یه سوال راجع به این رم داشتم.
وقتی که یه سی پی یو از نهایت فرکانس رم ۱۶۰۰ پشتیبانی میکنه استفاده از رم ۱۸۶۶ توجیح داره؟یعنی از کل ۱۸۶۶ استفاده میشه یا فقط ۱۶۰۰ تا؟
یه سوال راجع به این رم داشتم.
وقتی که یه سی پی یو از نهایت فرکانس رم ۱۶۰۰ پشتیبانی میکنه استفاده از رم ۱۸۶۶ توجیح داره؟یعنی از کل ۱۸۶۶ استفاده میشه یا فقط ۱۶۰۰ تا؟
دوست عزیز شما سوالت کلی بود یا منظورت اینه که cpu مدل 4770 رم 1866 رو ساپورت نمیکنه؟اگر منظورت به سی پی یو 4770 هستش ممکنه منبع این گفته ات رو بگی؟ممنونم.من شنیدم که مادربرد گیگا h97 gaming3 رم با فرکانس بیشتر از 1600 رو ساپورت نمیکنه.آیا این درسته؟
دوست عزیز سوال من کلی بود.
ضمن اینکه با مراجعه به سایت اینتل میبینید که در مورد ۴۷۷۰ نوشته شده کنترل کننده حافظه ddr3 با حداکثر فرکانس ۱۶۰۰ رو داره و من خودمم نمیدونم استفاده از یه رم ۱۸۶۶ به چه شکل هست و ایا این سی پی یو میتونه از تمام ۱۸۶۶ مگاهرتز رم استفده کنه؟به چه صورت؟
ضمن اینکه اون مادر برد توانایی استفاده از بالاتر از ۱۶۰۰ رو داره ولی به گفته سازنده به صورن اورکلاک که معنی این رو هم نمیدونم که یعنی چی اورکلاک؟وقتی سی پی یو نمیتونه ۱۶۰۰ به بالا رو هندل کنه پس استفاده از ۱۸۶۶ چه معنایی داره؟
دوستان مطلع لطفا بگن آیا درسته که مادربرد گیگا h97 gaming3 رم با فرکانس 1600 به بالا رو ساپورت نمیکنه؟چون اینو مطمئن هستم که با این مادربرد اورکلاک نمیشه کرد.ضمن اینکه آیا با این مادربرد میشه دوتا کارت گرافیک انویدیا رو به صورت sli به هم متصل کرد؟آیا سی پی یو 4790(در پست قبلی اشتباها 4770 ذکر شد)هم نمیتواند رم با فرکانس بیشتر از 1600 را ساپورت کند؟اگر جوابها مثبت هست آیا خرید رم 1866 توجیح دارد یا نه؟متشکرم.
مادربورد های دارای چیپ h97 قابلیت اور سی پی یو و رم رو ندارن و رم تا فرکانس 1600 ساپورت میکنن
همچنین این مدل قابلیت sli نداره که همون نداشته باشه بهتره چون تو این رده این کار معنایی نداره
برای ساپورت رم با فرکانس بیشتر از 1600 شما به مین ها یی با چیپ z97 نیاز دارین
ببینید دوست من الان مثلا رم کیگستون 1866 هست قیمتش از رم 1600 هم ارزونتر هست پس توجیه خرید داره ولی با همون فرکانس 1600 کار میکنه یا میتونید از برند a-data یا g-skill که رمهای خوب 1600 داره از اونها تهیه کنید
کلا اور و استفاده از دو تا کارت گرافیک برای کسانی که دنبال بهترین سیستم به نسبت قیمت هستن و بودجشون هم زیاد نیست توصیه نمیشه ولی برای یه سیستم که بتونه رم با فرکانس بالاتر و چند تا گرافیک رو ساپروت کنه به موارد زیر نیاز هست
مین از سری های رده بالا z که معمولا قیمتهای بالایی دارن
داشتن یه سی پی یو پرقدرت ترجیحا i7 از سری k
داشتن یه خنک کننده خوب برای سی پی یو
داشتن رم هایی با فرکانس بالا ترجیحا 2133 تا 2666
داشتن پاوری قدرتمند و رده بالا که معمولا قیمتهای بالاتری دارن
داشتن کیسی بزرگ و جادار و با قابلیت خنک کنندگی بالا
دوست عزیز متشکرم.من قصد اور ندارم هیچوقت.اما گفتم شاید روزی با خرید یک کارت گرافیک دیگه خواستم sli کنم.حالا نمیدونم لازمه sli کردن اورکلاک کردن هست یا نه؟اگر اینطوره که کلا قید sli رو بزنم.اما اگر اینطور نیست حداقل مادربردی بگیرم که قابلیت sli کردن رو داشته باشه.
یک سوال دیگه هم دارم.اونطور که مشخصات سی پی یو 4790 رو در سایت اینتل دیدم این سی پی یو هم رم با فرکانس بیشتر از 1600 رو ساپورت نمیکنه.آیا این درسته یا نه؟متشکرم.
Last edited by david-ebi; 24-03-2015 at 20:25.
ببینید لازمه sli کردن داشتن یکی از مینهای حرفه ای z97 هست که پشت بندش اون چیزهایی هم که گفتم در بالا باید همراهش باشه
داشتن یه سی پی یو پرقدرت ترجیحا i7 از سری k
داشتن یه خنک کننده خوب برای سی پی یو
داشتن پاوری قدرتمند و رده بالا که معمولا قیمتهای بالاتری دارن
داشتن کیسی بزرگ و جادار و با قابلیت خنک کنندگی بالا
ولی در کل sli برای شما پیشنهاد نمیشه شما اگه قصد خرید 960 یا 970 دارین الان بخرین استفاده کنید تا وقتی که سیستم شما جوابگو هست اونم جوابگو هست بر فرض خواستین عوض کنید میتونید گرافیک خودتون رو بفروشید یه گرافیک پر قدرت در اون زمان تهیه کنید sli کردن هزینه بر هست و برای سیتمهای گران قیمت به کار برده میشه
ببینید شما برای استفاده از رمهای بالاتر از 1600 باید مین z97 داشته باشین مین این قابلیت رو به شما میده که از طریق پروفایل xmp یا دستی بتونید از فرکانس بالاتر بهره ببرید
وقتی حداکثر فرکانس رمی که پردازنده میتونه اونو ساپورت کنه 1600 هست پس چطوری میشه از رم بالاتر مثلا2133 استفاده کرد؟سی پی یو که نمیتونه تو فرکانس بالاتر از 1600 کار کنه.xmp فرکانس قابل کنترل توسط پردازنده رو هم بالاتر میبره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)