تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 13 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 122

نام تاپيک: چشم چرانی

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

نتیجه تفکر حاکم، جهانبینی و تعلیماتی هست که شما و دوستانتون دیکته کردید به جامعه دوست عزیز!
    چرا همیشه وقتی کم میاریم و وقتی اشتباه میکنم، به جای قبول اشتباه سعی میکنیم چیزی رو سیبل کنیم و بهش شلیک کنیم اما قبول نکنیم که اشتباه از ما بوده؟! حالا یا این سیبل امریکاست یا اسرائیل یام شیاطین و موجودات خیالی، اینا مهم نیست و مهم اینکه ما هیچوقت یاد نگرفتیم اشتباهمون رو قبول کنیم و بعد هم مسئولیت پذیر باشیم و تلاش کنیم برای رفع مشکل.

در کشور های غربی که به گفته خود شماها کافر هستند و ... چرا اینکار ها انجام نمیشه؟ قاعدتن اینطور که شماها میفرمایید باید توجه اونها به جسم انسان بیشتر باشه دیگه.
    کشورهای غربی نیازی به بوق زدن و مزاحم شدن تو خیابون ندارن، چون اونجا خودفروشی آزاده و مکان هایی برای این کار هست.
    دو دوست اگر با هم رابطه ای داشته باشن و دو طرف راضی باشن کسی جلولشون رو نمیگیره.
    اینکه شما یک فاسد رو با یک افسد دفع کنی و بعدا نتیجه بگیری چه خوب که من این فاسد رو ندارم، اسمش موفقیت نیست.

همینطور که من هم قبول دارم تو کشور ما خیلی مشکل هست، ولی راهش اون افسد غرب نیست.
    که دیگه روابط فردی رو رها کردن به سمت روابط گروهی ... روی آرودن و ادم شرمش میاد حتی به زبون بیاره.

2. این کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

همینطور که من هم قبول دارم تو کشور ما خیلی مشکل هست، ولی راهش اون افسد غرب نیست.
    که دیگه روابط فردی رو رها کردن به سمت روابط گروهی ... روی آرودن و ادم شرمش میاد حتی به زبون بیاره.
    خب میشه شما راهکارتون رو ارائه بدید؟؟؟

زیرسوال بردن و مردود کردن همه که کار سختی نیست و همه میتونن عیبهای دیگران رو شماره کنن
    راهکار عملی شما چی هست که نه فاسد باشه نه افسد؟

راهکار همفکران شما که 35ساله داره اجرا میشه این نتیجش بوده که افسد و فاسد رو باهم به وجود اوردین و ماشااله از افسدوفاسد هم یه پا اونوردتر گذاشته شده

4. 7 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

زیرسوال بردن و مردود کردن همه که کار سختی نیست و همه میتونن عیبهای دیگران رو شماره کنن

راهکار همفکران شما که 35ساله داره اجرا میشه این نتیجش بوده که افسد و فاسد رو باهم به وجود اوردین و ماشااله از افسدوفاسد هم یه پا اونوردتر گذاشته شده

6. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کشورهای غربی نیازی به بوق زدن و مزاحم شدن تو خیابون ندارن، چون اونجا خودفروشی آزاده و مکان هایی برای این کار هست.
    دو دوست اگر با هم رابطه ای داشته باشن و دو طرف راضی باشن کسی جلولشون رو نمیگیره.
    اینکه شما یک فاسد رو با یک افسد دفع کنی و بعدا نتیجه بگیری چه خوب که من این فاسد رو ندارم، اسمش موفقیت نیست.

حرف دوستمون منو یاد سفرنامه های دوران قاجار و قبل از اون میندازه که نویسندگانی که به غرب سفر کرده بودند با دید خودشون و بدون هیچ نوع آشنایی به غرب، از اینکه زنان غربی با موهای باز در پیاده رو تردد میکنند نتیجه گرفته بودند که همه ی زنان غربی فاحشه هستند!

خوبه که تاریخ وجود داره و تاریخ به ما یاداور میشه در زمانی که رضاشاه (به گفته این دوستان، انگلیسی) اقدام به اجبرای کردن ثبت و قانونی شدن ازدواج و به این صورت احیای حقوق زنان میکنه مذهبیون بسیار مخالفت میکنند با این موضوع و حالا ... .

بگذریم، نتیجه گیری با دوستان.

8. 7 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

به نظرم دلیلش بخاطر نوعی کنجکاوی فرد هست و البته کنجکاوی برای موضوعی که براش جالب هست که بعدا میتونه تبدیل به عادت بشه و غیر قابل کنترل.. شاید هم ندید پدید بودن فرد محدودیتها و نقصهای تربیتی خانوادگی و اجتماعی و فرهنگی هم میتونه دلیلش باشه.. تفکیک افراطی جنسیتی در جامعه و ... هم میتونه دلیلش باشه..

10. 2 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

حرف دوستمون منو یاد سفرنامه های دوران قاجار و قبل از اون میندازه که نویسندگانی که به غرب سفر کرده بودند با دید خودشون و بدون هیچ نوع آشنایی به غرب، از اینکه زنان غربی با موهای باز در پیاده رو تردد میکنند نتیجه گرفته بودند که همه ی زنان غربی فاحشه هستند!

خوبه که تاریخ وجود داره و تاریخ به ما یاداور میشه در زمانی که رضاشاه (به گفته این دوستان، انگلیسی) اقدام به اجبرای کردن ثبت و قانونی شدن ازدواج و به این صورت احیای حقوق زنان میکنه مذهبیون بسیار مخالفت میکنند با این موضوع و حالا ... .

بگذریم، نتیجه گیری با دوستان.
    خوب پس شما زیادی سفید و سیاه میبینی که حرف من شمارو یاد قاجار انداخت !!!
    چون من نگفتم همه زن های اونجا فاسد هستن.
    گفتم نیازهای جنسیشون رو بدون محدودیت های قانونی خاصی بیان و ارضا میکنن، یا مکان هایی دارن که آدم به شیوه برده عرضه میشه با پرداخت پول !!!
    البته ببخشین به شیوه مدرن و اخلاقی از نظر شما.

12. این کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

راهکار مشخصه، چیزهایی مثل ازدواج موقت که توش تعهد هم هست.
    کسی که واقعا پول نداره زندگی تشکیل بده میتونه ازدواج موقت کنه، اما وقتی این کلمه به زبان میاد همه میگن میخوان فساد و فحشارو گسترش بدن.
    اما وقتی بگیم دوست پسر و دختر میتونن باهم رابطه داشته باشن و به کسی ربطی نداره، میگن به به چه منطق روشن گرایانه ای.
    همونایی که موافق دوستی و آزادی رابطه هستن بیشتر از همه مخالف ازدواح موقت هستن که حداقل اگر بچه ای بود طرف یه ذره مسئولیت داشته باشه.

البته اینم بگم ما کشور شلم شوربایی داریم از مخلوط فوق روشنفکرها و فوق متحجرها که هر دوشون یک آب گل آلودی تو این کشور درست کردن که هیچی رو نمیشه دید.
    از اون راهکار پر فساد غرب با این روابط گروهی و جدیدا با حیوان !!! شرف داره.

14. 3 کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

انسان طبعا عادت داره زور بالا سرش نباشه. بگن آب نخور، بدتر میخوره.
    آب بخور، بدتر نمیخوره. من معتقدم یه سری عوامل اجتماعی و ایجور موارد باید آزادی خاصی برای خودش داشته باشه.
    مثلایکی از آشنایان تعریف میکرد که با همسرش تو سی و سه پل قدم میزد . یکی پرسیده این خانوم چه نسبتی با شما داره؟ عجب ...

تا وقتی این سختگیری رو تموم نکنن اوضاع توی کشور ما بدتر میشه. گرچه فکر میکنم بحث یکم داره از موضوع اصلی منحرف میشه و من دیگه ادامه نمیدم.

16. 3 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

راهکار مشخصه، چیزهایی مثل ازدواج موقت که توش تعهد هم هست.
    کسی که واقعا پولمرداره زندگی تشکیل بده میتونه ازدواج موقت کنه، اما وقتی این کلمه به زبان میاد همه میگن میخوان فساد و فحشارو گسترش بدن.
    اما وقتی بگیم دوست پسر و دختر میتونن باهم رابطه داشته باشن و به کسی ربطی نداره، میگن به به چه منطق روشن گرایانه ای.
    همونایی که موافق دوستی و آزادی رابطه هستن بیشتر از همه مخالف ازدواح موقت هستن که حداقل اگر بچه ای بود طرف یه ذره مسئولیت داشته باشه.

البته اینم بگم ما کشور شلم شوربایی داریم از مخلوط فوق روشنفکرها و فوق متحجرها که هر دوشون یک آب گل آلودی تو این کشور درست کردن که هیچی رو نمیشه دید.
    از اون راهکار پر فساد غرب با این روابط گروهی و جدیدا با حیوان !!! شرف داره.
    ازدواج موقت یه نوع ظلمه به زن. برای اینکه مرد خیلی راحت میتونه ازدواج رو بهم بزنه و چه کاری از دست زن برمیاد؟

18. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ازدواج موقت یه نوع ظلمه به زن. برای اینکه مرد خیلی راحت میتونه ازدواج رو بهم بزنه و چه کاری از دست زن برمیاد؟
    ظلم نیست یک قرار داد دو طرفه هست.
    البته دقت کنین ما اینجا هدفمون کسایی هستن که خیلی رابطه دوست دارن و نمیتونن جلوی خودشون رو بگیرن.
    همونایی که عاشق روابط آزادن، حداقل اینجوری یک نظارتی هم روشون هست.
    اگر از تعهد فراری هستن، اینجوری میشه جمعش کرد.

من آدمای زیادی رو میبینم، اکثر اونایی که تو بوق دوستی میزنن، از تعهد طولانی مدت داشتن به یک انسان فراری هستن.
    دوست دارن آدمای موقت زیادی تو زندگیشون بیان و برن و همواره طراوت رو تجربه کنن، منم گفتم جامعه ما برای اینجور آدما هم راه حل داده و نگفته سرکوب کنین.

20. 2 کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •