تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: >>> چگونه صبح زود از خواب بیدار شویم ؟! <<<

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ذهن ها ضعیف شدن.

من امروز ساعت 8 بیدار شدم که به نظر خودم خیلی هم دیر بوده. یه یک ساعتی درس خوندم اینقدر خوابم میومد که دوباره 3 ساعت خوابیدم. بعد بیدار شدم نماز خوندم بعد دوباره به قدری خوابم میومد که خوابیدم (ولی این دفعه غلبه کردم و از خواب زدم بیرون). الان هم که ساعت 11 هست, به شدت خوابم میاد.

نمیدونم این همه خواب از کجا داره میاد. چرا اینطوری شدم من.
    صبحونه میخوری؟ اگه نمیخوری بخور خیلی تاثیر داره! البته نه هر صبحونه ای!!
    چایی با عسل یا کشمش بخور این باعث میشه خوابت بپره... با خرما هم میتونه البته چاییش پررنگ نباشه. کم رنگ باشه بهتره... شکر و شیرینی سر صبح نخور باعث گشنگی و همینطور خستگی در طول روز میشه.
    تخم مرغ بخور بهت انرژی میده...
    پنیر نخور اگه میخوای پنیر یا بقیه لبنیات رو بخوری بذار واسه شب بهتره.
    Last edited by Iloveu-ALL; 03-06-2014 at 22:01.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

ذهن ها ضعیف شدن.من امروز ساعت 8 بیدار شدم که به نظر خودم خیلی هم دیر بوده. یه یک ساعتی درس خوندم اینقدر خوابم میومد که دوباره 3 ساعت خوابیدم. بعد بیدار شدم نماز خوندم بعد دوباره به قدری خوابم میومد که خوابیدم (ولی این دفعه غلبه کردم و از خواب زدم بیرون). الان هم که ساعت 11 هست, به شدت خوابم میاد. نمیدونم این همه خواب از کجا داره میاد. چرا اینطوری شدم من.
    سلام . کمبود ویتامین D و آهن باعث بیحالی و خواب آلودگی میشه . بهتره یه چِک آپ انجام بدین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کلا اونایی که ورزش نمیکنن همیشه کسل هستن

ورزش، شام سبک، خواب ساعت ۱۱

5. این کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه torabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوب معلوم شب زود بخوابید تا صبح بتونی بیدارشی

7. این کاربر از torabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان .
    اگر بلند شدن از رختخواب براتون مشکله این کار رو انجام بدین و نتیجه ی اون رو ببینین :
    وقتی که از حالت خواب خارج میشین , هشیار میشین یعنی گوشهاتون میشنوه . این اولین مرحله ی بیدار شدن هست .
    اگر دقت کنین متوجه میشین که نفس کشیدنتون در این مرحله بسیار کند و سطحی هست .
    شروع کنین به عمیق تر نفس کشیدن .
    منظورم نفس عمیقِ ورزشی نیست که موقع ورزش انجام میدین .
    فقط 2 برابر هوا وارد ریه هاتون کنین تا میزان اکسیژن در خونتون بالا بره .
    ظرفِ 30 ثانیه تا یکی دو دقیقه قدرتتون چند برابر میشه و راحت چشماتون رو باز میکنین و تکون میخورین و با نشاط از رختخواب میاین بیرون .

توضیح بیشتر برای علاقمندان :

یکی از علتهای بیحال بودن موقع بیدار شدن , کمبود اکسیژن در خون و در نتیجه مغز و عضلات هست .
    علت کم شدن اکسیژن در خواب اینهاست :
    پائین اومدنِ ضربان قلب در خواب
    ضعیف شدنِ تنفس ( هواگیریِ بسیار کم شُشها یا همون دمِ و بازدمِ ضعیف )
    کمبود آهن در بدنِ عده ای از مردم که باعث ضعیف شدن گلبولهای قرمز در جذب اکسیژن میشه ( کم خونی ) .
    آلودگی هوا
    بسته بودن درب و پنجره ی اتاق خواب که باعث کم شدن اکسیژن در هوا میشه
    وجود بخاری گازی یا نفتی که اکسیژن زیادی میسوزونه
    درست نبودن دودکش بخاری که باعث نشتِ مقداری گاز خطرناک و کشنده ی CO ( منو اکسید کربن ) در اتاق خواب میشه و مقداری از اون جذبِ گلبولهای قرمز میشه چون قدرت جذب شدنش به گلبولها بسیار بیشتر از اکسیژن هست .
    چند تا یا همگیِ این موارد دست به دست هم میده و باعث کاهش شدید اکسیژن در خون و بیحالیِ بدن میشه .

وقتی در حالتِ نیمه بیدار شروع میکنید به تنفسی دو برابر حالتِ خواب , باعث میشین اکسیژنِ خونتون افزایش پیدا کنه .
    ظرفِ 30 ثانیه تا یک دقیقه دلتون میخواد چشماتون رو باز کنین .
    اگر مغزتون مقاومت کرد و دوست نداره نفس عمیق بکشین , باهاش مخالفت کنین و به نفس نسبتاً عمیق ادامه بدین تا موقعی که از رختخواب بیاین بیرون .

===-============================
    کلاً نفس نسبتاً عمیق کشیدن در هر حالتی خوبه ( نشسته - پیاده روی - درازکش - دویدن - دوچرخه سواری - رانندگی - درس خواندن - نت گردی - استحمام و غیره ) به شرطی که هوا نسبتاً پاک باشه از دود و غبار غلیظ

9. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض 10 ترفند برای زود بیدار شدن در صبح

۱– علت بیدار شدن در صبح زود را بدانید

برای انجام هر کاری از جمله سر یک ساعت مشخصی بیدار شدن از خواب، باید دلیل مشخصی وجود داشته باشد؛ مثلا آیا می خواهید با خانواده خود صبحانه بخورید؟ یا می خواهید کمی ورزش کنید؟ یا اینکه می خواهید خود را برای یک روز خوب آماده کنید و یا از استرس ناشی از دیر رسیدن به محل کار خسته شده اید. بعد از اینکه دلیل بیدار شدنتان در صبح زود معلوم شد، راجع به آن با خانواده خود صحبت کنید، زیرا آنها نیز همانند ساعت زنگ دار می توانند به شما در بیدار شدن کمک کنند.

۲ – راجع به کارهای صبح روز بعد فکر کنید

وقتی فهمیدید بعد از بیدار شدن از خواب، چه کار باید انجام دهید، می توانید کاری کنید که بیشتر بخوابید. با کاهش فعالیت های صبح روز بعد، می توانید ساعت زنگدار خود را چند دقیقه دیرتر کوک کنید. اگر تصمیم دارید با اعضای خانواده خود صبحانه بخورید، شب قبل وسایل سر کار یا مدرسه خود را مرتب کنید.

۳ – ساعت داخلی بدن خود را بشناسید

اگر شب ها دیر بخوابید و صبح با ساعت زنگ دار بیدار شوید، ممکن است ندانید بدنتان به چند ساعت خواب نیاز دارد. به طور کلی بدن، با روش های خاصی ساعات خواب خود را تنظیم می کند، مثل پایین آمدن ناگهانی درجه حرارت بدن، کاهش ضربان قلب و ترشح هورمون ملاتونین در خون ۱ تا ۲ ساعت قبل از خواب. بیشترین این تغییرات در ساعت ۳ تا ۴ صبح رخ می دهد. سپس بدن خود را برای بیدار شدن آماده می کند. پس یکی از بهترین کارها برای بیدار شدن در صبح زود این است که شب ها ۷ تا ۸ ساعت بخوابید؛ مثلا اگر می خواهید ساعت ۶ صبح بیدار شوید و ساعت را برای این ساعت کوک کرده اید، باید ساعت ۱۰ شب بخوابید. این کار را چند هفته انجام دهید، بعد می بینید که بدون ساعت زنگ دار هم می توانید از خواب بیدار شوید.

۴ – تحت نظر پزشک ملاتونین مصرف کنید

بدن به طور خودکار هورمون ملاتونین را برای خوابیدن ترشح می کند. هورمون ملاتونین را هورمون خواب می گویند. شما می توانید تحت نظر پزشک از مکمل های حاوی ملاتونین نیز برای کمک به ساعت درونی بدنتان استفاده کنید. بعد از چند شب مصرف این مکمل، شما زود به خواب می روید و زود از خواب بیدار می شوید. اما این را باید بدانید که ملاتونین برای همه کم خوابی ها مناسب نیست و در برخی مصرف کنندگان، خواب آلودگی در روز بعد دیده شده است. افراد مبتلا به بیماری های خودایمنی، دیابتی ها، افراد مصرف کننده قرص های ضدبارداری، داروهای گشادکننده عروق، داروهای آرامبخش و برخی داروهای فشارخون نباید خودسرانه اقدام به مصرف مکمل ملاتونین نمایند و حتما باید با پزشک در این رابطه مشورت کنند.

۵ – قبل از رفتن به رختخواب، تلویزیون نبینید

یکی از راه هایی که می توان صبح زود بیدار شد، این است که به مقدار کافی شب ها بخوابید و قبل از خواب آرامش داشته باشید. اگر قبل از خواب، تلویزیون ببینید یا با کامپیوتر کار کنید، به سختی می خوابید. حداقل یک ساعت قبل از رفتن به رختخواب، از این وسایل استفاده نکنید.

۶ – نور روشنی را در اول صبح ببینید

همانطور که گفته شد، تماشای تلویزیون قبل از خواب، باعث می شود به سختی به خواب بروید. اما تماشای تلویزیون ۱ تا ۲ ساعت بعد از بیدار شدن، می تواند به تنظیم ساعت بدن کمک کند و اینطوری می دانید که زمان بیدار شدن است. در روزهای آفتابی، با تابش نور خورشید بیدار شوید و در روزهای ابری، توسط نورهای مصنوعی از خواب بیدار شوید. پیاده روی کردن در صبح زود و یا خوردن صبحانه در هوای آزاد، باعث بهتر شدن خلق و خو و بهتر خوابیدن در شب می شود.

۷ – کارهای شب خود را بررسی کنید ببینید

چه چیزی در شب با برنامه خواب و بیداری شما تداخل می کند. شما باید مجددا فعالیت هایتان را برنامه ریزی کنید، برای مثال اگر تنها زمانی که می توانید به کلاس ورزشی بروید، بعد از خوردن شام است، باید بدانید که این کار می تواند باعث کم خوابی شما گردد. پس بهتر است صبح زود، ورزش کنید. بر اساس ارزیابی موسسه خواب، حدود ۱ نفر از ۴ نفر فرد بزرگسال معتقدند که برنامه های کاری آنها باعث می شود که خواب کافی نداشته باشند.

۸ – کیفیت خواب خود را بسنجید

اختلالات خواب همانند آپنه خواب و یا آلرژی ها و افسردگی ها می توانند باعث پایین آمدن کیفیت خواب شوند. اگر شما به سختی می خوابید و به سختی از خواب بیدار می شوید و در طول روز خسته و خواب آلود هستید، نشاندهنده پایین آمدن کیفیت خواب شما می باشد. بهتر است نزد یک پزشک بروید تا ببینید مشکل کم خوابی شما مربوط به یک بیماری است یا نه.

۹ – ساعت زنگ دار را دورتر قرار دهید

اگر ساعت زنگدار را نزدیک رختخواب خود بگذارید، موقع زنگ زدن بدون برداشتن سر از بالش می توانید آن را خاموش کنید و دوباره بخوابید. بنابراین بهتر است ساعت زنگ دار را کمی دورتر از رختخواب خود بگذارید تا وقتی زنگ زد، مجبور شوید از جایتان بلند شوید و آن را خاموش کنید. با این کار کمی هوشیار می شوید و می توانید دیگر نخوابید.

۱۰ – نظم خواب و بیداری را در تعطیلات نیز رعایت کنید

اگر شب های جمعه تا دیروقت بیدار بمانید و روز جمعه به دلیل تعطیل بودن، دیر از خواب بیدار شوید، با این کار نظم خوابیدن و ساعت درونی بدن شما به هم می ریزد و تمامی هفته بعد، خواب‌آلود خواهید بود. لذا در روزهای تعطیل هم مانند سایر روزهای هفته، سر همان ساعت مشخص بخوابید (دیر نخوابید) و سر همان ساعت معین بیدار شوید تا تنظیم ساعت داخلی بدن شما به هم نریزد. بر اساس تحقیقات، داشتن یک خواب خوب در تعطیلات باعث خوب خوابیدن و خوب بیدار شدن در طی هفته بعد می گردد.

منبع:افکار نیوز

11. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

سلام ....
    یه راه حل:قبل از خواب اگر به کاری که میخوای فردا کنی فکر کنی و همچنین با خودت بگی که فردا مثلا ساعت07:00 میخوام بیدار شم ...باور داشته باشید که بیدار میشد.

موفق باشید.

13. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

سعی کن یواش یواش ساعت بیدارشدنت رو صبح ها بیاری جلوتر.
    اینطوری خیلی راحت بعد 1 هفته میتونی تا حدی سحر خیز بشی.

حتما سعی کن روز قبلش رو ظهر نخوابی.
    شب برو ورزش.طوری که نهایت تا ساعت 11 ورزش تموم بشه.
    اینطوری خسته میشی و شب راحت تر خوابت میبره.
    البته ورزشی که هیجان نداشته باشه. بدن سازی. پیاده روی . دویدن
    Last edited by bijandarbari; 19-08-2014 at 13:23.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستانی که میخوان صبح ها سریع بیدار بشن پیشنهاد بنده یواش یواش هست هر صبح 10 تا 20 دقیقه زود تر به همین روال
    بنده 5 ساله ضب ها ساعت 1 که کم ترین ساعت هست بعضی مواقع به 2 هم رسیده صبح ها هم 7 یا 6:30 خبردارم
    خلاصه دیگه عادت کردم قبلا حتی حوصله صبحانه خوردن هم نداشتم دو سال فیکس هست به طور متولی و مرتب هم صبحانه و کارهام رو روبه راه و راهی بیرون و مغازه میشم خیلی هم خوشحالم که زود بلند میشم چون واقعا یه حس دیگه ای داره اولاش بلند میشی واسه یه زره خواب اعصابت خورد میشه ولی خوب باید یه جا دیگه قال قضیه رو بکنی فشنگی بلند بشید تموم نم نم بلد بشید مطمئن باشید بازم میرید میخوابید اولین کار بعد از بلند شدن تا جای که ممکنه به هوای تازه و چند نفس عفیق طوری که دیگه خفه بشید خدایش خیلی خیلی حال میده یعنی مغز ادم احساس سبکی میکنه بعد اب سرد و ...ادامه

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •