چهار میلیون و سیصد قیمت
ضعف خاص نه
فقط دی وی دی رامش هم یه اکسترنال بزاری بهتره.
فک کنم باید یه براکت هم بگیری
چهار میلیون و سیصد قیمت
ضعف خاص نه
فقط دی وی دی رامش هم یه اکسترنال بزاری بهتره.
فک کنم باید یه براکت هم بگیری
در مورد ssd داریور نوری ت رو بردار و یک ssd ۱۲۸ گیگ فقط برای ویندوز با بازی که میکنی بزار کنار بیشتر از این حجم بدردت نمیخوره
فقط حواست باشه که ویندوز اورجینال روی لپالپت نباشه که مشکل ساز میشه برات.
حجت خان میخوام کلا بزارمش جای هارد اصلی . یه فامیلی داره برامون میاره یه 500 گیگ evo سامسونگ رو تقریبا 840 تومن پام در میاد . هارد خود دستگاه رو هم 200 تومن آب کنم در واقع 640 تومن پام در میاد . دیگه نه لازمه درایو رو در بیارم نه سر و صدا و کندی هارد اصلی هست یه تیکه میشه ssd . ظرفیت 500 کاملا کافیه برام . برای ویندوز هم مدلی میگیرم که dos باشه خودم 8.1 پرو میریزم روش هارد هم از همون اول ssd میندازم پارتیشن بندیش میکنم . فقط میخوام مطمئن باشم تعویضش کار راحتیه . تا اونجا که شنیدم راحت جای هارد اصلی میخوره کیسی قابی حرکت خاصی که نمیخواد؟راستی این لپتاپ ها مدل بدون گارانتی هم داره؟در مورد ssd داریور نوری ت رو بردار و یک ssd ۱۲۸ گیگ فقط برای ویندوز با بازی که میکنی بزار کنار بیشتر از این حجم بدردت نمیخوره
فقط حواست باشه که ویندوز اورجینال روی لپالپت نباشه که مشکل ساز میشه برات.![]()
متاسفانه یه سری شرکتهای مسخره در پیت میان محصولی رو که اصن نمایندگی مستقیم و ارسال مستقیم به ایران نداره رو به اصطلاح خودشون گارانتی میکنن و علاوه بر پول اضافه کل دست میکنن اینور اونور لپتاپ
راستی در مورد g56jk یکی بیاد روشنمون کنه تروخدا
آخر ips هست یا نه؟تو دیجی و حتی سایت اصلی asus زده ips هست ولی به جز اون تقریبا هر سایت دیگه ای رو میبینی چیزی نزده
ببین اگه ips هم نباشه مطمعن باش کیفیت خیلی خوبی داره .چون خودم مدل n56jr دارم و اونم با این که ips نیست ولی تا الان رقیبی براش پیدا نکردم .صفحه نمایشش عالی هست .فقط تو نور مستقیم یکم بد میشه.
دوستان آخر همین هفته میرم برای خرید asus g56jk ، به طور کلی n550jk رو گذاشتم کنار دیگهبا توجه به اینکه میگن از نظر دفع گرما و مکش و اینا خوب عمل نمیکنه در ضمن یدونه پورت usb هم از g56jk ها کمتر داره و از تجهیزات گیمینگ g56 هم نمیشه گذشت
فقط میخواستم بدونم اختلاف بین geforce 850gtx با geforce 850gtxM رو چقدر میدونید ؟ چون مدل 2 گیگش از نظر گرافیکی با مدل 4 گیگش تقریبا یه چی حول و حوش 400 تومن اختلافه
تو بازی و کارای پردازش گرافیکی و اینا اختلاف زیای ایجاد میکنه به نظرتون؟
یه قیمت دقیق هم کسی داره بهم بگه
2 گیگش رو 3650 قیمت دارم 4 اش رو 4090 ، البته 2 گیگش رو یه نفر 3630 هم بهم پیشنهاد داد
فکر نکنم پاییینتر اینا وجود داشته باشه دیگه
دوست عزیزم هر دو پسوند m دارند m برای لپتاپ ها است فک کنم یعنی موبیلیتی
اگر هم منظورت نسخه دکستاپ با لپتاپ هست که دکستاپ خیلی قوی تر هست
در مورد رم گرافیک بیشتر بکار کسانی میاد که بخان با رزلوشن بالا مثلا ۴کی بازی کنن یا روی یک نمایشگر ۴کا تصویر بگیرند که البته با این گرافیک نمیشه کاری کرد
در کل ارزش ۴۰۰ تومن را ندارد مگر اینکه رم اصلی هم اضافه شود (چون ایسوس عین نقل و نبات کانفیگ میریزه بیرون نمیتونم دقیق بگم رم هم زیاد میشه یا نه)
در اخر حتما ب وسایل لپتاپ دقت کن چون فروشندگان محترم کلاش کم نیستند
نه حجت خان اختلاف بین این دو تا رو میگم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیجی اشتباه نوشته
غیر ممکنه لپتاپی تو این رنج قیمت با این ضخامت gtx 850 داشته باشه
گرافیمش gtx 850m هست
دوستان تمام کارت گرافیک های لب تاپ ها با پسوند M هستند و غیر این امکان نداره.
و معمولا به این صورت هست که بازده اونا نصب بازده عددی دسکتاپ هستند.
مثلا gtx 760m نصف gtx 760 قدرت داره.
دوستان اینا رو ول کنید
شدیدا احتیاج به کمک فوری دارم
یه بنده خدایی زنگ زد بهم چون آگهی برای خرید داده بودم گفتش که یه لپتاپ g56jk برام هدیه آوردن از دوبی گفت برات میفرستم دم خونه همه چیش اوکی بود پولو بفرست برام
الان مسئله اینجاست که من مشخصات سخت افزاریش رو از کجا کاملا مطمئن بشم که درسته با توجه به اینکه سیستم عاملش DOS هست ؟
برنامه cpu z و gpu z که فقط روی ویندوز کار میکنه . ips بودن مانیتور رو از کجا تشخیص بدم؟
بعد اینایی که از دوبی میارن کیفیت خوبی داره؟سریعا جواب بدین خواهشا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)