تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 54

نام تاپيک: بررسی دفن شهدا در دانشگاه ها از نظر فرهنگی؟

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام
    نظر من اینه که بهتره روی خود شهدا و آشنایی هر چه بیشتر با اونا تمرکز کنیم و نسل جدید رو با اونا اشنا کنیم.
    خیلی از ما فکر میکنیم اونا افرادی بودن بیکار و بیسواد که همینجوری راه افتادن و رفتن جنگ.
    ولی چند نفر میدونیم که شهید زین الدین دانشجوی مقطع دکترا در دانشگاه تهران بود و پا شد رفت جبهه؟!
    یا چند نفر از ما اون نوجوان 14 ساله اصفهانی رو میشناسیم که وقتی فرمانده بهش میگه برگرد پشت جبهه ، بهش میگه : باشه فقط این نامه رو امضا کن تا من برگردم: "شهادت میدهم در روز عاشورا حضرت قاسم بن الحسن(ع) در کربلا حضور نداشت" .
    بعضی هامون فکر میکنیم اونا برای پول و مقام رفتن جبهه. دلیلش اینه که حرفهای شهید همت رو گوش نکردیم یا برامون پخش نکردن.
    ما باید اول این آدما رو بشناسیم و بدونیم کی بودن و از کجا اومدن.
    بله ؛ اگر همینجوری بی مقدمه شهدا رو ببریم تو دانشگاه ، خیلی ها جبهه میگیرن و خوششون نمیاد.البته نمیشه بهشون هم ایرادی گرفت چون اطلاعات با ارزشی از این افراد بزرگ ندارن و کسی رو نمیشناسن.
    Last edited by *Batman*; 30-09-2014 at 22:00.

2. 7 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام
    نظر من اینه که بهتره روی خود شهدا و آشنایی هر چه بیشتر با اونا تمرکز کنیم و نسل جدید رو با اونا اشنا کنیم.
    خیلی از ما فکر میکنیم اونا افرادی بودن بیکار و بیسواد که همینجوری راه افتادن و رفتن جنگ.
    ولی چند نفر میدونیم که شهید زین الدین دانشجوی مقطع دکترا در دانشگاه تهران بود و پا شد رفت جبهه؟!
    یا چند نفر از ما اون نوجوان 14 ساله اصفهانی رو میشناسیم که وقتی فرمانده بهش میگه برگرد پشت جبهه ، بهش میگه : باشه فقط این نامه رو امضا کن تا من برگردم: "شهادت میدهم در روز عاشورا حضرت قاسم بن الحسن(ع) در کربلا حضور نداشت" .
    بعضی هامون فکر میکنیم اونا برای پول و مقام رفتن جبهه. دلیلش اینه که حرفهای شهید همت رو گوش نکردیم و برامون پخش نکردن.
    ما باید اول این آدما رو بشناسیم و بدونیم کی بودن و از کجا اومدن.
    بله ؛ اگر همینجوری بی مقدمه شهدا رو ببریم تو دانشگاه ، خیلی ها جبهه میگیرن و خوششون نمیاد.البته نمیشه بهشون هم ایرادی گرفت چون اطلاعات با ارزشی از این افراد بزرگ ندارن و کسی رو نمیشناسن.
    بر فرض اینکه شهدا رو تمام و کمال بشناسیم و براشون احترام زیادی قائل باشیم. بودن قبر این بزرگواران توی دانشگاه به نظر شما واقعا تاثیری در ترویج فرهنگ ایثار داره یا نه؟
    این یعنی قاطی کردن همه چیز با هم و ظاهر گرایی. من یه فردی هستم که عاشق شهدا هستم چون معتقدم که این عزیزان باعث شدند ایران هم اکنون سربلند باشه.
    نه اینکه مخالف دفنشون در دانشگاه باشم نه! ولی معتقدم تاثیری در ترویج فرهنگ ایثار نره. اون که قبر عادیه با این تفاوت که یه عکس شهید بالاش زدن و یه شهید توش خوابیده. اصل اون عکسه است که باشه درسته؟ والا قبر که تاثیر معنوی تو انسان نداره.

پس میشه با بنر و عکس عادی این فرهنگ رو ترویج داد. نمیشه؟ حتما باید قبر ایشون در دانشگاه باشه ؟

تقاضا دارم توضیح کاملی بهم بدید ...

4. 8 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

شهدا انسان های بسیار بزرگی بودن، خونشون رو دادند تا این کشور هم اکنون سر بلند باشه اما با دفن کردن اونها در دانشگاه نه میشه فرهنگ شهادت و ایثار رو ترویج داد که هیچ، باعث زدگی برخی هم میشه. بلاخره همه ی انسان های کشور ایران اگر مسلمان هم نباشن، بخاطر ایرانی بودنشون برای شهدا احترام زیادی قایلن اما جای شهید، ( انسان مرده ) توی قبرستانه.
    شهید یا هرکس دیگه ای هم که باشه، وقتی جانی دربدنش نیست چه ارزشی داره تو دانشگاه دفن بشه یا تو مزار؟
    شاید از هر ۱۰۰ نفر ۲۰ نفر مخالف دفن اون عزیزان در دانشگاه باشن، نمیشه که با اینکار بدتر بین دانشجو ها جنگ انداخت. اصلا دفن مرده ( حالا یا شهید یا هلاک ) درجایی مثل دانشگاه چون مکانی برای تحقیق و پژوهشه اصلا کار مناسبی نیست ( از نظر من )

ممکن نتیجه عکس هم بده یه جورایی تکراری بشه،
    برای خود من که اینطوره. هرچیزی همش جلوی چشم باشه، همش ازش حرف بزنن، عکسش، تصویرش و ... تو جمع نمایش داده بشه نتیجه ای جز زدگی مردم از اون چیز نداره.
    اشتباه شما اینجاست که شهیدان رو مرده مینامین.
    در حالیکه در قرآن هم تاکید شده شهدا زنده اند، اگر بنا بود مرگ شهید مثل مرگ انسان های عادی باشه، برای انسان های عادی هم میگفت زنده اند !

دانشگاه هم صرفا مکانی برای تحقیق علوم تجربی نیست.
    مکانی برای تهذیب نفس و گسترش اخلاق هم هست و این اقدامات بیشتر اقدامات فرهنگی محسوب میشه.
    یعنی چی هر چیزی جلوی چشمتون باشه، ازش زده میشین؟!!!!
    پس اینکه فردی پدر و مادر و همسرش همیشه جلوی چشمش هستن باید ازشون زده بشه؟
    اگر نیازمون به درک اقدامات شهدا رو نیازی اساسی میدونستیم هیچ وقت ازشون زده نمیشدیم.

6. 3 کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مشکلش اینه که این کار استفاده ایدئولوژیک نیست سوء استفاده ایدئولوژیکه.
    خوشبختانه ما کور نیستیم داریم میبینیم کم نیست شهید زنده(جانباز) چه برخوردی باهاشون میشه؟
    الان یه معلول تو سطح شهر با چه مشکلاتی رفت و آمد میکنه.
    زنده هاش مشکل دارو و نون شب دارن.
    از نظر من اینجور کارا دروغه شعاره.
    تازه همین کارم اگر صادقانه بود باهاش مخالفتی نبود.
    من آدم دارم میبینم (فامیلمه)طرف سر جنگ موجی شده خونه زندگیش پاشیده.هیچکس نیومده بهش بگه حالت چطوره.
    تشویق به انسانیتو در عمل باید دید.وقتی کار فرهنگی شعار بدون عمل باشه نتیجه برعکس میده.
    چه برخوردی با جانباز میشه؟
    به فرزند شهید سهمیه میدن، همه اعتراض میکنن.
    به جانباز حقوق بیشتر میدن، بازم اعتراض میکنن مگه خونش از ما رنگی تره.
    اونوقت درست همونایی که معترض دادن امکانات بیشتر به شهدا وجانبازها و خانواده هاشون هستن، اعتراض میکنن که باهاشون بد برخورد میشه !!!!

این کارها صادقانه هست.
    غیرصادقانه جلوه اش دادن.
    در کنار عمل، شعار هم مهمه، عملی که نشانه هاش دیده نشه چه ارزشی داره !

8. این کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

اشتباه شما اینجاست که شهیدان رو مرده مینامین.
    در حالیکه در قرآن هم تاکید شده شهدا زنده اند، اگر بنا بود مرگ شهید مثل مرگ انسان های عادی باشه، برای انسان های عادی هم میگفت زنده اند !

دانشگاه هم صرفا مکانی برای تحقیق علوم تجربی نیست.
    مکانی برای تهذیب نفس و گسترش اخلاق هم هست و این اقدامات بیشتر اقدامات فرهنگی محسوب میشه.
    یعنی چی هر چیزی جلوی چشمتون باشه، ازش زده میشین؟!!!!
    پس اینکه فردی پدر و مادر و همسرش همیشه جلوی چشمش هستن باید ازشون زده بشه؟
    اگر نیازمون به درک اقدامات شهدا رو نیازی اساسی میدونستیم هیچ وقت ازشون زده نمیشدیم.
    گرامی، شهیدان پیش خدا زنده هستند یا نه، مربوط به این بحث نیست، چون بحث اعتقادی نمیکنیم. شهیدان آیا از دنیا رفته اند یا نه؟ کسی از دنیا رفته رو بهش باید چی بگیم؟ مرده یا زنده؟!

کسی که نفس نمیکشه، انسان مرده است، هر کس میخواد باشه. بحث ما درباره ی این دنیاست.

+

یه موضوع مذهبی، یه توصیه، یه فرهنگ ، یه عمل، وقتی همش شما رو سفارش به انجام دادنش بکنن، ازش زده خواهید شد. پدر و مادر و همسر که یه مثال بی ربط هستش چون منظور من از زده شدن این نیست.
    برای مثال شما رو صبح و شب به خوندن نماز توصیه کنن، آیا براتون تکراری نمیشه، یا به انجام دادن یه عمل صالح به طور دایم سفارش کنن.
    حتما ارزشش رو از دست میده.

+

اشتباه شما هم اینجاست که فکر میکنید، با بودن قبور این عزیزان در دانشگاه باعث میشه راه اونها رو ادامه بدیم و افرادی که مخالف این عمل هستند رو مخالف راه شهدا میدونید.

+

من سوالی از کاربر * Batman * کردم. اگه به این سوالات جواب بدید. بهتر میتونیم بحث رو ادامه بدیم.

10. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

گرامی، شهیدان پیش خدا زنده هستند یا نه، مربوط به این بحث نیست، چون بحث اعتقادی نمیکنیم. شهیدان آیا از دنیا رفته اند یا نه؟ کسی از دنیا رفته رو بهش باید چی بگیم؟ مرده یا زنده؟!

کسی که نفس نمیکشه، انسان مرده است، هر کس میخواد باشه. بحث ما درباره ی این دنیاست.

+

یه موضوع مذهبی، یه توصیه، یه فرهنگ ، یه عمل، وقتی همش شما رو سفارش به انجام دادنش بکنن، ازش زده خواهید شد. پدر و مادر و همسر که یه مثال بی ربط هستش چون منظور من از زده شدن این نیست.
    برای مثال شما رو صبح و شب به خوندن نماز توصیه کنن، آیا براتون تکراری نمیشه، یا به انجام دادن یه عمل صالح به طور دایم سفارش کنن.
    حتما ارزشش رو از دست میده.

+

اشتباه شما هم اینجاست که فکر میکنید، با بودن قبور این عزیزان در دانشگاه باعث میشه راه اونها رو ادامه بدیم و افرادی که مخالف این عمل هستند رو مخالف راه شهدا میدونید.

+

من سوالی از کاربر * Batman * کردم. اگه به این سوالات جواب بدید. بهتر میتونیم بحث رو ادامه بدیم.
    یعنی چی شهیدان پیش خدا زنده هستند یا نه بحث اعتقادیه؟ مگه سایر انسان ها نزد خدا مرده هستند؟
    پس وقتی گفته میشه شهیدان رو مُرده نپندارید اشاره به این دنیا داره.
    از نظر جسمی میشه گفت حرکتی نداره و تعبیر مرده صحیح نیست.

جدا توصیه فرهنگی سبب زدگی میشه؟
    شما همه جا میبینی لطفا آشغال نریزین از این توصیه زده میشین و میگین بذار آشغال بریزم؟!!
    فقط سرکوب و تحقیر میتونه سبب زدگی بشه که کسی اینجا موافق تحقیر کردن دیگران جلوی شهدا نیست.

بودن قبر این عزیزان در دانشگاه هم صرفا برای ادامه دادن راه نیست.
    مکانی هست برای راز و نیاز، مکانی هست که بهش مراجعه کنی و بدونی هه چیز دنیا نیست و گاهی باید از خیلی چیزا بگذری.
    نمادهایی هست که شمارو هر از چندگاهی به خودتون بیاره.

12. این کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

یعنی چی شهیدان پیش خدا زنده هستند یا نه بحث اعتقادیه؟ مگه سایر انسان ها نزد خدا مرده هستند؟

شما همه جا میبینی لطفا آشغال نریزین از این توصیه زده میشین و میگین بذار آشغال بریزم؟!!
    فقط سرکوب و تحقیر میتونه سبب زدگی بشه که کسی اینجا موافق تحقیر کردن دیگران جلوی شهدا نیست.

مکانی هست برای راز و نیاز، مکانی هست که بهش مراجعه کنی و بدونی هه چیز دنیا نیست و گاهی باید از خیلی چیزا بگذری.

دوست عزیز شما انگار اصلا متوجه منظور من نمیشید. ما از نظر فرهنگی بحث میکنیم. چرا بحث رو میبرید به اون دنیا؟! شهیدان پیش خدا زنده هستند، دلیل بر اینه که در دانشگاه دفنشون کنیم؟

جایی مینویسند « لطفا آشغال نریزید. » که مخصوص به خودش باشه. شما میاید تو خونتون مینویسید آشغال نریزید؟ این جمله مال کوچه و خیابون و یا آپارتمانه، مثل لطفا سیگار نکشید. گرچه هیچوقت هم بهش توجهی نمیشه.

اون مکانی که باید بهش مراجعه کنی تا بفهمی همه چیز دنیا نیست، قبرستانه و نه دانشگاه. این نماد ها هم میتونه به جای قبر عکس و بنر باشه ولی شما هنوز نمیخواید جواب سوال منو بدید:

چرا به جای دفن کردن شهید در دانشگاه، از بنر و عکس های ایشون استفاده نشه؟

14. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوست عزیز شما انگار اصلا متوجه منظور من نمیشید. ما از نظر فرهنگی بحث میکنیم. چرا بحث رو میبرید به اون دنیا؟! شهیدان پیش خدا زنده هستند، دلیل بر اینه که در دانشگاه دفنشون کنیم؟
    جایی مینویسند « لطفا آشغال نریزید. » که مخصوص به خودش باشه. شما میاید تو خونتون مینویسید آشغال نریزید؟ این جمله مال کوچه و خیابون و یا آپارتمانه، مثل لطفا سیگار نکشید. گرچه هیچوقت هم بهش توجهی نمیشه.

اون مکانی که باید بهش مراجعه کنی تا بفهمی همه چیز دنیا نیست، قبرستانه و نه دانشگاه. این نماد ها هم میتونه به جای قبر عکس و بنر باشه ولی شما هنوز نمیخواید جواب سوال منو بدید:

چرا به جای دفن کردن شهید در دانشگاه، از بنر و عکس های ایشون استفاده نشه؟
    اتفاقا شما اصلا نوشته هارو نمیخونی و باز حرفتون رو تکرار میکنین !!
    گفتم زنده موندن شهدا مربوط به این دنیا است وگرنه در قرآن میگفت کسانی را که مرده اند، مرده نپندارید، شما بهتره به متخصص دین رجوع کنین چون اطلاعاتتون در مورد دین ضعیفه و بهش ضربه میزنین.
    ربطی به زنده موندن در آخرت نداره،اونجا همه زنده اند.

نمیتونه بنر و عکس باشه، چون حضور شهید به دلیل همون زنده بودنی که گفتم، تاثیر معنوی خودش رو میذاره.
    بهتره یک بار تشریف ببرین تا فرقش رو با یک عکس متوجه بشین !

16. این کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

جناب مطهری دلیل شما برای اینکار چیه؟ دینی؟ یا عقلی؟
    اگر دینی هست، در کجای قران و منابع روایی ما امده که این کار واجب یا مستحب هست؟
    اگر دلیلتون عقلی هست، چرا فکر میکنید مخافان بر حق نیستن و شما در این مورد بر حقید؟ بر اساس چه معیاری خودتون رو بر حق میدونید و دیگران رو بر باطل؟

جناب مطهری اگر با این کار احساس و اعتقاد عده از دانشجوها (مخالفین) نسبت به دین و شهدا عوض بشه و متنفر بشن، شما فردای قیامت چه جوابی دارید به خدا و شهدا بدید؟ آیا اینکه برخی یه حال روحانی پیدا کنن به چنین خسرانی می ارزه؟

اگر حکومت اسلامی نبود و برخی میخواستن به دلایل خودشون مثلا یه خواننده رو تو دانشگاه دفن کنن، شما مخالفت نمیکردین؟ نمیگفتین دانشگاه محل درس هست نه قبرستان؟

18. 4 کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

از دو جهت میشه قضیه رو بررسی کرد:

1. آیا این کار واقعا ما رو به اهدافی که دنبالشیم (شهید پروری، آشنا کردن دانشجویان با شهیدان و ...) می کنه یا خیر ؟ پاسخ بر اساس شواهد بطور قطع منفی است. این کار هم جنجال بوجود میاره، هم اعتراضات که در نهایت باعث میشه کل قضیه با دید منفی بهش نگاه بشه که نمونه اش رو دیدیم. دلیل منطقی خاصی هم آورده نشد که چرا فکر می کنیم این کار تاثیر مثبت خواهد داشت، تنها دلیلی که آورده شد این بود که شهیدان "قدرت جادویی" دارند که دفن کردنشون در دانشگاه باعث میشه این "قدرت جادویی" روی دانشجوها تاثیر بگذاره. اونهایی که به این معتقد هستن، خیلی هم خوب، لطفا وقتی از این کار دفاع می کنند (در مطبوعات و تلویزیون و ...) توضیح بدن دلیلشون برای دفاع از دفن شهدا اینه و قطعا اگه این حرف اونها رو قانع کرده، دانشجوها رو هم باید قانع کنه.

2. آیا کلا این کار بطور فرهنگی (دفن افراد در دانشگاه) کاری جالب هست یا خیر؟ به نظر من موردی نداره به شرط اینکه :

(a) اون شخص ارتباط خاصی با دانشگه داشته باشه (موسس دانشگاه یا دانشکده، استاد برجسته، پشتیبان قوی، شهیدی که فارغ التحصیل دانشگاه باشه و ...).
    (b) دانشجوها با این کار موافق باشند.

اگه به جای شهید های گمنام، میومدن با رضایت خانواده شهید هایی که خودشون فارغ التحصیل اون دانشگاه بودند اونها رو در دانشگاه دفن می کردند و کار فرهنگی هم می کردند درباره فعالیت هاشون در دوران تحصیل و ... به نظرم نه اینقدر مخالفت در بر می داشت و قطعا تاثیر مثبت بیشتری هم در راستای همون اهداف اولیه می داشت.

20. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •