تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لپ تاپ lenovo y5070

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

از قدیم گفتن هر چی پول بدی همون قدر هم آش می خوری .
    چند روز پیش یه دستگاه ASUS G551 رو به سفارش مشتری خریدم . قیمتش حدود 4700 تا 4750 هست تو بازار ( گارانتی اصلی )
    چند تا قابلیت های خوب این دستگاه :
    1- هد ست فوق العاده
    2- موس گیمینگ و عالی
    3- سیستم خنک‌کننده قدرتمند و کم صدا ( که بعید می دونم Lenovo در حد این باشه )
    4- سرعت بالای دستگاه بصورتی که : نصب ویندوز 8.1 + درایور + نصب نرم افزارهای عمومی مثل Nero + Office + انواع player + WEB browser + .net ها و همچنین پارتیشن بندی با اکرونیس رو کلا توی 27 دقیقه اونم رو هارد معمولیش انجام دادم . ( نصب ویندوز روی SSD بود)
    5- Lenovo دارای DVD/RW بصورت اکسترنال هست که این یعنی اوج افتضاح در خلاقیت !!!! تا آدم باهاش کار نکنه نمی تونه نظر بده که چقدر دست و پا گیر هستش .
    در کل بگم اینجا جای بحث و نظر دادن هست و جای توهین به دیگران نیست . دوستان از جمله خودم رعایت کنن
    الان حدود 5 یا 6 سالی می شه کارم فروش لپ تاپ هستش و تقریبا همه نوع لپ تاپ رو تست کردم . ( ASUS همیشه سر تر از LENOVO بوده و هست ، هم تو طراحی هم تو کارایی . فقط یکم گرونتره و اونم منطقیه . گارانتی 2 سال و کیف و موس و . . . . )
    پیروز باشید
    Last edited by G U L D A N; 09-06-2015 at 12:29.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوستان بهتره کلماتی رو به کار نبرین که باعث توهین به سایر کاربران نشه .

برخی پست هایی که احساس شد ممکنه باعث ایجاد حاشیه بشه به حالت تعلیق در آمد تا نویسنده تصحیح کنه . در صورت عدم تصحیح پست ها پاک خواهند شد .

سایر پست هایی که حالت توهین داشته باشه از الان بدون اخطار پاک میشن

هر انتقادی دارین در بخش پیشنهاد و انتقادات مطرح کنید .

با تشکر
    Last edited by Public Enemy; 09-06-2015 at 12:25.

3. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

حذف شود . .
    Last edited by G U L D A N; 09-06-2015 at 17:58.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی از اینکه کل پست من رو پاک کردی ! حداقال اون 4 تا کلمه رو پک می کردی که اصلا توهین هم نبود . ( این جمله توهین نیست
    قا چرا از خودتون حرف در میترید اخه؟ )
    بگذریم اینجا جای دعوا نیست و من با کسی دعوا نمی کنم . سعی می کنم ا همه دوست شم . .
    واقعا خسته نباشید . واقعا عجب ناظم خوبی I YOU
    پست حذف نشده بود به حالت تعلیق در اومده بود تا خودتون مجددا ویرایشش کنید .

بنده دسترسی لازم برای ویرایش پست ها رو ندارم

پست رو دوباره تایید می کنم در اولین فرصت ویرایشش کنید

باز هم با عرض پوزش

6. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دوستان سلام میخوام یک لپ تاپ گیمینگ بگیر از این lenovo Y5070 خوشم اومده اما هرجا میرم در رابطش تحقیق کنم هرکی یک چیزی میگه و تصمصیم گرفتم بیام این جا چون به نظرم بهتر دوستان توضیح میدن.
    برم سراغ نکته هایی که برام مهمه:
    1-من باتری لپ تاپ خیلی برام مهمه آیا باتری این لپ تاپ تا 4،5 سال سالم میمونه یعنی مثل بعد از یک مدتی زود زود تموم نمیشه؟؟؟ مثلا در موقعه بازی مثل فیفا 15 چند ساعته باطریش تمومه میشه؟؟ یا مثل اگر یک فیلم بخوای ببینی؟؟؟ یا مثل اینترنت بری و کارهای غیر سنگین انجام بدی؟؟؟؟
    اینم بگم که اصلا دوست ندارم موقعه بازی مثلا فیفا 15 که سیستم مورد نیاز کمتری نصبت به بازی های ویچر3 و gta v میخواد حتما موقع بازی شارژرش وصل باشه...
    بعد در نیومدن باتری این یکم نگرانم کنندس اونایی که لپ تاپ لنوو دارن و باتریش قابل جداشدن نیست میگن ناراضی ان، چون رو باتری زیاد دووم نمیاره و اگه بخوای مستقیما با برق استفاده کنی هم مدام از باتری جریان رد میشه، حتی اگه برنامه خود لنوو (energy manager) رو استفاده کنی با این که جریان برقو تو 60 درصد قطع میکنه ولی با هربار روشن و خاموش کردن یکم از باتری استفاده میکنه و از 60 درصد میاد پایین و بازم تا 60 درصد شارژ میکنه...
    از طرفی هم میگن که باتری لپ تاپ های لنوو رو به راحتی پیدا نمیشه...
    2- بنده اهل بازی های جورواجور نیستم و فقط فوتبال بازی میکنم آیا با این لپ تاپ تا 4 سال آینده میشه باهاش سری بازی های فیفا و پی ای اس رو باهاش رو کیفیت high اجرا کرد؟؟؟ البته الان انتظار دارم بازی های الان فیفا رو بتونم روی ultra روی این لپ تاپ اجرا کنم...
    3-من آخر نفهمیدم صفحه نمایش این لپ تاپ ips یا tft؟؟؟؟
    بعد آیا این مورد رو تایید می کنید که صفحه نمایش ips مثلا موقعه بازی فوتبال توپ رو دنباله دار نشون میده؟
    4-بنده یک سری به سایت لنوو زدم بیشتر کارت گرافیک 960m این لپ تاپ رو دو گیگ زده بود و یک کانفینگ چهار گیگ اینا چه فرقی دارن؟

ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان سلام میخوام یک لپ تاپ گیمینگ بگیر از این lenovo Y5070 خوشم اومده اما هرجا میرم در رابطش تحقیق کنم هرکی یک چیزی میگه و تصمصیم گرفتم بیام این جا چون به نظرم بهتر دوستان توضیح میدن.
    برم سراغ نکته هایی که برام مهمه:
    1-من باتری لپ تاپ خیلی برام مهمه آیا باتری این لپ تاپ تا 4،5 سال سالم میمونه یعنی مثل بعد از یک مدتی زود زود تموم نمیشه؟؟؟ مثلا در موقعه بازی مثل فیفا 15 چند ساعته باطریش تمومه میشه؟؟ یا مثل اگر یک فیلم بخوای ببینی؟؟؟ یا مثل اینترنت بری و کارهای غیر سنگین انجام بدی؟؟؟؟
    اینم بگم که اصلا دوست ندارم موقعه بازی مثلا فیفا 15 که سیستم مورد نیاز کمتری نصبت به بازی های ویچر3 و gta v میخواد حتما موقع بازی شارژرش وصل باشه...
    بعد در نیومدن باتری این یکم نگرانم کنندس اونایی که لپ تاپ لنوو دارن و باتریش قابل جداشدن نیست میگن ناراضی ان، چون رو باتری زیاد دووم نمیاره و اگه بخوای مستقیما با برق استفاده کنی هم مدام از باتری جریان رد میشه، حتی اگه برنامه خود لنوو (energy manager) رو استفاده کنی با این که جریان برقو تو 60 درصد قطع میکنه ولی با هربار روشن و خاموش کردن یکم از باتری استفاده میکنه و از 60 درصد میاد پایین و بازم تا 60 درصد شارژ میکنه...
    از طرفی هم میگن که باتری لپ تاپ های لنوو رو به راحتی پیدا نمیشه...
    2- بنده اهل بازی های جورواجور نیستم و فقط فوتبال بازی میکنم آیا با این لپ تاپ تا 4 سال آینده میشه باهاش سری بازی های فیفا و پی ای اس رو باهاش رو کیفیت high اجرا کرد؟؟؟ البته الان انتظار دارم بازی های الان فیفا رو بتونم روی ultra روی این لپ تاپ اجرا کنم...
    3-من آخر نفهمیدم صفحه نمایش این لپ تاپ ips یا tft؟؟؟؟
    بعد آیا این مورد رو تایید می کنید که صفحه نمایش ips مثلا موقعه بازی فوتبال توپ رو دنباله دار نشون میده؟
    4-بنده یک سری به سایت لنوو زدم بیشتر کارت گرافیک 960m این لپ تاپ رو دو گیگ زده بود و یک کانفینگ چهار گیگ اینا چه فرقی دارن؟

ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

عزیز ممنون میشم برای مشاوره تاپیک جدید ایجاد کنین

با تشکر

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •