تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 38

نام تاپيک: ارتقا این سیستم با پانصد هزار تومان

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در ضمن شما کهps3داری برو اون بازی رو بازی کن که واقعا از همه لحاظ بازی شاهکاری هستش در مورد کیفیت بتلفیلد4 تو ps4 بهتره یک سر به یوتیوب بزنی تا ببینی اینکه سازنده چطور به این گرافیک با این سخت افزار دست پیدا کردند در حالی که رو پیسی همچین سیستمی رو میخوان من اطلاعی ندارم اما اگه شما گیمر که نه حتی گاهی اوقات تفریحی هم گیم بزنی این مسئله رو متوجه میشی در ضمن برای همون اجرا کردن کرایسیس3 با اون تنظیمات حداقل دو نیم الی سه تومن هزینشه که تا بعد فوقش سه سال باید به کل بندازیش دور و یک سیستم نو بخری! در این حرفو فقط من نمیزنم ککه کنسول خیلی به صرفه تر از سیستم بستنه واگر مطمئن نبودم که این حرف درسته هرگز اونه نمیگفتم در مورد اینکه کنسول ها در اوخر هر نسل ضعیف میشن درسته اما حتی ابر سیستم هم که ببندی بعد 7 سال دیگه هیچ بازی رو اجرا نمیکنه! در ضمن دوست بنده هم ps3 داره اما حرف شما رو نمیزنه و اون چیزی که من دیدم حداقل تنظیمات مدیوم بود در بازی های مختلف .
    وقتي ps3 دارم يعني حداقل يكم بازي ميكن اكه gamer هم نباشم! ولي اتفاقا فكر كنم gamer هم باشم و كنسول هاي بازي زيادي هم داشتم اتفاقا ولي حقيقت اينه كه gamer حرفه اي ميره سراغpc ويه gamer معمولي ميره سراغ كنسول!
    در مورد اينم كه ميكن PC رو همش بايد ارتقا دادواندازه كنسول عمر نميكنه به نظرم PC ها شايد مدت زمان كمتري نسبت به كنسول ها بازي رو اجرا كنن ولي خيلي هم زمانشون كمتر از كنسول ها نيست مثلا خود من 7 سال قبل يه سيستم جمع كردم با كارته 9800gt كه هنوز كه هنوزه بازي ها رو روي low اجرا ميكنه!

2. این کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

من همون طور که قبلن گفتم شما اگه سیستمی بخری که از نظر سخت افزاری از ps4 قویتر باشه.همیشه و همیشه کیفیت بازی ها بالا تر خواهدبود حتی اگه الترا نشه.
    نمونش خود من که سال 2009 گرافیک 9800 خریدم گرافیک 9800 از نظر قدرتی یه مقداری قویتر هست از پردازنده های ps3 و x360.و تا همین پارسال داشتم بازی ها رو باهاش انجام میدادم و مقایسه ای که خودم کردم با کیفیت نسبتن بهتری اجرا میشد.هر چند الترا نبود.
    مثلاً بتلفیلد 4 رو من روی تنظیمات high و رزولوشن 1280*1024 بین 30 تا35 فریم میگرفتم در صحنه های سنگین.که در قیاس با کنسولا که رو 720 اجراش میکردن با فریم 30 امار بهتریه/

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

والا ما از هر کی شنیدیم گفته کنسول به صرفه تر هستش شایدم اشتباه میکنم ولی شما هم بزای بستن اون سیستم در اون زمان هزینه زیادی کردین به نسبت خریدن یک کنسول که در عوض در اون اوایل با کیفیت بیشتری رو در یافت کردی ولی کنسول ها ثبات دارنددر مورد اینکه گیمر حرفه ای میره سراغ پیسی رو قبول ندارم چون حقیقتا این طوری نیستش و اولین باره که اینو میشنوم بیشترسراغ همشون میره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

خوب شما در اون زمان هزینهی زیادی کردی که در عوض در اوایل کیفیت بیشتری گرفتی اما دو الی سه سال بعد ضعف پیسی نمایان میشه اما کنسول ها انطوری نیستند و ثبات دارند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

اون زمان کنسولا حدود 500 بودن من گرافیکو 160 خریدم سی پی یوم هم 7500 دو هسته ای بود که 100 خریدم.یه مین 80 تومنی 3 گیگ رمم 70 پاور 485 گرین 50.حالا اگه هاردم اظفاف کنیم و درایو میشه 550 که تفاوت چندانی نداره.شما در هر برهه زمانی که حساب کنیم من با کیفیت بیشتری بازی میکردم.حتی همین پارسال روی بتلفیلد 4

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

خوب تا چند سال اون سیستم دووم اورد دوسال با کیفیت بالا ودر کل5سال البته یک مقایسه با بازی های دیگر هم بد نیست
    Last edited by njk1235; 10-09-2014 at 00:48.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

از نظر دووم اوردن که حتی هنوزم بازی ها رو بالا میاره و گرافیکو فروختم .مثلاً اخرین نسخه کمبت رو الترا میورد حتی رو 1080 هم تست کردم مشکلی نداشت.rivals رو مدیوم رو به بالا میورد در رزولوشن 1280*1024.black list splinter cell رو الترا میزدم در رزولوشن 1280*1024.یعنی از 2009 تا همین الان هم دووم اورده که مشتری داشته.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

من اگه میخواستم بازی ها رو با کیفیت پایین در حد کنسول اجرا کنم که تا سال 2016 حتی 2017 هم دووم میورد ولی من میخواستم با کیفیت بازی کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

خوب مثل اینکه نمیشه به یک جمع بندی کلی رسیدولی در نهایت بهتره فعلا کمی همین سیستم رو ارتقا بدم با همون بودجه پونصد هزار تومن تا سال دیگه که تصمیم بگیرم بالاخره چی بگیرم. از شما هم ممنونم.ولی خوب اگه یک سیستم همزمان با امدن کنسول ها میگرفتید وتا الان پا به پای کنسول ها دووم میاورد از لحاظ مقایسه درست بود
    Last edited by njk1235; 10-09-2014 at 00:57.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

مساله سر اینه که کنسول در واقع یک کیس هست با یه قدرت سخت افزاری مشخص.اگه شما یک کیس دیگه بخری که توان پردازشیش بیشتر باشه همیشه و همیشه نسبت به اون کیس ضعیفتر با کیفیت بالاتری میشه بازی کرد.
    الان گرافیک 760 توان پردازشیش از ps4 بیشتره تا 2025 که بازی بیاد چون قویتره به شما اجازه کیفیت بالاتری میده.
    اگه کسی همون سال 2007 سیستمی بسته باشه که توان پردازشیش بیشتر باشه نسبت به کنسولا هنوزم که هنوزه میتونه با کیفیت بیشتری بازی کنه.
    ولی یه چیزیم بهت بگم اواخر نسل کنسولا اینقدر کیفیت بازی ها روش میاد پایین که آدم ترجیح میده بفروشتش سیستم بخره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •