تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 59

نام تاپيک: عاقبت چشم چرونی داخل اتوبوس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اون مرد خیلی اشتباه کرد حاالا معلوم نیست کی آزاد بشه تا کی بازداشت باشه پسره رضایت بده..

من خودم با بابام و داداشم تو ماشین بودیم.تو ماشین خودمون یه ماشین دیگه فش مادر داد مادرمم تو ماشین بود.ما خودمونو به نشنیدن زدیم. وگرنه مگه کاری داشت کتک زدن اون 2 پسر؟ و بعدش برو کلانتری هزار تا گرفتاری.

عمو حسن خودم یه نفر به عمم بد نگاه کرد این بیشعور برداشت یارو رو هل داد سرش خورد لب جدول مُرد.عموم نصف عمرشو حبس بود. حالا اینکه چه طوری آزاد شد بماند.

اون پسر که نمیدونست اون خانم همسر اون آقاست.بنابر این اگه میدونست هزار سال همچین غلطی نمیکرد.

یه بار خودم تو کوچه بودم 4 تا پسر بچه 20 ساله به خواهرم که از من 20 قدم جلوتز بود گفت جووووون.. من نرفتم بزنمشون..چون اونا نمیدونستن اون خواهر منه..چون فاصلم اندازه نصف کوچه بود باهاش.وقتی رسیم بهشون وایسادم 10 ثانیه به همشون چپ چپ نگاه کردم. همشون فهمیدن قضیه چیه ساکت شدن ترسیدن .حالا اگر میرفتم میزدمشون اونا هم میزدن منو ناکا رمیکردن...همون نگاه چپ من باعث شد اونا تو این چند سال هر وقت من رد میشم سلام هم میدن با هم رفیق شدیم اصلا بعد هم فهمیدن خواهرمه کلی عذر هی کردن گفتن شرمنده
    اسكار غيرت

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اون آقایی که این کارو کرده یه مدت میره زندان یا دیه سنگین میده. اون پسره هم فردا پس فردا یا اسیدپاش میشه یا عضو تیم متجاوزین گروهی.

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

3 اشتباه
    1) چشم چرانی پسرها
    2) مرد ضارب که پسر رو کتک زد و قطعا باید دیه ای بده که از فرداش بذاره همسرش رو بشورن ولی چیزی نگه
    3) حتما همسر ضارب هم بد لباس پوشیده که تو چشم بوده و انگشت نما شده... وگرنه حتی چشم چرونها هم هر کسی رو دید نمیزنن.

قطعا اگر همسر اون خانم، یه داد و بیداد درست و حسابی راه مینداخت و کاری میکرد که تنبان چشم چران خیس شود، یا مثلا پسر رو میگرفت، می برد معرفیش میکرد و والدینش رو احضار میکرد، خیلی خیلی تاثیرش بیشتر بود تا اینکه بزنه طرف رو نفله کنه و حال طرف رو از اسلام و ... بهم بزنه.

یکمی سیاست تو اعمال داشته باشیم، عالی میشه.
    چه ربطی به اسلام داشت الآن؟
    مسلمون و غیر مسلمون نداره که. هر کسی رو همسرش حساسه.

4. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اصلا برای اینجور چیزا فکرمو نمی ذارم و حتی ارزش یه دقیقه وقت گذاشتن رو هم نداره

فقط تنها نکته ای که به نظرم می رسه اینه که اون شخصی که پسر رو زده کارش خیلی بدتره
    متاسفانه اینجا اسمش رو می ذارن تعصب رو ناموس و اینجور چیزا
    ولی کار این شخص بیشتر شبیه یه عقده درونی یا یه بیماری روانیه!
    حالا اینکه کار اون پسرا بد بوده که شکی نیست و اون بحثش جداست
    ولی دیگه واکنش اون شخص بیشتر برای فیلماست و بعد از این حادثه چه خوبه خودشو سریع به یه روانشناس نشون بده!
    واکنش باید نشون داد ولی نه اینقدر تخیلی...

6. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

ادم اگه عقل داشته باشه همچین زنیو نمیبره تو مکان عمومی به همه نشون بده
    یا اگه میبره تومکان عمومی باید جلوخودشو بگیره
    هرکی خربزه میخوره باید پایه لرزش بشینه
    بعله اگه این جا اروپا بود یارو چشم چرونرو میزدی له لورده میکردی میرفتی زندان بعد5روز ازاد میشدی از دوباره میومدی بیرون راحت واسوده
    ولی توکشور ما ناداوری زیاده توچین یارورو بدون هیچ حکمی وحاشیه ای اعدام میکنن ولی اینجا تااا میلیارد ها سال بخواطر کتک زدن وضرب وشتم وقتل یک انسان که حقش بوده لعنت بهت میفرستن کلی میندازنت توچاله اینو میگن غیرت بی غیرت باشی بهتره

مثل این میمونه که یکی بره دزدی خونه شوما بزنی پایه دزد رو بشکونی اونم بره به قاضی شکایت کنه شمارو بندازه زندان وکلی دیه هم بدین اونوقت اون دزد راحت بچرخه این جمله واقعیت داره دیدم که میگما
    Last edited by امید رض; 26-02-2015 at 00:28.

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

همسر اون آقا اصن متوجه این دو نفر نشده بود و چقد خوب بود که این فرد به یه تذکر کلامی چه بسا تند اکتفا کنه تا شأن خودش رو جلوی همسرش و بقیه حفظ کنه . در مورد کار اشتباه اون دو نفر هم که نمیشه حرفی زد . چشم چرونی به هر نحوی اشتباست . مخصوصا تو محیطی که عمومی هست .

یکی از دوستان گفت که باید حرفه ای میزد و تو صورتش نمیزد . برادر من چه فرقی میکنه . پزشکی قانونی رو برا اینجور چیزا گذاشتن . سر خودمونو که نمیخوایم گول بزنیم . بنظر شما با این کار اون دوتا جوون اصلاح میشن ؟! یا ازون بدتر اگه تا آخر عمرش ناقص بشه اون جوون بنظر شما حقش ـه به خاطر اشتباه دوره جاهلی این بلا سرش بیاد ؟!

ضمن اینکه این فیلما بدجور تأثیر خودشو گذاشته رو مردم . تو چ برق مشهد (همشهریا میدونن کجاست) تو جگرکی یه پسر جوون سر بد نگا کردن به یه پسر دیگه کشته شد ، اونم به این نحو که وقتی میاد بیرون از جیگرکی یه چاقو میخوره تو فرق سرش و درجا کشته میشه . یعنی به قول اندی فقط یه نگاه .

9. این کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

منم یه خاطره این مدلی دارم
    یه بار اومده بودم واسه یه کاری تهران موقع برگشتن تو اتوبوس دو تا دختر خانوم خوشگل( بالاخره آدم میشینه جایی شاید بخواد یه نگاهی بندازه ببینه بقل دستش کیه با چشم چرونی اشتباه گرفته نشه) نشسته بودن دو تا پسر هم اومدن تو . یکیشون رفت کنار اون نشست اون یکی هم رفت کنار اون یکی دختره . هیچ کس هم اعتراضی نداشت لابد همدیگرو دوس داشتن دیگه به ما چه
    یه چند دقیقه که گذشت راننده اتوبوس اومد گفت بلند شید اونام گفتن نمیشیم سر همین بحثشون شد اون دو تا پسره یکشون هیکلی بود یارو رو بلند کرد کوبوندش به سقف :| راننده اتوبوسه هم عصبانی شد رفت ته اتوبوس با یه چاقو برگشت من همونجا کنار مرکز دعوا بودم بلند شدم جداشون کنم که یه دو تا چاقو از بیخ گردنم گذشت خلاصه منم در رفتم دیگه نفهمیدم چی شد اومدن جمعشون کردن رفتن ولی آسیب جانی وارد نشد خدا رو شکر
    Last edited by Reza Azimy_RW; 26-02-2015 at 01:26.

11. 4 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

چه ربطی به اسلام داشت الآن؟
    مسلمون و غیر مسلمون نداره که. هر کسی رو همسرش حساسه.
    من ربطش نمیدم، ولی خیلیا ربطش میدن... همونایی که میخوان ایراد بگیرن.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

وقتی طرف و گرفتن انداختن زندان یه دیه حسابی هم براش بریدن میفهمه اگر خیلی تعصب داره دست زنش و بگیره با آژانس یا دربستی بره ... تازه بره خدا رو هم شکر کنه همون دو تا بچه ایی که گفتی از روی بچگیشون این کارو کردن تو جیبشون یه چاقو نبوده که دربیارن و تا یارو بخواد قلدری کنه بفرستنش سینه قبرستون ...

عین این اتفاق تو مترو دیده بودم که مردها چون شلوغ بودن رفته بودن تو قسمت زنها بعد یارو که غیرتی شده بود داشت اون وسط دولت تعیین میکرد که چرا مردا اومدن این سمت یکی نبود بهش بگه آقایی شما که خیلی آقایی از اول شلوغی مترو رو که دیدی اولین بارم نیست که می بینی مردها میرن تو قسمت زن ها پس به جای اینکه دولت تعیین کنی و بزنی تو دهن ملت اگر غیرتی شدی دست کن تو جیبت با شخصی برو اگرم پول نداری خط یازده طی طریق کن عاغایی ...

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

امان از انسانهای جوگیر!
    هم اون دوتا جوجه جوگیر بودن
    هم اون اقا
    دیگه قاتل نگرفته بوده که!
    نمیشه قضاوت کرد
    هرچی بگی این شائبه پیش میاد که باز تریپ روشنفکری گرفته یا باز تریپ انقلابی برداشته
    مرد باغیرتش زندست بانو با کمالاتش. رحم ا... علیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •