تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 55

نام تاپيک: خرید اینترنتی از دیجی کالا و دروغی به نام هدیه نوروزی!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

خدايي گرون فروشي هم حدي داره
    هارد 500 گيگ adata ميخواستم بخرم ازشون 275 ت قيمت زدن
    همون مدل رو رفتم مغازه با گارانتي 230 ت خريدم
    يعني شانس آوردم
    من هارد WD Ultra پاسپورتی 1 ترا خواستم بگیرم . زده 265 تومن . رفتم از شهر خودمون 235 تومن خریدم .

2. 2 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من که چند سری خرید داشتمراضی بودم هم از نظر قیمت از هم نظر پلمپ بودن و جوایزش هم سرعت ارسال و... .
    قیمت ها هم من اول بررسی میکنم همه جاهارو بعد خرید میکنم

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

هارد های اکسترنالی که گذاشته همه از بازار گرون تر هستن...فقط باید در پیشنهاد ویژه بخرید که بشه هم قیمت بازار تقریبا! و تازه باز 2-3 تومن گرون تره ولی خب میگید من برم بازار همون قدر پول بنزین و تاکسی و ...میشه و دیگه میصرفه که بخری!

من شب عید ازشون نکسوس 5 خریدم....متاسفانه برخلاف چیزی که در سایت زده بودن زمان ارسال رو به تعویق انداختن....یعنی هفته قبل در سایت زده بودن سفارشاتی که تا فلان تاریخ ثبت میشه فلان تاریخ ارسال میشه...من گذاشتم یک هفته بعد از این جریان و تاریخ سفارش دادم و اون اعلان رو هم حذف کرده بودن! ولی باز به من گفتن فردا ارسال نمیشه ( پست اکسپرس تهران ) در حالی که باید فرداش ارسال میکردن...
    خلاصه فردا ش قرار شد ارسال کنن!! من در سایت از 2 روز قبل زدم خرید با دستگاه pos در محل!!
    بعد دو روز بعد پیکشون زنگ زده آقا من الان سر کوچه شمام! دستگاه pos هم ندارم!
    منم گفتم ببخشید ولی من اینجوری ثبت سفارش کردم! طرف میگه به من ربطی نداره!!! به من دستگاه ندادن! بیام یا برم؟؟؟
    دقت کنید به مشتری مداری اینا :
    بیام یا برم کلا!!!

منم زنگ زدم دی جی کالا بعد از کلی پشت خط موندن...زنه میگه آره خب پیش میاد دستگاه ها خراب میشه!
    میگم خانم محترم شما مگه اطلاعات ثبت سفارش مشتری رو نداری؟ وقتی می بینید اینجوریه با مشتری زودتر تماس بگیرید! من الان یک میلیون و سیصد تومن نقد از کجام بیارم؟؟
    میگه خب میخوای کنسل کن! میخوای بندازیم برای فردا...

ماشالا پیکاشون هم هیچ کدوم دم در نمیان...آقا شما بیا پایین اینجا نمیشه وایساد جای پارک نیست!!!!
    بهانه های الکی...

5. 4 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amlak021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

هارد های اکسترنالی که گذاشته همه از بازار گرون تر هستن...فقط باید در پیشنهاد ویژه بخرید که بشه هم قیمت بازار تقریبا! و تازه باز 2-3 تومن گرون تره ولی خب میگید من برم بازار همون قدر پول بنزین و تاکسی و ...میشه و دیگه میصرفه که بخری!

من شب عید ازشون نکسوس 5 خریدم....متاسفانه برخلاف چیزی که در سایت زده بودن زمان ارسال رو به تعویق انداختن....یعنی هفته قبل در سایت زده بودن سفارشاتی که تا فلان تاریخ ثبت میشه فلان تاریخ ارسال میشه...من گذاشتم یک هفته بعد از این جریان و تاریخ سفارش دادم و اون اعلان رو هم حذف کرده بودن! ولی باز به من گفتن فردا ارسال نمیشه ( پست اکسپرس تهران ) در حالی که باید فرداش ارسال میکردن...
    خلاصه فردا ش قرار شد ارسال کنن!! من در سایت از 2 روز قبل زدم خرید با دستگاه pos در محل!!
    بعد دو روز بعد پیکشون زنگ زده آقا من الان سر کوچه شمام! دستگاه pos هم ندارم!
    منم گفتم ببخشید ولی من اینجوری ثبت سفارش کردم! طرف میگه به من ربطی نداره!!! به من دستگاه ندادن! بیام یا برم؟؟؟
    دقت کنید به مشتری مداری اینا :
    بیام یا برم کلا!!!

منم زنگ زدم دی جی کالا بعد از کلی پشت خط موندن...زنه میگه آره خب پیش میاد دستگاه ها خراب میشه!
    میگم خانم محترم شما مگه اطلاعات ثبت سفارش مشتری رو نداری؟ وقتی می بینید اینجوریه با مشتری زودتر تماس بگیرید! من الان یک میلیون و سیصد تومن نقد از کجام بیارم؟؟
    میگه خب میخوای کنسل کن! میخوای بندازیم برای فردا...

ماشالا پیکاشون هم هیچ کدوم دم در نمیان...آقا شما بیا پایین اینجا نمیشه وایساد جای پارک نیست!!!!
    بهانه های الکی...
    برو خدا رو شکر کن که پیکشون بهت زنگ زده خدا شاهده اس ام اس می زنه ساعت 3 بعد از ظهر (قرار بود بعد 7 بیاد) که من پیک دیجی کالا هستم با من تماس بگیر.می دونی چقدر برات مرام گذاشته بهت زنگ زده!!!
    انصافا این قضیه تحویلشون هم دردسره آقا بیار مثل آدم دم در تحویل بده برو دیگه.هی زنگ بزن من دم فلان بانکم بیا اینجا می ری میگه نه دیدم شما نمیای الان سر کوچه بهمانم.

7. 5 کاربر از amlak021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من تا حالا چندتا گوشی و تبلت و دوربین و مخلفات از دیجیکالا خریدم اون هم اکثراً توی زمان پیشنهادهای ویژه بوده
    تا حالا مشکلی نداشتم بزارید حالا یه تجربه من بگم براتون چون ظاهراً دارید یکطرفه قضاوت میکنید
    پارسال آذرماه من یک گوشی Optimus G از دیجیکالا با گارانتی مدیا پردازش خریدم
    گوشی های مدیا پردازش دو طرف پلمب با هولوگرام هستن و فقط از طرف خود شرکت چک میشه و کسی گوشی رو باز نمیکنه
    گوشی که از دیجیکالا برای من رسید یک طرف لیبل داشت و طرف دیگه نداشت و جعبه به راحتی امکان باز شدن داشت
    هرچند من به این موضوع اون زمان دقت نکردم و گوشی رو تحویل گرفتم و بردم خونه
    گوشی رو باز کردم و روش برنامه نصب کردیم، تمام لیبل های شیشه ای دور تا دور گوشی رو هم کندیم، حتی روش برچسب محافظ هم زده بودم
    آخرهای شب متوجه شدم کنار گوشی زدگی جزئی داره طوری که باعث دلزدگی خریدار میشد
    صبح تماس گرفتم با دیجیکالا پیکشون رو فرستادن اومد گوشی رو از من گرفت، عصر فرداش خودم تماس گرفتم گفتن دارن بررس می کنن موضوع رو
    بعد از چند ساعت دوباره تماس گرفتن و گفتن تشریف بیارید یک گوشی دیگه ببرید یا پولتون رو بگیرید
    اگر دقت کنیم هر مغازه دار یا فروشنده دیگه ای بود اینطوری مرجوعی قبول نمی کرد، گوشی به کل از آکی در اومده بود و قابل پک کردن دوباره نبود
    سلام
    دوسته من خوده دی جی کالا میگه که کالا هاش 7 روز گارانتی خودشه و شما هم 24 یا 48 مدت تست داشتی و اگه دیرتر می فهمیدی ..حالا دی جی کالا گوشی رو پس نمی گرفت ..

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

والا من یه usb flash خریدم با یه مودم D-Link و راضی بودم ازشون.
    اما چند تا از دوستانم هم خرید کردن که ناراضی بودن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام

من هم به عنوان یه مشتری دیجی کالا که مشتری پرو پا قرصش هم هستم نظرم و بگم !

فکر کنم تا به حال حدودا تا 7 تومن خرید داشتم از دیجی کالا ... خداییش از کیفیت اجناسش و از پلمپ و اورجینال بودنشون بسیار بسیار راضی هستم ... شاید حدود 3 الی 10 در صد در اجناس مختلفشون گرونتر از بازار بفروشن ولی همین که آدم میفهمه جنس آکبند و پلمپ و با گارانتی اصل و به صورت اورجینال میخره ارزشش و داره !

این از محاسن دیجی کالا !!

حالا یه عیب بزرگ تقریبا داره من و خیلی اذیت میکنه !

مثلا من آخرین بار ساعت 11 شب ... 31 اردیبهشت که روز چهارشنبه میشد سفارش ثبت و پرداختش و به صورت آنلاین انجام دادم فرداش پنجشنبه بود و روز غیر تعطیل که فقط برای من فاکتور صادر کردن و تائید و پرداخت و سفارش کردن ... پس فرداش هم جمعه بود که هیچ روز شنبه ساعت 3 بعد از ظهر ارسال کردن بسته ی من و !

یعنی خداییش 3 روز برای ارسال یه سفارش که پرداختش هم همون لحظه ی ثبت سفارش به صورت آنلاین انجام شده خیلی خیلی زیاده !!!

باید یه فکری به حال این موضوع بکنن و حداکثر نهایتا سفارشاتشون و 24 ساعته (به جز روزهای تعطیل) برا مشتریشون که خرید کرده بفرستن !

جز این مورد من عیب دیگه ای تو کار دیجی کالا نمیبینم و همونطور که گفتم با 7 تومن خرید از دیجی کالا و پرداخت همشون به صورت آنلاین تا به حال مشکلی جز این مورد نداشتم و نه بهشون زنگ زدم تا به حال و نه بهم زنگ زدن(شناختی از لحاظ اخلاقی ازشون ندارم.)

پ.ن : تا به حال هدیه ای هم ازشون نگرفتم ... جز اینکه شب عید یه گوشی سفارش دادم و برام ارسال کردن وقتی بسته رو باز کردم داخلش یه سیب سرخ خوشگل(خوشمزه!)و 6 تا کارت از هفت سین بود!
    این همه ی هدیه ای بود که تا به حال به من دادن + یه بسته ی گردو که کنار لپ تاپ ی که خریدم ارسال کردن که اونم صحیح و سالم و بدون مشکل هست!

این بود تجربه ی خرید من از دیجی کالا

با تشکر و سپاسگذارم

11. این کاربر از VTC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

من هم به عنوان یه مشتری دیجی کالا که مشتری پرو پا قرصش هم هستم نظرم و بگم !

فکر کنم تا به حال حدودا تا 7 تومن خرید داشتم از دیجی کالا ... خداییش از کیفیت اجناسش و از پلمپ و اورجینال بودنشون بسیار بسیار راضی هستم ... شاید حدود 3 الی 10 در صد در اجناس مختلفشون گرونتر از بازار بفروشن ولی همین که آدم میفهمه جنس آکبند و پلمپ و با گارانتی اصل و به صورت اورجینال میخره ارزشش و داره !

این از محاسن دیجی کالا !!

حالا یه عیب بزرگ تقریبا داره من و خیلی اذیت میکنه !

مثلا من آخرین بار ساعت 11 شب ... 31 اردیبهشت که روز چهارشنبه میشد سفارش ثبت و پرداختش و به صورت آنلاین انجام دادم فرداش پنجشنبه بود و روز غیر تعطیل که فقط برای من فاکتور صادر کردن و تائید و پرداخت و سفارش کردن ... پس فرداش هم جمعه بود که هیچ روز شنبه ساعت 3 بعد از ظهر ارسال کردن بسته ی من و !

یعنی خداییش 3 روز برای ارسال یه سفارش که پرداختش هم همون لحظه ی ثبت سفارش به صورت آنلاین انجام شده خیلی خیلی زیاده !!!

باید یه فکری به حال این موضوع بکنن و حداکثر نهایتا سفارشاتشون و 24 ساعته (به جز روزهای تعطیل) برا مشتریشون که خرید کرده بفرستن !

جز این مورد من عیب دیگه ای تو کار دیجی کالا نمیبینم و همونطور که گفتم با 7 تومن خرید از دیجی کالا و پرداخت همشون به صورت آنلاین تا به حال مشکلی جز این مورد نداشتم و نه بهشون زنگ زدم تا به حال و نه بهم زنگ زدن(شناختی از لحاظ اخلاقی ازشون ندارم.)

پ.ن : تا به حال هدیه ای هم ازشون نگرفتم ... جز اینکه شب عید یه گوشی سفارش دادم و برام ارسال کردن وقتی بسته رو باز کردم داخلش یه سیب سرخ خوشگل(خوشمزه!)و 6 تا کارت از هفت سین بود!
    این همه ی هدیه ای بود که تا به حال به من دادن + یه بسته ی گردو که کنار لپ تاپ ی که خریدم ارسال کردن که اونم صحیح و سالم و بدون مشکل هست!

این بود تجربه ی خرید من از دیجی کالا

با تشکر و سپاسگذارم

منم از 4 بار خرید یک بارش اونطوری روی اعصاب من رفتن...3 بار دیگه خوب بود..حتی پیکشون اومد بالا با آسانسور و بازی هم در نیاورد...

اون گردویی که ارسال کردند همراه لپ تاپ شما نهایت کج سلیقگی یه سایت IT میتونه باشه...

حالا سیب به خاطر س هفت سین میتونه توجیه داشته باشه...

گردو با لپ تاپ؟

یه مجله IT میفرستادن به عنوان هدیه توجیه پذیر تر بود.

گردو؟

13. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منم از 4 بار خرید یک بارش اونطوری روی اعصاب من رفتن...3 بار دیگه خوب بود..حتی پیکشون اومد بالا با آسانسور و بازی هم در نیاورد...

اون گردویی که ارسال کردند همراه لپ تاپ شما نهایت کج سلیقگی یه سایت IT میتونه باشه...

گردو با لپ تاپ؟

گردو؟
    فکر کنم منظورشون بسته نرمافزاری گردو هست نه خود گردو

15. 3 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

گردو با لپ تاپ؟

گردو؟
    سلام

ببخشید من بد توضیح دادم ... منظورم این بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی سیب , سیبه واقعی بود ها !!

آی گفتی دوست عزیز وقتی سفارش و دیر ارسال میکنن بیشتر میرن رو مخ !!

پست تیپاکس هم که مرکز استان به مرکز استان و 3 روزه تحوبل میده !

17. این کاربر از VTC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •