تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 42

نام تاپيک: آیا پرداخت 9 هزارتومان ""هزینه راه اندازی سرویس"" اجباریه ؟

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

خب اگه قرار باشه هزینه رانژه رو بدم که دیگه چه کاریه؟ اون یکی خط رو هم میزارم رانژه بمونه ولی یکی از دوستان میگفت ظاهرا تا دو ماه دیگه ثبت نام جدید نداره درسته؟

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

البته معمولا تهدیدشون بکنی به شکایت کوتاه میانند من خودم همیشه همین کار میکنم
    تهدید کردم ، گفتن هرجایی دوست دارین شکایت کنید
    سایتشونو نشون دادن ، گفتن طبق قوانین شاتل باید 10 تومن هزینه ی نصب رو پرداخت کنید

خود سازمان تنظیم مقررات معین کرده که شرکتا فقط میبایستی هزینه رانژه خط رو از مشترک بگیرن و به هیچ عنوان حق ندارن که به زور یا بالاجبار هزینه نصب رو از مشترک بگیرن و در صورتی که مشترک صلاح ببینه که خودش میتونه نصب کنه ، به هیچ عنوان نباید 9500 تومن رو ازش بگیرن...
    این دوستمون هم در صورتی که در سایت 195 شکایت کنه ، هم میتونه حق خودشو بگیره و هم اینکه جلوی دزدی این شرکتو بگیره ؛ اگه تموم اون کسانی که از شاتل سرویس گرفتن ، همون اول از این شرکت بابت پول زور گرفتن ( هزینه نصب ) شکایت میکردن ، الان دیگه شاتل آدم شده بود و این پولو از مشترکان نمیگرفت...
    داداش میدونی دقیقا کجای سایت تنظیم مقررات این قانون نوشته شده
    میخوام با مستندات کامل از شاتل شکایت کنم

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تهدید کردم ، گفتن هرجایی دوست دارین شکایت کنید
    سایتشونو نشون دادن ، گفتن طبق قوانین شاتل باید 10 تومن هزینه ی نصب رو پرداخت کنید

داداش میدونی دقیقا کجای سایت تنظیم مقررات این قانون نوشته شده
    میخوام با مستندات کامل از شاتل شکایت کنم
    - هزينه نصب و راه اندازي بر عهده مشتري است يا سرويس دهنده؟
    در صورت درخواست مشترك هزينه راه اندازي تجهيزات انتهايي(مودم) به عهده مشترك است كه دراين صورت سقف تعرفه راه اندازي خدمت براي سرويس ADSLطبق مصوبه 152مبلغ نود و پنج هزار( 95000 ) مي باشد كه در صورت درخواست مشترك،ارايه كننده خدمات موظف بهنصب و راه اندازي تجهيزات انتهايي مشتركين خواهد بود

http://complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=f07019f3-2863-4c70-ab44-f092d36f681f

4. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در صورت درخواست مشترك هزينه راه اندازي تجهيزات انتهايي(مودم) به عهده مشترك است كه دراين صورت سقف تعرفه راه اندازي خدمت براي سرويس ADSLطبق مصوبه 152مبلغ نود و پنج هزار( 95000 ) مي باشد كه در صورت درخواست مشترك،ارايه كننده خدمات موظف بهنصب و راه اندازي تجهيزات انتهايي مشتركين خواهد بود

http://complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=f07019f3-2863-4c70-ab44-f092d36f681f

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه خواستی ازشون سرویس بگیری ، حتما شکایت کن...
    هنوز سرویسی نگرفته و اول کار از ملت دزدی می کنن ، چه برسه به بعدش!!! واقعا بدترین شرکت و دزد ترین شرکت و شارلاتان ترین آدما و ... همه در شاتل خلاصه میشه.

7. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگه خواستی ازشون سرویس بگیری ، حتما شکایت کن...
    هنوز سرویسی نگرفته و اول کار از ملت دزدی می کنن ، چه برسه به بعدش!!! واقعا بدترین شرکت و دزد ترین شرکت و شارلاتان ترین آدما و ... همه در شاتل خلاصه میشه.
    این اوپراتورهای شاتل که انقدر مطمئن حرف میزنن حتما میدونن دست شاتل با سازمان تنظیم مقررات توی یک کاسه است
    اگه شکایت کنم صد درصد به نتیجه نمیرسم

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

این اوپراتورهای شاتل که انقدر مطمئن حرف میزنن حتما میدونن دست شاتل با سازمان تنظیم مقررات توی یک کاسه است
    حالا شما شکایت کن چیزی که از دست نمیدی ولی ممکنه چیزی بگیری. من یکبار قبلا بخاطر ی مساله دیگه شکایت کرده بودم چندین مرتبه زنگ زدن تا رضایت منو بگیرن. حالا خود دانی.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئن باش حق با توئه ؛ اگه خواستی از شاتل بگیری ، حتمااا شکایت کن...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

محتوای مخفی: نقل قول 

حالا شما شکایت کن چیزی که از دست نمیدی ولی ممکنه چیزی بگیری. من یکبار قبلا بخاطر ی مساله دیگه شکایت کرده بودم چندین مرتبه زنگ زدن تا رضایت منو بگیرن. حالا خود دانی.
    مطمئن باش حق با توئه ؛ اگه خواستی از شاتل بگیری ، حتمااا شکایت کن...

توی متن شکایت چی بنویسم رفقا

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بعد از یک هفته بالاخره نت وصل شد

با مرکز شاتل توی شهرمون تماس گرفتم گفتم سرویس گیمینگ رو فعال کنید ، گفتن سرویس "گیم نت" واسه اکو 128 ارائه نمیشه ، باید یک مگ به بالا داشته باشین

با پشتیبانی تهران تماس گرفتم ، گفتن الان سرویس گیمینگ روی پنل شما اعمال میکنم ، گفتن خط شما روی 15 مگ اپ شده که بعد از فعال سازی سرویس گیمینگ به 2 مگ تغییر پیدا میکنه

پ ن : وقتی خطم روی 15 مگ اپ شده بود هیچ نویزی نداشتم که اوپراتور شاتل از تعجب میخواست شاخ دربیاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •