تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: در ایران ، در حال حاضر کار آزاد بهتر است یا تحصیل و مدرک دانشگاهی ؟

راي دهنده
29. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تحصیل و مدرک دانشگاهی

7 24.14%
  • کار آزاد

22 75.86%
صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: تحصیلات یا کار آزاد = ؟ بیکاری .....

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    تا تاپیک بسته نشده نظرمو بگم

من ترم دوم رشته نرم ا فزار هستم استاد شبکه های محلی همون جلسه اول گفت برید دنبال یه تخصص نه اینکه تو دانشگاه وقت خودتون رو هدر بدید این همه دانشجوی نرم افزار داریم ولی همه بیکار هستن . منظورش این بود که دانشجوی نرم افزار تو دانشگاه میاد از هر موضوع یه خرده فقط یاد میگیره . یه خرده از برنامه نویسی یه خرده از شبکه یه خرده از سیستم عامل و غیره در حالی که اگه تمرکزش روی یه تخصص (مثلا برنامه نویسی جاوا) باشه قطعا موفق تر خواهد بود.

استادمون به من گفت اگه کسی برنامه نویسی جاوا (فقط جاوا نه حالا چیز دیگه ای) بلده بیاد من همین الان معرفیش میکنم به یه شرکت که بدجوری به دنبال چندین برنامه نویس هستن اونم با حقوق عالی

به نظر من با توجه به سطح پایین اکثر دانشگاه ها و سیستم غلط آموزشی بهترین راه اینکه از طریق آموزشگاه ها خودمون رو به جایی برسونیم البته طرف صحبت من دانشجوهای رشته نرم افزار هست.

خدا وکیلی یه نگاه به لیسانسه های زبان خارجی بندازید طرف لیسانس داره اما سر جمع 5 دقیقه هم نمیتونه انگلیسی صحبت کنه ای خداااااا

2. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من فوق دیپلم هستم سنمم 27 سال هستش به نظرتون لیسانسمو بگیرم یا نه

داره خودمونی میشه fonixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

من فوق دیپلم هستم سنمم 27 سال هستش به نظرتون لیسانسمو بگیرم یا نه
    متسفانه سن استخدامتون گذشته . اما اگر جای دولتی یا خصوصی استخدام هستی و شاغلی حتما بگیر و ادامه بده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه stabesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    می دونید باید ببینید چه شغلی رو دوست دارید تجارت کار آزاد مهندسی دکتر بعد برید دنبالش نباید به حرفای این و اون گوش کنید حتی والدین هم گاهی فرزندانشون رو منحرف می کنند ومی فرستند سمت کاری که بعدا می بینند دوستش ندارم همه ی مشاغل هم خوبه و برای جامعه لازم مشکل اصلی اینه که در دوران تحصیل به جای اینکه به دانش آموزان کمک کنند که استعدادشون رو بشناسند رشته های مختلف آشنا بشن همش دانش آموزا دنبال نمره گرفتن امتحان دادن درس حفظ کردن و پس دادن تکالیف زیاد بی فایده هستند یا دنبال کنکور و تست زدن و... بچه ها هیچ شناختی از رشته های دانشگاهی ندارند و صرفا چون با اون رتبه اون دانشگاه قبول شدن میرن اون رشته بعدشم رشته شونو دوست ندارند و فکر می کنند اگر دنبال کار آزاد می رفتند موفق تر بودند در صورتیکه کار آزاد هم سرمایه اولیه لازم داره وگرنه باید عمری شاگردی مغازه باشی
    مطمئن باشید درس خوندن بهترین راهه و دوران دانشگاه تجربه ای جالب و ماندگاره درسته در بیشتر رشته ها درسهایی که داده میشه قدیمی و در کار دیگه از اون روشها استفاده نمیشه واحدهای زیادی هستند که کاربرد عملی ندارند اما همه ی اینها رو وقتی آدم بدونه موقعی که مشغول کار میشه میتونه مشکلاتشو خودش برطرف کنه یا میدونه دنبال چی باید بره تا بهترین نحو مسئله بوجود اومده رو حل کنه ولی کسی که اون رشته رو نخونده باشه همیشه لازمه یک مشاور کنار دستش داشته باشه تا راهنماییش کنه
    در مورد کلاسهای آموزشگاهای آزاد هم این کلاسها در حد مقدماتی مهارتها رو آموزش می دهند بهترین راه کارآموزی و وارد شدن به دنیای حرفه ای هاست تا کار واقعی انجام ندید نمیتونید واقعیتهایی که در بطنش هست رو ببینید

6. 2 کاربر از stabesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این همه صحبت میشه ولی دریغ از یه راه حال واسه کسایی که توی دانشگاه مثلا درس خوندن و به خیال خودشون بعد از دانشگاه قرار بود بترکونن ولی در جا زدن .

بالشخصه اگه قضیه کنکور ارشد و سربازی پیش نمیومد میتونستم بعد از دانشگاه یه جایی مشغول به کار بشم . دست و پا بسته نبودم و مهارت برنامه نویسی رو در حد لازم یاد داشتم ولی سنگی که جامعه انداخت جلو پام منو زمین زد .
    گفتیم لیسانس خالی که فایده نداره . بریم واسه ارشد . اصلا هم فکر نمیکردم ارشد قبول نشم . چون سال قبلش رتبه ام خوب بود فقط روزانه نیاوردم . نمیدونستم سال بعد قراره بدتر بشه . کنکوری که یک سال از بهترین دوران عمر ادم رو به هدر میده .
    بعد از قبول نشدن تو ارشد گفتم برم سربازی و زود برگردم که متاسفانه یا خوشبختانه فهمیدم بیماری ای دارم که جزو معافیت میشه . باهاش معافیت گرفتم اما به چه قیمتی ؟ 6 ماه کامل ما رو الاف کردن بعد معافیت رو دادن . اینقدر توی همون 6 ماه حرص و جوش خوردم که بیماری های دیگه گرفتم .
    حالا بعد از 1.5 سال که از فارغ التحصیلیم میگذره یه جا به زور تونستم پیدا کنم واسه کار . متاسفانه همون روزای اول پروژه هایی که بهم دادن کاملا ناامیدم کرد . به قول معروف هیچی بارم نبود که انجامشون بدم .
    توی دوران دانشگاه چون مختصر کار کرده بودم این مدتی که از کدنویسی دور بودم گند زده به بود به هرچی که تو ذهنم بود . مجبور شدم بیام بیرون از اون کار .

حالا تنها راهی که به نظر دارم اینه که از صفر شروع کنم . منتهی یه کم واسه جوون 24 ساله دیر نیست واسه از صفر شروع کردن ؟
    به خدا اگه این سنگ اندازی ها جلوی جوونای تحصیلکرده نبود خیلی خیلی اوضاعشون بهتر بود . منتهی تو ایران با این اوضاع باید فقط کار ازاد رو بچسبی .

حالا به نظرتون راه حل واسه افرادی مثل من چیه . باید اون موقع که درس میخوندیم هم کار میکردیم . خونواده هم که جز خرج تحصیل چیزی به ما نداد و سرمایه ای ندارم . ولی حالا چکار کنیم . چطوری دوباره از صفر شروع کنیم . همون مهارتی که قرار بوده تو دانشگاه یاد بگیریم رو بریم سراغش یا نه بزنیم تو کار ازاد که بازم توی این سن دیره واسش .

کاش واقعا به یه راه حل بشه رسید . خسته شدم اینقدر سایتهای مختلف رو سرچ کردم که به یه جوابی برسم .

8. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

بنظرم دنبال ضغل آزاد باشید اگر سنتون گذشته و غیره و فقط درس بخونید برای بالا بردن اطلاعتتون و علاقه شخصی. فکر نکنید بالاییا دلشون واستون میسوزه اگر می سوخت این همه نسل پدرسوخته نداشتیم. این همه گرگم نبود و....

10. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shi.irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

مفید ترین حالت کار آزاد مورد علاقه...
    اگه ملاک زندگیتون ثروته کار بهترین گزینه است اگر ملاکتون قدرت و ثروته کار همراه با تحصیلات
    بیکاری از بی انگیزگی میاد

12. 2 کاربر از shi.irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شما که سنی ندارید!
    این قدر فیلم و کتاب و سایت آموزشی هست که می تونید یه زبان برنامه نوبسی رو خوب یاد بگیرید اگر در زمان دانشجویی پروژه هاتونو خودتون انجام میدادید و تمرینارو خودتون انجام میدادید پس استعدادشو دارید حیف که ولش کنید ممکنه اول که برید سر کار حقوقتون کم باشه ولی بعدا زیاد میشه
    من از شما بزرگتر میشناسم که هیچی بلد نیستند هنوز در سطح متوسطه برنامه نویسیه
    به نظر من برید دنبال برنامه نویسی اندروید با جاوا یا اگه شی گرا دوست ندارید برید دنبال python که برنامه نویس کم داره

14. 3 کاربر از stabesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

راستی خاله من قبلا یعنی حدود 15 سال پیش کلاس طراحی وب میرفته یه آقای میانسالی هم بوده تو کلاسشون اینا باخودشون میگفتن این تازه میخواد شروع کنه این همه مدت چیکار میکرده و این حرفا یه روز استادشون از اون آقا میپرسه شما قبلا چیکار میکردید آقا میگه من برنامه نویس fortran بودم الان دیگه استفادش کم شده منم اومدم یه زبانی که بروزه یاد بگیرم تازه اینا فهمیدن این آقا خودش یه پا برنامه نویس منتها از بد روزگار مجبور شده یه زبان جدید یاد بگیره

پس ناامید نباشید به حرف اینایی هم که آیه یاس میخونند گوش ندید برید دنبال کاری که دوستش دارید و کلی سال درسشو خوندید
    من خودم به خاطر یه مشکلی یه مدت نتونستم برنامه نویسی کنم وقتی دوباره خواستم شروع کنم دیدم وای بیشتر مطالب یادم رفته یا قاتی پاتی شده ولی یه مدت که کار کردم دوباره یادم اومد
    امروز اتفاقا یه مطلب میخوندم نوشته بود 10 سال طول میکشه که یک نفر در یک زبان برنامه نویسی حرفه ای بشه الان لینکشو ندارم وگرنه میذاشتمش
    امیدوارم موفق باشید
    Last edited by stabesh; 06-04-2015 at 18:06.

16. 3 کاربر از stabesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

شما که سنی ندارید!
    این قدر فیلم و کتاب و سایت آموزشی هست که می تونید یه زبان برنامه نوبسی رو خوب یاد بگیرید اگر در زمان دانشجویی پروژه هاتونو خودتون انجام میدادید و تمرینارو خودتون انجام میدادید پس استعدادشو دارید حیف که ولش کنید ممکنه اول که برید سر کار حقوقتون کم باشه ولی بعدا زیاد میشه
    من از شما بزرگتر میشناسم که هیچی بلد نیستند هنوز در سطح متوسطه برنامه نویسیه
    به نظر من برید دنبال برنامه نویسی اندروید با جاوا یا اگه شی گرا دوست ندارید برید دنبال python که برنامه نویس کم داره
    راستی خاله من قبلا یعنی حدود 15 سال پیش کلاس طراحی وب میرفته یه آقای میانسالی هم بوده تو کلاسشون اینا باخودشون میگفتن این تازه میخواد شروع کنه این همه مدت چیکار میکرده و این حرفا یه روز استادشون از اون آقا میپرسه شما قبلا چیکار میکردید آقا میگه من برنامه نویس fortran بودم الان دیگه استفادش کم شده منم اومدم یه زبانی که بروزه یاد بگیرم تازه اینا فهمیدن این آقا خودش یه پا برنامه نویس منتها از بد روزگار مجبور شده یه زبان جدید یاد بگیره

پس ناامید نباشید به حرف اینایی هم که آیه یاس میخونند گوش ندید برید دنبال کاری که دوستش دارید و کلی سال درسشو خوندید
    من خودم به خاطر یه مشکلی یه مدت نتونستم برنامه نویسی کنم وقتی دوباره خواستم شروع کنم دیدم وای بیشتر مطالب یادم رفته یا قاتی پاتی شده ولی یه مدت که کار کردم دوباره یادم اومد
    امروز اتفاقا یه مطلب میخوندم نوشته بود 10 سال طول میکشه که یک نفر در یک زبان برنامه نویسی حرفه ای بشه الان لینکشو ندارم وگرنه میذاشتمش
    امیدوارم موفق باشید
    ممنون . حرفات خیلی امیدوارم کرد . احتمالا همین کار رو بکنم و برم سراغش . چون برنامه نویسیم بد نبود و خودم علاقه دارم بهش .
    من فقط از این میترسم که تا بخوام یاد بگیرم دیر بشه . چون الان بعد از این قضیه ارشد و سربازی ، مشکل مالی شدید دارم و احتیاج به کار . نمیدونم سراغ چه کاری برم که بتونم همزمان هم توی برنامه نویسیم پیشرفت کنم هم درامد خوبی داشته باشم .

18. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •