به قول یکی از کاربران عزیز: لطفا
سفسطه نکنید!!!!!
اولا من بحث رو از همون ابتدا شروع نکردم.دوما اگر می گم امار طلاق رو به رشد هستش همین جوری از روی هوا این رو مطرح نکردم که شما این قدر خود خواهانه برای خودتون می برید و می بافید و چون منبع به تصویب شما و دوستان گرامی تون نرسید حرف های فرد مقابلتون رو سرتاسر سخنان بیهوده در نظر میگیرید.امار رو رشد طلاق رو نه تنها منابع موجود در سایت ها بلکه چندین و چندین بار که به صورت تصادفی دیدم در برنامه های فرهنگی در رسانه ها این امار رو به رشد طلاق در کشورهای توسعه یافته و جهان بارها تاکید شده.یه چیزی که هر از گاهی در انجمن از سوی بعضی کاربران اتفاق میفته اینه که فقط یادگرفتند بگن
علمی و علمی وعلمی . در حالی که وقتی نقدی از پست های این دوستان مطرح میشه به جای پاسخ دادن به سوال نقد کننده شروع به پوچ و توهمی جلوه دادن پست اون طرف می کنند.اینکه منبع ها باب میل شما و دوستانتون نیست به این معنی نیست که حرف های ما سراسر سخنان بیهوده باشه.
نه دوست من هدف من فرار کردن از بحث و ارائه منبع نیست.این شما هستی که تصویب می کنی و برای خودت می بری و می بافی و چون با خودت فکر کردی که این منبع شرایط لازم رو نداره و استناد به تاپیک یکی از دوستان کردی خیال می کنی که حرف های طرف مقابلت همش از روی هواست.برام مهم نیست که لینک هایی رو که قرار دادم باور دارید و یا نه.چون بر خلاف گفته هاتون اصلی بودن منابع اصلا براتون مهم نیست و صرفا دوست دارید به هر قیمتی که شده پای اولین عقیده ای که در اولین پستتون ارائه میدید باشید و با بازی با کلمات و تجربه ای که در انجمن دارید به قول معروف نم پس ندید.حتی اگه اون لینک هایی رو که گذاشتم رو هم بذاریم کنار. موضوع تاسف اور رشد طلاق چه در ایران و چه در جهان غیر قابل انکار هستش.و من این رو بارها در رسانه های خارجی و ایرانی دیدم.