اگه با من بودین که هنوز نتونستم برم بازار بگیرم درگیر ماموریت هستم و کم شیراز میمونم به محض اینکه بگیرم خبرش رو میدم و تجربه ای که باهاش بدست آوردم
اگه با من بودین که هنوز نتونستم برم بازار بگیرم درگیر ماموریت هستم و کم شیراز میمونم به محض اینکه بگیرم خبرش رو میدم و تجربه ای که باهاش بدست آوردم
سلام فردا دیگه دارم میرم واسه خرید لبتاب
فقط گفتم یه پرسشی داشته باشم شاید انتخابم تغییر کرد
ارزونترین لبتاب با گرافیک GTX چی پیشنهاد میدین؟؟؟
آقا حسین... جناب حیان عزیز سپاسگذار میشم تا امشب پاسخ منو بدین . چون قطعا فردا میخوام لبتاب رو بگیرم
با سلام .
بهتر بود تاپیک جداگونه ایجاد می کردین .
و اینکه بودجه رو شما کاری نداشته باشید فعلا.
فط به من بگید ارزونترین لبتاب موجود در بازار که گرافیکش GTX باشه و نه GT کدوم مدلها هستن و با چه قیمتی
با سلام .
ایجاد تاپیک جدید صرفا جهت نظم تاپبک هستش و واسه اینه که کسانی که جستجو می کنند گیج نشن .
ارزون ترین لپ تاپ ها با گرافیک پسوند GTX مدل های Asus N56jr و Asus N56JN هستند که با قیمت حدود 3300 توی بازار موجودند( کارت گرافیک ها به ترتیب GTX 760M و GTX 850M )
درود
دوستان چندتا از تفاوت ها را ذکر نکرده بودن، من می نویسم تا دوباره قضاوت کنیم.
Z5070 :
1- صفحه نمایش FHD
2- باتری قابل تعویض
3- کارت گرافیک قدرتمندتر
4- مصرف کمتر انرژی به دلیل مدل CPU و احتمالا حرارت کمتر
Z510:
1- وزن کمتر(حدود 300 گرم)
2- صفحه نمایش مات
3- بکلایت کیبرد
4- 2 عدد پورت USB.3
دوستان لطفا نظرتون را اعلام کنید، مخصوصا کسانی که تجربه کار با هر دو مدل را داشتن.
داشتن usb 2 نسبت به داشتن usb 3 مزیت به حساب نمیاد .USB3 خودش از ابزار های خروجی usb2 پشتیبانی میکنه.این بکلیت کیبورد خیلی مهمه که خیلی اوقات نادیده گرفته میشه برای کسایی که شب با لپ تاپشون زیاد کار میکنند خیلی مهمه. صفحه نمایش و گرافیک z5070 بهتره پردازنده هم اگه کار خاصی انجام نمیدید بازهم z5070 به علت مصرف کمتر بهتره اما اگه کار سنگین انجام میدید بحثش جداست..باطری هم قابل تعویض باشه برای کاربر بهتره. در کل تنها ضعف y5070 در مقایسه با z510 از نظر من نداشتن بکلیت کیبورد است البته اگه انجام کارهای پردازشی سنگین رو در نظر نگیریم.
Last edited by δεςяεт; 27-01-2015 at 12:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)