تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: کدوم یک از این مدل ها رو la7400 یا la8600 یا f6850 یا f7770 بگیرم

داره خودمونی میشه Arsham.room's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

من امروز این مدل f7770 رو گرفتم به دوستان پیشنهاد میکنم اصلا سراغ سامسونگ نرید لعنت به کسایی که بدون داشتن سواد نظر میدن
    سلام دوست عزیز
    من یه چند وقتی بود که داشتم در مورد تلویزیون تحقیق میکردم و بین LA86000 و F7770 مردد بودم.البته 80 درصد نظرم رو LA86000 بود.
    پست شما رو هم از اول دنبال کردم و امیدوار بودم که شما LA86000 رو بگیری.
    البته من چون تجربه استفاده هیچ کدوم از این مدل ها رو نداشتم، نتونستم تو انتخاب شما کمکی کنم.
    واقعاً از صمیم قلب متاسف شدم که از انتخابی که کردی راضی نیستی.
    پست شما به من کمک کرد و من حتماً LA86000 رو خواهم خرید و از این بابت واقعا از شما ممنونم.
    موفق باشی دوست گرامی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز مبارک باشه

خیلی ممنون میشم اگه بگی دلیل عدم رضایتت از خرید f7770 چیه؟
    چون طی همین هفته خودم هم میخوام یکی بخرم و خیلی کمکم میکنی تگه از تجربت بابتش بهم بگی

دلیل انتخاب خودم برای این مدل چهار مورد بود.
    1_ کیفیت پنل و طراحی که خب از طریق سایتها و افراد شنیده بودم.
    2 _پشتیبانی از زیرنویس فارسی و انواع فرمتها و پردازنده چهار هسته جهت اجرای فایلهای سنگین از روی هارد اکسترنال، که چون سونی تو این مورد مشکل داره سراغش نمیرم.
    3_ وجود تکنولوژی 3d active که برام مهمه چون از کیفیت تصویر دوبعدی و سه بعدی بخاطر عدم دستکاری پنل کم نمیکنه.مشکلی که ال جی داره پسیو بودنشه!(البته خیلی مهم نیست این مورد!)
    4- سرعت انطباق تصویر 800 hrz که برای بازی و تماشای فوتبال و سه بعدی از اهمیت بالایی برخورداره.

در ضمن چند و از کجا خریدی؟
    Last edited by graywolf; 23-08-2014 at 01:59.

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز مبارک باشه

خیلی ممنون میشم اگه بگی دلیل عدم رضایتت از خرید f7770 چیه؟
    چون طی همین هفته خودم هم میخوام یکی بخرم و خیلی کمکم میکنی تگه از تجربت بابتش بهم بگی

دلیل انتخاب خودم برای این مدل چهار مورد بود.
    1_ کیفیت پنل و طراحی که خب از طریق سایتها و افراد شنیده بودم.
    2 _پشتیبانی از زیرنویس فارسی و انواع فرمتها و پردازنده چهار هسته جهت اجرای فایلهای سنگین از روی هارد اکسترنال، که چون سونی تو این مورد مشکل داره سراغش نمیرم.
    3_ وجود تکنولوژی 3d active که برام مهمه چون از کیفیت تصویر دوبعدی و سه بعدی بخاطر عدم دستکاری پنل کم نمیکنه.مشکلی که ال جی داره پسیو بودنشه!(البته خیلی مهم نیست این مورد!)
    4- سرعت انطباق تصویر 800 hrz که برای بازی و تماشای فوتبال و سه بعدی از اهمیت بالایی برخورداره.

در ضمن چند و از کجا خریدی؟
    دوست عزیز شاید یکی از دلایلی که ممکنه خریدار رو از F7770 ناراضی بکنه اینه که به نظر من این TV مثل یک زمین ناهمواریه که یه جاهاییش قله سر به فلک کشیده داره و یه جاهایی دره.
    اما در مقابل LA8600 الجی تلویزیون یکنواخت و کم دردسریه و شاید بشه گفت برای کاربر عادی یا همون Average User بهتر جواب بده.
    سامسونگ معمولا به کالیبراسیون بیشتری احتیاج داره. مثلا همین F7000 با اینکه در کنتراست و رنگ سیاه طبق تجربه خودم خیلی خوبه و از LA8600 بهتره، اما رنگ قرمز و گاهی سفید رو شاید دقیق نشون نده.
    در مورد این Motion Rate هم که گفتید 800 هرتزیه، نباید این مقادیر رو در دو برند محتلف مقایسه کرد. LCDها معمولا پنلهای 120 و 240 هرتزی دارن که هر برند میاد اعلام میکنه با تکنولوژی خاص خودش این مقدار رو به صورت نرم افزاری بالاتر و تا اعداد 800 و 1000 رسونده. این اعداد بیشتر جنبه تبلیغات داره و مهمتر همون میزان مربوط به پنله که حتی 120 هرتز هم جوابگو هست. چیزی که مشخصه اینه که مثلا 800 هرتز اعلامی سامسونگ با 800 هرتز اعلامی الجی مقایسه نمیشه چون با ابزارهای متفاوت بدست اومده و بیشتر هم تبلیغاته.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من امروز این مدل f7770 رو گرفتم به دوستان پیشنهاد میکنم اصلا سراغ سامسونگ نرید لعنت به کسایی که بدون داشتن سواد نظر میدن
    دوست عزیز منم میخوام بگیرم توی خیریدام هستش چنتا مدل اینام هست
    کاش 86 میگرفتی که بیشتر خوشت میومد
    چرا از این بدت میاد حالا؟
    بعضی از دوستان بیشتر روی یه برند خاص نظر میدن
    شایدم به قوله بقیه کالیبر کنی خوب بشه اما نمیدونم مشکلت چیه اان ممنون میشم توضیح بدی

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •