تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: چگونه میشود دو خانه نزدیک به هم را با مودم وای فای به هم متصل کرد؟

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیزم آقا حامد فقط اگر لطف کنی و بگی برای من کدوم یکی از پیکوها با توجه به فاصله 50 متری ای که با خط مستقیم بین مودم من و مودم دوستم هست مناسبتره ممنونت میشم.اولیش پیکو استیشن یوبی کوئیتی به نام پیکو استیشن2 که در جایی دیدم نوشته تا 150 متر برد داره و دومیش پیکو استیشن یو بی کوئیتی مدل hp-2 که برای این نوشته بود تا 500 متر برد داره.ممنونم.آیا اون 150 متریه واسه کار من کفایت میکنه؟آخه 200 تومان قیمتاشون توفیر دارهدر ضمن در طرف من که گیرنده هستم یک کارت شبکه وایرلس اینترنال 3 آنتنه در کیسم وجود داره.
    Last edited by david-ebi; 04-12-2014 at 02:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز سوال آخر.وقتی کابل شبکه اینترنت دار از مودم دوستم به پیکو وصل بشه(پیکو هم مثلا روی بوم دوستم نصب میکنیم)اونوقت من میتونم از اینترنت دوستم استفاده کنم به صورت وای فای.اونوقت آیا اونم میتونه از اینترنت من استفاده کنه.؟در ضمن خود پیکو هم به برق میخوره درسته؟
    راستی یک چیز دیگه در سایتهای فروش پیکو یک مدل هست به نام پیکو 2 که نوشته تا فاصله 150 متری جوابگوست و قیمتشم صدو خورده ای هستش.یک مدل دیگه هم هست به نام پیکو اچ پی 2 یو یک مدل هم به نام پیکو ام 2 اچ پی که اونا سیصدو خورده ای قیمت دارند.و واسه اونا زده تا 500 متری جواب میدن.(هر سه مدل از برند یو بی کوئیتی هستند)حالا واسه مسافت 50 متری ما دو نفر که نهایتا دو تا دیوار هم بینمون هست آیا مدل ارزانتر کار راه انداز هست یا نه؟متشکرم.

اگه شما میخوای از اینتنت دوستت استفاده کنی اون باید پیکو بذاره و اگه اونم بخواد از اینترنت شما استفاده کنه شما هم باید یه پیکو بذارید
    خود پیکو یه دستگاه آداپتور داره به نام POE که به برق وصل میشه و توسط کابل شبکه به پیکو (در هر مکانی)وصل میشه
    پیکو در سایت سازنده فقط یک مدل معرفی شده و اونم PICOM2HP هست و بنده از مدل های دیگه اطلاعی ندارم

در ضمن در طرف من که گیرنده هستم یک کارت شبکه وایرلس اینترنال 3 آنتنه در کیسم وجود داره.

موردی نداره
    شما اگه میخوای خیلی هزینه نکنی راحت میتونی یه روتر در یک باکس ضد رطوبت قرار بدید و یه آنتن 8.5DBi روی پشت بام اگه فاصله واقعا 50 متر باشه راحت جواب میده که در بدترین حالت از یه رپیتر هم استفاده کنی کل هزینه تمام شده از 200 بالاتر نمیره

البنه یه مورد اکسس پوینت هم اومده Wireless N High Power Outdoor AP Router
    که من هموز تو بازار ندیدم
    اینم لینکش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mr-hamed; 04-12-2014 at 09:22.

3. 2 کاربر از mr-hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

آقا اصلا اگر من یک اکسس پوینت که رپیتر هم هست بگیرم و تو محفظه ضد آب ایزوله اش کنم و بزارمش بین راه(جایی که امواج مودم دوستم دیگه کامل ضعیف شده که میشه بوم همسایه بین ما دو نفر) اونوقت آنتنای خودشو(آنتنای اکسس پوینت رپیتر) بادو تا آنتن مثلا 8 دسی بل عوض کنم هم فکر کنم مشکل حل بشه درسته؟خوب اونوقت این خرجش از خرید یک پیکو استیشن کمتر میشه؟فقط آنتنهای رپیتر فکر کنم باید از اون محفظه ایزوله بیرون باشه دیگه.درسته؟
    Last edited by david-ebi; 04-12-2014 at 21:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا اصلا اگر من یک اکسس پوینت که رپیتر هم هست بگیرم و تو محفظه ضد آب ایزوله اش کنم و بزارمش بین راه(جایی که امواج مودم دوستم دیگه کامل ضعیف شده که میشه بوم همسایه بین ما دو نفر) اونوقت آنتنای خودشو(آنتنای اکسس پوینت رپیتر) بادو تا آنتن مثلا 8 دسی بل عوض کنم هم فکر کنم مشکل حل بشه درسته؟خوب اونوقت این خرجش از خرید یک پیکو استیشن کمتر میشه؟فقط آنتنهای رپیتر فکر کنم باید از اون محفظه ایزوله بیرون باشه دیگه.درسته؟
    شما اگه یه رپیتر بذاری فقط میتونی اینترنت دوستت رو به اشتراک بذاری
    بله این هم راه حلی هست البته باید تست بشه بسته به موقعیت میتونه جوابگو باشه
    نیاز نیست آنتن از محفظه بیرون باشه محفظه شیشه ای باشه کفایت میکنه

6. 2 کاربر از mr-hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

شما اگه یه رپیتر بذاری فقط میتونی اینترنت دوستت رو به اشتراک بذاری
    بله این هم راه حلی هست البته باید تست بشه بسته به موقعیت میتونه جوابگو باشه
    نیاز نیست آنتن از محفظه بیرون باشه محفظه شیشه ای باشه کفایت میکنه
    خوب مگه پیکو استیشن اگر نصب کنم ارتباط دو طرفه دارم؟پیکو هم فقط اینترنتی رو که کابل شبکه بهش رسونده(که اینجا میشه یکیه دوستم)برای من پخش میکنه.مگر اینکه منم یک پیکو دیگه بگیرم و از اینترنت خودم با کابل شبکه بهش اینترنتو برسونم تا اونم واسه دوستم پخش کنه.(یعنی برای ارتباط دو طرفه باید دو تا پیکو موجود باشه)درسته یا نه؟
    Last edited by david-ebi; 05-12-2014 at 20:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خوب مگه پیکو استیشن اگر نصب کنم ارتباط دو طرفه دارم؟پیکو هم فقط اینترنتی رو که کابل شبکه بهش رسونده(که اینجا میشه یکیه دوستم)برای من پخش میکنه.مگر اینکه منم یک پیکو دیگه بگیرم و از اینترنت خودم با کابل شبکه بهش اینترنتو برسونم تا اونم واسه دوستم پخش کنه.(یعنی برای ارتباط دو طرفه باید دو تا پیکو موجود باشه)درسته یا نه؟
    بله دقیقا همینطوره
    شما در هر صورت چون در دو محل اینترنت داری باید از دو دستگاه استفاده کنید که تجهیرات بسته به فاصله و موقعیت میتونه تعیین کننده باشه

9. این کاربر از mr-hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بله دقیقا همینطوره
    شما در هر صورت چون در دو محل اینترنت داری باید از دو دستگاه استفاده کنید که تجهیرات بسته به فاصله و موقعیت میتونه تعیین کننده باشه
    اگر فقط قرار باشه دوستم ارسال کننده و من دریافت کننده باشم که دیگه یک پیکو کافیست.درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بله یک پیکو یا یک روتر کافیه
    پیکو قطعا جواب میده ولی روتر باید تست بشه

12. این کاربر از mr-hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

متشکرم از همه دوستانی که در این راهنمایی که من میخواستم شرکت کردن و خیلی چیزا بهم یاد دادن مخصوصا آقا حامد عزیز.من تقریبا به جمع بندی و نتیجه نهایی رسیدم و میخواهم اینترنت دوستمو با یک پیکو تا 30 متری خونمون بیارم و از اونجا پیکو امواج وایرلس رو برام ارسال کنه و من دریافت کنم.در نهایت به نظرم این بهترین و کم هزینه ترین راه هستش.

14. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •