بحث استاندارد شد و یاد نقشه و محاسبات آسانسور افتادم!
اگه دوس دارین تو کمتر از یه روز نقشه و محاسباتتون رو بگیرین یه سری به این سایت بزنید
Calift.ir
بحث استاندارد شد و یاد نقشه و محاسبات آسانسور افتادم!
اگه دوس دارین تو کمتر از یه روز نقشه و محاسباتتون رو بگیرین یه سری به این سایت بزنید
Calift.ir
اين پاراشوت طرز كارش چه جوريه ؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم یه نوع ترمز مکانیکی هست که با آسانسور و وزنه تعادل حرکت میکند و با توجه به سرعت تعریف شده به آسانسور برای اون هم همان سرعت تعریف میشود.( بالا داخل موتور خونه و پایین داخل چاه آسانسور نصب میشود با سیم بکسل به همدیگه و آسانسور حرکت میکند و میچرخد)
اگر سرعت آسانسور از یه مقدار درصد ( فکر کنم تا 5 درصد ) زیاد شود( چه در حرکت به سمت بالا چه حرکت به سمت پایین ) ؛ گاورنرقفل میکند . و آسانسور رو در هر وضعیتی که باشد نگه میدارد.
طبق تصویر زیر چرخ کوچیک روی نوار زرد رنگ حرکت میکند اما اگر سرعت از حد مجاز بیشتر شود اهرم روبه رویی وارد شکاف روی این قطعه میشود و آسانسور رو نگه میدارد!
![]()
البته هر مانعی که باعث بهم ریختن نظم حرکت آسانسور هم بشه باعث فعال شدن پاراشوت میشه
سلام
لطفاً اگه می تونید خیلی فوری جواب بدید
یکی از آسانسورهای ما چند روزی بود که کار نمی کرد تا اینکه اول سرویس کار گفت اتصال برق داره و بعد از دو هفته سر و کله زدن گفتن که موتورش سوخته و موتور را برداشتن بردن برای تعمیر و الآن میگن بین 2 تا 2/5 میلیون هزینه داره و تا هزینه را ندید موتور را پس نمی دیم!
لازمه بگم که این شرکت ماهیانه 400 میگرفت برای سرویس و نگهداری
با توجه به اینهایی که گفتم آیا حرف های شرکت در مورد سوختن موتور می تونه درست باشه و اگه درسته واقعاً ما باید این پول را بدیم با توجه به اینکه ماهیانه پول سرویس و نگهداری می گرفتن.
اصلاً چطور می تونم بفهمیم که موتورش سوخته بوده و حالا تعمیر شده؟
متشکر
سلام
اول اینکه باید مشخص بشه موتور چه قدرتی داره و ساخت کجاست ؟
موتور های ایتالیایی به این راحتی ها نمیسوزن
در اصل موتور های آسانسور خیلی دیر از کار می افتن. موتور خوب بین 60 تا 70 میلیون هزینه اش هست. هزینه ی تعمیراتش هم به هممون مقدار گرون در میاد
به نظر من اگر مدل آسانسور رو میدونید به یک سرویس نگه دار دیگه ( یا شرکت آسانسورری دیگه ) تماس بگیرید و مشکل رو بگید و از صحت این موضوع مطمئن بشید
ولی تا اونجایی که من کار کردم با آسانسور ها موتور آخرین قسمتی هست که خراب میشه ! باید خیلی جنس موتور بد باشه که به این زودی خراب بشه !
یه چیز دیگه هم که خیلی مهمه . من قبلا هم گفته بودم اینه که متن قراردادی که می بندین با شرکت های آسانسوری واسه سرویس و نگه داری آساسنور خیلی مهمه !
سرویس و نگاهداری در بیشتر وقتها یعنی بررسی مشکلات جزعی ( سرو صدا کردن و گیر کردن و این حرفا ) ولی وقتی هم آسانسور از کار بیفته سرویس کار باید سریع خودش رو برسونه. این جزو قراردادی هست که نوشته میشه .
فرمی که در هر بار سرویس کردن به مسئول ساختمون داده میشه خیلی مهمه . اینکه تمام قسمت ها رو بررسی کرده باشه و سالم به شما تحویل بده.
وقتی یک آسانسور سرویس میشه باید هیچ مشکلی اعم از سر و صدا . گیر کردن در. صدا دادن در. سرعت باز شد در ( کم و زیاد ) و هر مشکلی که حرکت آسانسور رو غیر عادی نشون بده باید حل بشه !
البته با توجه به صحبتی که شما قبلا کردید مجبورید یک سال با این شرکت قرارداد ببندید
از سال دیگه باید به یک شرکت خوب قرارداد ببندید با یک قرارداد منطقی !
سلامباید قبل از تعمیر بهتون گزارش بدند که مشکل چیه و هزینه اش چنده . اگر موافقت کردین بعدش تعمیر کنند نه اینکه شما رو در مقابل کار انجام شده قرار بدند
ممنون
الآن فهمیدم آسانسور قبل از خرابی مثل اینکه اتوماتیک تو هر طبقه می ایستاده و درش باز میشده دوباره راه می افتاده میرفته طبقه بعد.
اینطور که معلومه اول گفتن از برد آسانسور هست بعد چند روز گفتن از موتور هست...
فردا قراره بیان توضیح بدن.ما چطور می تونیم بفهمیم که راست می گن یا اصلاً ما چی باید بهشون بگیم(با توجه به اطلاعاتی که دادم)
ببخشید بابت طولانی شدن پاسخ.
این ایرادی که شما گفتید هیچ ارتباطی به موتور نداره مربوط به برنامه ریزی آسانسور هست که برد میشه. باید برد رو تعمیر کنن. برد ها معمولا آماده هستن و مال شرکت سازنده هستن. شماره تلفنشون رو معمولا داخلشون زده شما میتونید باشرکت تماس بگیرید و مشکلتون رو مطرح کنید. اما طرف باید آسانسوری باشه که وقتی توضیح میده بدونه باید چیکار کنه .
چیزی که من فهمیدم از این توضیحات احتمال بسیار بسیار ضعیفی وجود داره که از موتور باشه. همون از برده. برد هم بستگی داره . اگر خود متخصصینش بیان فکر کنم یه ۱۰۰ ۱۵۰ تومنی فکر کنم میگیرن .
بازم دقیقا نمیدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)