اول اینکه شما اصلا در جایگاهی نیستید که بگید انتخاب و تجربه من نادرسته شما صرفا میتونید نظر خودتون رو بگید ، همونجوری که به نظر من سبک زندگی و نظرات شما در این موضوع رقت بار و تاسف انگیزه.
دوم اینکه این مساله خاص زنان نیست آزادی های فردی و اجتماعی در جهان اول بیشتره.
- مثلا مصرف مواد مخدر آزاده، ازدواج زنان با چند مرد آزاده، رئیس جمهوری زنان آزاده بله اما آیا پشتیبانی می شه ازش، خودکش آزاده و ...؟!
چون اقتصاد قوی داره نمی شه گفت جهان اوله ما جهان اولی ندارین هنوز فقط جهان عرف اول داریم.
سوم اینکه بله در برابری انسان ها نباید هیچگونه تبعیضی از هیچ نوعی وجود داشته علل الخصوص تبعیض جهان اولی و جهان سومی.
- با گفته ای قبلیتون صداقت ندارد. تناقض.
همین جنگ ها و دلیری ها و رشادت ها بوده که تاریخ انسان ها رو تا امروز ساخته. اون اهرم حرکت رو به جلو و پیشرفت اگه نبود انسان به سرتاسر این سیاره قدم نگذاشته بود صرفا یه گونه جانوری بود بومی شرق افریقا.
- من دلیری رو در اختراعات بشر می دونم نه جنگ و ویرانی هرچند بعضی جنگ ها توجیه پذیرند چون برای انقلابند و حرکت رو به جلو اما مثلا جنگ کوروش کبیر بود چی چی بود کاملارشادت بود گرفتن جان انسان ها، برتر دونستن نژاد آریایی، ثرقت اموال کشو.رهای تحت سلطه و امثال ایشان.
من مخالفم: چون تنها چیزی که در این 100- 200 سال توانست بشر رو به سرعت به تبدیل جین ها به جین های با ثبات تر و نه تکامل تبدیل کنند افکار و راه و منش دانشمندان بود. هرچند همه چیز رو با علم نمی شه پاسخ داد اما ابزار بسیار قدرتمند و کارایی است و به است از جنگ نرهای نعره کش برای تصاحب خاک و زن و پول و غیره.
کاری که ادیسون کرد 100000000000000 (دیگه بیشتر از این صفر جا نخواهد شد
) نفر از این دلیر مردان نتوانستند بکنند و اون خدمت به بشر بود. روحش شاد البته اگر روح را هم همان ماده ناشناخته در نظر بگیریم!! البته باز هم دلیل نمی شه روح وجو دادرد و متفکر هست و احساس می کند و غیره... ببخشید از بحث خارج شدم.
اون عالمان و مخترعان هم نمیشه تعمیم داد که با زنان همیشه برابر برخورد میکردند نمونه اش بنجامین فرانکلین .
- البته زمان و محیط رشد و پرئرش ایشون هم رو باید در نظر گرفت دانشمند بودن فقط علم و اختراع نیست. فلسفه است و تفکر جلوتر از زمان خود و جدا از ملیت و ارگانی بودن که ایشون در آخری مخصوصا ضعیف بودند.
باید بگم از ایشون اطلاعات کاملی ندارم و ممکنه اشتباه قضاوت کرده باشم.