تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 21 از 21

نام تاپيک: اطلاع بیمار از بیماری خودش

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ببینید این که پزشک دستور میگیره چه رفتاری در برابر بیمار داشته باشه بر اساس روند علمی هست و حتی از این درس در امتحانات تخصص و مراحل مختلف پزشکی سوال میاد. این مساله خیلی پیچیده تر از این هست که حتی روانشناس و روانپزشک معمولی بخواد زیر سوال ببرتس. اینکه من در موردش حرف میکنم حرفم همینه که این دستورالعمل ها براساس پژوهش های علمی به دست اومدن و به راحتی نمیشه زیر سوالشون برد. تا حالا هم بعید میدونم مورد خاصی باشه که منجر به مساله شدیدی شده باشه. پزشکی مساله جون آدماست نمیشه گفت "دروغ گفتن پزشک خوب است یا بد است" موضوع خیلی پیچیده تر از اینه که بخوایم یه چیزی رو خوب یا بد در نظر بگیریم.
    اگه بخوایم اینطوری به مساله های درمانی نگاه کنیم به خاطر سلیقه های یه عده، مشکلات جدی در جامعه پدید میاد.
    در رابطه پزشک و بیمار کسی مقام بالاتر و کسی مقام پایین تر نیست. اینکه من عرض میکنم پزشک مصلحت بیمار رو بهتر از خودش میدونه اصلا اساس و پایه و پیش نیاز وجود بهداشت و درمان در هر جامعه ای هست. نه تنها پزشک بلکه پرستار و بهیار و ... همشون همینطوری هستن. همون کسایی که میگن مصلحت بیمار رو خودش میدونه، اگه پزشک به این مساله اعتقاد داشته باشه و بهدون زمینه سازی و بدون رعایت اصول علمی به بیمار بگه که شما سرطان داری و بیمار کار دست خودش بده، همین آدما میان ازش شکایت میکنن که چرا این حرفو بهش زدی؟؟
    بله دستور درباره بیماری ها بر اساس روند علمی است (البته دستور نیست چون بیمار آزاده به حرف پزشک گوش نده)، تشخیص پزشک برای راست یا دروغ گفتن به بیمار بر اساس روند علمی نیست و صرفا نظر شخصی است. من مشکلی با زمینه سازی و ... ندارم، بحث من هیچ وقت نیست که پزشک باید بدون مقدمه حرفش رو بزنه، من مخالف این هستم که پزشک بیاد و وقتی بیمار به نظر می رسه از نظر ذهنی در شرایط نرمال به سر می بره و قوه قضاوت معقولی داره، حقیقت رو مخفی کنه یا بره و به همراهانش بگه و ... . شما اگه میگید هیچ پزشکی هرگز این کار رو نمی کنه پس نیازی هم نیست هیچ پزشکی حق این کار رو داشته باشه.

در مورد اون حرفی هم که زدین من مخالفم، نقد همیشه بوده از اون روزی که جاهلان و کسای دیگه که اهل زحمت کشیدن نبودن به این توهم دچار شدن که پزشکان دارن پول مفت میگیرن، انواع توهین ها در قالب "نقد" به جامعه پزشکی وارد شده ولی جامعه پزشکی یا نادیده گرفتن یا پاسخ مناسب بهش دادن اما قبلا تهمت ها و توهین ها خیلی کم بود الان یه یکباره افزایش پیده کرده. مسلما اگه چنین "نقد" هایی به معلمان شده بود الان تمام مدارس تعطیل بودن اگه به کارمندان دولت شده بود الان کل سیستم اداری کشور تعطیل بود یا اگه به برخی شغل های دیگه شده بود شاهد کلی اسید پاشی به "منتقدین" بودیم. یه بار یه مقام دولتی گفت که راننده تاکسی در جایگاهی نیست که تحلیل سیاسی کنه و چند روز بعدش هم استاندار شهرما توی مسجد سخنرانی کرد و همین حرفو تایید کرد فرداش تقریبا هیچ تاکسی در شهرما نبود حتی سرویس های مدارس هم بخریشون کودکان رو بردن به مدرسه. ولی همون موقع ها بود که بعد یه دعوای خانوادگی مصدوم ها رو بردن به دوتا بیمارستان و طرفین دعوا با چاقو و قمه و زنجیر رفتن به بیمارستان های فاطمی و تامین اجتماعی اردبیل حمله کردن تا از پزشکان انتقاد کنن که چرا دارین این افراد رو معالجه میکنین. فیلمشم در تلویزیون پخش شد اتفاقا. هرکس روی سلیقه خودش اسم هرچیزی رو میتونه نقد بزاره.
    حرفتون به نظر می رسه این باشه که چون یک عده غیرمنطقی نقد می کنند، پس هر نقدی غیرمنطقی است و عملکرد پزشکان جای هیچ نقدی نداره! به نظر من هر کسی باید اجازه نقد از هر چیز رو داشته باشه، نقدی که بیخود و بیسوادانه است جاش در همون تاکسی است و نقدی که به جا باشه هم به جاست و باید بهش گوش داد. اینکه پزشکان بیشتر از سایرین مورد نقد قرار می گیرند هم شاید صحیح باشه، ولی دلیلی بر این نیست که بگیم "چون پزشکان بیشتر از سایرین مورد نقد بیخود و بیسوادانه سایرین قرار می گیرند، لازمه زمان نقدهای منصفانه و آگاهانه بهشون تخفیف داد یا کلا چشم پوشی کرد".

شما بفرمایید آیا دلایلی که من آوردم مثل "تحلیل های سیاسی راننده تاکسی" بود یا خیر.

2. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •