تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 10 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 92

نام تاپيک: موفقیت و شکست در زندگی

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

آیا همه میتونند یک موسیقیدان و یا نقاش حرفه ای شوند؟؟؟؟ ایا همه میتوانندبه میزان مساوی استعداد هنری یا ورزشی رو در خودشون تقویت کنند؟؟ استعداد و مهارت ها ذاتی هستند یا اکتسابی؟؟
    بله . به شرطی که روشها و عوامل محیطی مناسب وجود داشته باشه . برای مثال خیلی از قهرمانان ورزشی جثه ی ضعیفی داشتند ولی با روشهای مناسب به موفقیتهای باور نکردنی رسیدند. همینطور میشه به معلولان موفق اشاره کرد.

در زمینه های هنری و علمی و ... توسط روشهای مختلف میشه قدرت مغز رو ده ها برابر کرد ! در این زمینه میتونم به کتابهای تونی بوزان اشاره کنم که با روش ترسیم نقشه ذهنی میتونیم خلاقیت و پویایی مغزمون رو بسیار بالا ببریم.

2. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

در اینباره یه مثل معروف هست که میگه اگر هر دوانسانی درشرایط برابر قرار بگیرن میتونن کار ها واقدامات برابری انجام بدن.
    به نظر من روند رشد انسان در زندگی خیلی توی آینده وزندگیش تاثیر داره.
    واینم درسته که بعضی از افراد از ابتدای تولد مهارت واستعداد بیشتره ولی کدوم یک از اون افراد در بزرگ سالی به مقام یا مرتبه علمی رسیدن؟
    بیشتر توانایی های انسان اکتسابیه شایدم اتفاقی!
    مثلا کسی که هیچ وقت به سمت موسیقی نرفته هیچ وقت هم معلوم نمیشه که توی این ضمینه استعداد داره یا نه.
    توی خیلی مواقع هم بطور اتفاقی با حادثه ای یا امتحانی کسی به سمت یک شاخه خاص کشیده میشه وازقضا بهترین میشه در اون ضمینه!
    به نکته خیلی خوبی اشاره کردین ...

همیشه من به سیستم آموزشی اروپا و کشور های پیشرفته که نگاه میکنم در واقع همین موضوع رو به عینه شاهد هستم که از لحظه کودکی فرد سعی میکنند استعداد ها و مهارتهاش کشف و بارور بشه و کودک رو در جهت صحیح تربیت میکنند تا اون استعداد و مهارت از حالت بالقوه به بالفعل تبدیل بشه

متاسفانه در سیستم آموزشی ایران این موضوع کمتر مشاهده میشه و برنامه ریزی درست و مشاوره صحیح به دانش اموز داده نمیشه در نهایت خود فرد باید رشته مناسبشو پیدا کنه و زمینه ساز خودشکوفایی خودش باشه ..چه بسا استعداد ها و سرمایه های زیادی به خاطر همین موضوع هدر میره!
    Last edited by badboys_87; 26-07-2014 at 00:32.

4. این کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

بله . به شرطی که روشها و عوامل محیطی مناسب وجود داشته باشه . برای مثال خیلی از قهرمانان ورزشی جثه ی ضعیفی داشتند ولی با روشهای مناسب به موفقیتهای باور نکردنی رسیدند. همینطور میشه به معلولان موفق اشاره کرد.

در زمینه های هنری و علمی و ... توسط روشهای مختلف میشه قدرت مغز رو ده ها برابر کرد ! در این زمینه میتونم به کتابهای تونی بوزان اشاره کنم که با روش ترسیم نقشه ذهنی میتونیم خلاقیت و پویایی مغزمون رو بسیار بالا ببریم.
    حرفهاتون خیلی الهام بخش و امید وار کننده هست اگه امکان داره نمونه هایی از این دست رو معرفی کنید و یا چکیده ای از زندگی اونها رو اینجا قرار بدین.

در زمینه افزایش بهره هوشی تحقیقاتی صورت گرفته بود که خوبه به این مطلب هم توجه کنید:

تحقیقات انجام گرفته برخی از فرآیند‌های شکل‌گیری هوش، ذاتی و بر پایه عوامل ژنتیک بوده و برخی دیگر اکتسابی است و بر اثر فرآیند رشد در سال‌های نخست زندگی کودک و نوجوان شکل می‌گیرد. این فرآیند رشد ذهنی با رشد جسمی کودک همراه است و هرچه سن کودک بالا‌تر می‌رود، رشد ذهنی او نیز بیشتر تکامل می‌یابد. عوامل دیگری مانند تعلیم و تربیت، تغذیه، پرورش ذهنی، محل سکونت و همچنین شرایط آب و هوایی هم در پرورش ذهن کودکان نقش مهمی دارند. بنابر تحقیقات اعلام شده از سوی مراکز علمی متاسفانه این روزها آلودگی هوا و به ویژه وجود سرب موجود در هوا هوش کودکان را کم کرده كه اثرات بدی بر سیستم عصبی آن‌ها وارد می‌کند و در دراز مدت اثرات جبران‌ناپذیری به بار می‌آورد. این امر حتی جنین مادران باردار را نیز تهدید می‌کند. در هر صورت می‌توان گفت قسمتی از هوش اکتسابی بوده و والدین می‌توانند در ارتقا آن کوشا باشند. براساس یافته‌های دانشمندان حتی در زمان بزرگسالی هم می‌توان هوش را از مرحله ذاتی بودن به مرحله اکتسابی بودن كشاند. یعنی حتی می‌توان در بزرگسالی هم شانس باهوش شدن را تجربه كرد و هوش خود را بالا برتحقیقات انجام گرفته برخی از فرآیند‌های شکل‌گیری هوش، ذاتی و بر پایه عوامل ژنتیک بوده و برخی دیگر اکتسابی است و بر اثر فرآیند رشد در سال‌های نخست زندگی کودک و نوجوان شکل می‌گیرد. این فرآیند رشد ذهنی با رشد جسمی کودک همراه است و هرچه سن کودک بالا‌تر می‌رود، رشد ذهنی او نیز بیشتر تکامل می‌یابد. عوامل دیگری مانند تعلیم و تربیت، تغذیه، پرورش ذهنی، محل سکونت و همچنین شرایط آب و هوایی هم در پرورش ذهن کودکان نقش مهمی دارند. بنابر تحقیقات اعلام شده از سوی مراکز علمی متاسفانه این روزها آلودگی هوا و به ویژه وجود سرب موجود در هوا هوش کودکان را کم کرده كه اثرات بدی بر سیستم عصبی آن‌ها وارد می‌کند و در دراز مدت اثرات جبران‌ناپذیری به بار می‌آورد. این امر حتی جنین مادران باردار را نیز تهدید می‌کند. در هر صورت می‌توان گفت قسمتی از هوش اکتسابی بوده و والدین می‌توانند در ارتقا آن کوشا باشند. براساس یافته‌های دانشمندان حتی در زمان بزرگسالی هم می‌توان هوش را از مرحله ذاتی بودن به مرحله اکتسابی بودن كشاند. یعنی حتی می‌توان در بزرگسالی هم شانس باهوش شدن را تجربه كرد و هوش خود را بالا برد
    Last edited by badboys_87; 26-07-2014 at 15:52.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

مسئله بعدی که در زندگی همیشه دغدغه من بوده لزوم مشاوره و استفاده از روانشناس یا کتاب های موفقیت بوده... من معتقدم که انسان خودش باید مسائل و مشکلات خودشو حل کنه مگر در موارد حاد ... چون باعث میشه تجربه انسان بالاتر بره و مهارتهای حل مسئله در انسان تقویت بشه ... من خودم به شخصه به استقلال فکری بیشتر اعتقاد دارم ...

پرسش چهارم

انسان چه قدر باید متکی بر تجارب و نظرات دیگران باشه ؟؟؟ آیا مشاوره گرفتن از افراد مشاور و روانشناس را توصیه میکنید ؟؟؟ استقلال فکری یا مشورت؟؟؟

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

به نظر من عملا چیزی به نام استقلال فکری وجود نداره ! هر چی فکر می کنیم حاصل طرز تفکر افرادی هست که باهاشون رشد کردیم ، کتاب هایی هست که خوندیم و چیزایی که یاد گرفتیم . پس چرا متوقف کنیم یاد گیری رو ؟ به نظر من بیشتر از این که مشورت کنیم ، مطالعه بکنیم

8. 2 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

منظور من از استقلال فکری در واقع همین بود..یعنی اینکه انسان با مطالعه و کسب تجربه خودش مشاور و روانشناس زندگی خودش باشه .. یعنی حتی الامکان بی نیاز بشه از دیدگاه غیر ..
    دنیای ما مملو شده از روان شناس و روش های مختلف موفقیت ... ما سردرگم هستیم

آیا این افراد توانایی بیشتری در زمینه موفقیت و یا مدیریت دارند؟؟؟

بهتره سوال خودمو اینطوری بیان کنم .

فرض کنید یک متخصص روانشناسی پر آوازه یک کتاب موفقیت نوشته که 100 میلیون نسخه فروش رفته و در سراسر جهان و رسانه ها تکنیک های موفقیت و خوشبختی او تدریس میشود و خیلی ها با عمل به توصیه های این فرد خوشبخت و موفق شده اند.. مثل آنتونی رابینز یا برایان تریسی و نویسندگان معروف

طبیعاتا" چنین فردی به درجه ای از استقلال فکری در علم روانشناسی و موفقیت رسیده که از مشاوره با روانشناس دیگری بی نیاز هست و خودش به تنهایی زندگی خودش را مدیریت میکند

آیا ما به عنوان یک فرد عادی میتوانیم به درجه ای همسطح او برسیم ؟
    Last edited by badboys_87; 26-07-2014 at 00:40.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

به نظر من عملا چیزی به نام استقلال فکری وجود نداره ! هر چی فکر می کنیم حاصل طرز تفکر افرادی هست که باهاشون رشد کردیم ، کتاب هایی هست که خوندیم و چیزایی که یاد گرفتیم . پس چرا متوقف کنیم یاد گیری رو ؟ به نظر من بیشتر از این که مشورت کنیم ، مطالعه بکنیم

با مطالعه موافقم ولی بحث من بیشتر روی توانایی های موفقیت و نیازمندی به مربی و استاد یا مشاور در زندگیه
    چرا ما باید حاصل طرز تفکر دیگران باشیم...چرا ما خودمونو دست کم میگیریم

چه بسا آدمهایی دیده ام که بی سوادند ولی در زمینه شغلی و تجارت یا زندگی از انسان های باسواد هم موفق تر هستند...

بحث من بیشتر اینه که آیا یادگیری و تجربه میتونه منو به سطح یک استاد علمی یا هنری یا ورزشی برسونه ؟؟؟؟ من چند تا مثال میزنم تا بهتر متوجه بشید:

مثلا" آیا من خودم میتونم با خوندن کتاب های علم بدنسازی یک استاد بدنساز بشم و خودم برنامه تمرینی خودمو بنویسم ؟؟؟ یا حتما" باید زیر نظر یک مربی تمرین کنم ؟؟

آیا من میتونم با تمرین و یادگیری به سطح یک استاد موسیقی برسم و از تجارب استاد موسیقی دیگری بی نیاز بشوم ؟؟

آیا من میتونم در حد یک فیلسوف و نظریه پرداز مثلا" کارل مارکس یا استفان هاوکینگ برسم ؟؟؟

پرسش پنجم:

آیا عقلی که خدا به ما داده کافی نیست؟؟ آیا برای رسیدن به یک سطح بالایی از مهارت ما نیازمند استاد یا مشاور هستیم؟؟؟ با خودآموزی نمیشه به سطح بالایی از مهارت رسید؟؟؟
    Last edited by badboys_87; 26-07-2014 at 00:30.

داره خودمونی میشه JJSIMON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری_سیاره زمین

پيش فرض

مسئله بعدی که در زندگی همیشه دغدغه من بوده لزوم مشاوره و استفاده از روانشناس یا کتاب های موفقیت بوده... من معتقدم که انسان خودش باید مسائل و مشکلات خودشو حل کنه مگر در موارد حاد ... چون باعث میشه تجربه انسان بالاتر بره و مهارتهای حل مسئله در انسان تقویت بشه ... من خودم به شخصه به استقلال فکری بیشتر اعتقاد دارم ...

پرسش چهارم

انسان چه قدر باید متکی بر تجارب و نظرات دیگران باشه ؟؟؟ آیا مشاوره گرفتن از افراد مشاور و روانشناس را توصیه میکنید ؟؟؟ استقلال فکری یا مشورت؟؟؟
    به نظر من نه استقلال محض در مسائل خوبه نه مشاوره و اتکای کامل به دیگران در حل مسائل و مشکلات!
    چون اگر هر کاری رو بانظر ودیدگاه شخصی حل کنیم مسلما تا یک جایی میتونیم پیش بریم و بالاخره نیاز به کمک پیدا میکنیم.
    چون تجربه افراد دیگه خیلی مهمه و شاید فردی بیشتر عمر وسرمایه خودش رو برای مطلبی گذاشته باشه در حالی که مااولین باره به اون موضوع بر میخوریم!
    درسته مطالعه خیلی خوبه و واقعا راه گشاست ولی گاهی هم هست که سال ها مطالعه به اندازه ساعتی مشورت به کار نمیاد.
    خب نویسنده هر اثر محدودیت هایی از نظر چاپ و تعداد صفحات و.... داره در صورتی که توی مشاوره خیلی ساده سریع انسان به هدفش میرسه وخود فردی که مااز اون مشاوره میخاهیم هم دیگه محدودیتی در پاسخ به ما نداره!
    پس درنتیجه اول مطالعه بعد پرسش ومشاوره و بعد فکر روی راهکار های موجود وعقل شخصی که هر کدوم از اینها به تنهایی مشکلاتی رو دارن ولی وقتی باهم و یکجا مورد استفاده قرار میگیرن راه گشا خواهند بود.

12. 2 کاربر از JJSIMON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه JJSIMON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری_سیاره زمین

پيش فرض

با مطالعه موافقم ولی بحث من بیشتر روی توانایی های موفقیت و نیازمندی به مربی و استاد یا مشاور در زندگیه
    چرا ما باید حاصل طرز تفکر دیگران باشیم...چرا ما خودمونو دست کم میگیریم

چه بسا آدمهایی دیده ام که بی سوادند ولی در زمینه شغلی و تجارت یا زندگی از انسان های باسواد هم موفق تر هستند...

بحث من بیشتر اینه که آیا یادگیری و تجربه میتونه منو به سطح یک استاد علمی یا هنری یا ورزشی برسونه ؟؟؟؟ من چند تا مثال میزنم تا بهتر متوجه بشید:

مثلا" آیا من خودم میتونم با خوندن کتاب های علم بدنسازی یک استاد بدنساز بشم و خودم برنامه تمرینی خودمو بنویسم ؟؟؟ یا حتما" باید زیر نظر یک مربی تمرین کنم ؟؟

آیا من میتونم با تمرین و یادگیری به سطح یک استاد موسیقی برسم و از تجارب استاد موسیقی دیگری بی نیاز بشوم ؟؟

آیا من میتونم در حد یک فیلسوف و نظریه پرداز مثلا" کارل مارکس یا استفان هاوکینگ برسم ؟؟؟

پرسش پنجم:

آیا عقلی که خدا به ما داده کافی نیست؟؟ آیا برای رسیدن به یک سطح بالایی از مهارت ما نیازمند استاد یا مشاور هستیم؟؟؟ با خودآموزی نمیشه به سطح بالایی از مهارت رسید؟؟؟
    عقل بدون تجربه وعلم به موضوع خیلی خطرناکه!
    مثلا هر عقل کاملی میگه وقتی دردی داری به دنبال درمان باش ولی اگه ندونی چطور درد رو درمان کنی ممکنه باعث افزایش درد هم بشی!
    درسته انسان میتونه به تنهایی پیشرفت کنه ولی داشتن استاد و راهنما خیلی میتونه این راه رو هموار کنه چون اون بسیاری از راهها وشیوه ها رو بررسی کرده که به متودی برای آموزش رسیده.
    اون کتاب هایی که ماکه هنوز در اول راه هستیم و شاید در آینده بخونیم روخونده وخیلی تجربه بیشتری از ما داره!ما باید سال ها تلاش کنیم ولی با یادگیری تجربه های استاد میتونیم راهمون رو کوتاه کنیم و سریعتر به موفقیت برسیم.
    زمان باارزش ترین کالایی که ما در این جهان داریم در علم اقتصاد مطلبی هست به نام هزینه فرصت که به اهمیت وقت و سرمایه ای میپردازه که برای عملی مصرف میشه در همین راستاست که ما اگر با استادی همراه باشیم که اون راه رو به ما نشون بده هم کمتر وقت مصرف میکنیم برای رسیدن به هدفمون هم کمتر هزینه میکنیم هر نوع هزینه ای!

14. این کاربر از JJSIMON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

با توجه به دیدگاه ها و نظرات دوستان به این جمع یندی رسیدیم :

1-استعداد ها و مهارت ها در انسان ها فرق میکنه .و بعضی انسان ها استعداد و مهارت و نبوغ بیشتری برای یادگیری و موفقیت دارند.

2- برای موفقیت علاوه بر پارامتر بهره هوشی ما نیازمند هوش هیجانی و کنترل احساسات و عواطف هستیم

3- تلاش خیلی زیاد بزرگترین ویژگی و وجه تمایز افراد بزرگ و موفق هست.

4-استقلال فکری مطلق وجود نداره و انسان در زمینه موفقیت و کسب مهارت ها نیازمند و متکی به یادگیری ومشاوره هست .

5-استفاده از تجارب و آموزه های یک استاد با تجربه راه موفقیت رو کوتاه و هموار میکنه
    Last edited by badboys_87; 26-07-2014 at 11:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •