اسكار غيرت
اسكار غيرت
اون آقایی که این کارو کرده یه مدت میره زندان یا دیه سنگین میده. اون پسره هم فردا پس فردا یا اسیدپاش میشه یا عضو تیم متجاوزین گروهی.
چه ربطی به اسلام داشت الآن؟![]()
مسلمون و غیر مسلمون نداره که. هر کسی رو همسرش حساسه.
من اصلا برای اینجور چیزا فکرمو نمی ذارم و حتی ارزش یه دقیقه وقت گذاشتن رو هم نداره
فقط تنها نکته ای که به نظرم می رسه اینه که اون شخصی که پسر رو زده کارش خیلی بدتره
متاسفانه اینجا اسمش رو می ذارن تعصب رو ناموس و اینجور چیزا
ولی کار این شخص بیشتر شبیه یه عقده درونی یا یه بیماری روانیه!
حالا اینکه کار اون پسرا بد بوده که شکی نیست و اون بحثش جداست
ولی دیگه واکنش اون شخص بیشتر برای فیلماست و بعد از این حادثه چه خوبه خودشو سریع به یه روانشناس نشون بده!
واکنش باید نشون داد ولی نه اینقدر تخیلی...
ادم اگه عقل داشته باشه همچین زنیو نمیبره تو مکان عمومی به همه نشون بده
یا اگه میبره تومکان عمومی باید جلوخودشو بگیره
هرکی خربزه میخوره باید پایه لرزش بشینه
بعله اگه این جا اروپا بود یارو چشم چرونرو میزدی له لورده میکردی میرفتی زندان بعد5روز ازاد میشدی از دوباره میومدی بیرون راحت واسوده
ولی توکشور ما ناداوری زیاده توچین یارورو بدون هیچ حکمی وحاشیه ای اعدام میکنن ولی اینجا تااا میلیارد ها سال بخواطر کتک زدن وضرب وشتم وقتل یک انسان که حقش بوده لعنت بهت میفرستن کلی میندازنت توچاله اینو میگن غیرتبی غیرت باشی بهتره
مثل این میمونه که یکی بره دزدی خونه شوما بزنی پایه دزد رو بشکونی اونم بره به قاضی شکایت کنه شمارو بندازه زندان وکلی دیه هم بدین اونوقت اون دزد راحت بچرخه این جمله واقعیت داره دیدم که میگما
Last edited by امید رض; 26-02-2015 at 00:28.
همسر اون آقا اصن متوجه این دو نفر نشده بود و چقد خوب بود که این فرد به یه تذکر کلامی چه بسا تند اکتفا کنه تا شأن خودش رو جلوی همسرش و بقیه حفظ کنه . در مورد کار اشتباه اون دو نفر هم که نمیشه حرفی زد . چشم چرونی به هر نحوی اشتباست . مخصوصا تو محیطی که عمومی هست .
یکی از دوستان گفت که باید حرفه ای میزد و تو صورتش نمیزد . برادر من چه فرقی میکنه . پزشکی قانونی رو برا اینجور چیزا گذاشتن . سر خودمونو که نمیخوایم گول بزنیم . بنظر شما با این کار اون دوتا جوون اصلاح میشن ؟! یا ازون بدتر اگه تا آخر عمرش ناقص بشه اون جوون بنظر شما حقش ـه به خاطر اشتباه دوره جاهلی این بلا سرش بیاد ؟!
ضمن اینکه این فیلما بدجور تأثیر خودشو گذاشته رو مردم . تو چ برق مشهد (همشهریا میدونن کجاست) تو جگرکی یه پسر جوون سر بد نگا کردن به یه پسر دیگه کشته شد ، اونم به این نحو که وقتی میاد بیرون از جیگرکی یه چاقو میخوره تو فرق سرش و درجا کشته میشه . یعنی به قول اندی فقط یه نگاه .
منم یه خاطره این مدلی دارم
یه بار اومده بودم واسه یه کاری تهران موقع برگشتن تو اتوبوس دو تا دختر خانوم خوشگل(بالاخره آدم میشینه جایی شاید بخواد یه نگاهی بندازه ببینه بقل دستش کیه با چشم چرونی اشتباه گرفته نشه) نشسته بودن دو تا پسر هم اومدن تو . یکیشون رفت کنار اون نشست اون یکی هم رفت کنار اون یکی دختره . هیچ کس هم اعتراضی نداشت لابد همدیگرو دوس داشتن دیگه به ما چه
![]()
یه چند دقیقه که گذشت راننده اتوبوس اومد گفت بلند شید اونام گفتن نمیشیم سر همین بحثشون شد اون دو تا پسره یکشون هیکلی بود یارو رو بلند کرد کوبوندش به سقف :| راننده اتوبوسه هم عصبانی شد رفت ته اتوبوس با یه چاقو برگشت من همونجا کنار مرکز دعوا بودم بلند شدم جداشون کنم که یه دو تا چاقو از بیخ گردنم گذشت خلاصه منم در رفتم دیگه نفهمیدم چی شد اومدن جمعشون کردن رفتنولی آسیب جانی وارد نشد خدا رو شکر
![]()
Last edited by Reza Azimy_RW; 26-02-2015 at 01:26.
من ربطش نمیدم، ولی خیلیا ربطش میدن... همونایی که میخوان ایراد بگیرن.
وقتی طرف و گرفتن انداختن زندان یه دیه حسابی هم براش بریدن میفهمه اگر خیلی تعصب داره دست زنش و بگیره با آژانس یا دربستی بره ... تازه بره خدا رو هم شکر کنه همون دو تا بچه ایی که گفتی از روی بچگیشون این کارو کردن تو جیبشون یه چاقو نبوده که دربیارن و تا یارو بخواد قلدری کنه بفرستنش سینه قبرستون ...
عین این اتفاق تو مترو دیده بودم که مردها چون شلوغ بودن رفته بودن تو قسمت زنها بعد یارو که غیرتی شده بود داشت اون وسط دولت تعیین میکرد که چرا مردا اومدن این سمت یکی نبود بهش بگه آقایی شما که خیلی آقایی از اول شلوغی مترو رو که دیدی اولین بارم نیست که می بینی مردها میرن تو قسمت زن ها پس به جای اینکه دولت تعیین کنی و بزنی تو دهن ملت اگر غیرتی شدی دست کن تو جیبت با شخصی برو اگرم پول نداری خط یازده طی طریق کن عاغایی ...
مرد باغیرتش زندست بانو با کمالاتش. رحم ا... علیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)