تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما درباره کپی رایت چیست؟

راي دهنده
49. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کپی رایت باید برای همه محصولات (نرم افزار، موسیقی، فیلم و ...) داخلی و خارجی رعایت شود.

26 53.06%
  • کپی رایت باید فقط برای نرم افزار های داخلی و خارجی رعایت شود.

0 0%
  • کپی رایت باید فقط برای محصولات داخلی رعایت شود.

11 22.45%
  • نیازی به رعایت هیچ کپی رایتی نیست.

6 12.24%
  • نمی دانم / سایر موارد.

6 12.24%
صفحه 3 از 10 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 93

نام تاپيک: رعایت/عدم رعایت کپی رایت ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه stabesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تقصیر دولته حتی در سازمانهای دولتی از نرم افزار های کرک شده استفاده میشه اگر دولت به جای استفاده از نرم افزارهای کرک شده از نرم افزارهای متن باز استفاده میکرد مردم هم مجبور به استفاده از همون نرم افزارها میشدند
    یا مثلا دانشگاه ها استاد از دانشجوها می خواد با نرم افزار متلب که خدا تومن قیمتش هست براش شبیه سازی انجام بدن یا کامپایلرهای گوناگون
    لینوکس فارسی ساخته شد ولی چون ازش استفاده نمیشه هیچ کس نمیش ناسش
    ویک ایراد دیگر مجوز پخشی است که دولت به شرکت های پخش نرم افزارهای کرک شده یا فیلم های خارجی میده
    در کل مقصر دولت است امیدوارم با تغییراتی که انجام شده و اتفاقات اخیر دولت این موضوع رو مد نظر بگیرد البته چندسال طول میکشه

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببینید ، این نظر که ما چون حق کپی رایت رو رعایت نکردیم پس اخلاقا ملزم به عدم استفاده هستیم ، به عقیده من مردوده . چون استفاده ما از نرم افزار ها و تولیداتی که نمیتونیم پولی براشون پرداخت کنیم در نهایت ضرری به تولید کنندگان نمیزنه . چون ما توی چرخه اقتصادی اونها نیستیم .
    فرض کنید ما اصلا استفاده نمی کردیم . چه نفع یا ضرری به تولید کننده زده میشد ؟ هیچی .
    این نظر مثل این می مونه که بگیم حاضریم علف بیایون خشک بشه ولی گوسفند گرسنه ای نخورتش چون صاحبش راضی نیست !!!!
    اگه شرایطی بود که میشد پرداخت کرد ، من کاملا موافق حق کپی رایت بودم . ولی شرایط پرداخت فراهم نیست . فرض کنید من توی خونه ام فیفا بازی کنم ، خب چی میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه PCminister's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ببینید ، این نظر که ما چون حق کپی رایت رو رعایت نکردیم پس اخلاقا ملزم به عدم استفاده هستیم ، به عقیده من مردوده . چون استفاده ما از نرم افزار ها و تولیداتی که نمیتونیم پولی براشون پرداخت کنیم در نهایت ضرری به تولید کنندگان نمیزنه . چون ما توی چرخه اقتصادی اونها نیستیم .
    شخصاً خیلی دوست دارم با نظرتون موافق باشم. باور کنید خیلی از کتابهای آمریکایی هست که آدم دوست نداره از دستشون بده مثلا همین زندگی نامه جدید استیو جابز.

اما یه مشکلی هست:

اگر ما موافق باشیم که Content اونها میتونه دزدیده بشه در نهایت اونها هم ارزشی برای ما و محتوایی که ما در اختیارشون خواهیم گذاشت قائل نخواهند بود. البته اونها بیشتر از ماها اخلاق رو رعایت میکنن.

شاید پرسیده بشه ما چه محتوایی داریم که اونها بخوان؟

جواب اینه که ما باید اول فرهنگ کپی رایت را راه بندازیم تا محتوای قابل اعتنا و قابل عرضه تولید بشه چون به نظر من پتانسیلش وجود داره. خصوصا در زمینه نرم افزار.

4. 2 کاربر از PCminister بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

سلام

کپی رایت توی ایران غیر ممکنه که رعایت بشه مگر اینکه شما خیلی میلیاردر باشی یا خیلی پایبند به اصول اخلاقی : دی

وقتی قیمت یه سیستم عامل ویندوز توی خارج چندین هزار دلاره مگه آدم مغز خر خورده که بره اون رو بخره در حالی که میتونه کرک شدشو با یک صد هزارم درصد اون قیمت از اینترنت دریافت کنه؟ دی

حالا یه فرقی که اونجا هست چیه؟
    اونجا ارزش پولشون بالاست.
    یعنی چیه؟
    طرف با دادن این پول فشار اقتصادی متحمل نمیشه.
    ولی ویندوزی که قیمتش سه هزار دلاره (احتمالا)
    وقتی بیاد توی ایران میشه در حدود 9 میلیون تومن.

اون طور هم که حساب کردن هر ایرانی به طور متوسط به اندازه 40 هزار دلار نرم افزار غیر رایگان داره که کرک شدن : یا ابوالفضل : دی ( یعنی آتیش زدن به هر چی برنامه نویسه )
    در صورتی که شما با 9 میلیون تومن حتی اگه بری خودت برنامه نویسی یاد بگیری و یه ویندوز بسازی بازم بنفعت هست : دی

باتشکر
    Last edited by kian98; 10-05-2015 at 21:17.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

کپی رایت توی ایران غیر ممکنه که رعایت بشه مگر اینکه شما خیلی میلیاردر باشی یا خیلی پایبند به اصول اخلاقی : دی

وقتی قیمت یه سیستم عامل ویندوز توی خارج چندین هزار دلاره مگه آدم مغز خر خورده که بره اون رو بخره در حالی که میتونه کرک شدشو با یک صد هزارم درصد اون قیمت از اینترنت دریافت کنه؟ دی

یعنی چیه؟

اون طور هم که حساب کردن هر ایرانی به طور متوسط به اندازه 40 هزار دلار نرم افزار غیر رایگان داره که کرک شدن : یا ابوالفضل : دی ( یعنی آتیش زدن به هر چی برنامه نویسه )
    در صورتی که شما با 9 میلیون تومن حتی اگه بری خودت برنامه نویسی یاد بگیری و یه ویندوز بسازی بازم بنفعت هست : دی

باتشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نه چندین هزار دلار. در کشورهای شرقی قیمتش پایین تر هم هست. در ایران میشه لایسنس های ویندوز 8 رو حدود 250 هزار تومان خرید. برای افرادی که سیستم می بندن حدود 5-6 میلیون (در همین انجمن خودمون در بخش سخت افزار فراوون داریم)، حدود 250 هزار تومان هزینه برای سیستم عامل چیز خاصی نیست و نیازی هم نیست میلیاردر باشیم تا بتونیم بخریم.

7. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

سلام

یعنی چیه؟

باتشکر
    یعنی اصن حال می کنم که دریغ از سرچ یا یک تحقیق کوچیک.. قبل از این همه پست دادن و کوبیدن با این همه اعتماد به نفس

9. 6 کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

یه تصور غلطی که هست اینه که خرید کالا برای مثلا آمریکایی ها خیلی ارزون تموم میشه و نمیدونم اونا هیچ مشکلی از این بابت ندارن و فلان ... در حالی که اینطور نیست ... من تو حوزه خودم صحبت میکنم ، گیمینگ، یه بازی AAA (یعنی بازی هایی که روند توسعه پیشرفته ای داشتن و خرج زیادی روشون شده) به قیمت 60 دلار فروخته میشه ، و یک کالای گران قیمت به حساب میاد، کلا گیمینگ یک سرگرمی گران قیمت هست ، اینطور نیست که آمریکایی هر گیم AAA ریلیس میشه همون روزهای اول خریداری کنن ...چون واقعا کمرشکنه ، بعضی از بازی های خیلی خاص و محبوب مثل Batman Arkham Knight (ایشالا بهترین بازی سال شه ) رو روز اول میخرن ...فرد به فرد فرق داره البته، منتظر میمونه قیمتش بیاد پایین (Price Drop بشه) بعد میخرن ، درواقع اونا هم مدیریت زمان و هزینه میکنن ، تو ایران هم میشه این مدیریت رو داشت و کالای اصل خرید و از سازنده حمایت کرد، واقعا میشه ، من خودم یکی دو سالی میشه سعی میکنم بازی ها رو اصل بخرم تا هم لذت کامل ببرم و هم این که از سازنده حمایت کرده باشم ... امیدوارم تو کشور ما هم فرهنگش جا بیفته ، تو کشورهای دیگه از جمله آمریکا و اروپا انقدر خوب جا افتاده که حاضرن یک سال صبر کنن قیمت بیاد پایین ولی نسخه کرکی نخرن ...این کار رو معادل با دزدی میدونن.... وبه همین دلایل هست که رشد و پیشرفت کردن..حمایت از سازنده !

11. 6 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

فرض کنید ما اصلا استفاده نمی کردیم . چه نفع یا ضرری به تولید کننده زده میشد ؟ هیچی .
    این نظر مثل این می مونه که بگیم حاضریم علف بیایون خشک بشه ولی گوسفند گرسنه ای نخورتش چون صاحبش راضی نیست !!!!
    اگه شرایطی بود که میشد پرداخت کرد ، من کاملا موافق حق کپی رایت بودم . ولی شرایط پرداخت فراهم نیست . فرض کنید من توی خونه ام فیفا بازی کنم ، خب چی میشه ؟
    شرایط پرداخت فراهمِ.

13. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mobile101's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mobile101.ir

پيش فرض

به نطر من رعایت حق کپی رایت در کشور خارجی به خاطر جریمه های سنگینی که برای خریدار داره اتفاق می افته و اگر اونا هم در کشوری مثل ایران بودن هم کپی رایت رو رعایت نمی کردند.در کشور ما هم قانون درس و حسابی که تولید کننده ها رو حمایت کنه وجود نداره و بیشتر مردم به خاطر این مورد این حق رو به خودشون می دن که از نسخه های غیر رسمی استفاده کنند و این مسئله باعث اتفاق های بد برای شرکت های شامل این حوزه میشه.البته ناگفته نماند که در سال های اخیر مردم بیشتر به رایت این نکته توجه کردند.
    به امید روزی که فرهنگ سازی خوبی در این مورد بشه.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

توی این مورد بنده زیاد وارد نیستم . میشه توضیح بدید چطوری ؟
    مثلا از سایت آمازون میشه خرید کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •