تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: مشاوره برای ادامه تحصیل

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عاقا کسی نبود یه راهنمایی کنه الان هردیپلمی بگیرم دانشگاه میتونم رشتم رو عوض کنم توو آزاد یا کارودانش؟ بدون کنکور و پیش
    راستش یه نفره خیلی دوسش دارم اونم همینطور، ولی خونوادش به درس گیر میدن میخوام هرچه سریعتر برم دانشگاه تا خدا نکرده از دستش ندادم
    لطفا کمک کنید خیلی مهمه ممنون

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

سلام
    تا اونجایی که متوجه شدم زندگی شما بدون مدرک داره میچرخه و هدفتون از مدرک کار نیست
    بنابراین شما اولین هدفتون گرفتن دیپلمه.
    دو کار می تونید بکنید.
    دیپلم تجربی رو بگیرید و برید پیش دانشگاهی. تا بتونید تو هر رشته ی کارشناسی ثبت نام کنید
    تغییر رشته بدید و دیپلم فنی بگیرید و برید کاردانی ثبت نام کنید

سرعت این دو تا باهم خیلی فرق نداره. ولی در دومی زودتر کاردانی میگیرید و بعد میتونید کارشناسی ثبت نام کنید
    دوستان رشته های خیلی تاپی رو نام بردن. نرم افزار داروسازی و .. خیلی خیلی سخت هستن و اگه هدفتون کار نیست پیشنهاد نمی کنم
    بهتره توی دانشگاه ازاد بدون کنکور رشته های راحت تر ثبت نام کنید. مثل حسابداری٬‌ بدرد هم می خوره
    ضمنا تغییر رشته توی دانشگاه مثل هفت خان رستم میمونه اصلا روش حساب نکن.

3. 2 کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت hosseind017's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

1- اگه واقعا دوست داری بدونی در چه چیزی استعداد داری و الکی وارد یه رشته نشوی بعد ها به مشکل بخوری مثل من که از روی اجبار رشته نرم افزار خوندم الان خیلی پشیمونم
    بهتره از طریق گوگل چند تا test career شرکت کن اینجوری بهت میگه وارد چه شغلی بشی بهتره حتی ورژن ایرانی ان هم امده از طریق سایت ایران ذهن میتونی بفهمی خصوصیاتت چه ها هست و ...

2-اگه هدفت گرفتن مدرکه میتونی از طریق عملی کاربردی وارد هر رشته ای بشی مدرک فوق دیپلم بگیری الان همانطور که دوستان گفتن حسابداری و کامپیوتر رشته های خوبی هستند و با تجربه ای که من دارم رشته کامپیوتر هم میشه به صورت شخصی یاد گرفت اگه برنامه نویسی استعداد داری الان برنامه نویسی تحت اندروید خیلی در آمد زاست حتی در خارج برنامه نویسی اپل و اندروید خیلی بهش بها میدن حتی میونی کلاس های مجتمع فنی شرکت کنی و مدرک بگیری البته شبکه خیلی گرونه شهریه هر کلاس اون حدود 800 هزار تومن میشه و جز کار های با کلاس حساب میشه برنامه نویسی اندروید باید جاوا یاد بگیری و ....

3- با مدرک کاردانی مجاز به شرکت در هر کنکور میشی میتونی زبان و .. شرکت کنی بازار کار زبان خوبه حتی میتونی تور لیدر هم بشی یا با کار ترجمه پول در بیاری

4-البته کار کامپیوتر یه جوریه میتونی بدون دانشگاه رفتن یاد بگیری فقط نیاز داری مدرک بین المللی شبکه بگیری خودش جز ادم های کار درست به حساب خواهی امد حتی از مدارک دانشگاهی اعتبار بیشتری داره

5. این کاربر از hosseind017 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    تا اونجایی که متوجه شدم زندگی شما بدون مدرک داره میچرخه و هدفتون از مدرک کار نیست
    بنابراین شما اولین هدفتون گرفتن دیپلمه.
    دو کار می تونید بکنید.
    دیپلم تجربی رو بگیرید و برید پیش دانشگاهی. تا بتونید تو هر رشته ی کارشناسی ثبت نام کنید
    تغییر رشته بدید و دیپلم فنی بگیرید و برید کاردانی ثبت نام کنید

سرعت این دو تا باهم خیلی فرق نداره. ولی در دومی زودتر کاردانی میگیرید و بعد میتونید کارشناسی ثبت نام کنید
    دوستان رشته های خیلی تاپی رو نام بردن. نرم افزار داروسازی و .. خیلی خیلی سخت هستن و اگه هدفتون کار نیست پیشنهاد نمی کنم
    بهتره توی دانشگاه ازاد بدون کنکور رشته های راحت تر ثبت نام کنید. مثل حسابداری٬‌ بدرد هم می خوره
    ضمنا تغییر رشته توی دانشگاه مثل هفت خان رستم میمونه اصلا روش حساب نکن.
    راستش کار درست و حسابی هم ندارم اگه بتونم با مدرکم کار خوبم پیدا کنم خیلی بهتره
    چرا سرعت این دوتا فرقی نداره؟ واسه تجربی باید پیش رو پاس کنم بعدش کنکور بدم (تازه اگه قبول بشم کنکور رو، یعنی رتبه مناسب بیارم) خیلی زمان میبره نسبت به فنی حرفه ای
    پس اون شخصی که بهم گفتن بیا دیپلم کشاورزی رو بگیر بعد برو دانشگاه عوضش کن هرچی میخوای الکی گفتن؟
    رشته حسابداری آینده کاریش خووبه؟ باید تغییر رشته بدم دیگه؟ به کنکورم نیاز نداره درسته؟
    میخواستم تاجایی که امکان داره دی ماه دیپلمم رو بگییرم بعدش واسه بقیش تلاش کنم

1- اگه واقعا دوست داری بدونی در چه چیزی استعداد داری و الکی وارد یه رشته نشوی بعد ها به مشکل بخوری مثل من که از روی اجبار رشته نرم افزار خوندم الان خیلی پشیمونم
    بهتره از طریق گوگل چند تا test career شرکت کن اینجوری بهت میگه وارد چه شغلی بشی بهتره حتی ورژن ایرانی ان هم امده از طریق سایت ایران ذهن میتونی بفهمی خصوصیاتت چه ها هست و ...

2-اگه هدفت گرفتن مدرکه میتونی از طریق عملی کاربردی وارد هر رشته ای بشی مدرک فوق دیپلم بگیری الان همانطور که دوستان گفتن حسابداری و کامپیوتر رشته های خوبی هستند و با تجربه ای که من دارم رشته کامپیوتر هم میشه به صورت شخصی یاد گرفت اگه برنامه نویسی استعداد داری الان برنامه نویسی تحت اندروید خیلی در آمد زاست حتی در خارج برنامه نویسی اپل و اندروید خیلی بهش بها میدن حتی میونی کلاس های مجتمع فنی شرکت کنی و مدرک بگیری البته شبکه خیلی گرونه شهریه هر کلاس اون حدود 800 هزار تومن میشه و جز کار های با کلاس حساب میشه برنامه نویسی اندروید باید جاوا یاد بگیری و ....

3- با مدرک کاردانی مجاز به شرکت در هر کنکور میشی میتونی زبان و .. شرکت کنی بازار کار زبان خوبه حتی میتونی تور لیدر هم بشی یا با کار ترجمه پول در بیاری

4-البته کار کامپیوتر یه جوریه میتونی بدون دانشگاه رفتن یاد بگیری فقط نیاز داری مدرک بین المللی شبکه بگیری خودش جز ادم های کار درست به حساب خواهی امد حتی از مدارک دانشگاهی اعتبار بیشتری داره
    توو تست شرکت کردم شدم تیپ INFJ

من الان به کامپیوتر و زبان تسلط دارم، البته منظورم از تسلط مثلا برنامه نویسی نیست ولی چون اشنایی زیادی به نرم افزارها دارم فکر میکنم بهتر بتونم از عهده اش بر بیام اگه آینده شغلیشم مناسب باشه

به زبانم تسلط دارم تقریبا، ده تا تست کنکور امسال رو زدم 8 تاش درست بود
    الان به نظر شما با این شرایط و اینکه میخوام تا میشه سریع یه مدرک بگیرم برم دانشگاه، تغییر رشته بهتره؟ مثلا کامپیوتر بخونم
    زبان رو نمیشه بدون پیش و کنکور برم دانشگاه ادامه بدم؟

اگه بخوام رشته برنامه نویسی برم چه درسایی رو باید پاس کنم؟ درسایه عمومی رو همه رو پاس کردم فقط میمونه اختصاصیاا
    بعدش میتونم دی ماه دیپلمم رو بگیرم یا نمیزارن همه درسا رو یه جا امتحان بدم؟
    کلا واسه پیدا کردن تعداد واحد مجاز واسه امتحان دادن و دروس هر رشته سایتی جایی سراغ ندارید اطلاعات رو سرچ کنم؟
    Last edited by denzelmovie; 17-09-2015 at 01:02.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان گلم کسی نیس کمکم کنه؟
    الان بهترین رشته کامپیوتری از نظر آینده شغلی چیه؟ و میتونم دروسش رو توو یه ترم پاس کنم؟ دیپلمم رو میخوام اگه بشه امسال بگیرم بدون کنکور و پیش برم دانشگاه

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

مخابرات و الکترونیک خوبه .... چرا همون تجربی رو ادامه نمیدی ..

9. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مخابرات و الکترونیک خوبه .... چرا همون تجربی رو ادامه نمیدی ..
    یعنی آینده کاریشون بهتر از کامپیوتره؟
    چون میخوام دیپلم بگیرم بعدش سریع بدون پیش و کنکور وارد دانشگاه بشم
    تجربی بخوام ادامه بدم یکسال پیش دانشگاهی رو دارم بعدش کنکورم هست که اگه رتبه خوبی بیارم میرم دانشگاه یه کم وقت بیشتر میگیره

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

داداش اراده کنی یکسال اب خوردنه در عوض همون جایگاهی میخوای میرسی

12. 2 کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آخه به علت شرایطی که پست های قبل گفتم میخوام سریع دیپلم بگیرم وارد دانشگاه شم
    الان بخوام دیپلم تجربی بگیرم یکسال پیش هستش بعدش کنکورم معلوم نیست همین حالا قبول شم یه رشته خوب
    بازم به نظرتون تجربی بهتر از فنی حرفه ایه؟

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •