سلام
آقا یه مشکل دیگه
رپید قبلا سه تا لینک مستقیم میداد ولی الان دوتا بیشتر نمیده
چرا؟
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی عکس کلیک کنید تا بزرگ شه
![]()
ممنون
سلام
آقا یه مشکل دیگه
رپید قبلا سه تا لینک مستقیم میداد ولی الان دوتا بیشتر نمیده
چرا؟
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی عکس کلیک کنید تا بزرگ شه
![]()
ممنون
Last edited by *hamedkhatar*; 10-09-2006 at 00:35.
حتما برای اون سرور مشکلی پیش اومده ! دیشب چندتا فایل داشتم کلا راپید نمیزاشت دانلود کنم. ارر میداد که سروری که اون فایل روشه در حال تعمیره !
خوب خدا رو شکرنوشته شده توسط Nvidia
یه لحضه ترسیدم
آخه من همیشه اون سرور آخری رو انتخاب میکردم
فکر کردم مثلا پهنای باند اون سرور تموم شده
راستی اگه میشه یه توضیح در این مورد بدید که کدوم یکی از این سرورها رو انتخاب کنیم؟
یعنی باید به چی توجه کنیم؟
ممنون
خیلی خلاصه بگم ! هر کدوم که عدد جلوشون کمتر بود رو انتخاب کن ( البته از اولی و دومی. چون بهترین هاش همینان)
ممنون لطف کردینوشته شده توسط Nvidia
![]()
حامد جون شما به نظر من همون داركت داونلود رو تيك بزني بهتره.حالا نميدونم شما چه اصراري داري لينك مستقيم بگيري بعد دانلود كني؟؟
سلام . دوست عزیز من دایرکت لینکو تیک زدم . با داپ هم دانلود میکنم جدیدا بعضی از دانلودهام تا 97% پیش میره ولینوشته شده توسط amintnt
خوش قطع میشه و دیگه رزیوم نمیده. فکر کن مhamedkhatar* هم همین مشکل رو با فلش گت داشت. اینم بگم که فایل پاک نشده و با یه سیستم دیگه با همین داپ میشه گرفتش.
یه چیز دیگه هم هست من مقدار زیادی لینک باسه دانلود دارم همشونم چک میکنم بعد میگیرم (لینکها معمولا بالای 20 بخش هستن) تا میاد همه رو دانلود کنم (مثلا 6بخشو دانلود کردم) تازه رپید یادش میاد که باید لینکها رو پاک کنه. میخواستم بدونم این ربطی به دانلود من داره یا از بدشانسیه منه که اینطوری میشه( تا حالا 4-5 گیگم اینطوری حروم شده) .
ممنون.
جدي ميگي؟؟؟؟نوشته شده توسط hamid_xp
من حدود سي تا فيلم با اكاونتم داونلود كردم و هيچ مشكلي نداشت.حتي يك بار.حالا اين چطوره كه ميزنه فايلا رو پاك ميكنه من نمي دونم.؟؟؟
بعد اون مشكل 97 درصد:شما ببين فايلي كه داونلود ميكردي هنوز هست يا نه؟؟اگه هست كه نميدونم چرا و اگه نيست خوب ديگه خودت ميدوني چرا.اما من فكر نميكنم كه رپيد مشكلي داشته باشه.
حالا شانس شما اينطور شده.
![]()
سلام.بچه ها اينچا بود كه گفتم اگه چند نفد از يه اكاونت رپيد استفاده كنن ميبندش؟درسته؟؟؟خوب حالا اينو بخونيد.
It is NOT allowed to create accounts and spread them in the public. If we see that an account is used by many people, we will close it without warning.
البته اينجا گفته اگه توي عموم معرفي كنيد.فكر كنم مشكلي نداشته باشه چند فقط چند نفر استفاده كنن.در ضمن اگه يهو بهتون گير داد كه دارين چند نفره از اين اكاونت استفاده ميكنيد بدون اخطار ميبندش.حالا ديگه خود دانيد!!!باي باي.ديگ برم بخوابم كه دارم ميميرم.
امین جان اینجا گفته که کسی که اکانت داره (فکر کنم از اون اکانت هایی که با 10000 امتیاز اجازه سهخت یه اکانت رومیده) اجازه نداره اکانتی بسازه و اون رو به صورت عمومی توزیع کنه.در صورت مشاهده این اکانت توسط رپید بدون هیچ اخطاری بسته میشه.
خوب این یعنی اینکه هر اکانتی مختص یه IP هست . اگر چند ip با یه اکانت از رپید لینک بگیرن رپید اکانت رو باطل میکنه .
ولی این به این معنی نیست که شخصی که اکانت داره و به دیگران فقط لینک مستقیم میده اکانتش بسته بشه.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)