تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: بلاتکلیفی جوانان // درد و دل + راهکار

داره خودمونی میشه sirerfankarimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام من هم یه مدت بعد از لیسانسم دنبال کار بودم و بلاتکلیف شاید 1 سال دنبال کار میگشتم
    ماشالله همه جاام یا فامیل میگیرن یا آشناهااشون را
    تا اینکه خودم در صدد اومدم شرکت فروش تجهیزات شبکه بزنم
    امروز رفتم برای کارهای ثبت
    بعد کلی دنگ و فنگ گفتند باید خودت و شریکات و بازرس هاای شرکتت برن سو پیشینه بگیرن !!!
    بعدم آگهی بدی تو روزنامه
    من نفهمیدم مظورش از آگهی تو روزنامه برای شرکت چیه !! کسی هست کمکم کنه اینجااا !!!

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام من هم یه مدت بعد از لیسانسم دنبال کار بودم و بلاتکلیف شاید 1 سال دنبال کار میگشتم
    ماشالله همه جاام یا فامیل میگیرن یا آشناهااشون را
    تا اینکه خودم در صدد اومدم شرکت فروش تجهیزات شبکه بزنم
    امروز رفتم برای کارهای ثبت
    بعد کلی دنگ و فنگ گفتند باید خودت و شریکات و بازرس هاای شرکتت برن سو پیشینه بگیرن !!!
    بعدم آگهی بدی تو روزنامه
    من نفهمیدم مظورش از آگهی تو روزنامه برای شرکت چیه !! کسی هست کمکم کنه اینجااا !!!

ثبت شرکت یک مراحل مشخصی داره ... که حتما لازم نیست خودتون انحام بدین.
    می تونید یک وکیل بگیرید واون کارهاتون رو انجام بده.
    حدود صد تا دویست تومن هزینه اش می شه ولی دیگه مراحل اداری رو خودشون می شن.

3. این کاربر از tajrobenik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام من ۲۵ سالمه.سخت افزار کامپیوتر خوندم،منم مشکل دارم اصلا نمی تونم تمرکز کنم وقتی فیلم نگاه میکنم انگار گیج میشم هیچی ازش نمیفهمم باید اون قسمتشو دو تا سه بار عقب جلو کنم تا اینکه بفهمم .اصلا انگار مغزم کشش نداره دیگه نمیکشه،حال حوصله بیرون رفتم ندارم روزی حداقل ۷ یا ۸ ساعت پای کامپیوتر می‌نشینم کارم شده همین هر روز مثل دیروز از خودم دیگه بدم میاد ،سرمایه‌ ندارم که کاری شروع کنم اگهی استخدام هم همش الکیه یا اگه شرکت خصوصی هم باشه یه کارهایی از ادم میخواد ک توی رشته ام نخوندم ،اصلا امید ندارم .خواستم اطلاعات در مورد رشته تحصیلی را بروز کنم شاید باورتون نشه هرچی میخوام بخوانم اصلا نمیشه یعنی حال و حوصله ندارم

5. این کاربر از sagad1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام من ۲۵ سالمه.سخت افزار کامپیوتر خوندم،منم مشکل دارم اصلا نمی تونم تمرکز کنم وقتی فیلم نگاه میکنم انگار گیج میشم هیچی ازش نمیفهمم باید اون قسمتشو دو تا سه بار عقب جلو کنم تا اینکه بفهمم .اصلا انگار مغزم کشش نداره دیگه نمیکشه،حال حوصله بیرون رفتم ندارم روزی حداقل ۷ یا ۸ ساعت پای کامپیوتر می‌نشینم کارم شده همین هر روز مثل دیروز از خودم دیگه بدم میاد ،سرمایه‌ ندارم که کاری شروع کنم اگهی استخدام هم همش الکیه یا اگه شرکت خصوصی هم باشه یه کارهایی از ادم میخواد ک توی رشته ام نخوندم ،اصلا امید ندارم .خواستم اطلاعات در مورد رشته تحصیلی را بروز کنم شاید باورتون نشه هرچی میخوام بخوانم اصلا نمیشه یعنی حال و حوصله ندارم
    دوست عزیز ببخشید که اینقدر رک بهتون میگم، اینی که شما نوشتی یعنی تنبلی، منم مثل شما سخت افزار خواندم، 30 سالم هم است، شما که به اینترنت دسترسی داری میتونی کلی کتاب پی دی اف بگیری و شروع کنی معلومات خودت رو به روز کردن، برای کار پیدا کردن هم دنبال Help Desk باش، یا تکنسین کامپیوتر، خلاصه پایین تری کاری که در زمینه ی کامپیوتر است، شما باید یه دری پیدا کنی که وارد بازار کار بشی بعد دنبال ارتقاء باشی، خیلی رو راست بهم بگم، با تنبلی و اینکه حال و حوصله هیچ کاری نداری و اینها به هیچ کجا نمیرسی، مگر اینکه هدفت این باشه یه پارتی پیدا کنی بری اداره ی دولتی و صبح بری پشت میز عصر بیای.

7. 3 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزیز ببخشید که اینقدر رک بهتون میگم، اینی که شما نوشتی یعنی تنبلی، منم مثل شما سخت افزار خواندم، 30 سالم هم است، شما که به اینترنت دسترسی داری میتونی کلی کتاب پی دی اف بگیری و شروع کنی معلومات خودت رو به روز کردن، برای کار پیدا کردن هم دنبال Help Desk باش، یا تکنسین کامپیوتر، خلاصه پایین تری کاری که در زمینه ی کامپیوتر است، شما باید یه دری پیدا کنی که وارد بازار کار بشی بعد دنبال ارتقاء باشی، خیلی رو راست بهم بگم، با تنبلی و اینکه حال و حوصله هیچ کاری نداری و اینها به هیچ کجا نمیرسی، مگر اینکه هدفت این باشه یه پارتی پیدا کنی بری اداره ی دولتی و صبح بری پشت میز عصر بیای.
    البته درسته با دست رو دست گذاشتن کاری درست نمیشه !
    ولی مثلا برای همین رشته ای که گفتی اگه همه مطالعه کنن کار براشون پیدا میشه !؟ اگه همه سوادشونو زیاد کنن کار براشون پیدا میشه !
    والا اینجوری که بعضی دوستان خوشبینانه هم میگن نیست !
    این کشور به شکل عجیبی خروجی فارغ التحصیل از دانشگاه های متفاوت داره ! مخصوصا رشته ای مثل کامپیوتر
    خب مشخصه که همه فارغ التحصیل ها کار پیدا نمیشه !
    اینجور وقتا تنها حرفی که دوستان میزنن اینه برو کار یاد بگیر ! برو فنی حرفه ای و ...
    بابا مشکل اصلی اینه فارغ التحصیلامون به شدت زیاده و کار هایی که دولت ایجاد میکنه بسیار کم !
    تنها رشته هایی که یه کم وضعشون خوبه رشته های زیر مجموعه تجربی مثل پرستاری - اتاق عمل و ... هست اونم به این دلیل هر غیر انتفاعی - پیام نور و آزاد در پیتی اینا رو نیاورده !
    خلاصه کلام : فارغ التحصیل ها چندین برابر کار های موجود هستن و این مشکل هم توی 10 سال گذشته پیش اومده ، نمیدونم دوستان چرا جوری حرف میزنن که انگار همه باید نخبه بشن تا کار براشون پیدا بشه !

9. 6 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

البته درسته با دست رو دست گذاشتن کاری درست نمیشه !
    ولی مثلا برای همین رشته ای که گفتی اگه همه مطالعه کنن کار براشون پیدا میشه !؟ اگه همه سوادشونو زیاد کنن کار براشون پیدا میشه !
    والا اینجوری که بعضی دوستان خوشبینانه هم میگن نیست !
    این کشور به شکل عجیبی خروجی فارغ التحصیل از دانشگاه های متفاوت داره ! مخصوصا رشته ای مثل کامپیوتر
    خب مشخصه که همه فارغ التحصیل ها کار پیدا نمیشه !
    اینجور وقتا تنها حرفی که دوستان میزنن اینه برو کار یاد بگیر ! برو فنی حرفه ای و ...
    بابا مشکل اصلی اینه فارغ التحصیلامون به شدت زیاده و کار هایی که دولت ایجاد میکنه بسیار کم !
    تنها رشته هایی که یه کم وضعشون خوبه رشته های زیر مجموعه تجربی مثل پرستاری - اتاق عمل و ... هست اونم به این دلیل هر غیر انتفاعی - پیام نور و آزاد در پیتی اینا رو نیاورده !
    خلاصه کلام : فارغ التحصیل ها چندین برابر کار های موجود هستن و این مشکل هم توی 10 سال گذشته پیش اومده
    من با حرف شما مخالفم، قبول دارم که کار کم و رقابت زیاد است ولی خیلی از فارغ التحصیل ها (حداقل تو دانشگاه ما) سواد کافی برای ورود به بازار کار رو ندارند، این سواد هم با مطالعه به وجود میاد هم با کار، برای همین گفتم حداقل کاری که میشه پیدا کردن در زمینه ی کامپیوتر، حتی نصب ویندوز، و در کنارش مطالعه کردن.
    کار فرما که لزوما دولت هم نیست، هیچ وقت نمیاد شغلی رو به شخصی بده که نه سابقه داره نه معلومات.

11. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

البته قسمت افزایش علم خوب هست ... و موافقتم.
    اما کار ...
    کار کردن اونم در سطحی که بری یک شرکت و براشون کار های کابل کشی شبکه رو انجام بدی...
    یا کار های پی ام ( تمیز کاری سخت افزار شرکت های مختلف)
    یا نصب ویندوز و یا ...
    از نظر علمی اولاش خوب هست ... اما از نظر بازار کار...
    بعد از یک سال که برای شرکت خصوصی کار کردی
    هیچی دیگه همه کار های اونا رو بلدی ... پول هم اونا بیشتر حاضر نیستن بهت بدن. ترجیه می دن یک تازه کار بیاد و کار شما رو انجام بده و پول کم تر بگیره....
    ................. حداقل برای انتخاب شرکت خصوصی شرکتی رو انتخاب کنید که جای پیشرفت رو داشته باشه ..

13. این کاربر از tajrobenik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

البته قسمت افزایش علم خوب هست ... و موافقتم.
    اما کار ...
    کار کردن اونم در سطحی که بری یک شرکت و براشون کار های کابل کشی شبکه رو انجام بدی...
    یا کار های پی ام ( تمیز کاری سخت افزار شرکت های مختلف)
    یا نصب ویندوز و یا ...
    از نظر علمی اولاش خوب هست ... اما از نظر بازار کار...
    بعد از یک سال که برای شرکت خصوصی کار کردی
    هیچی دیگه همه کار های اونا رو بلدی ... پول هم اونا بیشتر حاضر نیستن بهت بدن. ترجیه می دن یک تازه کار بیاد و کار شما رو انجام بده و پول کم تر بگیره....
    ................. حداقل برای انتخاب شرکت خصوصی شرکتی رو انتخاب کنید که جای پیشرفت رو داشته باشه ..
    به نظر من این کار های سطح پایین فقط برای ورود هست نه برای موندن، تجربه ی خود من اینه که من از کابل کشی یه موسسه کامپیوتری تازه تاسیس تو سال ۸۶ شروع کردم، محل زندگی تهران و محل کار شهریار، توی همون کار یکی از شاگردها یه موسسه درمانی داشت تو اسلامشهر که میخواست شبکه کنه، اون شد مشتری دوم، همینطوری بقیه من رو میدیدند و معرفی میکردند به جاهای دیگه.

15. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sirerfankarimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض ثبت شرکت

ثبت شرکت یک مراحل مشخصی داره ... که حتما لازم نیست خودتون انحام بدین.
    می تونید یک وکیل بگیرید واون کارهاتون رو انجام بده.
    حدود صد تا دویست تومن هزینه اش می شه ولی دیگه مراحل اداری رو خودشون می شن.

سلام مرسی همین کار را کردم ولی گفت فقط برای ثبت شرکت 165000 تومان میگیرم ولی برای انتشار تو روزنامه
    برای ثبت آرم تجاری یک میلیون ئ هشتصد
    برای پلمپ دفاتر 200000 تومان
    برای ساخت مهر 80000 تومان و ...
    دیدم یه 3 میلیون منظورشه در هر صورت
    الان تازه از اداره تشخیص هویت میام و قرار شد فعلا همون 165000 تومان را وکیله بگیره و شرکت را صبر کنه

خیلی استرس کارام و گرفتم

17. این کاربر از sirerfankarimian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام من کرمانشاه زندگی میکنم اینجا شرکت هاش اینجوری کار نشان نمیدن من دو ماه توی شرکت خصوصی کار کردم اصلا نمی ذاشت یه کیس اسمبل کنم فقط میگفت برو قطعه بخر ،شاید بگین اسمبل کردن کاری نداره اما من فقط تیوری خواندم فقط برای پادو ادم مخوان،اگه کار نشان بدن ایراد نداره ادم برای یادگیری باید تلاش کنه،نمیدونم شاید این دوستمون گفته ادم تنبلی هستم بخاطر این باشه، من به شبکه خیلی علاقه دارم کم و بیش نمیشه گفت عالی اما ادم باید عملی کار کنه یا نه دوستان لطفا راهنمایی کنین
    Last edited by sagad1369; 04-07-2015 at 20:38.

19. این کاربر از sagad1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •