خب اگه قرار باشه هزینه رانژه رو بدم که دیگه چه کاریه؟ اون یکی خط رو هم میزارم رانژه بمونه ولی یکی از دوستان میگفت ظاهرا تا دو ماه دیگه ثبت نام جدید نداره درسته؟
خب اگه قرار باشه هزینه رانژه رو بدم که دیگه چه کاریه؟ اون یکی خط رو هم میزارم رانژه بمونه ولی یکی از دوستان میگفت ظاهرا تا دو ماه دیگه ثبت نام جدید نداره درسته؟
تهدید کردم ، گفتن هرجایی دوست دارین شکایت کنید
سایتشونو نشون دادن ، گفتن طبق قوانین شاتل باید 10 تومن هزینه ی نصب رو پرداخت کنید
داداش میدونی دقیقا کجای سایت تنظیم مقررات این قانون نوشته شده
میخوام با مستندات کامل از شاتل شکایت کنم
- هزينه نصب و راه اندازي بر عهده مشتري است يا سرويس دهنده؟
در صورت درخواست مشترك هزينه راه اندازي تجهيزات انتهايي(مودم) به عهده مشترك است كه دراين صورت سقف تعرفه راه اندازي خدمت براي سرويس ADSLطبق مصوبه 152مبلغ نود و پنج هزار( 95000 ) مي باشد كه در صورت درخواست مشترك،ارايه كننده خدمات موظف بهنصب و راه اندازي تجهيزات انتهايي مشتركين خواهد بود
http://complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=f07019f3-2863-4c70-ab44-f092d36f681f
اگه خواستی ازشون سرویس بگیری ، حتما شکایت کن...
هنوز سرویسی نگرفته و اول کار از ملت دزدی می کنن ، چه برسه به بعدش!!! واقعا بدترین شرکت و دزد ترین شرکت و شارلاتان ترین آدما و ... همه در شاتل خلاصه میشه.
این اوپراتورهای شاتل که انقدر مطمئن حرف میزنن حتما میدونن دست شاتل با سازمان تنظیم مقررات توی یک کاسه است
اگه شکایت کنم صد درصد به نتیجه نمیرسم
حالا شما شکایت کن چیزی که از دست نمیدی ولی ممکنه چیزی بگیری. من یکبار قبلا بخاطر ی مساله دیگه شکایت کرده بودم چندین مرتبه زنگ زدن تا رضایت منو بگیرن. حالا خود دانی.
مطمئن باش حق با توئه ؛ اگه خواستی از شاتل بگیری ، حتمااا شکایت کن...
بعد از یک هفته بالاخره نت وصل شد
با مرکز شاتل توی شهرمون تماس گرفتم گفتم سرویس گیمینگ رو فعال کنید ، گفتن سرویس "گیم نت" واسه اکو 128 ارائه نمیشه ، باید یک مگ به بالا داشته باشین
با پشتیبانی تهران تماس گرفتم ، گفتن الان سرویس گیمینگ روی پنل شما اعمال میکنم ، گفتن خط شما روی 15 مگ اپ شده که بعد از فعال سازی سرویس گیمینگ به 2 مگ تغییر پیدا میکنه
پ ن : وقتی خطم روی 15 مگ اپ شده بود هیچ نویزی نداشتم که اوپراتور شاتل از تعجب میخواست شاخ دربیاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)