تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 65 اولاول 12345671353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

نمی فهمم چرا باشگاه حاضر شد با ضرر 15 میلیون پوندی دی ماریا رو رد کنه !! یعنی اینقدر تویه تیم اضافی بود و مشتری نداشت ؟!
    + اینکه فن خال از خرید پدرو شدیدا حمایت کرده و گفته پدرو از جمله بازیکنانی هست که منچستر بهش نیاز داره ! به هر حال فن خال سرمربی تیم هست و پاسخگوی مستقیم نتایج؛ امیدوارم بعدا این دست مصاحبه ها فراموش نشه. شاید این اکثریتی که میگن تیم مدافع می خواد، تیم مهاجم می خواد، پدرو به درد منچستر نمی خوره، فروش فن پرسی اشتباه بود، فروش دی ماریا اشتباه بود، خرید گایتان اشتباه هست، سیله سن گزینه مناسبی نیست، اشتباه می کنن.

البته در مورد دی ماریا من شدیدا با این موافقم !

امیدوارم باشگاه در آینده پیراهن شماره 7 منچستر که بر تن بازیکنایی مثل بکام رونالدو و اسطوره های باشگاه بود نزاره هر بازیکن بی لیاقت و پول پرستی از راه میرسه این پیراهن تنش کنه

2. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

میدونید چی زور داره .. دی ماریا که اصلا دلش با تیم نبود و میخواست بره پاریس اونوقت همش مصاحبه میکرد که میخوام تو تیم باشم و این حرفا ...که معلوم شد همش تظاهر بوده
    دخیا هم که مشخصه ... آرزوشه بره رئال و هیچ ابایی از این مساله نداره

بعد اون وقت بازیکنی مثل فن پرسی که هم طرفدارا عاشقش بودن و هم خودش دوست داشت تو تیم باشه این جوری دادیمش رفت
    نانی که کوه انگیزه بود و همش میگفت دوست داره تو تیم باشه دادیم رفت ... نانی ای که از خیلی از اسم هایی که به تیممون لینک میشن بازیکن بهتریه

صحبت از سیلسن هست که خب از نظر فنی فرق زیادی با بقیه دربازه بان هامون نداره ... تنها حسنش بازی با پای خوبش هست
    پدرو هم که صحبت در رابطه باهاش زیاد شده

4. 10 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من فقط یه نکته رو بگم

چند صفحه قبل پست دوستان منچستری رو خوندم دیدم همشون از رفتن دیماریا ناراحت هستن !
    بعد یکسری دوستان از اینکه دروغ تحویل هوادارا داده دل خوش ندارن

در حالی که من اصلا اینطور فکر نمیکنم
    دیماریا از اول هدفش منچستر نبود (( فصل قبل بعد جدایی از رئال ))

نمیدونم فصل نقل و انتقالات گذشته یادتون هست یا نه ؟؟
    بعد از اینکه تصمیم به جدایی گرفت پاری سنت ژرمن تصمیم به خرید دیماریا گرفت
    ولی به دلیل فری پلی مالی دیماریا نتونست به پاریس بره
    به اجبار راهی منچستر شد تا بعد رفع مشکل مالی پاریس راهی این تیم بشه

در واقع دیماریا الان به خاطر پول راهی پاریس نشد
    از همون اولشم هدفش پول و پاریس بود ولی راه قانونی نذاشت

من اینجوری به داستان نگاه میکنم
    خرید دیماریا از اولش هم اشتباه بود
    ولی خب به منچستر اومد و جالبتر اینکه فن خالی که دیماریا رو خرید خودشم فروختش !! (( یعنی فصل قبل نمیدونست لزومی بهش نداره ؟ و تو 1 فصل فهمید مورد نیاز نیست ؟))

6. 9 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

میدونید چی زور داره .. دی ماریا که اصلا دلش با تیم نبود و میخواست بره پاریس اونوقت همش مصاحبه میکرد که میخوام تو تیم باشم و این حرفا ...که معلوم شد همش تظاهر بوده
    دخیا هم که مشخصه ... آرزوشه بره رئال و هیچ ابایی از این مساله نداره

بعد اون وقت بازیکنی مثل فن پرسی که هم طرفدارا عاشقش بودن و هم خودش دوست داشت تو تیم باشه این جوری دادیمش رفت
    نانی که کوه انگیزه بود و همش میگفت دوست داره تو تیم باشه دادیم رفت ... نانی ای که از خیلی از اسم هایی که به تیممون لینک میشن بازیکن بهتریه

صحبت از سیلسن هست که خب از نظر فنی فرق زیادی با بقیه دربازه بان هامون نداره ... تنها حسنش بازی با پای خوبش هست
    پدرو هم که صحبت در رابطه باهاش زیاد شده
    من همه اینا رو از چشم فن خال یک دنده و لجباز می بینم. فکر نمی کنم غیر از این هم باشه البته. نانی رو رد کردیم، دی ماریا رو هم همینطور تا گایتان رو بگیریم ؟!
    اگه فن پرسی رو فروختیم اشکال نداره به شرطی که جاش رو با یه مهاجم بهتر پر کنیم که این اتفاق ظاهرا اصلا قرار نیست بیافته ! به نوعی اتفاقات فصل قبل داره تکرار میشه. ما می بایست برای فروش حداقل فن پرسی بیشتر صبر می کردیم. به شخصه دیگه اصلا از رفتن دخیا و دی ماریا ناراحت نمیشم چون این دو تا بازیکن هر چقدر هم از نظر فنی خوب باشن ولی دلشون اینجا نیست؛ بهتره برن هر جایی که دلشون می خواد. قلب یه بازیکن باید واسه تیمش بتپه.

دیماریا از اول هدفش منچستر نبود (( فصل قبل بعد جدایی از رئال ))
    می تونه همین بوده باشه ولی نکته اینجاست که دخیا تویه این مدت حتی یه مصاحبه هم نکرد که بگه آره، من می خوام بمونم. همه مصاحبه هاش خنثی بود ولی دیماریا گفت می خوام بمونم، چندین و چند بار. اونم می تونست خنثی مصاحبه کنه و بعد با خیال راحت بره پی اس جی. اینکه با بازیکن بخواد با هوادار ها بازی کنی اصلا جالب نیست.

کسی توقع نداره همه مثل گیگز و امثالش باشن؛ ولی این نوع رفتار هم درست نیست. بعضی بازیکن ها به بعضی تیم ها تعلق ندارن، نا خالصی به حساب میان.

8. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

می تونه همین بوده باشه ولی نکته اینجاست که دخیا تویه این مدت حتی یه مصاحبه هم نکرد که بگه آره، من می خوام بمونم. همه مصاحبه هاش خنثی بود ولی دیماریا گفت می خوام بمونم، چندین و چند بار. اونم می تونست خنثی مصاحبه کنه و بعد با خیال راحت بره پی اس جی. اینکه با بازیکن بخواد با هوادار ها بازی کنی اصلا جالب نیست.

کسی توقع نداره همه مثل گیگز و امثالش باشن؛ ولی این نوع رفتار هم درست نیست. بعضی بازیکن ها به بعضی تیم ها تعلق ندارن، نا خالصی به حساب میان.

در کنار دیماریا میشه مسئولان منچستر و فن خال رو مقصر دونست

اول اینکه اصلا چرا دیماریا رو خریدن ؟؟؟ در حالی احتمالش زیاد بود بره پاریس
    دوما بر فرض دیماریا رو لازم داشتن
    پس چرا دارن میفروشنش ؟؟؟
    اگه باشگاه نخواد دیماریا نمیتونه بره در حالی که فن خال الان یادش باید اونو بفروشه

------------

فصل قبل هیچوقت این موضع ثابت نشد -- حتی بحثشم بین طرفداران رئال بود
    اینکه دیماریا به خاطر پول رئال رو ترک کرد ؟؟
    چون بعد چمپیونز شایعه شده بود درخواست افزایش دستمزد داده
    و بعد هم پرز راحت فروختش
    رئال فصل قبل در نبودش ضربه خورد ولی فروختنش بهتر بود
    به قول معروف هیچ بازیکنی از باشگاه بالاتر نیست
    که بخواد قیافه بگیره و .....

شایدم بعضی رئالی ها مثل من همین الان از فروختنش خوشحال باشن
    یه همچین بازیکنی میشه یکی مثل داوید لوئیز و ..... (( مثل بازیکن های ایرانی هر تیمی میرن میگن عشق بچه گیشون همون تیمه ))

به قول یکی از دوستان منچستری
    باید پیراهن شماره 7 باشگاه یک غسل بدن

10. 8 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

البته دوستان یونایتدی نمیخوام فضولی کرده باشم اما شما آنقدر هم به صداقت گفتار مربیتون ایمان نداشته باشید. ون‌خال شاید بگه من دوست ندارم دیماریا و ده‌خه‌آ برن، اما تجربه نشون داده به یه تیپ بازیکنایی، خودش سیگنال میده که از تیم برن. کلا دوست نداره بازیکنی در تیمش باشه که به نوعی فردیت با خودش بیاره. دوست هم نداره برای یک بازیکن خاص انعطاف تاکتیکی زیادی در تیمش ایجاد کنه. مگر اینکه اون بازیکن خیلی خاص باشه.
    کلا یک چیزی که فن‌پرسی هم ضمنی بهش اشاره کرد اینه که فن‌خالِ تیم ملی هلند، متفاوت‌ترین فن‌خال دوران سرمربی‌گریش هست. شاید چون تیم ملی کشورش بوده و تورنمنت جام جهانی هم فرصت امتحان نمیداد، تصمیم گرفت چند ستاره‌ای که شاید در تیم‌های باشگاهی بیرون میذاشتشون رو به بازی بگیره (مشخصا اشنایدر و ون‌پرسی).
    فن‌خال در بعضی جوان‌ها چیزهایی می‌بینه که بخاطرش حاضر میشه یه بازیکن باتجربه و خوب رو کلا کنار بذاره. به بازیکن‌هایی که احساس کنه تلاش لازم برای اثبات خودشون نشون نمیدن هم رحم نمیکنه. از نظرش همه در ابتدا مساوی هستن و باید در تمرینات خودشون رو ثابت کنن. اگر در تمرین ویلسون از فن‌پرسی بیشتر دوندگی نشون بده، ویلسون اولویت اولش میشه. اگر دیماریا بنظرش زحمت لازم رو نکشه که خودش رو به فن خال اثبات کنه، یجورایی بهش میرسونه که راه خروج بازه. کاری هم نداره که فلان بازیکن قبلا ارزش‌های خودشو نشون داده.
    با شناختی که از LVG دارم، فکر میکنم دیماریا به این نتیجه رسیده که باید این فصل رو بین ترکیب اصلی و ذخیره در رفت و آمد باشه و اون هم نخواسته یک سال دیگه از فوتبالش رو برای اثبات خودش تلف کنه (تقریبا یک سال رو که با مصدومیت از دست داد.) به ون‌پرسی هم که عملا گفت جاش در تیم زیر 21 ساله‌هاست و باید از اونجا خودش رو به ترکیب اصلی برسونه.
    این روش ممکنه برای خیلی‌ها خوشایند نباشه (خود من دوست ندارم فن‌خال رو سرمربی بارسای فعلی ببینم) اما بالاخره از داخلش بازیکنایی مثل ژاوی، والدز، پویول، مولر و یه دوجین ستاره هلندی بیرون اومدن.
    ون خال اگر با یک تیم نتیجه هم نگیره، برای مربی بعدی یک ویرانه به‌جا نمیذاره. بلکه یه تیم مستعد و آینده‌دار تحویل میده.
    Last edited by romantic; 03-08-2015 at 02:28.

12. 11 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

درباره دیماریا همه مطلعیم یه ماه پیش خودش و باشگاه پیشنهاد بایرن رو رد کرده بودن و گفته بود فصل بعد در یونایتد خواهد درخشید. کلا دیماریا حداقل تا قبل از خرید های جدید بعد از دپای، کاملا موندگار بود تو یونایتد.
    حالا این وسط چه اتفاقی افتاده کسی نمیدونه و تا زمان نهایی شدن قرارداد و مصاحبه های احتمالی از طرف آنخل و فن خال، همه صحبت ها پیرامون این موضوع شایعس.
    .
    .
    حدس من اینه بعد از خرید های جدید که که بسیار هزینه داشت برای باشگاه (مبلغ خرید + دستمزد سالانه) و ترازنامه خرید ها منفی شد (مجموع هزینه های خرید بعد از رفتن فرگی رو هم پشت سر اون هست)در این بین psg در بهترین زمان ممکن پشنهاد داد. پیشنهادی که درسته 15 میلیون کمتر از خرید دیماریا هست، اما مبلغ پیشنهادی کاملا قابل توجهه و باید اینم در نظر داشت که یونایتد با موندن دیماریا در منچستر در فصل جاری هفته ای 200 هزار پوند (بعضی جاها 280 هزار پوند عنوان شده) بهش پرداخت میکرد که حدودا میشه سالی 10 تا 15 میلیون (با پاداش و...).
    به نظر من باشگاه علاقه داشت به دیماریا فرصت بده برای یک فصل دیگه. ولی اینجا بحث پول هم هست. خیلی از بازیکنا هم به همین خاطر در لیست خروج باشگاه قرار گرفتن مثل رابین، فالکائو یا حتی نانی ای که اگر قرار بود برگرده به تیم باید هفته ای نزدیک 100 هزار پوند میگرفت. اگر قرار باشه بیش از این در بحث مالی بی مهابا باشیم، قطعا به مشکل بر میخوریم. من خودم خیلی ناراحت شدم که بعد فالکائو رابین رو از دست دادیم و اینطوری خط حمله خالی شد. ولی واقعا فالکائو فصل قبل جواب نداد و رابین هم به نسبت سنش، واقعا دستمزد بالایی میگیره.
    اینطور نباید فکر کنیم فیر پلی مالی فقط برای سیتی و psg هست و خروج یه بازیکن هم الزاما ربطی به نظر مربی نداره. به نظر من هم دی ماریا لیاقت پیراهن 7 رو داشت و من از زحماتی که برای یونایتد کشید ممنونم. کاش شرایطی پیش میومد که میتونست خودش رو اثبات کنه در یونایتد.
    به اون دوستمون جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید بگم، اگر موضوع دستمزد هفتگی رو فاکتور بگیریم، کلا تیم های فرانسه و لیگ فرانسه، انتخاب پنجم بازیکنان بزرگ هستش (بعد از تیم های مطرح 4 لیگ اصلی اروپا). این موضوع کتمان ناپذیره. ولی وقتی بحث شرایط و خصوصا دستمزد پیش میاد، این انتخاب پنجم، در نبود آلترناتیو بهتری میشه انتخاب اول.
    .
    .
    با رفتن دیماریا، میتونیم امیدوار باشیم که به یانوزای بیشتر بازی برسه و اعتماد به نسش رو به دست بیاره، چون سایه دیماریا تو قبل از مصدومیت و نیمکت نشینیش، بدجور تاثیر گذاشت رو بازیکنای دیگه خصوصا یانوزای. چذب پدرو هم میتونه محتمل باشه، چون هم پولش هست و هم دستمزد پدرو کمتره. فکر کنم تو بارسا هفته ای 60 یا 70 هزار پوند میگیره.، خصوصا اینکه فنخال گفته احتمالا 433 بازیکنه در فصل جاری..
    خروج رافائل و رفتنش به لیون ناراحت کنندس. ولی من هنوز تو کف قیمت لیون هستم. 3میلیون پوند همش؟؟ برای رافائل. مگه داریم؟ مگه میشه؟
    با رفتن رافائل، شماره 2 نویلی میتونه به دارمیان برسه و 7 دیماریا به دپای.
    کماکان منتظر خرید مدافع!!!

14. 12 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تا زمان نهایی شدن قرارداد و مصاحبه های احتمالی از طرف آنخل و فن خال، همه صحبت ها پیرامون این موضوع شایعس.
    دقیقا .. تمام صحبت های ما در مورد رفتن دیماریا تا اون زمان بیشتر گمانه زنی هست؛ ولی حسین جان به نظر من منچستر اگه می خواست دیماریا رو نگه داره حتما راه حلی برای این موضوع پیدا می کرد (با فرض اینکه مسایل مالی مطرح باشن که بعید می دونم به این شدت بوده باشه). دی ماریا خرید بسیار گرونی بود که فقط 1 فصل برای ما بازی کرد و اتفاقا موفق هم بود. به نظر من قطعا عوامل مهم تری از مسایل مالی پشت این انتقال بوده.

کماکان منتظر خرید مدافع!!!
    یه کم بعیده دیگه برای خرید مدافع اقدام کنیم و به نظر می رسه فن خال عزمش رو جزم کرده که با همین ترکیب فصل بعد رو بازی کنه. از یه دیدگاه اگه بگیم این کار حماقته پر بیراه نگفتیم ولی باید منتظر موند و دید. ما چهار رقیب خیلی آماده داریم این فصل؛ چلسی، سیتی، آرسنال و لیورپول، قرار هم نیست این فصل برای مقام های 3 و 4 بجنگیم !

16. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

البته اگه رفتن دی ماریا بر اساس مسائل فنی باشه و بخواد بعد از رفتنش مصاحبه کنه قابل قبول نیست
    چون الان دیگه بازیکن ما نیست و با این نیمدن سر تمرینات و کارایی که این مدت کرده نشون میده که تصمیمش چند مدتی هست گرفته
    خب قاعدتا تو این شرایط هوادارا از فنخال و باشگاه حمایت میکنن

در رابطه با فیر پلی مالی تا اونجا که میدونم ما حالا حالاها میتونیم خرید کنیم بدون اینکه مشکلی پیش بیاد برامون
    بازیکنتیی هم که از تیم جدا شدن البته قبل از جدایی دی ماریا سالانه 30 ملیون پوند حقوق میگرفتن که خب مبلغ خیلی زیادی بوده

18. 11 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لبته دوستان یونایتدی نمیخوام فضولی کرده باشم اما شما آنقدر هم به صداقت گفتار مربیتون ایمان نداشته باشید. ون‌خال شاید بگه من دوست ندارم دیماریا و ده‌خه‌آ برن، اما تجربه نشون داده به یه تیپ بازیکنایی، خودش سیگنال میده که از تیم برن. کلا دوست نداره بازیکنی در تیمش باشه که به نوعی فردیت با خودش بیاره. دوست هم نداره برای یک بازیکن خاص انعطاف تاکتیکی زیادی در تیمش ایجاد کنه. مگر اینکه اون بازیکن خیلی خاص باشه.
    کلا یک چیزی که فن‌پرسی هم ضمنی بهش اشاره کرد اینه که فن‌خالِ تیم ملی هلند، متفاوت‌ترین فن‌خال دوران سرمربی‌گریش هست. شاید چون تیم ملی کشورش بوده و تورنمنت جام جهانی هم فرصت امتحان نمیداد، تصمیم گرفت چند ستاره‌ای که شاید در تیم‌های باشگاهی بیرون میذاشتشون رو به بازی بگیره (مشخصا اشنایدر و ون‌پرسی).
    درسته کاملا فقط یه نکته ای که هست اینه که معمولا مربی های بزرگ بی رحم هستن و این صرفا مربوط به فن خال نیست فرگوسن هم این خصوصیت رو داشت البته نه دیگه به این شدت ولی هیچ مربی اجازه نمی ده در کل بازیکنی از تیم اهمیت بیشتری پیدا کنه
    --------------------------------------------
    در مورد دیماریا رفتنش یه نکته مثبتی که داره اینه که فشار روانی رو تیم نیست که مثلا دیماریا الان ذخیرست یا ...
    البته نکات منفی هم داره ولی به هر حال نمی شه الان قضاوت کرد
    رافائل هم که داره می ره خاطرات خوب و بد زیاد داره از گلش به لیورپول تو آنفیلد یا اخراجش مقابل بایرن که شاید یه CL رو از ما گرفت
    ولی من به شخصه دوسش داشتم به خصوص تو فصل آخر فرگوسن فوق العاده بود
    امیدوارم موفق باشه

20. 10 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •