تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: کم شدن عرق ملي

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

حرف شما کاملا درسته ولی شما یه طرف قضیه رو نادیده گرفتین .
    کسی که می ره ورزشگاه ، 90 دقیقه بازی 2 ساعت میاد و بر میگرده میشه چیزی حدود 4 ساعت از وقتش رو واسه تشویق تیم کشورش مصرف میکنه ، این هم عرق ملیه

نشد چجوری اون بالا عرف ملی از خودگذشتگی برای کشور بود الان شد نژاد پرستی ، هرکی از کشورش دفاع کنه (8 سال جنگ)یا کسی که از تیم کشورش دفاع کنه میشه نژاد پرست ؟
    به نظرم این جمله حرف بالاتون رو نقض می کنه .

تناقضی نیست، دو بیان متفاوت از مفهوم عرق ملی است (که شاید بهتر بود واضح تر می گفتم)، وقتی پاسخ به یک علاقه است که به دلایل سرویس هایی که شخص از کشورش گرفته میشه مورد اول، وقتی بطور یک مفهوم بی قید و شرط و اجباری مطرح میشه دیگه میره در مفاهیم نژادپرستانه چون ریشه اون تفکر "بهتر بودن بی قد و شرط ما از سایرین" است و برمی گرده به مورد دوم. کسی که از کشورش دفاع می کنه چون معتقده کشورش حق بالاتری نسبت به بقیه کشورها داره و عقیده متفاوت سایرین رو بطور مطلق مردود می دونه تا حدی که فکر می کنه باید حتی جلوی حرف زدنشون گرفته بشه، در نهایت وارد دنیای نژادپرستی و وطن پرستی شده.

2. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اگر بدونيم اون جنگي كه ما قرار توش شركت كنيم هم بخاطر منافع بعضي افراد كشور ما مثلا در داشتن هسته هلو هست باز هم بريم به اون جنگ و عرق ملي داشته باشيم؟
    اگر وقتي برخي افراد اون كشور حق هزاران جوان مثل منو ميخورن بازم خوبه براي اون افراد خاص عرق ملي داشته باشيم؟

+

در زمانهاي قديم علت اينكه عرق ملي از جنس داد و ستد نبود اين بود كه افراد با هم و قبيله اي در كنار هم جامعشون رو نگه ميداشتن و كسي از اين مسايل سعي در نفع بردن شخصي نداشت(و يا اگر بو كمتر بود)
    ولي در اين روزگار كه اكثر جنگها و تلاشهاي نيروي كار برخي كشورها نه براي اون كشور بلكه براي برخي افراد خاص اون كشور هست ديگه اين اسمش عرق ملي نيست "عرق براي اقاي x" است

و من هم نميخوام بخاطر عرق براي اقاي x زندگيمو فدا كنم

+

ولي خوب بازم ميگم در حد يك حمايت در فوتبال يا مسابقه كه هدفش فقط يه لذت هست حمايت از اون كشور خوب

.

4. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من هم نميخوام بخاطر عرق براي اقاي x زندگيمو فدا كنم
    اینکه میگین جانم رو فدا نمیکنم؛ آیا علتش جز اینست که معتقدین جانتون ارزشمند ترین چیزی هست که دارین؟

اگر آقای y به خاطر عرق، جان شمارو به طور مستقیم از یک مرگ حتمی نجات داد مثلا پرید جلوی کسی که داره به شما گلوله شلیک میکنه، بهترین چیزی که میتونین به اون آقای y بگین چیه؟

یک آدم احمق؟
    یک آدم متعصب؟
    میخواست جون من رو نجات نده من داشتم گلوله ام رو میخوردم و میمردم و راحت میشدم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اینکه میگین جانم رو فدا نمیکنم؛ آیا علتش جز اینست که معتقدین جانتون ارزشمند ترین چیزی هست که دارین؟

اگر آقای y به خاطر عرق، جان شمارو به طور مستقیم از یک مرگ حتمی نجات داد مثلا پرید جلوی کسی که داره به شما گلوله شلیک میکنه، بهترین چیزی که میتونین به اون آقای y بگین چیه؟

یک آدم احمق؟
    یک آدم متعصب؟
    میخواست جون من رو نجات نده من داشتم گلوله ام رو میخوردم و میمردم و راحت میشدم؟
    خير جانم ارزشمندترين چيز نيس ولي اينقدرم بي ارزش نيس كه تقديم يه عده انسان كثيف كنم(جون و وقت من ارزشش بيشتر از اين حرفاس)

مطمينا كسي كه همينطوري تو خيابون ميره و منو نمي شناسه كه نمياد جونمو نجات بده حتما اندك شناختي داره پس من هم به ايشون(يا كشوري بود كه در رشد و تعالي من كمك كرد) اگر يك قدم كمك كنه من هزارا قدم كمكش مي كنم(خواستم اينو بگم كه بدونيد مساله داد و ستد نيس مساله تلف نكردن جان و وقت و ....براي هيچ و هيچان هست)

.

7. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammd1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

خير جانم ارزشمندترين چيز نيس ولي اينقدرم بي ارزش نيس كه تقديم يه عده انسان كثيف كنم(جون و وقت من ارزشش بيشتر از اين حرفاس)
    به نظر من وقتی شما این فکر رو دارید میشید یکی از همون آدمایی که فرمودید. کسانی که فقط خودشون و منافعشون رو میبینند و ارزش فداکاری ندارند! این مثه یه دومینو هست که شما هم ابتداش و هم انتهاش هستید ینی هر فکری که بکنید و هر اثری که بذارید نهایتا به خودتون برمیگرده!!
    به نظر من انسان معاصر خیلی بیشتر از انسان های گذشته به اکثر مسائل دیدگاه داد و ستدی داره.

یعنی نگاه میکنه چه چیزی به دست اورده که حالا بخواد یک چیزی ببخشه.

عرق ملی داشتن (بدون تعصب) یکجور بخشش و ایثار هست، اما اگر کسی حس کنه از اون ملتش چیزی به دست نیاورده اون بخشش رو بیخیال میشه.

مثلا ببینه تو شادی هاش دخالت میشه، تو زندگی شخصیش دخالت میشه و از اون کشور هیچ چیز درستی بهش نماسیده، پس دلیلی نداره چیزی رو در راه اون کشورش ایثار کنه حتی در حد عرق ملی !!!

انسان های امروزی حسابگر تر از گذشتگان هستند، فرضا یکی در گذشته پیدا میشد بدون اینکه من رو بشناسه برای اینکه من گلوله نخورم میپرید جلوی من با این دید که من فقط هموطنش هستم یا نه یک آدمم، اما الان تشنه میشی میری تو مغازه میگی آب میخوام طرف میگه اینجا آب نداریم.

انسان امروز حساب کتاب میکنه، چرا باید یک کاری بدون منفعت برای خودش رو برای دیگران انجام بده !!!
    درباره این حسابگری نمیدونم گذشته بوده یا نه ولی کاملا موافقم که دلیل اصلی از بین رفتن فدا کاریه. دلایل دیگه هم هست ولی فک کنم این سهمش بیشتره.
    راستی هنوز درگیر این مثال بالیوودیتون هستم از اینگونه مردن(شوخی)
    Last edited by mohammd1; 22-06-2014 at 22:43. دليل: اضافه کردن واژه "شوخی"

9. 2 کاربر از mohammd1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

*آیا کسی به دلیل نداشتن عرق ملی(یه رفتار پر خطر برای جامعه) باید مورد مواخذه قرار بگیره؟ پاسخ من "بله" هستش دلیلشم توی سوال ذکر کردم: رفتار پر خطر برای جامعه ،شما هم لطفا دلایلتون رو ذکر کنید
    *درباره هواداری که شما فرمودید باید بگم 1-شاد شدن موقع غم یه ملت نمونه ای از نداشتن عرق ملیه، در هر صورت! 2-فوتبال یه مسئله احساسی-حرفه ای هست اما چیزی که ما رو پای تلوزیون میکشونه بیشتر جنبه احساسی هستش. اما حداقل من هوادار صرفا حرفه ای ندیدم.
    این مسایل پیش پا افتاده چه ربطی به عرق ملی داره ...!

والا یه جای این مباحث حاشیه ای تاییک در مورد فرهنگ سازی میزدی بهتر بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

به نظر من وقتی شما این فکر رو دارید میشید یکی از همون آدمایی که فرمودید. کسانی که فقط خودشون و منافعشون رو میبینند و ارزش فداکاری ندارند! این مثه یه دومینو هست که شما هم ابتداش و هم انتهاش هستید ینی هر فکری که بکنید و هر اثری که بذارید نهایتا به خودتون برمیگرده!!
    نه شايد من نتونستم منظورمو خوب برسونم
    منظور من اين بود كه اين عرق ملي رو شما اگه مثلا براي مملكتتون انجام ميدين عاليه ولي اگه به نام عرق ملي و به كام اقاي x هست ديگه اسمش عرق ملي نيست (و فكر كنم بشه تشخيص داد بصورت نسبي كدوم فداكاري به نفع اقاي x هستش نه كشور)

وگرنه مطمين باشين هيچكس براساس داد و ستد فداكاري نمي كنه چون ديگه اسم اينكار فداكاري نيست

.

13. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •