تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: استفاده از دو هارد

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

تماس گرفتم شرکت گارانتی کننده و بهشون توضیح دادم این هاردی که برای من فرستادید هارد خودم نیست.
    از من سری Barracuda بوده الان این هارد جدید از سری Pipeline هست.

اول کارشناسشون اصلا متوجه حرفم نمی شد ولی شماره مدل ها را گرفت و گفت پیگیری میکنم تماس میگیرم.
    بعد یک کارشناس دیگه تماس گرفت و گفت درسته اسمش فرق داره ولی در عمل هیچی فرقی نداره و شرکت برای اینکه فروش بره اسمهای مختلفی میگذاره رو جنسش (مثالش داغونم کرد گفت مثل پرایدِ 132 و 141 میمونه هر جفتش پرایده هیچ فرقی نداره).
    هرچی بهش میگم فرق داره عزیز شما برایِ اینکه تعویض نکنی داری میگی نه ، بازم میگفت نه خیر اصلا فرقی نداره و ما فقط اینجا تنها فرقمون بینِ SSHD هست و هاردهای معمولی و این چیزایی که میگی همش الکی هست و فروشنده برای اینکه جنسش را بهت بفروشه بهت زده.

خلاصه قبول نکرد ، درنهایت من موندم و این هارد که امیدوارم حداقل سالم باشه و Frimware را ریست و دستکاری نکرده باشند که تو تست سالم نشون بده.

الانم دیگه مجبورم که پارتیشن بندی و استفاده کنم ، خلاصه که خریده خوبی نبود.
    بعد خرید به مشکل خوردم ، 40 روز برای گارانتی معطل شدم(اصفهان هستم و گارانتی تهران) و الانم که تعویض کردند ظاهرش میگه نو نیست و قشنگ چندتا خش واضح داره و درضمن جنسی هم که خریده بودم نیست.

سپاس که راهنمایی کردید عطا جان

2. این کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

سلام مجدد

یک موضوع جالبی پیش اومده.
    من هارد جدید را پارتیشن بندی کردم و روش سیستم عامل نصب کردم.

موضوع جالب اینجاست وقتی بین پارتیشن های هارد جدید کپی میکنم سرعت بین 20 تا 30 مگ هست.
    در مورد هارد وسترن قبلی هم همینطور سرعتش همین میزان هست.

ولی وقتی هارد به هارد کپی میکنم سرعتش بین 70 تا 100 مگ نوسان داره.

هر دو هارد روی پورت ساتا 2 هست.
    بنظرتون چرا سرعت کپی داخل هر هارد کم هست؟
    قبلا روی همون هارد گرین قبلی وقتی سیستم عامل روش بود با همون سرعت 70 مگ کپی میکرد در حالی که الان همون هارد گرین هم به 30 رسیده سرعت کپی کردنش و شده معادل هارد سیگیت جدید

سپاس

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مجدد

یک موضوع جالبی پیش اومده.
    من هارد جدید را پارتیشن بندی کردم و روش سیستم عامل نصب کردم.

موضوع جالب اینجاست وقتی بین پارتیشن های هارد جدید کپی میکنم سرعت بین 20 تا 30 مگ هست.
    در مورد هارد وسترن قبلی هم همینطور سرعتش همین میزان هست.

ولی وقتی هارد به هارد کپی میکنم سرعتش بین 70 تا 100 مگ نوسان داره.

هر دو هارد روی پورت ساتا 2 هست.
    قبلا روی همون هارد گرین قبلی وقتی سیستم عامل روش بود با همون سرعت 70 مگ کپی میکرد در حالی که الان همون هارد گرین هم به 30 رسیده سرعت کپی کردنش و شده معادل هارد سیگیت جدید

سپاس
    سلام .

در Copy/Paste بین درایوهای یک هارد دیسک ، اطلاعات باید بین ترکهای متفاوت جابجا شوند و در نتیجه هدها باید هر دفعه حجم کمی از اطلاعات رو بخوانند و در بافر ذخیره و سپس توسط همان هد روی ترک دیگری بنویسند که این مستلزم جابجایی زیاد هدها و در نتیجه افزایش در پارامترهایی مثل Seek Time ، Latency و ... میشود . در این روش انتقال دیتا برای هارد دیسک ها امکانپذیر نیست که بطور متوالی و پیوسته حجم زیادی از اطلاعات رو بخوانند و بافر کنند و سپس بنویسند .

همانطوریکه خودتان هم میدونید Seek Time مدت زمان صرف شده برای جابجایی هد از ترکی كه بر روي آن قرار دارد به ترک مقصد هست . اگر مکان اولیه هد در نزدیک ترک مقصد باشه و یا بر روی همان ترک باشد پس Seek Time حداقل یا صفر خواهد بود . ولی زمانی که فاصله ترکها زیاد باشه پس مقدار Seek Time حداکثر خواهد بود که روی سرعت انتقال دیتا تاثیر منفی میذاره .

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •