تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: ADSL MAXNET/ شركت ماکس ( تبریز ، ارومیه ، اردبیل ، )

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مگه تا 2 شب نشستن راحته؟؟؟که شبانه ماکس شروع بشه
    ضمنا الان داداش دیگه بیدار نشستن نمیخواد IDMرو تنظیم کن شروع وپایان بده خودش سیستم رو برات خاموش میکنه
    یه مثال بزنم براتون :
    دوستم 128 محدود از یه شرکت بسیار بینام داره 3 ماهه 23 تومن میده ماهی 2گیگ با شبانه رایگان از 1-7 صبح
    سرعت دانلودش با منی که یک مگ از ماکس داشتم یکیه و من سه ماهه رو 58 هزار میخرم ماهی 2 گیگ
    پس به چی ماکس نت دل ببندیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هیچییییی ییش
    4 شب کجا 2 شب کجا دوما میتونی با کمی هزینه از ساعت 12 دانلود شبانه داشته باشی و اینکه در ماکس نت سرعت دانلود شب و روز یکی هستش و سوما الان ما نفهمیدیم با این اوضای شاتل و صبا نت در دانلود شبانه و کم بودن و بی وقت بودن دانلود شبانه های وب و نداشتن شبانه رایگان در 3g ایرانسل و همراه اول از کجا اینترنت بگیریم . مخابرات هم همین الان استان ما قاط زده و مشکل پشت مشکل و تنظمینی بر سرعت و کیفیت خوب نداره . الان مخابراتی ها با سرویس 128 با زور 25 تا سرعت دانلودشونه .

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

های وب دارم سرویس 1 مگ 8 گیگ 30 تومن ماهانه روزی 8 گیگ دانلود ولش کنین این ماکس واکسو الکی پولتونو میندازین دور
    سلام شما روزی 8 گیگ رو با سرویس شبانه رایگان 3 ساعته های وب انجام میدی ! سرعت دانلودت روز و شب چقدره ؟ یا نه از فشفشه استفاده میکنی ! منظور من فقط ساعات رایگان هستش در غیر این صورت خود ماکس نت هم شهاب داره با سرعت تقریبا 1 مگ دانلود میکنه .

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مگه تا 2 شب نشستن راحته؟؟؟که شبانه ماکس شروع بشه
    ضمنا الان داداش دیگه بیدار نشستن نمیخواد IDMرو تنظیم کن شروع وپایان بده خودش سیستم رو برات خاموش میکنه
    یه مثال بزنم براتون :
    دوستم 128 محدود از یه شرکت بسیار بینام داره 3 ماهه 23 تومن میده ماهی 2گیگ با شبانه رایگان از 1-7 صبح
    سرعت دانلودش با منی که یک مگ از ماکس داشتم یکیه و من سه ماهه رو 58 هزار میخرم ماهی 2 گیگ
    پس به چی ماکس نت دل ببندیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هیچییییی ییش

ضمنا الان داداش دیگه بیدار نشستن نمیخواد IDMرو تنظیم کن شروع وپایان بده خودش سیستم رو برات خاموش میکنه . این حرفت درسته ولی من با سایتها و لینک هایی سر کار دارم که نمیشه بیشتر از یک ساعت گذاشت برا دانلود و اگه این زمان پر بشه دیگه دانلود نمیشه . کلا دانلود های نصفه و نیمه هم اگه لینک جدید هم بهشون بدی بعضی مواقع دانلود رو از ابتدا شروع میکنن به علت تغییر در زمان و تعداد دانلود و اگه بیدار نباشی کله دانلودت از نو شروع میشه باید خودت باشی تا این گزینه رو رد کنی .

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بیا دوست عزیز اینم از مخابرات آذربایجان غربی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

4 شب کجا 2 شب کجا دوما میتونی با کمی هزینه از ساعت 12 دانلود شبانه داشته باشی و اینکه در ماکس نت سرعت دانلود شب و روز یکی هستش و سوما الان ما نفهمیدیم با این اوضای شاتل و صبا نت در دانلود شبانه و کم بودن و بی وقت بودن دانلود شبانه های وب و نداشتن شبانه رایگان در 3g ایرانسل و همراه اول از کجا اینترنت بگیریم . مخابرات هم همین الان استان ما قاط زده و مشکل پشت مشکل و تنظمینی بر سرعت و کیفیت خوب نداره . الان مخابراتی ها با سرویس 128 با زور 25 تا سرعت دانلودشونه .
    اینی که میفرمایید 128نامحدود مخابراته با 25 دان میکنند که طبیعیه و قانونیش 16 هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مخابرات تبریز خیلی بهتر از شهرستان شماست سرعت دانلوداش
    بچه ها با یک مگ 350 الی 500 دان دارند خوب منظقه فرق میکنه احتمالا منطقه شما شرکت نت کم هستش و مخابرات انگیزه رقابت نداره

8. این کاربر از bahram. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ایشون خودشم نمیدونه چی نوشته وقتی تعرفه ها و باقی سرویس ها و هزینه نوشته شده و قبل پرداخت هم برات صورت حساب میده دیگه مکس دزد یعنی چه مگر انسان خودش عقل نداره ! خوبه خودش هم نوشته اینترنت مخابرات استان اذربایجان غربی چه وضعیتی داره. ماکس نت فقط گرون حساب میکنه دیگه فکر نکنم مشکل دیگه ای داشته باشه در عوض خیلی امکانات و شرایط داره و دست مشتری بازه سرعت دانلود هم الان چند ماهه خیلی بیشتر شده و قطعی و افت سرعت خیلی کم شده . اینجا ما صبا نت داریم با های وب و داده گستر پیشگامان یزد هیچکدوم از نظر رایگان شبانه نمیسرفه .

10. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان من میخام از مخابرات برم ماکس نت توروخدا اگه بدی چیزی از ماکس نت دیدین بهم بگین ممنون میشم آسیاتک چطوره نسبت به ماکس نت؟
    موقع ثبت نام اولیه ماکس نت مبلغ 14500 تومن رو برای رانژه (5000) و راه اندازی (9500) میگیره من خودم راه اندازشو بلدم چطور میشه این 9500 رو پرداخت نکرد.
    راستی از ماکس نت یه ماهه نمیشه خرید کرد؟
    Last edited by android500; 18-07-2015 at 10:45.

12. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من از سال 91 تا 93 ماکس نت بودم پینگ در حدود 200 تا 400 بود از 200 پایینتر نیومد واسه محدود خوب نیس چون ارتقا سرعت نمیده مثلا سرویس 1 mb فقط 120kB دانلود میده در حالی که مخابرات واسه 128kb میده 130KB واسه اینترنت نامحدود خوبه یکی هم علاوه بر رانژه ماهانه 4 تومن با ارزش افزوده واسه نگهداری میگیرن کلا میتونم بگم به نسبت خدماتش گرونه

14. 2 کاربر از bsm1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •