تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: ۲۰ هزارکیلومتر با سمند ۹۴ EF7

در آغاز فعالیت pishro353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    کره ی زمین!

پيش فرض

سلام دوستان بنده هم سمندEF7 بنزینی داشتم روش پیر شدم!بدترین ماشینی بود که تا حال توی عمرم گرفته بودم.تا 11هزارتای اول همه چی خوب و مرتب بود ولی از 12هزارتا مشکل اویل ماژول شروع شد!بسیار چرب و کثیف میکرد خودشو البته با گارانتی تعویض شد و درست شد.بعد از گذشتن 3هزارتای دیگه یعنی 15هزارتا دوباره از زیرش بسیار روغن میریخت و خیلی چرب شده بود و مشکل فکر کنم فشنگی روغن بود(اسمشو دقیق نمیدونم).یک مسافرت 800کیلومتری رفتم در مسیر برگشت کیلومترش از کار افتاد و اصلا انار کیلومترش رو قطع کردی شده بود اینم نمایندگی درستش کرد اما بعد از 6ماه دوباره خراب ششد و ایندفعه کیلومتر توی جاده انگار برای خودش بازی میکرد یهو میپرید رو 100 بعد یهو میرفت رو 30-40تا و همش فلاشر میزد و برقش حسابی قات زده بود.شیشه برقی عقبش سمت راننده از کار افتاد و تعویض شد.سنسور فشارهوا خراب شد و موتور کلا هنگ بود و نمایندگی هم نداشت و میگفتن باید یک ماه بخوابه تا برات امداد بزنیم.موتور بشدت وحشتناک کپ میکرد بطوری که موقع کپ کردن حس میکردی سرنشینای خودرو انگار دارن پرت میشن جلو.نشانه های واشر سوختن هم داشت ظاهر میشد و اویل ماژول هم مشخص بود که داره دوباره خراب میشه که تصمیم به فروشش گرفتم و در یک ماه پیش با جیگرخونی فراوون و با 4میلیون تومان ضرر موفق به فروشش شدم.(بعد از فروشش صاحبش فهمید خرابه و دیوانه ام کرد).در کل جسارت نشه به دوستانی که از این ماشین دارم عاجزانه خواهش میکنم اصلا سراغ این موتور پردردسر نرید که فقط خریدنش راحته بعدش دیگه همش خرابی هست و دیگه به این راحتی ها هم از شرش نمیتونید راحت شید.بجای این ماشین میتونید 405SLX بخرید که واقعا خیلی از این بهتره(خودم داشتمش)

تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    کره ی زمین!

پيش فرض

راستی ترمزش هم بشدت خطرناک بود.همش خالی میکرد و توی برندگی هم با یک ترمز آروم و نرمال سریع چوب میکرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    کره ی زمین!

13

راستی ترمزش هم بشدت خطرناک بود.همش خالی میکرد و توی بارندگی هم با یک ترمز آروم و نرمال سریع چوب میکرد.اصلا سراغ سمند نرید فقط!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام گرامی
    تشکر بابت زحماتی که بابت عکس ها کشیدید و اطلاعاتی که بدون چشم داشت می دید
    من رو بابت سورن کلاس 11 دو به شک کردید
    حقیقتا من تا چند ماه آینده ( یا شاید سال آینده ) قصد خرید خودرو رو دارم و حتما هم صفر خواهم خرید
    بین سورن کلاس 11 و ال 90 انتخاب بسیار سخته
    تا به الان ندیدم کسی از سورن کلاس 11 خیلی بد بگه ( از ال 90 هم به طبع همینطور )
    ایراد هایی مثل دید بد عقب در ال 90 یا عدم ثبات خودرو در پیچ ها با سرعت بالا رو در خیلی از سایت ها خوندم
    در مورد سورن هم بیشتر مشکل کپ کردن دنده 1 و 2 ملت رو اذیت کرده
    منتظرم ببینم موتور توربو واقعا روی سورن گذاشته می شه یا خیر
    شما واقعا سورن رو به کسی پیشنهاد می دید ؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام گرامی
    تشکر بابت زحماتی که بابت عکس ها کشیدید و اطلاعاتی که بدون چشم داشت می دید
    من رو بابت سورن کلاس 11 دو به شک کردید
    حقیقتا من تا چند ماه آینده ( یا شاید سال آینده ) قصد خرید خودرو رو دارم و حتما هم صفر خواهم خرید
    بین سورن کلاس 11 و ال 90 انتخاب بسیار سخته
    تا به الان ندیدم کسی از سورن کلاس 11 خیلی بد بگه ( از ال 90 هم به طبع همینطور )
    ایراد هایی مثل دید بد عقب در ال 90 یا عدم ثبات خودرو در پیچ ها با سرعت بالا رو در خیلی از سایت ها خوندم
    در مورد سورن هم بیشتر مشکل کپ کردن دنده 1 و 2 ملت رو اذیت کرده
    منتظرم ببینم موتور توربو واقعا روی سورن گذاشته می شه یا خیر
    شما واقعا سورن رو به کسی پیشنهاد می دید ؟
    خواهش میکنم . بله پیشنهاد میدم . من مشکل کپ رو دارم ولی یکم کار کنید قلقش دستتوون میاد و راحت میتونید رانندگی کنید . مصرف سوختش بسیار عالیه و به نسبت همچیبن ماشینی با همچین جثه ایی واقعا خوبه .

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •