تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تفکیک جنسیتی مشاغل؟

راي دهنده
35. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تفکیک جنسیتی برای تمامی مشاغل مخالفم

23 65.71%
  • با تفکیک جنسیتی برای برخی مشاغل موافقم

12 34.29%
صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 44

نام تاپيک: تفکیک جنسیتی مشاغل؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

به نظر من اصلا به جنس مونث اجازه کار داده بشه !! مرد ها خرج زندگی میدهند . باید اولیت استخدام ها مرد ها باشند تا خانم ها ...

2. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اصلا یک مدت جلوی استخدام خانم ها رو بگیرند مگر در مشاغل خاص تا شاید یک مقدار اوضاع بهتر بشه،اینجوری فرصت اشتغال برای نان اوران اصلی بیشتر فراهم میشه
    یک جوان بیکار مجرد بمونه بعلت بیکاری و خانواده ای تشکیل نشه بهتره؟ یا اینکه یک فرصت شغلی از خانواده دو شغله کم بشه با حفظ موقعیت شغلی مرد و در عوض مورد اول اتفاق نیفته؟
    اینجوری خیلی از این استرس های شغلی کم میشه و فرصت های شغلی هم خیلی بیشتر میشه
    در ضمن میشه مشاغل خانگی رو گسترش داد و حتی تمهیداتی حمایتی در این زمینه اندیشیده بشه توسط دولت ...
    در واقع هم کانون خانواده گرمتر میشه و هم تربیت فرزندان بهتر خواهد بود
    البته این فقط یک ایده بود و بیشتر در باب شغل های کارگر کارفرمایی و دولتی قابل اجرایی باشه ...
    Last edited by Masoud-2014; 27-01-2015 at 20:20.

4. 2 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

عجب! چقدر تعجب میکنم از آدمهای تحصیلکرده که وسعت دیدشون اینقدر میتونه محدود باشه
    دیدگاه جنسیتی تا چه حد؟
    مگه شایستگی و لیاقت برای داشتن کار به جنسیت وابسته است؟
    نان آور اصلی؟؟
    چقدر این حرفا خنده دار به نظر میرسه
    انگار یک عده از دوستان در چندین دهه قبل زندگی می کنند
    آدم میمونه بخنده یا متاسف بشه

6. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

یک مساله ایی که چند سال اخیر در سازمان ها بیشتر بهش توجه شده قابلیت استخدام به جای استخدام رسمی هست. دقت کنید در حال حاضر استخدام رسمی وجود نداره و سالیانه قراردادها در صورت احراز شایستگی تمدید می شه.
    در حالیکه سازمان ها و شرکت ها به سمت شایستگی سالاری حرکت می کنند ما باید بیایم به سلامتی دنده عقب بگیریم هیچ، بی راهه رو هم انتخاب کنیم و به سمت تفکیک جنسیتی بریم؟
    مرد سالاری در همه دنیا مخصوصا در رده مدیران ارشد، کارهای سخت و از این دست مشاغل دیده می شه و خب دلایل مختلفی داره که اشتباه هم نیست، اقتضای شرایط کار هست. اما استخدام ها رو ببندیم و کانون خانواده رو گرم کنیم دقیقا بر خلاف روند سالم و درست هست چه برای افراد و چه برای سازمان ها. شما فقط از دیدگاه یک آقایی که نشسته تو خونه منتظره خانومش براش کدبانوگری کنه نبینید داستان رو، از دید مدیریتی ببینید، از دید پاسخگویی ارباب رجوع ببینید و از دید استفاده نکردن از قابلیت های خانم ها در مشاغل که خب یک جای خالی بزرگ محسوب می شه.

8. 6 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

قرار نیست همه مشاغل از خانم ها بگیرن که بیشتر در مورد مشاغل کارفرمائی ... مثلا به کارفرما گفته بشه درصورت جذب نیروی پسر فلان تسهیلات داده میشه و حتی شرط متاهلی رو هم بزارن و ...
    خانم ها هم در بعضی از مشاغل حساس زنانه هم میتونن همچنان ردیف استخدامی داشته باشن یا مثلا شخصا و خصوصا وارد بازار کار بشن و حتی کارفرما بشن
    پس یک مقدار محدودتر میشن ولی عوضش شغل جدیدی برای یک مرد ایجاد میشه و اونم خوشحال و خندان میره خواستگاری و تشکیل خانواده و باقی مسائل ...
    تا حدودی این اعمال محدودیت شاید مفید باشه حتی اگر ازمایشی اجرا بشه
    البته طرح های دیگه هم هست برای برون رفت از اوضاع نابسامان که باید طرح ریزی کنن دیگه

10. 2 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

قرار نیست همه مشاغل از خانم ها بگیرن که بیشتر در مورد مشاغل کارفرمائی ... مثلا به کارفرما گفته بشه درصورت جذب نیروی پسر فلان تسهیلات داده میشه و حتی شرط متاهلی رو هم بزارن و ...
    خانم ها هم در بعضی از مشاغل حساس زنانه هم میتونن همچنان ردیف استخدامی داشته باشن یا مثلا شخصا و خصوصا وارد بازار کار بشن و حتی کارفرما بشن
    پس یک مقدار محدودتر میشن ولی عوضش شغل جدیدی برای یک مرد ایجاد میشه و اونم خوشحال و خندان میره خواستگاری و تشکیل خانواده و باقی مسائل ...
    تا حدودی این اعمال محدودیت شاید مفید باشه حتی اگر ازمایشی اجرا بشه
    البته طرح های دیگه هم هست برای برون رفت از اوضاع نابسامان که باید طرح ریزی کنن دیگه
    من یه پیشنهاد دارم، چطوره به جای همه این اما و اگر ها شرایط یکسان باشه و در حالت رقابتی بر مبنای همون شایستگی که گفتم افراد چه زن و چه مرد قابلیت استخدام خودشون رو افزایش بدند و استخدام صورت بگیره. من گفتم از همه ابعاد ببینید نه فقط از دید بنگاه شادمانی.

12. 4 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من یه پیشنهاد دارم، چطوره به جای همه این اما و اگر ها شرایط یکسان باشه و در حالت رقابتی بر مبنای همون شایستگی که گفتم افراد چه زن و چه مرد قابلیت استخدام خودشون رو افزایش بدند و استخدام صورت بگیره. من گفتم از همه ابعاد ببینید نه فقط از دید بنگاه شادمانی.
    این تیکه آخر بنگاه شادمانی که گفتین قابل تامل بود، ولی مشکل اصلی دقیقا همین بنگاه شادمانیه هست که پیشنهاد شمارو دست نیافتنی میکنه !!
    بنابر دو دلایل مهم زیر:

1- به غیر از زنان سرپرست خانوار که واقعا باید بهشون درودی دو چندان فرستاد، در خانواده هایی که مرد و زن با هم کار میکنن، زن هرگز مثل مرد پولش رو در خانواده نمیاره و اگر هم میاره این رو یک لطف میدونه، پس این نگاه در ابتدا باید تغییر کنه که زنان چقدر حاضرن درآمدشون رو به طور کامل به خانه بیارن.

2- هنوز خریدن زن (مهریه) در ازدواج نقشی کلیدی داره حتی از سوی زنانی که اعتقادی به اسلام ندارند خواست مهریه بیشتر، چشمگیر تره !!
    و همین موضوع باعث میشه مردان در جامعه نگاهی مناسب به درآمد زن نداشته باشن.
    چون خودشون رو در معرض پرداخت مهریه ای میبینند که زن از اون کوتاه نمیاد، پس مردان هم از موقعیت مردسالاری شغلی کوتاه نمیان.
    و اگر زنان رو استخدام کنن بیشتر بر مبنای نظام برده داری بهشون حقوق میدن.

به عنوان مثال عربستان که سنت ازدواج آن نزدیکترین قرابت رو به اصل ازدواج مد نظر دین داره، زنان تقریبا شغلی در جامعه ندارند.
    ایران که در مسائل ازدواج و ارتباط دختر و پسر سرگردان بین سنت و مدرنیسم هست، زنان تا حدودی مشاغلی دارن ولی بازم با مقاومت مردان روبرو میشه.
    و هرچه به سمت کشورهایی میریم که تمامی حق و حقوق زنان در ازدواج با مردان برابر است، وضعیت شغلی زنان و مردان هم شباهت بیشتری داره.

بنابراین پیشنهاد شما به شرطی قابل اجرا شدن هست که دو طرف این قضیه از منافعشون کوتاه بیان. (هم مرد هم زن)

در جامعه ما هم فعلا شرایط به گونه ای هست که هر گروه جنسیتی خودش رو محق میدونه و خواستار یکسری برابری هایی هست در حالیکه تبعیضی که به نفع خودش هست رو نمیخواد از بین ببره !!!

به نظر من اگر این تاپیک طوری جلو بره که هر گروه از منفعت طلبی های جنسیت خودش بگه و جنسیت مقابل رو کمتر مقصر بدونه، شاید نتیجه بهتری حاصل بشه.
    Last edited by B.Russell; 27-01-2015 at 23:24.

14. 8 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

این تیکه آخر بنگاه شادمانی که گفتین قابل تامل بود، ولی مشکل اصلی دقیقا همین بنگاه شادمانیه هست که پیشنهاد شمارو دست نیافتنی میکنه !!
    بنابر دو دلایل مهم زیر:

1- به غیر از زنان سرپرست خانوار که واقعا باید بهشون درودی دو چندان فرستاد، در خانواده هایی که مرد و زن با هم کار میکنن، زن هرگز مثل مرد پولش رو در خانواده نمیاره و اگر هم میاره این رو یک لطف میدونه، پس این نگاه در ابتدا باید تغییر کنه که زنان چقدر حاضرن درآمدشون رو به طور کامل به خانه بیارن.

2- هنوز خریدن زن (مهریه) در ازدواج نقشی کلیدی داره حتی از سوی زنانی که اعتقادی به اسلام ندارند خواست مهریه بیشتر، چشمگیر تره !!
    و همین موضوع باعث میشه مردان در جامعه نگاهی مناسب به درآمد زن نداشته باشن.
    چون خودشون رو در معرض پرداخت مهریه ای میبینند که زن از اون کوتاه نمیاد، پس مردان هم از موقعیت مردسالاری شغلی کوتاه نمیان.
    و اگر زنان رو استخدام کنن بیشتر بر مبنای نظام برده داری بهشون حقوق میدن.

به عنوان مثال عربستان که سنت ازدواج آن نزدیکترین قرابت رو به اصل ازدواج مد نظر دین داره، زنان تقریبا شغلی در جامعه ندارند.
    ایران که در مسائل ازدواج و ارتباط دختر و پسر سرگردان بین سنت و مدرنیسم هست، زنان تا حدودی مشاغلی دارن ولی بازم با مقاومت مردان روبرو میشه.
    و هرچه به سمت کشورهایی میریم که تمامی حق و حقوق زنان در ازدواج با مردان برابر است، وضعیت شغلی زنان و مردان هم شباهت بیشتری داره.

بنابراین پیشنهاد شما به شرطی قابل اجرا شدن هست که دو طرف این قضیه از منافعشون کوتاه بیان. (هم مرد هم زن)

در جامعه ما هم فعلا شرایط به گونه ای هست که هر گروه جنسیتی خودش رو محق میدونه و خواستار یکسری برابری هایی هست در حالیکه تبعیضی که به نفع خودش هست رو نمیخواد از بین ببره !!!

به نظر من اگر این تاپیک طوری جلو بره که هر گروه از منفعت طلبی های جنسیت خودش بگه و جنسیت مقابل رو کمتر مقصر بدونه، شاید نتیجه بهتری حاصل بشه.
    در مورد دست نیافتنی بودن این پیشنهاد فکر می کنم در کشورهای توسعه یافته این موضوع انجام شده باشه، در ایران هم مثلا در بسیاری از سازمان های خصوصی و شرکت های نیمه خصوصی و خصوصی به عنوان مثال مگفا این کار داره انجام می شه، نمی دونم چقدر با منابع انسانی آشنایی دارین، اما در حال حاضر استخدام بر مبنای شایستگی واژه دور از ذهنی نیست و بسیاری از سازمان ها از این شیوه استفاده می کنند، حتی سیستم حقوق و پاداش هم از مبنای ارشدیت به سمت شایستگی پیش رفته. پس اصلا شیوه دست نیافتنی ایی نیست. یک مقایسه بفرمایید بین قوانین جدید استخدام و قوانین قبلی، هنوز ایده آل نیست اما به این شایستگی که گفتم خیلی نزدیک تر شده.

1. این هرگز شما خیلی جای سوال داره از نظر من. خیلی از خوونواده ها هستند هم زن و هم مرد با هم کار می کنند و با هم خرج می کنند. نمی شناسید مردان و زنان تحصیلکرده ای رو که با هم کار می کنند و از نظر درآمد این تفکر رو ندارند؟ اینها بستگی بسیار به دیدگاه داره، من هیچ کس رو محکوم و محتوم به چیزی نمی دونم فکر می کنم آدم با انتخاب های خودش راجع به زندگیش تصمیم می گیره، اینکه من بیام همیشه مثال هام از قشر خاصی از جامعه باشه که این سنت ها به شدت در اونها رواج داره مشکلی رو حل نمی کنه، برای هر مساله ایی که به بهبود و توسعه اجتماعی جامعه کمک می کنه ما یه مثال بیاریم که چون یک عده اینطوری هستند نمیشه طور دیگه ایی بود. همه ما می دونیم زنانی هستند که حقوقشون رو حق مسلم خودشون می دونند، مردانی که به زنشون اجاره کار کردن نمی دن و هزار مثال از اینگونه تفکرات، می گید وجود داره پس باید گفت، منم می گم بله وجود داره، سالها زندگی گذشتگان ما بر این روال گذشته، آیا سالها هم ما باید در مقابل هر تغییری اولین واکنشمون به جای بحث در مورد مزایای اون تغییر بلافاصله به عدم امکان اون تغییر مثبت فکر کنیم؟

2. در مورد حقوق بر بنای نظام برده داری به زنان، ممکنه در یک سری کارگاه ها و کارگران خط تولیدی یا جایی که کارفا قدرت تعیین کردن حقوق رو داشته باشه به این صورت باشه اما در مورد مشاغل رده های تحصیلی بالاتر چه در سازمان دولتی و چه در سازمان های نیمه خصوصی و خصوصی تفکیک جنسیتی از نظر حقوق نداریم ما. این مساله غیرقانونی هست حالا در هر جای دنیا که می خواد باشه، اگه سازمانی بخواد کوتاهی کنه برای حقوق و بر مینای مثلاً حداقل وزارت کار برای یک کارگر پول نده دیگه زن و مرد نداره معمولا.
    در مورد مهریه و دیدگاه مرد به درآمد زن و ... بله مساله ای که اشاره کردید وجود داره. اما صحبت من این هست. همه چیز انقدر تاریک و سیاه نیست واقعاً.

مساله ای که گاهی در بحث ها فکر منو به خودش مشغول می کنه تاریک و سیاه دیدن همه چیزه در هر موردی، نمی خوام بگم با خوشبینی مفرط ببینیم اما همیشه ذکر کردن نقاط تاریک سودش به اندازه نقاط روشن ماجرا نیست. فردی با متعصب ترین عقاید وقتی یک نقطه تاریک رو می خونه بیشتر رنگ می گیره، بیشتر جون می گیره، بیشتر می گه از من می گن پس هستم! وقتی نقاط روشن رو بهش نشون بدیم ممکن هست زمان ببره اما کم کم احاطه می شه در اینکه پس می شه اینطور هم بود یا دست به تجربه های کوچکی می زنه و کم کم رو میاره به آزمون و خطا.

استاد رفتار سازمانی ما یه صحبت قشنگی داشت، گفت وقتی در جایی می شنوین خانم ها در محیط ها کار نمی تونن با هم کار کنند فوری تایید نکنید و بعد هم شروع کنید به افسوس خوردن!! مشکلی رو حل نمی کنه، سعی کنید کاستی ها رو برطرف کنید تا کم کم فراگیر شه و این مساله حل شه.

اما در مورد خط آخر، هیچ جبهه گیری ای وجود نداره، آقایون صحبت هایی می کنند که من قبول دارم ممکنه من هم صحبتی کنم که اونها قبول کنند، فراتر از مرد و زن انسانیم. من وقتی می بینم موضوع مهریه انقدر مردان رو آزار می ده اگر انسان عاقل و با شعوری باشم در مورد خودمم که یک خانومم سعی می کنم باعث آزار کسی نباشم، نه صرفا به خاطر اینکه گفتند دوست ندارند! به دلیل اینکه اگر منطقی دارم که خیلی چیزها رو می گه منطقم اینجا که خاموش نمی شه! با هیچ منطقی مهریه جور در نمیاد.
    آقایون هم ممکنه نوشته من رو راجع به شایستگی بخونند و به قابلیت ها خانم ها در مشاغل مثل دقیق بودن، فسادی مالی کمتر و ... فکر کنند.

بنابراین پیشنهاد شما به شرطی قابل اجرا شدن هست که
    دو طرف این قضیه
    از منافعشون کوتاه بیان. (هم مرد هم زن)
    دقیقا راه حل همینه و در نهایت این اتفاق همونطور که افتاده باز هم می افته، فقط به زمان نیاز داره.
    Last edited by Sara; 28-01-2015 at 03:28.

16. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

وقتی تمامی شغل ها برتر دولتی رو باید با یک پارتی گردن کلفت واردش شد و ادم های با معدل 19 از دانشگاه برتر نمی تونند به این شغل ها برسند پس فرقی نداره خانم یا اقا وارد این شغل ها بشند.غیر این کارها باقی بیگاری هست فرقی نمی کنه جنسیت چی باشه.
    کار باعث دادن عزت نفس و استقلال مالی میشه چرا باید این حق رو از یک انسان گرفت؟چون بحث نان اوری هست؟(اگر بشه این چندر غاز حقوق ها بیگاری رو اصلا نان اوری حساب کرد.وقتی می خواید درباره مسئله ای قاضی بشید بدون پیش قضاوت قبلی و دیدن دو طرف مسئله نظر بدید.
    زن و مرد امروزی باید کار کنند تا بتوانند زندگیش رو بچرخونند و دیگه از اون حالت تک نان اوری داریم کم کم خارج میشیم
    مشکل اصلی تمامی جوان ها ما بمب بیکاری در راستا افزایش جمعیت هست که همچنان هم ادامه داره(امسال تا همین لحظه 900 هزار نفر به جمعیت کشور اضافه شده).

18. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

من فقط در شرایطی تفکیک جنسیتی رو می پذیرم که اون کار فقط از یه جنسیت بر بیاد و مناسب اون جنسیت دیگر نباشه
    مثلا یه مثال ساده اینکه برای باربری ما فقط به مرد ها نیاز داریم نه به زن ها چون زن ها برای اینکار ساخته نشدن
    ولی بقیه ی جاها که مقاربتی نداره نباید جدا از هم باشه
    اگر اینطوری باشه که کار خدا عبث و بیهوده به نظر میاد چون اینطوری باید یه جنسیت رو می افرید
    اگر همه جا بخوان این دو جنسیت از هم جدا و تفکیک بشن دیگه کجا باید هر کس جنس مخالف خودش رو بشناسه ؟ و این میشه یه عقده برای هر کس که بخواد یه رابطه برقرار کنه
    متاسفانه در کشور ما ایران همچیین قانون های مسخره ای گذاشته میشه
    از موقع شروع مدرسه باید دو جنس از هم دور باشن تا موقع که دیگه می خوان به گور برن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •