تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: خرید گوشی با حدود بودجه 1600 (یک و شیصد)

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

سلام

بازم از همه دوستان به خاطر نظراتشون تشکر می کنم ببخشید چند وقتی نبودم درگیر میانترم ها بودم،البته هنوزم تموم نشدن

بودجم دیگه تقریبا جوره گزینه هام هم محدود کردم به Z2 و Z3 Compact و HTC One m8 و از بین این ها هم بیشتر Z3 Compact رو ازش خوشم میاد و اگه اتفاق خاصی نیفته همونو میگیرم

من کلا به حرف فروشنده ها زیاد اعتنا نمی کنم،ولی بالاخره یکیشون با حرفش ته دلمو لرزوند،گفت که گوشیای سونی آخری خرابی توشون زیاد داشتن ! و برای درست کردنشم باید بفرستی تهران(ما کرمانیم) و کلی دردسر و... داره و فقط گوشیای گارانتی دار رو هم قبول می کنن(Z3 Compact گارانتی دارشو جایی پیدا نکردم)
    گوشی قبلیم که سامسونگ اس بود(I9000) بد بخت تو سه چهار سالی که داشتمش تا روزی که افتاد زمین خورد شد هیچ وقت مشکل سخت افزاری پیدا نکرد اگه پیدا می کرد قطعات داخلیش راحت پیدا میشد،کلا گیر نیومدم قطعات داخلی گوشی های سونی تا چه حد می تونه مسئله نگران کننده ای باشه ؟

کسی از دوستان تجربه خرابی توی گوشی های سونی داشته ؟

...آقا یه نفر بیاد بگه اینا همش چرت و پرته خیال منو راحت کنه !
    Last edited by a.g g.a; 10-12-2014 at 16:10.

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به نظر من که M8 رو کلا فراموش کن. تنها برتریش نسبت به بقیه بدنه فلزیش هست.

از بین Z2 و Z3c هم باز بستگی به خودتون داره. هر دو شون گوشی های خیلی خوبی هستن. بعضی ها ممکنه صفحه بزرگتر رو ترجیح بدن و 4.6" براشون کوچیک باشه. قبلش حتما از نزدیک امتحانشون کنید.

در مورد اون صحبت فروشنده ها هم نظری ندارم. فقط اینو میگم که به این حرفای کوچه بازاری زیاد توجه نکنید.

خیالتون راحت گوشی های خوبین.

3. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

بودجه من هم حدود بودجه شما بود، البته کمی گوشی کشید بالا و من همون روز اول قبل اینکه همه مغازه دارا قیمت را بکشن بالا خریدم، قبلا هم توضیح دادم تو همین تاپیک که نظر خودم روی S5 و G3 16 و Note3 بود، سونی و HTC را که به دلایل سلیقه ای کنار گذاشتم،

G3 را هم به همون دلایلی که باز تو صفحه اول این تاپیک بود کنار گذاشتم، انتخابم هم Note3 شد البته این را بگم تو انتخابم سایز صفحه هم مهم بود.

-------
    شب قیمتی که دیدم ظاهرا Note 3 بدون گارانتی تا 1650 (N900) و 1700 (N9005) بالا کشیده. بقیه را ندیدم واقعیتش.

5. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

آقا یه سوال فنی!! چرا کیمیا موبایل اینقد ارزون میده مخصوصا گوشی های سونی رو؟؟؟ اطمینانیه؟؟؟ 200 300 ت زیره قیمته قیمتاش

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

دیجی Z3 Compact رو با گارانتی همراه هدفون بلوتوث SBH80 میفروشه 1،890،000 میشه SBH80 رو نو بفروشم ؟ جایی بر میدارن 270 تومن؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

مصطفی جان
    این گوشی صفحه نمایشش رنگ ها رو با اغراق نشون می ده.
    رابط کاربریش برعکس ام 8 پر از لگه...
    کیفیت ساختش افتضاحه!!
    بلندگوهاش ضعیف
    از قیافش دیگه هیچی نمی گم.....
    دوست من بحث برای راهنمایی دوستمون برای خرید بهتر هست

s5 بهترین صفحه نمایش رو داره اغراق نمیکنم سایت معتبری چون displaymate بیان کرن بهترین صفحه نمایشی که تست کردیم بوده که الان با آمدن نوت 4 قضیه فرق کرده

بنده هیچ گونه لگی ندیدم

کیفیت ساختو شما در چی میبینی فلزی بودن گوشی؟؟؟ هر دو معایب خوشون رو دارن در صورتی که کیفیت ساخت s5 این طوری که شما میگی بد نیست!!!

کیفیت بلند گوها بسیار قوی هست اتفاقن

ظاهر گوشی سلیقه ایی هست دوست من

---------------------

استارتر عزیز از نظر بنده در خرید s5 شک نکن

صفحه نمایش خیلی بهتر/سنسور اثر انگشت/ضد آب بون گوشی(گواهی ip67)/دوربین خیلی بهتر/سخت افزار خیلی قوی

من نسخه f چهار هسته ایی رو دارم که الان خیلی کم گیر میاد اگر گیر آوردید نسخه f حدودن 100 تومن از هشت هسته ایی گرون تره حتمن بخرید

9. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

دوست من بحث برای راهنمایی دوستمون برای خرید بهتر هست

s5 بهترین صفحه نمایش رو داره اغراق نمیکنم سایت معتبری چون displaymate بیان کرن بهترین صفحه نمایشی که تست کردیم بوده که الان با آمدن نوت 4 قضیه فرق کرده

بنده هیچ گونه لگی ندیدم

کیفیت ساختو شما در چی میبینی فلزی بودن گوشی؟؟؟ هر دو معایب خوشون رو دارن در صورتی که کیفیت ساخت s5 این طوری که شما میگی بد نیست!!!

کیفیت بلند گوها بسیار قوی هست اتفاقن

ظاهر گوشی سلیقه ایی هست دوست من

---------------------

استارتر عزیز از نظر بنده در خرید s5 شک نکن

صفحه نمایش خیلی بهتر/سنسور اثر انگشت/ضد آب بون گوشی(گواهی ip67)/دوربین خیلی بهتر/سخت افزار خیلی قوی

من نسخه f چهار هسته ایی رو دارم که الان خیلی کم گیر میاد اگر گیر آوردید نسخه f حدودن 100 تومن از هشت هسته ایی گرون تره حتمن بخرید
    ممنون دوست عزیز

درمورد مانیتور حرفتون رو قبول دارم،سامسونگ واقعا در زمینه کیفیت مانیتور خیلی کارش درست هست، Note 4 ، S5 و Alpha همه کیفیت مانیتور عالی دارن، قدرت سخت افزاری خوبی هم دارن مخصوصا Note 4 و Alpha که جدیدتر اومدن

طراحی و کیفیت ساخت اهمیت زیادی برای من داره، به نظر من سامسونگ باید برای طراحی محصولاتش باید یک تجدید نظر بکنه ! و متاسفانه طراحی سامسونگ زیاد با سلیقه من جور نیست
    اومدن سری Alpha تا حدودی نشون دهنده همین تجدید نظر در طراحی و کیفیت ساخت هستن با قاب آلومینیومی دورشون و طراحی مقداری بهتر
    از بین گوشی های سامسونگ از همین گالاکسی آلفا بیشتر از همه خوشم اومد گوشی قشنگ و خوش دست و روونی بود و قدرت سخت افزاری عالی هم داشت و قیمتش هم خیلی مناسب تر از روزای اول شده(حدود یک و پونصد) ولی به نظرم هنوز هم از نظر طراحی و کیفیت ساخت عقب تر از محصولاتی مثل M8 و Z3 هست و باتریش هم در مقابل Z3 ضعیف هست(هم کامپکتش هم عادیش )

در نهایت از بین همه این گوشی ها از Z3 سونی بیشتر خوشم اومد

دفعه آخری که توی گوشی فروشی هایی که گوشی ها رو برای تست می ذارن رفتم Z3 رو هم آورده بود(متاسفانه چون کرمانم Z3 Compact رو هنوز برای تست هیچ جا پیدا نکردم)از لحظه ای که توی دستم گرفتمش مجذوبش شدم ! کیفیت ساخت عالی با قاب آلومینیومی قوس دار دورش ، کیفیت مانیتور عالی ، کیفیت بلندگوی عالی ، طراحی بی نظیر (Note 4 و Alpha و S5 هم برای تست داشت) احساس می کنم دارم فن سونی میشم !!
    انشالله شنبه میرم می گردم ببینم Z3 Compact گیرم میاد با نه ! یک جا جفتشون(Z3 و Z3 Compact ) رو توی دستم می گیرم ببینم کدومشون بیشتر به دلم میشینه همونو بگیرم

ممنون از همه دوستانی که توی این مدت با نظرات و راهنمایی هاشون منو کمک کردن

11. این کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

راستی برای خرید چه نکاتی رو باید دقت کنم که سرم کلاه نره و گوشی اصل باشه؟

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

راستی برای خرید چه نکاتی رو باید دقت کنم که سرم کلاه نره و گوشی اصل باشه؟
    از این فروشگاههای اینترنتی بخرید بنظرم بهتر باشه. خوبیش اینه که اولا لازم نیست با فروشنده های عزیز سر و کله بزنید، مشکلی هم داشته باشه پس میگیرن.

Tapatalked

14. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

من خودم ریسک نکردم بدون گارانتی بخرم، از هر جایی (اینترنتی و حضوری) بخرید به نظر من با گارانتی باشه.

گارانتی سونی هم آرمان همراه آرین هست.

16. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •