تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 59

نام تاپيک: ریشه یابی مولتی یوزر بودن در فضای مجازی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

گرامی من اون تاپیک رو خوندم [ تماما ] اما جایی ندیدم ریشه یابی بشه و به نظرم اونجا بهتره بحث های کلی انجام بشه نه ریشه یابی در هر صورت اونجا تاپیک مرجع هست اگه صلاح بدونید همین جا یا یک تاپیک جدا برای این موضوع بزنیم
    موضوع این تاپیک به مولتی یوزر میپردازه...از موضوع جدید مطروحه دوره.

اون تاپیک هم تاپیک بحثه و مشکلی نداره در همونجا ریشه یابی و بررسی کنید.

پستهای مرتبط رو به اون تاپیک انتقال میدیم...

2. 4 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

چه منفعتی تو این کار وجود داره ؟ میشه بازش کنید؟
    من فکر نمی کنم جناب فرهنگ گفته باشند که در دروغ مصلحتی منفعت هست و کلا چیز خوبیه!!!بلکه فقط یک واقعیتی رو عنوان کردند.راستی مخبر جون خیلی بچه باحالی هستی
    Last edited by رضاس1000; 27-05-2014 at 16:09.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

فقط یک نکته رو یادآوری کنم : انجمن انسانی جایی برای شوخی - خنده - وقت گذرونی و تفریحات و از این جور مسائل نیست . اگر صحبتی دارین بهتره در راستای موضوع تاپیک باشه .

اگر هم برای گذران وقت و تفریح دور هم جمع شدین باید بگم اینجا جاش نیست و بهتره از پروفایل و پیغام خصوصی استفاده کنید .

قوانین انجمن و قوانین انسانی کاملن گویاست و هر کسی که در بحث شرکت میکنه یعنی نسبت به رعایت قوانین تعهد داده و اونا رو قبول داره .

هر انتقادی هم که نسبت به این قضیه دارین در قسمت مربوطه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنین .

5. 12 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

چه منفعتی تو این کار وجود داره ؟ میشه بازش کنید؟
    کلا این طور افراد اگه واقعا به دنبال کلاه برداری و کسب درآمد نباشن (که حداقل این طوری میتونه توجیه پذیر باشه) افراد علافی هستن
    یعنی واقعا شما حساب کنید چقدر ارزش داره آدم وقت بذاره برای این طور کارا؟!!
    برای همین تاکید کردم که باید شرایط رو سنجید.
    فرض کنید در واقعیت همسرتون بهتون خیانت کرد، شما ازش میپرسین آیا خیانت کردی و اون انکار میکنه

اما سوء ظن به قدری قوی هست که شما نمیتونین این قضیه رو بیخیال بشین.
    چه راهی جز تعقیب کردن آهسته و مطمئن شدن براتون میمونه؟

یکی از معضلاتی که من در پدیده مولتی یوزر بودن دیدم همینه، اینکه فردی حس کرده به طور کامل شخصیتش زیر سئوال رفته اونم توسط افرادی که انتظار نداشته و با ساختن یوزری دیگر این شک او رو به یقین تبدیل کرده اونم به قیمت فریب همان فردی که او را فریب داده !!!

سنگ بنای ظلم وقتی نهاده باشه، پشت سر هم دیگران هم روش خواهند گذاشت، اینکه قضاوت کنیم این وسط مقصر کیست یک کم سخته.

7. 3 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

لئو جان، ازتون خواهش میکنم بحث هارو با شیوه اسپم وار پیش نبرین.
    حداقل برای عرایضتون کمی بیشتر وقت بذارین، تعداد نوشته زیاد مزیت نیست.

نقاب زدن، به معنای زیر سئوال بردن شخصیت و توهین به افراد نیست.
    نقاب زدن حقیقتی هست که هر کدوم از ما به نحوی توی زندگی انجامش دادیم و میدیم، چون معمولا خودمون رو توجیه میکنیم که حق با ماست.

اکثر عزیزانی هم که چند یوزر دارن، کاملا توجیه هستن که کارشون دلایل منطقی داره و این نقاب زدن رو بی دلیل انجام ندادن.
    اینجا میخواهیم ریشه یابی کنیم که همین دلایل رو به نحوی دیگر بروز بدن نه با یوزرهای متعدد.
    هرچند من انتظار بحث های بهتری از دوستان داشتم ولی گویا آدما زیاد نمیخوان خودشون رو واکاوی کنن.
    B.Russell عزیز ... از طومار نوشتن و آسمون ریسمون به هم بافتن و از این شاخه به اون شاخه پریدن خوشم نمیاد شاعر میگه : کم گوی و گزیده گوی چون دُر

بی دلیل اون قسمت از نوشته شما (خصوصا اون چند کلمه پایانی بولد شد) رو نقل قول نکردم ! نقاب زدن از نظر شما مشکلیه که امیدوارید خاتمه پیدا کنه و همینطور در پست اول تلویحا مدیران رو از این مورد مبرا دانستید با گفتن این عبارت :
    بحثی که شاید مدیریت اکثر فروم ها صرفا ترجیح دادن برخورد سلبی کنن با اخراج کردن یا قطع دسترسی و...

9. 2 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

با عرض پوزش از بعضی مولتی یوزرها.بعضی مولتی یوزر ها ثبات شخصیتی ندارند.چنین انسان هایی در دنیای واقعی هم ثبات شخصیتی ندارند.پدیده مولتی یوزر بودن از بحث های روانشناسی هم هستش.اینکه چرا فرد علاقه به داشتن چند تا یوزر پیدا می کنه می تونه علت های مختلفی رو داشته باشه.شاید یکی می خواد مچ یکی از دوستانی که غیبت می کنه رو بگیره.(که البته کسی که این کار رو می کنه به این معنی نیست که ثبات شخصیتی نداره)شاید یکی می خواد با همه ی کاربرها یک جور رابطه دوستانه داشته باشه چون با داشتن یک یوزر شاید نتونه با همه یک جور رفاقت داشته باشه.شاید یکی قصدش توهین کردن به اعضا باشه و تا یکی از یوزرهاش مسدود شد با یک یوزر دیگه کارهاش رو ادامه بده.شاید یکی می خواد مثل حزب باد رفتار کنه اما با یک چهره دیگه.میاد میبینه جو حاکم در تاپیک چه جوریه با توجه به جو میاد رفتار می کنه

بی دلیل اون قسمت از نوشته شما (خصوصا اون چند کلمه پایانی بولد شد) رو نقل قول نکردم ! نقاب زدن از نظر شما مشکلیه که امیدوارید خاتمه پیدا کنه و همینطور در پست اول تلویحا مدیران رو از این مورد مبرا دانستید
    می دونی موضوع چیه؟بالاخره این انجمن هم برای خودش قوانینی رو داره.در مورد قضیه نقاب زدن هیچ اشخاص خاصی مبرا از این کار نیست و اون شخص خاص هم قابلیت این رو داره که خلاف اداب رفتار کنه و من هم این رو منکر نیستم و در پست های اولی خلاصه وار بهش اشاره کردم.ولی اینکه بیایم بگیم اقای فلانی این طوریه کلا بحث میره به جنگ و حاشیه و پاک کردن پست و در نهایت مسدود شدن یوزر فرد منتقد.مثلا من خودم ماجراها با این انجمن داشتم و انتقادها دارم ولی اینجا جاش نیست بیام تشریح کنم چون بالاخره پستم طبق قوانین پاک میشه و بحث به حاشیه کشیده میشه.به خاطر همین به نظر من تاپیک رو محل دادگاه افراد نکنیم(چه در سطح مدیر و چه در سطح عادی)
    Last edited by رضاس1000; 27-05-2014 at 16:40.

11. این کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام به نظر من به چند دلیل افراد مولتی یوزر هستند.

یکیش اینه که به دلیل عدم توجهی که میبینن به فعالیتشون دچار به نوعی عقده میشن از این جهت یوزر دیگه ای میسازن که به تعریف و تمجید و حمایت از یوزر اولشون بپردازن چه از جهت لایک چه از لحاظ پرسش و پاسخ!

عامل بعدی اینه که عده ای متاسفانه از روی عناد و بد دلی! به منظور جبران برخی اختلافات گذشته یوزر دیگری میسازن و به فعالیت تخریبی علیه کاربر یا کاربران خاصی که باهاشون مشکل داشتند میپردازند!(اعم از توهین-تحقیر و حرفای پشت سر به بدی با دیگران دررابطه با فرد یا افرادی خاص)

یک دسته هم که در گذشته شخصیتشون از دید بقیه طرد شده با یوزر جدید سعی دارن که جبران کنن و اینبار شخصیت محبوبی بشن

عده دیگری هم صرفا برای رو کم کنی! جالبه این دسته حتی نام کاربری خودشون رو هم در امضا یا در نام کاربری جدید یاداوری میکنن که بگن مثلا من همون فلانی هستم! یجورایی قلدر بازی

عده ای هم از یک دختر/پسر خاص خوششون میاد وقتی کمی با روحیاتش اشنا شدند چون مقبول طرف مقابل نیستن با یوزر دیگه ای میان و بصورت فردی ایده ال اون شخص خاص باهاش ارتباط برقرار میکنند

و اگر بخوام ادامه بدم همینطور موارد بی شماری هست که در اکثریت موارد دلایل برمیگرده به نوعی به داشتن مشکلات روحی به انواع مختلف!

متاسفانه بعضا با اینکه مولتی یوزرها شناسایی میشن به دلیل مصلحت اندیشی های خاص حذف دسترسی نمیشن
    اما اگر نظر شخصی من رو بخواید به جز موارد معدودی که طرف واقعا قصد فعالیت مفید داره و به اصطلاح میخواد ادم جدیدی باشه بقیه باید کاملا بن بشن

13. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امیدوارم این پستم شخصی تلقی نشه اما به نظرم بررسی و آسیب شناسی یا پرداختن به بعضی موضوعات و از اون طرف ایجاد اختلال در روند تاپیکهایی که میتونن مفید باشن جز با هدف ایجاد اختلال و فضای خشونت در روند کار انجمن نمیتونه باشه. موضوعاتی که جز بحث و نه بحث و نتیجه ای مفید محتوایی در بر ندارن میتونن ایجاد نشن و به جای اونها موضوعات زیاد مثبت و خیلی مهمتری برای صحبت وجود دارن.

در این رابطه هم درسته شاید ارتباطی در ظاهر به اعتماد به مدیریت وجود نداشته باشه اما دقیقن به فضای بی اعتمادی به مدیریت دامن و به افرادی که بنابر عملکرد غلط و تکرار این موضوع جریمه شدند موقعیت ابراز وجود در فضای عمومی انجمن رو میده که این مسیله جای تامل داره !

با اطمینان میگم امروز هیچ مصلحت اندیشی در رابطه با مولتی یوزرها وجود نداره و تیم مدیریتی انجمن خیلی سریع و با شدت با این پدیده برخورد میکنه.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

امیدوارم این پستم شخصی تلقی نشه اما به نظرم بررسی و آسیب شناسی یا پرداختن به بعضی موضوعات و از اون طرف ایجاد اختلال در روند تاپیکهایی که میتونن مفید باشن جز با هدف ایجاد اختلال و فضای خشونت در روند کار انجمن نمیتونه باشه. موضوعاتی که جز بحث و نه بحث و نتیجه ای مفید محتوایی در بر ندارن میتونن ایجاد نشن و به جای اونها موضوعات زیاد مثبت و خیلی مهمتری برای صحبت وجود دارن.

در این رابطه هم درسته شاید ارتباطی در ظاهر به اعتماد به مدیریت وجود نداشته باشه اما دقیقن به فضای بی اعتمادی به مدیریت دامن و به افرادی که بنابر عملکرد غلط و تکرار این موضوع جریمه شدند موقعیت ابراز وجود در فضای عمومی انجمن رو میده که این مسیله جای تامل داره !

با اطمینان میگم امروز هیچ مصلحت اندیشی در رابطه با مولتی یوزرها وجود نداره و تیم مدیریتی انجمن خیلی سریع و با شدت با این پدیده برخورد میکنه.
    دوست گرامی
    مشخصا شما اشاره به صحبت من داشتید و صرف اینکه اول پستتون بنویسید شخصی نیست دلیل نمیشه واضح و بدیهی بودن این حرفتون به چشم نیاد!
    اول اینکه میبخشید شما با چه اطمینانی در این رابطه صحبت میکنید؟ ایا جزئی از تیم مدیریتی هستید؟؟؟
    دوم اینکه اگر روی صحبتتون من بودم که بنظر میرسه همینطوره! من گفتم مصلحت اندیشی ها ولی مگه اسم از اجمن خاصی بردم؟شما از کجا میدونید مورد خطابم پی سی ورد هست؟!
    این مسئله و مشکل مولتی یوزر بودن خاص این انجمن به تنهایی نیست و حالتهایی هم که من در پستم اشاره کردم قطعا قرار نیست خاص این مجموعه باشه و ممکنه هرجایی اتفاق بیافته یا افتاده باشه

16. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سعید جان، یک روز یک بنده خدایی برگشت گفت، آیا مشکل جوان های ما، موی اوناست؟
    من امروز بهش جواب میدم، دقیقا مشکل جوانان ما موی اونهاست.

تا یکسری از مسائلی که با روزمرگی انسان در ارتباط هستن حل نشن، چیزهای بزرگتر و از نظر شما مفید، هیچ وقت حل نمیشن.
    برای همینم هست که تو برخی کشورها کلید کردن به چیزای خیلی سطحی مثل مو و شادی و... هست، برای اینکه توشون غرق بشی.

متاسفانه اکثر دوستان در این فروم یا سن و سال کم دارن یا اصلا تجربه برخورد با بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی در واقعیت و مجازی رو ندارن و صرف برداشت های شخصی میخوان یک جامعه سرتا بحران زده رو با حرفای قلمبه سلمبه نجات بدن.

مولتی یوزر بودن رو از این باب باز نکردم که بگم تو این انجمن باهاشون برخورد میشه یا نمیشه، مدیرانش دارن یا ندارن، از این جهت هست که یکی از مهم ترین نمودهای نقاب زدن در جامعه ایرانی هست که افراد برای رسیدن به مقاصد خودشون درست یا غلط همه مرزهارو پشت سر میذارن.

اینکه بررسی بشه آیا اگر حق با ما بود، باز هم باید مرز اخلاق رو در فضای مجازی از بین ببریم یا نه.
    متاسفانه دیدها همیشه سطحی و از روی تعصب و خشمه، در یک تاپیکی دارم در مورد حق آزادی زنان و موی اونها صحبت میکنم یکی میاد آواتار بنده رو تفسیر میکنه !!!

(خواهشا از اینگونه برداشت های سطحی دست برداریم، اول هم به خودم گفتم کسی بهش بر نخوره و جامعه خودمون رو اونطور که هست ببینیم نه اونطور که دوست داریم.)

18. 3 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •