روی همه ی لپتاپ هایی که درایو نوری دارن جا واسه اس اس دی هست
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
روی همه ی لپتاپ هایی که درایو نوری دارن جا واسه اس اس دی هست
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
دوست عزیز خیلی متعصب حرف میزنین
کافیه یه سر به یوتویوب بزنین میبینین تفاوت بدون ساب و با ساب از زمین تا اسمونه
من نخریدم اما قصد خرید دارم
ام اس ای ظاهرش گیمینکه
من خودم دانشجو ام اگ بخام باش کنفرانس بدم روم نمیشه...
اما ایسوس کاملا شیکه
کاملا بستگی به هدف از خرید داره این دو مدل
اگ گیم ام اس ای
اگ کاربریه مالتی مدیا ایسوس
سلام دوستان من یه سوال دارم..!
لپ تاپ مولتی مدیا و لپ تاپ گیمینگ از لحاظ ظاهری چه تفاوتی با هم دارند؟!
نیاز به یوتوب نیس من خودم ۲ تا از دوستام دارن
در ضمن این ساب ووفر هست و فقط بوم بوم میکنه انچنان نیس که تفاوت از زمین تا اسمان باشد
شما اگر ساب ووفر سینما خانگی رو هم قط کنید انچان فرقی در صدا نمیکنه ساب ووفر فقط بیس صدا را افزایش میدهد و طبیعتا برای موزیک و یا صدای که بیس داشته باشد بدرد میخورد
لپتاپ گیمینگ رنگ بندی خاصی داره گاهی بعضی مدلا عکس های عجیب غریب پشتش میزنن
کیبورد خاصی داره و البته مدلا های گران قیمت بسیار ضخیم و سنگین هستند بدلیل سیستم خنک کننده قوی
لپتاپ مالتی مدیا هم ظاهر عادی داره فقط از نظر سخت افزار قوی تر هست
بله دوست عزیز این ساب ووفر هست و ارتباطی به بلندی صدا نداره . اگر هم دقت کنین یه پورت جداگونه براش روی لپ تاپ هست .
ظاهر هم سلیقه ای هست بله مثلا یه لپ تاپ گیمینگ رو نمی شه برد دانشگاه حال هر چه قدر سبک باشه ( چقدر آدم باید با اعتماد به نفس باشه لپ تاپ گیمینگ ببره دانشگاه)
حرف از ظاهر شد منم بگم که چون دانشجو هستم یکم با آپاچی مشکل دارم وگرنه بنظرم n550jk هم خیلی خوبه و از ظاهرش هم خیلی خوشم اومده میخام همین روزا لپ تاپ تا حدود چهارتومن بگیرم توی نت که میگردم همه بین این دو مدل گیر افتادن. البته مشکل من ظاهریه نه باطنی چون خیلی هم فرق ندارن
راستی n550jk رو میشه بهش ssd 128 وصل کرد یا نه؟ هزینش چقدر میشه
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
بله ظاهر n550 خیلی شیکه البته ایسوس یک کپی کاملا بی نقص از مک بوک اپل کرده حتی جای دریچه فن (که البته مشکل داغ شدن مربوط ب همین میشه) اون لوگو نورانی پشت
برای هارد ssd اگر پورت msata اضافی داشته باشد میشه وگر نه باید یا بجای هارد اصلی بزارید یا بجای داریو نوری
حتما دقت کنید که اگر قصد خرید و اضافه کردن هارد ssd را دارید حتما بدون ویندوز اورجینال بخرید چون انتقال ویندوز اورجینال بسیار سخت هست
یعنی برای n550jk نمیتونم در کنار هارد اصلی که یک ترابایت هست یه ssd داشته باشم؟ نمیخام که خارجی باشه و با پورت. مثه اپاچی میخام داخلی باشه؟ اپاچی داخلیه دیگه؟(یه لحظه شک کردم!)
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
منظورم از پورت msata اضافی ...پورت داخل لپ تاپ هست توی کلوپ این مدل بپرسید دوستانی که دارن بهتون میگن که این مدل این پورت را دارد یا خیر ؟؟
اکر این پورت را داشته باشد میتوانید
در ارتباط با نصب SSD باید دقت کرد .
این مدل mSATA نداره . در صورتی هم که بخواین SSD جایگزین درایو نوری کنین باید دقت کنین پورت اتصالی درایو نوری ATAPI نباشه ( عموم لپ تاپ هایی که درایو نوری دارن optical drive به ATAPI متصل شده ) چون در این صورت نصب SSD بی فایدست . مگر اینکه SSD رو جایگزین HDD کنین و HDD رو جای درایو نوری
Last edited by Public Enemy; 09-09-2014 at 20:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)