تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 23 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 230

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2015-2016

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تایید انتقاد مورینیو ازسوی اتحادیه فوتبال انگلیس

ژوزه مورینیو شب گذشته پس از شکست مقابل آرسنال در ومبلی، به شدت از کیفیت چمن این ورزشگاه انتقاد کرده بود.

به گزارش "ورزش سه"، روز گذشته تیم های چلسی و آرسنال در چارچوب سوپرجام فوتبال انگلیس ملقب به کامیونیتی شیلد، به مصاف هم رفتند که این بازی با برتری 1-0 آرسنال به اتمام رسید. این اولین شکست مورینیو مقابل آرسن ونگر در 14 بازی گذشته بود.

سرمربی چلسی در نشست خبری پس از بازی، در مورد وضعیت چمن ورزشگاه ومبلی اظهارنظر کرده و آن را فاجعه خوانده بود. امروز سخنگوی اتحادیه فوتبال انگلیس نیز ضمن تایید انتقاد ژوزه مورینیو، تاکید کرد که ضمن استقبال و قبول اعتراضات صورت گرفته، بهبود وضعیت زمین ورزشگاه ومبلی را ادامه داده و به زودی آن را به کیفیت استاندارد خواهند رساند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FA accepts Mourinho criticism of Wembley surface after Chelsea defeat

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرین بازی پیش فصل رو چهارشنبه یک بر صفر به فیورنتینا باختیم
    البته بیشتر از بازیکنای ذخیره استفاده شده بود و بازیکنای اصلی بیشتر نیمه دوم اومدن
    نتایج پیش فصل زیاد خوب نبود ولی نتایج بازی های تدارکاتی مهم نیست و تازه از فردا شب با بازی سوانسی استارت این فصل می خوره

ظاهرا کاستا مشخص نیست که به بازی فردا می رسه یا نه و احتمالا باید رمی جای اون بازی کنه
    آمار چلسی مقابل سوانسی خیلی خوبه و 5 بازی اخیر مقابل اونو با نتایج خوب برده
    بازی های هفته اول رو تا جایی که یادم میاد با برد شروع کردیم و امیدوارم فردا هم نتیجه خوب بگیریم

4. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی عجیبی بود!
    تیم شروع خیلی خوبی داشت و مدام داشت حمله می کرد
    نیمه اول برتری بیشتر با چلسی بود
    فقط گل نیمه اول رو خیلی بد خوردیم و توپی که دو بار دفع شد خیلی راحت گل شد

نیمه دوم هم اخراج کورتوا کلا روند بازی رو عوض کرد
    یکمی صحنه بحث برانگیزی بود یعنی به نظرم رسید خطا توی محوطه نبود
    عجیب هم بود همچین کاری کرد چون شاید گل نمیشد و پنالتی اخراج انتخاب بدیه
    حالا خوبه باز یه دروازه بان مطمئن مثل بگوویچ هست که این سه بازی که کورتوا محروم میشه رو بازی می کنه

از نظر دفاع زیاد خوب نبودیم و فکر کنم یه بخش اون به خاطر این بود که فابرگاس و ماتیچ توی هافبک دفاعی خیلی بد بودن
    به خصوص فابرگاس که من یادم نمیاد همچین بازی بدی کرده باشه!
    از اونور البته سوانسی هم بازیکنای خوبی داشت هم خیلی آماده بود و اینجوری همیشه بازی کنه باید رده های خوب جدول باشه
    خطا هم زیاد می کردن و تاکتیکشون توی دفاع این بود که هازارد رو سریع بزنن!

داور هم این وسط اشتباهاتی داشت
    یه صحنه روی کاستا مشکوک به پنالتی بود چند تا صحنه هم از خطاهای مشخص بازیکنای سوانسی گذشت
    پنالتی هم که همون طور گفتم مشکوک بود
    در کل هم نتیجه خوبی نبود و امیدوارم در ادامه امتیاز از دست ندیم
    برنامه بازی ها رو هم نگاه کنیم چند هفته آینده به شدت سخته...

6. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

با این وضعیت خرید بازیکن آخر فصل توی تاپ 4 باشیم باید خدا رو شاکر باشیم

همه تیما پیشرفت داشتن نسبت به قبل ما ترکیبمون همونه تازه دفاع چپ ذخیره هم هنوز نداریم

ایوانوویچ افتضاح بود امروز اعصابمو خراب کرد . دفاع چلسی که زمانی نقطه قوتمون بود حالا شده نقطه ضعف

البته اخراج کورتوا درست نبود گومیس توپو از دروازه داشت دور میکرد و کیهیل هم جلوشو میتونست بگیره ولی پنالتی درست بود
    Last edited by MORINIO; 08-08-2015 at 23:31.

8. 7 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این وضعیت خرید بازیکن آخر فصل توی تاپ 4 باشیم باید خدا رو شاکر باشیم

همه تیما پیشرفت داشتن نسبت به قبل ما ترکیبمون همونه تازه دفاع چپ ذخیره هم هنوز نداریم

ایوانوویچ افتضاح بود امروز اعصابمو خراب کرد . دفاع چلسی که زمانی نقطه قوتمون بود حالا شده نقطه ضعف

البته اخراج کورتوا درست نبود گومیس توپو از دروازه داشت دور میکرد و کیهیل هم جلوشو میتونست بگیره ولی پنالتی درست بود
    مورینیو با تیم های دومش هم بازی کنه دیگه حداقل دوم رو میشه
    ولی برای قهرمانی بازیکن خیلی نیاز داریم و فکر کنم این چند روز یه خبرایی میشه
    برای دفاع چپ رحمان رو فکر کنم به زودی بگیریم
    استونز رو هم اورتون خیلی داره قیمتشو الکی بالا میبره ولی میشه اونو هم بالاخره خرید

ایوانوویچ واقعا بد بود و توی سایت ها هم پایین ترین امتیاز رو گرفت
    اگه استونز بیاد یه خوبیش اینه که دفاع راست هم می تونه بازی کنه
    رحمان هم دفاع چپ باشه بعضی وقتا آزپلی هم سمت راست می تونه بازی کنه
    زوما هم باید بیشتر استفاده بشه و توی چندین پست می تونه بازی کنه

توی پستای دیگه فقط به نظرم هافبک وسط هم می خوایم چون میکل و رمیرز که ذخیره هستن خیلی مطمئن نیستن
    عجیبه چند وقت پیش اسم یه سری هافبک وسط خیلی خوب مثل ویتسل و آرانگوئیز به تیم لینک میشد و حتی به نظر می رسید نهایی میشن!
    نمی دونم دیگه چرا برای هافبک وسط خبری نیست
    اون دو تا دفاع و یه هافبک وسط رو بگیریم شرایط بهتر میشه و بیشتر ضعف ها جبران میشن
    الانم با یه بازی چیزی رو نمیشه مشخص کرد ولی امیدوارم دو هفته آینده که بازی های سختی داریم خدا رحم کنه

10. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

Di Marzio توی توییتر نوشته انتقال بابا رحمان قطعی شده. منبع معتبریه (مخصوصا در مورد چلسی). مبلغ انتقال به نظرم یه کم بالاست ولی با بازی که از ایوانویچ جلو سوانسی دیدم فک کنم هر جور شده باید رحمان و استونز به تیم اضافه بشن.

- - - Updated - - -

Di Marzio توی توییتر نوشته انتقال بابا رحمان قطعی شده. منبع معتبریه (مخصوصا در مورد چلسی). مبلغ انتقال به نظرم یه کم بالاست ولی با بازی که از ایوانویچ جلو سوانسی دیدم فک کنم هر جور شده باید رحمان و استونز به تیم اضافه بشن.

- - - Updated - - -

12. 3 کاربر از pedramh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره رحمان دیگه باید انتظار داشته باشیم به زودی نهایی بشه
    در مورد استونز هم چلسی می خواد پیشنهاد 30 میلیونی به اورتون بده و ممکنه دیگه این پیشنهاد رو قبول کنن
    از اونور من سیتی هم خطری به نظر می رسه و پیشنهاد 45 میلیونی به وولفسبورگ داده و شاید قبل بازی یکشنبه با چلسی اونو بگیره!
    البته شایعه های روزنامه هم همیشه واقعیت پیدا نمی کنه

در مورد اخراج کورتوا هم چلسی اعتراض کرده
    حالا قبول نشه هم مشکلی نیست چون بگوویچ خودش یه پا گلر درجه یکه
    جالبه توی سایت گل توی تیم منتخب هفته قرار گرفت

14. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

احتمالا این فصل اگر چلسی جامی بدست نیاورد قطعا مقصر اصلی کسی نیست جز کارنیرو ... البته جای تعحب نداره باید هم مورینیو این کار را انجام میداد و افکار را به سمت دیگری میبرد تا کمتر به نتیجه بازی اهمیت داده بشه شاید یکی از طرفدار های مورینیو خودم باشم اما با شرایطی که از زمان حضور در چلسی بوجود اورد دیگه اون شخصیت خاص را نداره همیشه ناکامی ها گردن بازیکان هست همیشه از بازیکن ها مثل یک برده استفاده میکنه هیچوقت نشده تو شرایط بحرانی از کسی حمایت کنه با وجود ستاره هایی که از دست میدیم بازیکن های سطح متوسطی را خریداری میکنم که تمام بر میگرده به خواسته های مورینیو
    فصلی که با حاشیه شروع بشه قطعا پایان موفقی نداره ... در مورد گلر هم با نبود کورتوا هیچ امیدی به بگوویچ نیست بازی فیورنتیا نشان داد که شاید یک نیم فصل زمان میبره با تیم هماهنگ بشه

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم خودم همیشه طرفدار و دوست دار مورینیو بودم، اما همیشه هم گفتم به شدت از حاشیه سازیاش بدم میاد، بعضی وقتا دلم میخواد سر به تنش نباشه
    نمونش همین دعوا و درگیری که با اوا راه انداخت، رسمی نیست ولی میگن مورینیو برگشته به دکتر تیم، به بانوی بزرگوار این تیم (!) گفته Son of a B**ch، البته به زبان شیرین اسپانیایی!
    آدم اگه شخصیت داشته باشه به هم تیمیش همچین حرفی نمیزنه، اونم به یه زن...، جای تاسف داره
    هنوز تازه اول راهه و واسه جام میجنگیم، تیممونم توانایی برنده شدن داره
    اما این رفتارای مورینیو واقعا مسخرست و هیچوقت از این رفتاراش خوشم نیومد، مثل کوستا که از جنگندگیش خوشم میاد، ولی خوی وحشیگریشو اصلا دوست ندارم

17. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم خودم همیشه طرفدار و دوست دار مورینیو بودم، اما همیشه هم گفتم به شدت از حاشیه سازیاش بدم میاد، بعضی وقتا دلم میخواد سر به تنش نباشه
    نمونش همین دعوا و درگیری که با اوا راه انداخت، رسمی نیست ولی میگن مورینیو برگشته به دکتر تیم، به بانوی بزرگوار این تیم (!) گفته Son of a B**ch، البته به زبان شیرین اسپانیایی!
    آدم اگه شخصیت داشته باشه به هم تیمیش همچین حرفی نمیزنه، اونم به یه زن...، جای تاسف داره
    هنوز تازه اول راهه و واسه جام میجنگیم، تیممونم توانایی برنده شدن داره
    اما این رفتارای مورینیو واقعا مسخرست و هیچوقت از این رفتاراش خوشم نیومد، مثل کوستا که از جنگندگیش خوشم میاد، ولی خوی وحشیگریشو اصلا دوست ندارم
    آره نباید به این حاشیه ها دامن زد
    ولی این که ناسزا گفته باشه بعید می دونم حقیقت داشته باشه و همون طور که گفتی رسمی نیست و شایعه ست
    اینجور موقع ها بقیه هم از آب گل آلود ماهی می گیرن!

بازی فردا با من سیتی جزو سخترین بازی های فصله
    من سیتی پرمهره ترین تیم این فصل لیگ برتره و الانم ظاهرا خیلی آماده ست
    بازی خیلی سختیه ولی اگه بازیکنا خودشون باشن میشه نتیجه خوبی گرفت
    بازی قبلی رو اگه دقت کنیم غیر از یه سری بازیکن که بد بودن هازارد ، کاستا و فابرگاس هم خودشون نبودن
    همین سه بازیکن هم روی فرم باشن من سیتی رو میشه اذیت کرد

+

رحمان هم انتقالش هنوز نهایی نشده و فقط روزنامه ها خبر می ذارن
    رومئو هم با 5 میلیون پوند به ساتهمپتون فروخته شد
    امسال کلا از اون فصل هاست که بیشتر بازیکنا میرن تا بیان
    تا آخر نقل و انتقالات باید منتظر بمونیم ولی اینجوری که تو خبرها هست فقط توی دفاع ممکنه بازیکن بگیریم

19. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •