4میلیون تومان ضرر موفق به فروشش شدم.(بعد از فروشش صاحبش فهمید خرابه و دیوانه ام کرد).در کل جسارت نشه به دوستانی که از این ماشین دارم عاجزانه خواهش میکنم اصلا سراغ این موتور پردردسر نرید که فقط خریدنش راحته بعدش دیگه همش خرابی هست و دیگه به این راحتی ها هم از شرش نمیتونید راحت شید.بجای این ماشین میتونید 405SLX بخرید که واقعا خیلی از این بهتره(خودم داشتمش)![]()