حدودی نمیدونید قیمتش چند در میاد؟چون برای موتور سیکلت میخوام تعداد انبوه سفارش بدم
حدودی نمیدونید قیمتش چند در میاد؟چون برای موتور سیکلت میخوام تعداد انبوه سفارش بدم
نه؛ راستشو بخواین قیمت ندارم![]()
همون باید سفارش بدن
خیلی گرون نمیشه اگه یه امپر بالا بخواین بگیرین مثلا5امپراز2تومن بیشتر نمیشه حالا بازم بپرسید حتما
من نمیدونم ترانسش چه اندازه ای میشه. ولی مطمئنی 2000 تومن میشه؟؟؟؟؟؟؟؟الان یه ترانس معمولی 12 ولت 1 امپر حدود 14 -15 تومنه اخرین باری که من سوال کردم!!!!
![]()
اشتباه گفتم ببخشید شرمنده 20000تومن.
باید بگم یه ترانش افزاینده 12 به 220 ولت میخوام درسته؟
برادر عزیز شما هنوز مشخص نکردی ترانس رو به کجا میخوای وصل کنی ! به دینام که نمیشه ، شما باید از اینورتر استفاده کنید. و از خروجی دینام برق DC بگیرید. ضمن اینکه اصلا سرعت متغیر چرخش دینام هم تولید برق 50 هرتز نمیکنه !!
Last edited by New Ray; 08-11-2014 at 15:17.
گفتم که عزیز میخوام برق خروجی دینام موتورسیکلت رو افزایش بدم خروجیش 12 ولت ac هست
من خیلی در جریان گفته های دوستان نیستم ولی با توجه به سوالی که داشتین میتونین بدین براتون یه ترانس افزاینده درست کنن. ساخت ترانس یه سری پارامترهای فیزیکی داره مث نوع هسته سایز و شکل ورقه های هسته. ولی در کل شما با پیدا کردن دور بر ولت مناسب میتونین یه ترانس بسازین. معمولا دوازده ولت ورودی شصت هفتاد دور سیم پیچی بیشتر نمیخواد ولی برای 220 ولتش فک کنم هزار دور حالا کمتر یا بیشتر نیاز باشه.البته با توجه به رابطع عکس ولتاژ و جریان جریان خروجی شما خیلی کم میشه که باید با مبدل های جریانی اونو زیاد کنین.
پ.ن: الان که باز خوندم شما از دینام موتور میخواین 220 ولت بگیرین. بهترین راه استفاده از یکسوساز و اینورتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)