واقعا چه گرافیک غولی داره. تو رده بندی از gtx870m هم بالاتره!!!![]()
سلام
این لپتاپ gx60 ساب ووفر هم داره؟سیستم صوتیش به پای n550 میرسه؟(این ساب ووفر ایسوس منو کشته)
از لحاظ زاویه دید و کیفیت صفحه نمایش هم که بالاخره ما نفهمیدم که صفحه نمایش ips n550 بهتره یا TFT gx60 ?
با اون ضخامت 55 میلیمتر و باتری 9 سلولی که میشه جدا کرد واقعا تو اون قیمت واسه بازی رو دست نداره
فقط دوستانی که این لپتاپو دارند یه زحمتی بکشند ببینند تو بازی هایی مثل battlefield 4 یا assassins creed 4 که گرافیک بالایی دارند تو حالت الترا با 16x انتی الایز چنتا فریم میده ممنون میشم.چون من به شخصه فکر میکنم که AMD A10 5750m واسه m290x گلوگاه ایجاد کنه.ای کاش به جای 5750m از 3630qm یا حداقل از 2670qm استفاده میکرد(اینجوری هم ارزونتر میشدو هم کارایی زیاد افت نمیکرد)
متاسفانه اون ریویوی هم که notebookcheck از این لپتاپ گذاشته با cpu 4600m هست که باز از 5750m هم ضعیفتره
اولا مبارک باشه MRG جان .ایشالا قراره شیرینی خامه ای مهمونمون کنی دیگه ؟!
-----------------
ثانیا ممنون می شم مطالبتون رو با فونت کوچیک بنویسین . به خدا با فونت کوچیک بهتر می بینیم !
اگر هم به خودتون نوشته های خودتونو نمی بینین از طریق مرورگر زوم کنین نه اینکه با فونت بزرگ بنویسین.
با تشکر
بله دوستان این مدل ساب داره و سیستم صوتیش فوق عالیست.
زاویه دیدش واقعا عالیست. و مخصوص بازی ساخته شده. اما ips ایسوس تو زاویه دید خیلی تند بهتره هست..
ایجاد گلوگاه بخاطر این هست که افت فرکانس ایجاد میشه. من تو فروم msi یه برنامه گرفتم که فرکانس پردازنده رو رو 3.2 تا 3.5 قفل میکنه تا پایین تر نیاد.
سلام
ویندوز 8.1 تو حافظه ی SSD gx60 تو چند ثانیه بوت میشه؟
AMD پدر سوخته!! کاش msi به جای APU(به اصطلاح رده بالا و جدید) از Cpu های رده متوسط استفاده میکرد مثل 4500u وضعیت خیلی بهتر میشد
من بین این مدل و y50 که تازه700 هزار تومن هم ارزونتره موندم ولی خوب باتری y50 هم جدا نمیشه که همین مورد هزینه ی اصطحلاک رو کلی میبره بالا
از یه طرف هم آدم دلش نمیاد 4710 HQ رو ول کنه 4335000 تومن بده به یه لپتاپ که پردازندش حتی از q9400 قدیمی منقرض شده که تازه اونم تو بعضی موارد بهتر از5750هست بده
Last edited by lord Asghar; 04-09-2014 at 19:56.
سلام دوست عزیز جایی رو سراغ داری که با 4710 hq بفروشن؟؟
من هم بین این دو تا مونده بودم اما لنوو رو میخوام بگیرم چون هم ظاهر بهتری داره و کلا به نظر من بهتره سی پی یو این دستگاه شدیدا گلوگاه ایجاد میکنه که مناسب نیست
دوستان محترم خواهش می کنم اینقدر دبگه جو ندید !
توضیحات در ارتباط اینکه msi چرا از پردازنده دیگه در این مدل استفاده نمی کنه قبلا داده شده .
گلوگاه نیز با این پردازنده نسبت به پردازنده های اینتل طبیعی هست . اما فراموش نکنیم این لپ تاپ برای گیمبنگ ساخته شده و با توجه به اینکه فریم ریت مناسب بازی ها 60 یا 30 بسته به موتور هست . در اکثر بازی ها فریم ریت نزدیک به همین کانفیگ با پردازنده اینتل هست . اگر می بینین یه بازی مثل فیفا هم افت فریم شدیدی داره باز هم میانگین فریم ریت بالاتر از 60 فریمه که تاثیری در اجرای بازی نداره و هم چنان روانه .
به هر حال اگر کاربردتون گیمینگ هست این مدل در این رنگ بهترین انتخابه و انتخاب اول بنده هست البته نظر شخصیمه . اگر محاسبات سنگین دارین بهتره به فکر مدل دیگه باشین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)