تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 42

نام تاپيک: بی انگیزگی در زندگی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

تغذیه هم نقش داره خوراکیهایی بخورید که سروتونین ساز هستند مثل ماکارونی که خیلی هم اروزنه.اگه بتونید ماهی هم بخورید حیف که گرونه خیلی.

و ورزش هم که سروتونین طبیعی تولید میکنه در بدن.سروتونین هم که یه ناقل عصبی در مغز که باعث میشه احساس شادی و و لذت از زندگی ببریم. تو قرصهای ضد افسردگی هم یه ماده داره که باعث میشه غلظت سروتونین د رمغز زیاد بشه.

موز هم دوپامین تولید میکنه اگر بتونید روزی 1 دونه موز بخورید تا 1 ماه هر نوع افسردگی رو رفع میکنه.موز هم یه مقدار گرونه و چون خوش خوراکه تو خونه بزاری سر 3 سوت تمومش میکنن.مگه اینکه قایم کنی.تو کابینت

2. 5 کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

من حقیقتش دیگه بزار بگم.پارسال هم تازه رفته بودم تو 25 سال و هم زمستون شد نتونستم افکارمو کنترل کنم به گریه افتادم ..ترس از آینده مبهم.امنیت شغلی. امنیت مالی. خلاصه کارم به دکتر کشید دیگه افکار منفی بهم غلبه کرد.

ولی امسال دیگه گفتم برو بابا آینده اصلا هر چی می خواد بشه.ورزش میکنم روزی نیم ساعت.دوچرخه میزنم.با آهنگ تا روحیم بره بالا. خداروشکر امسال افسردگی نگرفتم تا اینجا.گوش شیطون کر.
    منم منظورم همینه افسرذگی دلیل داره و مراحلی داره که حالا با اصطلاحات تخصیصیش کار ندارم چون وقتشم ندارم....و اگر طولانی و دراز مدت بشه اونوقت با خودش بیماری های دیگه رو به همراه میاره. با شما موافقم دوست عزیز. باید بیخایلش شی وگرنه زمین گیرت می کنه.

راستی یکی از دوستان گفتن پوچی: پوچی یعنی خالی شدن. هیچ شدن. نیست شدن پاک از هر ذین و مذهب و فلسفه و ملیت و عقیده شدن، پوچی یعنی فوبیا. ترس از اعماق تاریکی. این کلمه تعریف کردنی نست دوست من متاسفانه باید تجربش کنی که کار هرکسی نیست و من رو بدجور داغون کرد ولی هیچوقت به قرص رو نخواهم آورد. چون پزشک هم نوعی دلال می باشد برای پر کردن جیب های خود... بگذریم فقط پوچی رو در اعماق فراموشی باید تجربه کردو ایشون پوچی رو هنوز درک نکردند چون در این صورت در اینجا پست نمی دادند.

البته پوچی زیباست اما چون خلاف تکامل اجتماعی بشر و عرف جامعه هست هنوز برای من و شما زود است که پوچ شو.یم تا دوباره پر شویم!

4. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

من حالم بد شد..ورزشم فاییده نداشت. الان چند روزه بعدظهرها وسواس فکری مگیرم..خشمگین هم میشم یه نفر بهم گیر بده ( خیلی کنترل میکنم عصبانی نشم). بعدش اظطراب میاد.بعدش فکر میکنم چرا من به این راحتی باید خشمگین بشم.

لعنتی فقط نمیدونم چرا صبح ها و بعدظهرها حالم خوبه شبا حالم بد میشه.از ساعت 7 عصر به بعد..

شاید برم روانپزشک..اگر نتونم کنترل کنم افکارمو...

اگه نباشه جاش خالی می مونه stabesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یعنی بیخودی عصبانی میشید؟
    اگر شاغل هستید شاید از فشار کاره
    خوابتون کافیه؟
    دمنوش های گیاهی رو استفاده کنید مثل بابونه رزماری چای کوهی
    منم گاهی بعد از ظهرا کلافه و مضطرب میشم یکی از اینا رو دم میکنم حدود 10 دقیقه یه قاشقش رو دم کنید بعد با عسل یا حتی بدن شیرین کننده میل کنید خیلی خوبه تمام عطاری هم دارن

7. این کاربر از stabesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

منم مث توام کاردانی کامپوتر هم هستم و افردگی زیادی دارم و فقط باید دلیلش رو پیدا ک که چه چیزی باعث شده من اینطور بشم در کل همه چیز بستگی بنگاه ادم و از این دنیا داره ک چجوری هدفش رو پیدا کنه و خودم تصمیم گرفتم مث قبل نباشم فقط باید اراده کرد
    ی حدیث هم بود ک میگفت
    <نماز برای ارامش روح هست و ورزش برای ارامش جسم >

9. 2 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

یعنی بیخودی عصبانی میشید؟
    اگر شاغل هستید شاید از فشار کاره
    خوابتون کافیه؟
    دمنوش های گیاهی رو استفاده کنید مثل بابونه رزماری چای کوهی
    منم گاهی بعد از ظهرا کلافه و مضطرب میشم یکی از اینا رو دم میکنم حدود 10 دقیقه یه قاشقش رو دم کنید بعد با عسل یا حتی بدن شیرین کننده میل کنید خیلی خوبه تمام عطاری هم دارن
    یه جور وسواس فکریه ..حالا فردا میرم روانپزشک فایده نداشت ورزش .ببین اینجوریه یه جور وسواس فکریه که 80% فکرو اشغال میکنه ..ترس هم در کنارش هست با خشم.آدم مثل بمب سنسوری میشه. فقط روانپزشک میتونه درست کنه

یه دوست دارم میگه ناقلهای عصبیته حالا یا توازنشون بهم خورده یا هرچی کم و زیاد شدن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ریشه همه اینها تو پیدا نکردن جایگاه خودمه تو زندگی.وقتی 10 سال تو بازار جون بکنی واسه هر کس و ناکسی چایی بریزی و تی بکشی.آخرش بهت انگ دزدی بزنن و بندازنت بیرون.کل سرمایت بعد 10 سال 10 میلیون نشه اونم دست مادرت باشه.

وقتی میدونی هیچ آینده ای نداری و نمیتونی تصور کنی..آخرش تو فکر گیر میکنی مریض میشی دیگه..مجبوری قرص بخوری.ورزشم فاییده نداره.

12. 3 کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

ریشه همه اینها تو پیدا نکردن جایگاه خودمه تو زندگی.وقتی 10 سال تو بازار جون بکنی واسه هر کس و ناکسی چایی بریزی و تی بکشی.آخرش بهت انگ دزدی بزنن و بندازنت بیرون.کل سرمایت بعد 10 سال 10 میلیون نشه اونم دست مادرت باشه.

وقتی میدونی هیچ آینده ای نداری و نمیتونی تصور کنی..آخرش تو فکر گیر میکنی مریض میشی دیگه..مجبوری قرص بخوری.ورزشم فاییده نداره.

هر کی مشکلات خودش و می بینه شاید یکی هم پیدا شه از نظرش مشکلات شما پیش اون کوچیک باشه ...

تو این شرایط در کنار روانپزشک بهتر خودتون هم تصمیم بگیرین که به خودتون کمک کنید هدف گذاری کوتاه مدت کنید و هر روز در راستای اهدافتون یه قدم کوچیک بردارید ...

ببینید با شرایط موجود چطوری میتونید از زندگیتون و داشته هاتون لذت ببرید ...

دست از شاکی بودن از زمین و زمان بردارید و انتظار هم نداشته باشید دیگران براتون معجزه کنند ...

موفق باشید ...

14. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

هر کی مشکلات خودش و می بینه شاید یکی هم پیدا شه از نظرش مشکلات شما پیش اون کوچیک باشه ...

تو این شرایط در کنار روانپزشک بهتر خودتون هم تصمیم بگیرین که به خودتون کمک کنید هدف گذاری کوتاه مدت کنید و هر روز در راستای اهدافتون یه قدم کوچیک بردارید ...

ببینید با شرایط موجود چطوری میتونید از زندگیتون و داشته هاتون لذت ببرید ...

دست از شاکی بودن از زمین و زمان بردارید و انتظار هم نداشته باشید دیگران براتون معجزه کنند ...

موفق باشید ...
    حرفت درسته رفیق ..ولی میدونی مشکل من اینه که بابام کارمند بود. .باید تا آخر عمر با ماهی 600 تومن بگذرونم با کار در مغازه مردم .آرزوم بود بابای منم یه مغازه داشت تو بازار مثل همین حاج صادق صاحب کارم عشق میکنه.بهترین ماشین. بهترین خونه بهترین .سفرهای خارجی . ماهی 540 هزا رتومن به من میده ..خودش 500 تومن پول ادکلنشه. من باید 140 هزار تومن پول کرایه بدم. رفیق ولش کن زندگی سخته.ما محکومیم به زندگی اما معنی زندگی برای ما و دیگران فرق میکنه.

16. 3 کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

روانپزشک هم یه 500 ازت می گیره بعدم انگ دیوونه بهت می زنن. دکتر خودت باش رفیق. تو که اینقدر مقاومت کردی و بار زندگی رو تنهایی به این شکل به دوش کشیدی غیر ممکنه نتونی از پس چیزی بر نیایی. به خودت انگ نزن فکر نکنم مشکلی داشته باشی... تو یه مردی که برای زندگیت تلاش کردی و پاک زندگی کردی. حداقل سالمی و زنده ای. یکم از زندگی لذت ببر. یکم فکر خودت باش اما خودخواه نباش به خودت برس جایی که پول قرص و دکتر بدی.. خوب می شه...صبر و فقط صبر و زمان همه چیزو مشخص می کنه. زود تسلیم نشو رفبق

من که آرزومه مثل تو اینقدر مرد بودم که از مادرم نگهداری می کردم. بهتره برای خودت هدف پیدا کنی...

18. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •