مبارکه قیمت برات چند ایستاد?
مبارکه قیمت برات چند ایستاد?
4350 برام وایستاد دوست عزیز . بدون گارانتیش ارزون تر بود
سلام به همه ی دوستان من هم میخوام بین این دو مورد یکی رو انتخاب کنم اما احتمالا وای میستم ببینم که مدل لنوو y50 و همچنین msi apache pro کی وارد میشن به=عد تصمیم به خرید میگیرم البته خودم بیشتر نظرم روی msi هست چون گیمینگ هست و قطعات با کیفیت تری نسبت به سری مالتی مدیا دارن جون بالاخرا هر چی باشه برای گیم ساخته شده و به نظر من msi بهتر هست موفق باشید
راستی کیفیت صفحه ی ge60 apache چطوره؟ زوایای دیدش و کنتراست رنگ هاش قابل قبول هست؟
کاملا راضیت میکنه. هرچند از نظر زاویه دید به یه پنل ips نمیرسه اما در کلاس پنل های TN خیلی خوبه. کلا لبتاپ گیمینگ بدون تصویر قوی بیغایده ست و این جزو ضروریاته . لذا MSI هم در این خصوص سوتی نداده و کاملا گیمر رو راضی نگه داشته.
سلام
دوستان منم بین مدل n550 بدون leap و n56jr موندم!
اینکه گرافیک GTX 760 gddr5 بهتره یا GTX850 gddr3 !!!؟ مقایسه ای که از سایت gpuboss دیدم تقریباً هم سطح هستن... با این تفاوت که n56jr از نظر قیمت 500ت ارزونتر و همچنین دارای باتری 6 سلولی 5200میلی آمپر قابل جدا شدن در مقابل 4سلولی 4000میلی آمپر داخلی n550 و دسترسی راحت به هارد و رم در n56 هستش! اینکه باتری جدا میشه واقعا مهمه چون لپ تاپ تحت استرس گرم و گاهاً داغ می شه که گرما همونطور که می دونید قاتل باتریه... ضمناً صفحه نماش TN در n56 در حد IPS هستش!
نظر دوستان چیه؟! کسی تجربه خاصی نداره!؟
Last edited by Laycan; 11-10-2014 at 15:01.
n56jr برای بازی بصرفه تر از n550 هست
اما گزینه y5070 انوو فوق العاده هست با گراقیک gtx860 gddr5
متأسفانه ظاهر دلچسبی نداره
و اینکه لازم به حمل درایو اکسترنالم داره!
راسي مدل asus g56 هم اومده اونم يك نكاهي بنداز
Last edited by HOJ-JAT; 11-10-2014 at 18:54.
عزیز کار خوبی کردی منم ان ۵۵۰ دارم راضیم اگه تو نصب درایور ها یا.... جاییش به مشکل برخوردی رو کمکم حساب کن.
Sent from my HTC One using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)