پزشکی استعداد و توانایی هایی میخواد که هر کس نمیتونه به سمتش بره ( مثل خیلی از حرفه های دیگه ) و مصلما چون حرفه شخص هست منبع در آمد اون هم هستاگر پزشکان بیمار را به چشم پول نمیبینند،حتما فقط به عشق خدمت به خلق و همنوع میرن دنبال پزشکی؟؟؟؟و مطب خصوصی؟؟؟اصلا جنبه مادی مطرح نیست؟؟؟؟
و شما اگر کتاب های مربوط به اخلاق پزشکی را مطالعه بفرمایید راجع به این مسئله زیاد نوشته شده
بله نظارت صورت میگیره.....راه برای پیگیری وشکایت هست....تمام مراکز درمانی واحد رسیدگی به شکایات دارند....شما بگید کجای آمریکا یا اروپا شماره تلفن چهار رقمی برای رسیدگی به تخلفات تعرفه ای هست؟آیا نظارتی که در اروپا و امریکا بر عملکرد پزشکان میشه در ایران با این همه بی نظمی و خطای انسانی صورت میگیره
من سر و کارم به این امر نیافتاده اما اون پزشکان قانون و مقررات معافی و کمیسیون پزشکی رو میدونن به یقین به کارشون مسلط هستند.....و من بسیاری رو دیده ام که معافیت پزشکی دارند.......اما آیا شما به کار و قوانین اونها و حرفه پزشکی مسلط هستید که چنین فرمایشی میکنید؟پیشنهاد میکنم یک سر به پزشکان نظام وظیفه بزنید که چطور بدون معاینه حتی سرپایی،یک عده جوون را بدبخت میکنند
من هم قبل از این طرح و هم بعد از اون کار کرده ام و تاثیر مثبتی که در امر درمان و کاهش هزینه های درمانی بیمار داشته رو به چشم دیده امحس میکنم شما جناب وزیر یا از نزدیکانشون هستی چون خیلی از طرح تحول و خصوصا پزشکان تعریف میکنید
اگر پزشک فقط به فکر پول هست و به جز کسب درآمد به فکر چیز دیگری نیست.....پس چطور اینهمه مراجعه کننده دارند؟
چطور اینهمه بیمار درمان میشوند؟معاینه و نسخه نوشتن و تجویز دارو بیفایده هست و یک کلک بزگ بزرگ برای سرکیسه کردن ملت هست؟بیماری و درمان اون توهم هست؟