تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 10 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 95

نام تاپيک: دلایل فروپاشی نظام خانواده در ایران و جهان؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

منظورم در رابطه کشور خودمون نبود که در این صورت مرکز آمار ایران معتبرتین منبع برای این مسئله هستش یا حداقل رسانه های معتبر (مثل روزنامه های معروف و پر تیتراژ یا ...) نه این دو سایت که اولی یک رسانه محلی و دومی هم که معلوم نیست اطلاعاتش رو از کجا گرفته. در کل میشه این مسئله رو در مورد جامعه خودمون پذیرفت چون خودمون در اینجا جامعه حضور داریم. اینکه من منبع معتبر خواستم در رابطه با اضهار نظر در مورد جوامع دیگر هستش.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید.
    ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم گذاشتم.اما انتظار نداشته باشید بیام لینک اسناد درجه 1 سازمان اماری هر کشور رو براتون لینک کنم.اگر شما واقعا علاقه به شرکت کردن در این بحث رو دارید خودتون برید در مورد درست بودن و یا نبودن رشد طلاق در دنیا تحقیق کنید و نظرتون رو در یکی از دو حالت به همراه منبع اورجینالتون پست کنید.چون شما انتظار دارید که طرف مقابل در قبال نظرش سند ارائه کنه و شما وظیفه تون تنها تایید درست بودن سند و یا غلط بودن سند باشه و همین و بس!!!!

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم گذاشتم.اما انتظار نداشته باشید بیام لینک اسناد درجه 1 سازمان اماری هر کشور رو براتون لینک کنم.اگر شما واقعا علاقه به شرکت کردن در این بحث رو دارید خودتون برید در مورد درست بودن و یا نبودن رشد طلاق در دنیا تحقیق کنید و نظرتون رو در یکی از دو حالت به همراه منبع اورجینالتون پست کنید.چون شما انتظار دارید که طرف مقابل در قبال نظرش سند ارائه کنه و شما وظیفه تون تنها تایید درست بودن سند و یا غلط بودن سند باشه و همین و بس!!!!
    علاقه ی من به اینکه یاد بگیرید علمی و قانونمند بحث کنید و نه از رو هوا بدون هیچ مدرکی!
    من ادعایی نکردم یا نظری ندادم که بیام و براش منبع بذارم، کسی که ادعایی رو مطرح میکنه باید براش منبع معتبر ارائه کنه و این دقیقن کاری بود که شما و دوستتون انجام دادید و من هم ازتون منبع خواستم. شرایط ابنکه چه منبعی مناسب هستش رو هم از آرش عزیز براتون لینک کردم.
    در صورتی که بحثی مطرح کنم که نیاز به منبع داشته باشه در کمتر از چند ساعت به منبع میرسم چون یاد گرفتم چطور اینکار رو کنم. به هر حال این پست شما فرار به جلو و فرافکنی برای ارائه نکردن منبع معتبر تلقی میشه.

لینکی هم که قرار دادید از طرف افزونه WOT نامعتبر تشخیص داده شد و من از ورود بهش اجتناب کردم.

محتوای مخفی: تصویر 
    Last edited by Saeed Dz; 25-05-2014 at 13:01.

3. 3 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

پس با استدلال بر این نقل قول شما اگر پس از چندی عروسک های زن مصنوعی که امروزه وجود دارند به طرز عجیبی پیشرفت کردند پس جایگزین خوبی برای امر ازدواج است.!!!!!!به حق چیزهای نشنیده!!!!!!!!!!
    نمی دونم چه ربطی به پست من داره . ولی هیچ چیز در آینده رو نمی توان به طور دقیق پیش بینی کرد و هیچ چیز به طور آنی و بدونه مقدمه اتفاق نمی افته .
    اما بعله . دانشمندان هنوز دارن کار می کنن روی ربات های ابر هوشمندی که برای برطرف کردن نیاز های انسان طراحی میشن .
    طبیعتا آینده هم مثل گذشته و حال مشکلات خودش رو خواهد داشت . ما وظیفه نداریم اون مشکلات رو شناسایی و حل کنیم . ما اول باید مشکلات امروزی رو حل کنیم و روی مسائل تجدید نظر داشته باشیم بعد طبیعتا اون راهکاری که ارائه میکنیم برای آیندگان مشکلات نابی به وجود خواهد آورد که حلش وظیفه ی اون هاست .

5. 2 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

علاقه ی من به اینکه یاد بگیرید علمی و قانونمند بحث کنید و نه از رو هوا بدون هیچ مدرکی!
    من ادعایی نکردم یا نظری ندادم که بیام و براش منبع بذارم، کسی که ادعایی رو مطرح میکنه باید براش منبع معتبر ارائه کنه و این دقیقن کاری بود که شما و دوستتون انجام دادید و من هم ازتون منبع خواستم. شرایط ابنکه چه منبعی مناسب هستش رو هم از آرش عزیز براتون لینک کردم.
    در صورتی که بحثی مطرح کنم که نیاز به منبع داشته باشه در کمتر از چند ساعت به منبع میرسم چون یاد گرفتم چطور اینکار رو کنم. به هر حال این پست شما فرار به جلو و فرافکنی برای ارائه نکردن منبع معتبر تلقی میشه.

لینکی هم که قرار دادید از طرف افزونه WOT نامعتبر تشخیص داده شد و من از ورود بهش اجتناب کردم.
    به قول یکی از کاربران عزیز: لطفا سفسطه نکنید!!!!!

اولا من بحث رو از همون ابتدا شروع نکردم.دوما اگر می گم امار طلاق رو به رشد هستش همین جوری از روی هوا این رو مطرح نکردم که شما این قدر خود خواهانه برای خودتون می برید و می بافید و چون منبع به تصویب شما و دوستان گرامی تون نرسید حرف های فرد مقابلتون رو سرتاسر سخنان بیهوده در نظر میگیرید.امار رو رشد طلاق رو نه تنها منابع موجود در سایت ها بلکه چندین و چندین بار که به صورت تصادفی دیدم در برنامه های فرهنگی در رسانه ها این امار رو به رشد طلاق در کشورهای توسعه یافته و جهان بارها تاکید شده.یه چیزی که هر از گاهی در انجمن از سوی بعضی کاربران اتفاق میفته اینه که فقط یادگرفتند بگن علمی و علمی وعلمی . در حالی که وقتی نقدی از پست های این دوستان مطرح میشه به جای پاسخ دادن به سوال نقد کننده شروع به پوچ و توهمی جلوه دادن پست اون طرف می کنند.اینکه منبع ها باب میل شما و دوستانتون نیست به این معنی نیست که حرف های ما سراسر سخنان بیهوده باشه.
    به هر حال این پست شما فرار به جلو و فرافکنی برای ارائه نکردن منبع معتبر تلقی میشه.
    نه دوست من هدف من فرار کردن از بحث و ارائه منبع نیست.این شما هستی که تصویب می کنی و برای خودت می بری و می بافی و چون با خودت فکر کردی که این منبع شرایط لازم رو نداره و استناد به تاپیک یکی از دوستان کردی خیال می کنی که حرف های طرف مقابلت همش از روی هواست.برام مهم نیست که لینک هایی رو که قرار دادم باور دارید و یا نه.چون بر خلاف گفته هاتون اصلی بودن منابع اصلا براتون مهم نیست و صرفا دوست دارید به هر قیمتی که شده پای اولین عقیده ای که در اولین پستتون ارائه میدید باشید و با بازی با کلمات و تجربه ای که در انجمن دارید به قول معروف نم پس ندید.حتی اگه اون لینک هایی رو که گذاشتم رو هم بذاریم کنار. موضوع تاسف اور رشد طلاق چه در ایران و چه در جهان غیر قابل انکار هستش.و من این رو بارها در رسانه های خارجی و ایرانی دیدم.
    Last edited by رضاس1000; 25-05-2014 at 14:02.

7. 2 کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اولش میای این رو میگی:
    نمی دونم چه ربطی به پست من داره .
    و بعد میای در جمله بعدت ربطش میدی:!!!!!
    ولی هیچ چیز در آینده رو نمی توان به طور دقیق پیش بینی کرد و هیچ چیز به طور آنی و بدونه مقدمه اتفاق نمی افته .
    اما بعله . دانشمندان هنوز دارن کار می کنن روی ربات های ابر هوشمندی که برای برطرف کردن نیاز های انسان طراحی میشن .

طبیعتا آینده هم مثل گذشته و حال مشکلات خودش رو خواهد داشت . ما وظیفه نداریم اون مشکلات رو شناسایی و حل کنیم . ما اول باید مشکلات امروزی رو حل کنیم و روی مسائل تجدید نظر داشته باشیم بعد طبیعتا اون راهکاری که ارائه میکنیم برای آیندگان مشکلات نابی به وجود خواهد آورد که حلش وظیفه ی اون هاست .
    در حقیقت شما داری میگی هم مشکلات خودمون رو درست کنیم و هم یک راهکاری رو ارائه بدیم که حال نسل بعدی رو بگیره و نسل بعدی وظیفشه بیاد رفعش کنه.واقعا جالبه هم به فکر مشکلات خودمون باشیم و هم راهکاری رو بدیم تا نسل اینده به خطر بیفته.به حق چیزهای نشنیده!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

چیزی که من میگم اینه : هیچ راه حل مطلقی وجود نداره که تا ابد جواب گو باشه . همه ی راه حل ها روزی منسوخ خواهند شد .
    و در ضمن ، در این فروم بحث ها نباید شخصی بشن . کسی علاقه نداره مشاجره ی بین دو نفر رو بشینه بخونه . واسه اون کار میره سایت دیگه . پس من ربطی بینشون ندیدم و به همین خاطر ربط دادم و هنوز هم نمی دونم آیا منظور شما دقیقا اونی بود که من گفتم یا چیز دیگری هست منظورتون .

در ادامه ی صحبت های پست قبلیم باید بگم که بله دقیقا همین طور هست . دانشمندان از همون اول ساختن و همین الان هم دارن می سازن . شما و من با دید امروز به مسائل نگاه می کنیم . و قضاوتی غلط خواهیم داشت . پس بهتره قضاوت نکنیم . ربات ها مسائل فردا هستند . و بحث بیشتر در این مورد بحث پوچی هست چون در مورد چیزی که هنوز عملا وجود نداره داریم بحث می کنیم .
    اما در مورد راه کار های جدید هم کجای حرفم مبهم هست؟

مگر غیر از همین طور بوده ؟ در طول حدود 2500 سال تمدن مدرن بشریت ، همیشه یک مسئله مطرح میشده ، یک راهکاری معرفی میشده ، یه مدت بعد اون راهکار منسوخ می شد و یک راه کار جدید معرفی میشده .
    این اصل طبیعت و ماهیت طبیعت هست که همه چیز دائما در حال تغییر و تحول باشه .

10. 3 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

در ضمن ، در این فروم بحث ها نباید شخصی بشن . کسی علاقه نداره مشاجره ی بین دو نفر رو بشینه بخونه . واسه اون کار میره سایت دیگه .
    من بحث رو شخصی نکردم و تا اونجا که امکان داشت پیشنهاد بحث بدون حاشیه رو در پست هام دادم.اما بنا به مصالحی دیگه این کار رو نمی کنم.همچنین همیشه سعی می کنم بحثی رو در پست هام شخصی نکنم اما از طرفی پاسخ شخصی شروع کننده رو بدون هیچ توهینی جواب میدم.در ضمن نگاه عینک بین تون رو هم به پست های دیگران بکنید و صرفا از جنبه شخصی برای پست من تعیین تکلیف نکنید!!!!! اما برای اینکه بحث شخصی نشه بگذریم!!!!!
    مگر غیر از همین طور بوده ؟ در طول حدود 2500 سال تمدن مدرن بشریت ، همیشه یک مسئله مطرح میشده ، یک راهکاری معرفی میشده ، یه مدت بعد اون راهکار منسوخ می شد و یک راه کار جدید معرفی میشده .
    این اصل طبیعت و ماهیت طبیعت هست که همه چیز دائما در حال تغییر و تحول باشه .
    این راهکار های جدید برای مصنوعات بی روح معنا پیدا میکنه.در مورد رابطه زن و مرد و به دنبال ان تشکیل خانواده هرگز این گونه نیست.یعنی اگر دانشمندان رحم زن رو شبیه سازی کردند پس دیگه تشکیل نطفه در رحم زن قدقن باید باشه و بچه باید از رحم مصنوعی ساخت بشر به وجود بیاد.!!!!!تو بحث نظام خانواده هیچ چیز نباید از حالت طبیعیش خارج بشه.کارکرد و تولید نظام خانواده نباید به اسم راهکار جدید رنگ و بوی مصنوعی به خودش بگیره.
    پس من ربطی بینشون ندیدم و به همین خاطر ربط دادم و هنوز هم نمی دونم آیا منظور شما دقیقا اونی بود که من گفتم یا چیز دیگری هست منظورتون .
    این جمله از معماهایی میشه که تا هزار سال دیگه کسی نمیتونه رمزگشایی کنه.یعنی چی ربطی بینشون ندیدید و به همین خاطر ربط دادید؟؟!!!!!!
    اما در مورد راه کار های جدید هم کجای حرفم مبهم هست؟
    در موردراهکارهای جدید و منسوخ شدن راهکارهای قدیمی حرفتون مبهم نیست.بلکه به نظر بنده غلطه.شما تولید خانواده با دوام رو داری رنگ و بوی تکنولوژی اینده میدی و مصنوعی می کنی.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

خب پس ، راهکار شما چی هست ؟
    (من راهکاری ندارم ، فقط گفتم به جای اینکه صورت مسئله رو هی تکرار کنیم به دنبال جواب های گوناگون باشیم و نه یک جواب رو به زور کاری بکنیم که مسئله رو حل کنه باز 2 دقیقه بعد همه چی از اول .)

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به قول یکی از کاربران عزیز: لطفا سفسطه نکنید!!!!!

اولا من بحث رو از همون ابتدا شروع نکردم.دوما اگر می گم امار طلاق رو به رشد هستش همین جوری از روی هوا این رو مطرح نکردم که شما این قدر خود خواهانه برای خودتون می برید و می بافید و چون منبع به تصویب شما و دوستان گرامی تون نرسید حرف های فرد مقابلتون رو سرتاسر سخنان بیهوده در نظر میگیرید.امار رو رشد طلاق رو نه تنها منابع موجود در سایت ها بلکه چندین و چندین بار که به صورت تصادفی دیدم در برنامه های فرهنگی در رسانه ها این امار رو به رشد طلاق در کشورهای توسعه یافته و جهان بارها تاکید شده.یه چیزی که هر از گاهی در انجمن از سوی بعضی کاربران اتفاق میفته اینه که فقط یادگرفتند بگن علمی و علمی وعلمی . در حالی که وقتی نقدی از پست های این دوستان مطرح میشه به جای پاسخ دادن به سوال نقد کننده شروع به پوچ و توهمی جلوه دادن پست اون طرف می کنند.اینکه منبع ها باب میل شما و دوستانتون نیست به این معنی نیست که حرف های ما سراسر سخنان بیهوده باشه.

نه دوست من هدف من فرار کردن از بحث و ارائه منبع نیست.این شما هستی که تصویب می کنی و برای خودت می بری و می بافی و چون با خودت فکر کردی که این منبع شرایط لازم رو نداره و استناد به تاپیک یکی از دوستان کردی خیال می کنی که حرف های طرف مقابلت همش از روی هواست.برام مهم نیست که لینک هایی رو که قرار دادم باور دارید و یا نه.چون بر خلاف گفته هاتون اصلی بودن منابع اصلا براتون مهم نیست و صرفا دوست دارید به هر قیمتی که شده پای اولین عقیده ای که در اولین پستتون ارائه میدید باشید و با بازی با کلمات و تجربه ای که در انجمن دارید به قول معروف نم پس ندید.حتی اگه اون لینک هایی رو که گذاشتم رو هم بذاریم کنار. موضوع تاسف اور رشد طلاق چه در ایران و چه در جهان غیر قابل انکار هستش.و من این رو بارها در رسانه های خارجی و ایرانی دیدم.
    من بحث فلسفی نکردم که سفسطه کرده باشم! و ممنون میشم که نوع سفسطه ی بنده رو مشخص کنید تا متوجه بشم و برای اینکار میتونید از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم کمک بگیرید. نمیدونم درخواست منبع معتبر کجاش سفسطه هستش؟!

خیر سخنان هیچکس بیهوده نیست و برعکس محترم و با ارزشه اما در حوزه علوم انسانی وقتی ادعایی مطرح میشه زمانی معتبر خواهد بود که منبع معتبری اون رو تایید کنه یا تحقیقی چیزی پشت سرش باشه. به استناد اینکه بنده بیام بگم این مسئله اینطور هست یا نیست نمیشه پذیرفت که درسته یا غلط.
    معتبر بودن منابع ربطی به باب میل بودن بنده یا دوستانم نداره و اگر تصور شما بر بی اعتمادی به بنده یا دوستان هست به کتابخونه محل زندگیتون مراجعه و شرایط یک منبع معتبر رو بررسی کنید، مطمئن هستم که مطالبی که پیدا می کنید متفاوت نخواهد بود با پستی که آرش عزیز ارسال کردن. فکر میکنم در این مرحله هم احتمالن نویسنده های کتب مورد مطالعه شما از دوستان بنده هستند ().

گرامی اصلن حرف های بنده یا پست آرش رو فراموش کن، اگر دانشجو هستی به کتاب روش تحقیقت مراجعه کن و مطالعه کن ببین که در رابطه با منابع چه چیزی نوشته! من به کسی توهین نکردم و فقط منبع خواستم و اگر کسی ادعایی کنه ملزم به ارائه منبع یا چیزی که بهش بشه استناد کرد هستش. خودم بهت منبع معتبر رو دادم و گفتم سایت آمار مرکز ایران اما خب فکر نمیکنم بهش سر زده باشی و همینطور گفتم که در رابطه با ایران میتونم قبول کنم درست میفرمایی اما خب وقتی شما یا دوستان در رابطه با جامعه جهانی صحبت میکنی دیگه حرف از یک کشور نیست! و همچین ادعای بزرگی حتمن نیاز به منبع خواهد داشت.

من ترجیح میدم در رابطه با چیزی اگر مطمئن نیستم و اطلاعات کافی ندارم، در موردش صحبت نکنم. قسمتی که بولد و سرخ شده نیاز ب منبع داره. شاید چیزی که شما یا دوستمون گفتن درست باشه اما بدون منبع اعتباری نداره و بنابراین نیاز به بحث در این رابطه از نظر شخص بنده نیست. منبع رو هم برای همین موضوع میخوام تا وارد بحث بشم.
    شاید به نظر شما این زرنگی یا از روی تجربه هست اما از نظر من کار درست همینه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من بحث فلسفی نکردم که سفسطه کرده باشم! و ممنون میشم که نوع سفسطه ی بنده رو مشخص کنید تا متوجه بشم و برای اینکار میتونید از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم کمک بگیرید. نمیدونم درخواست منبع معتبر کجاش سفسطه هستش؟!
    اره خوب.حق با شماست.من خودم می دونم که درخواست منبع ربطی به سفسطه نداره.اما از اول قصدم این بود که به در بگم دیوار بشنوه.چون اون کاربر عزیز کلا علاقه خاصی به اوردن عبارت سفسطه داره و شما چه قدر قشنگ پاسخ اون دوست عزیز رو دادید.امیدوارم اون دوست گرامی این ها رو به پای مزاح بذارند و دلخور نشوند. من در اوایل علاوه بر بحث با ایشون ازصحبت های ایشون هم استفاده کرده ام .هدف خشک نبودن بحث در تاپیک است.

گرامی اصلن حرف های بنده یا پست آرش رو فراموش کن، اگر دانشجو هستی به کتاب روش تحقیقت مراجعه کن و مطالعه کن ببین که در رابطه با منابع چه چیزی نوشته! من به کسی توهین نکردم و فقط منبع خواستم و اگر کسی ادعایی کنه ملزم به ارائه منبع یا چیزی که بهش بشه استناد کرد هستش. خودم بهت منبع معتبر رو دادم و گفتم سایت آمار مرکز ایران اما خب فکر نمیکنم بهش سر زده باشی و همینطور گفتم که در رابطه با ایران میتونم قبول کنم درست میفرمایی اما خب وقتی شما یا دوستان در رابطه با جامعه جهانی صحبت میکنی دیگه حرف از یک کشور نیست! و همچین ادعای بزرگی حتمن نیاز به منبع خواهد داشت.
    شما اصلا اینترنت رو کنار بذار.منبع اصلی من رسانه های داخلی و هم رسانه های خارجی هستش.مثلا یه برنامه ای بود تو یکی از شبکه های خارجی داشت راجع به امار طلاق در غرب صحبت می کرد.خلاصه براتون بگم که از رشد طلاق مخصوصا تو کشور های صنعتی صحبت می کرد.اسم برنامش یادم نیست.چون اون موقع ها نمی دونستم تو این تاپیک ممکنه به کار بیاد
    ولی دوست من یک ضرب المثلی هست که میگه گر نباشد چیزی مردم نگویند چیزها.بحث رشد طلاق در جامعه جهانی یک چیزیه که خیلی ها می دونن.همه جا حرفشه.چه منبع خارجی و چه منبع ایرانی.ما یک استادی داشتیم که چندین کشور اروپایی رو رفته.یک سری از وضعیت جامعه غربی صحبت می کرد و می گفت که فرهنگ اون وری ها از یک جهت هایی خیلی بالاتر از ایرانی هاست.مثل پوشش ساده.ویا از لحاظ مدیریتی و امکانات و بهداشت خیابان و غیره.ولی از نظر عواطف از جامعه ایرانی فاصله داشتند و از وضعیت طلاق صحبت می کرد.ببینید منبع من واقعیته.این حرف ها مال یک نفر نیست و مال دو نفر نیست بلکه برید از اون ور ابی هایی که واقعا دید حق گرایانه دارند و به مسائل تعصبی نگاه نمی کنند بپرسید.
    شاید به نظر شما این زرنگی یا از روی تجربه هست اما از نظر من کار درست همینه.
    موضوع منبع خیلی مهمه و من به خاطر این نقل قولی که کردید صحبت از زرنگی نکردم.اما ایراد کار شما جایی بود که گفتید:
    در لا به لای صحبتاتون غروری دیده میشه که بنا به این غرور طرف مقابل رو متهم به صحبت کردن به صورت خالص از روی هوا می کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •