تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: کم شدن شارژ اعتباری (ایرانسل)

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام . اینکه اوپراتورها با کلکها و ترفندهای مختلف مردم رو سرکیسه میکنند شکی درش نیست اما تا مشترک بله نگه ( اوکی نده ) چیزی ازش کم نمیشه . اشتباهِ مردم اینه که فریبِ پیامکها رو میخورند و بهش جواب میدند . بنده سالها پیش این موضوع رو در کویت و ایران متوجه شدم و دیگه هرگز به پیامکها جواب ندادم و حذفش کردم . هرگز هم از موجودیم چیزی کم نشد
    سلام
    محمد جان بدون اینکه جواب بدیم اعتبار کم میشه
    برای ایرانسل من که اصلا از این پیاما نمیاد خوشبختانه ، مادرم همراه اول داره ، هروقت اعتبارش تموم میشه خبری از پیامک مسابقات و تبلیغات و... نیست ، هروقت شارژ میکنه این پیامکا سرازیر میشن ، به هیچکدوم هم جواب نمیده ولی از اعتبارش دزدیده میشه

2. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام . اینکه اوپراتورها با کلکها و ترفندهای مختلف مردم رو سرکیسه میکنند شکی درش نیست اما تا مشترک بله نگه ( اوکی نده ) چیزی ازش کم نمیشه . اشتباهِ مردم اینه که فریبِ پیامکها رو میخورند و بهش جواب میدند . بنده سالها پیش این موضوع رو در کویت و ایران متوجه شدم و دیگه هرگز به پیامکها جواب ندادم و حذفش کردم . هرگز هم از موجودیم چیزی کم نشد
    حدود چند ماه پیش یه بار تو یه مسابقه شرکت کردیم ولی بعد از اون دیگه به پیامکا جواب نمی دیم
    هر پیامکی که میاد کلی از شارژ کم می شه، جواب نمی دیم، خودش کم می کنه...
    چکار کنم دیگه خسته شدم
    مثلا اگه 5000 تومان شارژ کنم تو دو روز اونقدر اس ام اس می ده که 5000 تومان تموم شه

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    محمد جان بدون اینکه جواب بدیم اعتبار کم میشه
    برای ایرانسل من که اصلا از این پیاما نمیاد خوشبختانه ، مادرم همراه اول داره ، هروقت اعتبارش تموم میشه خبری از پیامک مسابقات و تبلیغات و... نیست ، هروقت شارژ میکنه این پیامکا سرازیر میشن ، به هیچکدوم هم جواب نمیده ولی از اعتبارش دزدیده میشه
    دقیقا!!
    البته ما ایرانسل داریم
    همراه اول هم دائمی داریم، نمی دونم واسه پیامکای تبلیغاتی خود همراه اول به قبض هم مبلغ اضافه می شه یا نه
    ولی ایرانسل پدر مارو در آورده :((

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلاممحمد جان بدون اینکه جواب بدیم اعتبار کم میشه برای ایرانسل من که اصلا از این پیاما نمیاد خوشبختانه ، مادرم همراه اول داره ، هروقت اعتبارش تموم میشه خبری از پیامک مسابقات و تبلیغات و... نیست ، هروقت شارژ میکنه این پیامکا سرازیر میشن ، به هیچکدوم هم جواب نمیده ولی از اعتبارش دزدیده میشه
    شاید گوشی داره از اینترنتِ کیلوبایتی استفاده میکنه و شما خبر ندارین ( برای آپدیتِ روزانه ی هواشناسی یا ساعت یا چیز دیگه ) . اگه اصلاً از اینترنت استفاده نمیکنین همه ی access point ها رو حذف کنین تا گوشی نتونه با نت تماس بگیره .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-08-2014 at 14:18.

6. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شاید گوشی داره از اینترنتِ کیلوبایتی استفاده میکنه و شما خبر ندارین ( برای آپدیتِ روزانه ی هواشناسی یا ساعت یا چیز دیگه ) . اگه اصلاً از اینترنت استفاده نمیکنین همه ی access point ها رو حذف کنین تا گوشی نتونه با نت تماس بگیره .
    نه هیچ اینترنتی در کار نیست
    صرفا وقتی اس ام اس ایرانسل میاد شارژ کم می شه
    اگه یه روز هیچ اس ام اسی نیاد شارژی هم کم نمی شه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نه هیچ اینترنتی در کار نیست صرفا وقتی اس ام اس ایرانسل میاد شارژ کم می شه .اگه یه روز هیچ اس ام اسی نیاد شارژی هم کم نمی شه
    پس به احتمال 99% شما حواستون نبوده یک سرویس پیامکیِ اطلاع رسانی رو فعال کردین . سه چهار تا از پیامکها رو درج کنین تا بگم چه سرویسی رو فعال کردین . در کویت هم با این پبامکهای اطلاع رسانی و یا پیامک sms مردم رو میچاپند . مثلا یک مسج مستقیم pup up میاد روی صفحه که نوشته : اطلاعاتِ روزانه در مورد بیماری قند . اگر yes رو بزنین فعال میشه و روزی یک پیامک پزشکی و سلامت در مورد بیماری قند میاد براتون اما پول هم کم میشه ازتون یعنی مجانی نیست .قبلاً اصلا نمی نوشتند که پولی هست اما بعدش مردم اعتراض کردندحالا دیگه آخِر پیامک نوشته مبلغ این سرویس چقدر هست و با زدن cancel سرویس لغو میشه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 12-08-2014 at 18:23.

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

فکر کنم مسابقه باشه . به خاطر همین ازت کم میشه.

11. 2 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

آره مسابقه های مختلفه
    هی می گه به مسابقه ی فلان خوش آمدید
    سه چهارتا مسابقه ی مختلف رو تو یه روز به فاصله ی یه ربع پیامک می کنه
    اونا رو لغو می کنم مسابقه های دیگه رو پیامک می کنه
    تو هیچ کدوم شرکت نکردم...
    برای لغو بعضیا باید laghv رو به 8282 بفرستم، برای بعضیا laghv EsmeMosabeghe رو به دوهزار و چهارده + یه عددی کنارش
    یه شب نشستم نزدیک 10 تا مدل مختلف رو لغو کردم
    ولی بازم چیزای دیگه می ده

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آره مسابقه های مختلفههی می گه به مسابقه ی فلان خوش آمدیدسه چهارتا مسابقه ی مختلف رو تو یه روز به فاصله ی یه ربع پیامک می کنهاونا رو لغو می کنم مسابقه های دیگه رو پیامک می کنهتو هیچ کدوم شرکت نکردم...برای لغو بعضیا باید laghv رو به 8282 بفرستم، برای بعضیا laghv EsmeMosabeghe رو به دوهزار و چهارده یه عددی کنارشیه شب نشستم نزدیک 10 تا مدل مختلف رو لغو کردمولی بازم چیزای دیگه می ده
    زنگ بزنین اوپراتور بگین هرچی سرویس پیامکی دارم همه رو لغو کنین . اگر بعدش باز هم پبامک اومد , دوباره زنگ برنین و با لهجه کمی تند بگین چرا لغو نشد ؟ داره پول از من کم میشه . اعتراض کنین و بگین میخوام با مسئول صحبت کنم داره هی از شارژم کم میشه

14. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

همونطور که دوستان گفتن به احتمال زیاد سرویسی رو فعال کردین ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •