دوست عزیز 1 این که xp sp2کند ترین ویندوزه کلامشکل داره چون خودمم مشکلشوداشتم
2 این که سیپیوتون هم مشکل داره بعداز 1ماه یا چندهفته کند میشه بخواطر ضعف وریختن برنامه یا فیلم زیاد یا زیاد داغ کردن درست شدن گلوگاه هست رمتون هم سرعتش کمه
دوست عزیز 1 این که xp sp2کند ترین ویندوزه کلامشکل داره چون خودمم مشکلشوداشتم
2 این که سیپیوتون هم مشکل داره بعداز 1ماه یا چندهفته کند میشه بخواطر ضعف وریختن برنامه یا فیلم زیاد یا زیاد داغ کردن درست شدن گلوگاه هست رمتون هم سرعتش کمه
تقریبا 5 سال هست که سیستم من اینه ولی چند ماه دچاره مشکل شدم
انتی ویروس ناد 32
با نرم افزار زیر و از منوی view بخش system information چک کنید میزان رم مصرفی شما هنگام کند شدن سیستم چقدر است؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سیستم حدوادا 5 سال هست که اسمبل شده با همین ویندوز و حتی سی دی ویندوز هم همیشه همین نسخه بوده داداش و همه چیزیش برای کار بنده تقریبا خوبه البته نمیگم عالی هست ولی هنوز کار راه اندازه
در مورد سی پی یو خودمم شک دارم اما نمیتونم تستش کنم
چشم داداش تست میکنم و عکس میزارم
واسه من خیلی جالبه بدونم این چند ماه که ویندوز عوض میکنم درست میشه بعدش چه اتفاقی تو سیستم میوفته که دوباره یهو سیستم کند میشه
چه چیزی باعث میشه و علتش چیه
دمای سی پی یو تون هم در حالت idle و هم در حالت لود بالاست دما رو بیارید پایین سیستم رو خاک گیری کنید تهویه کیس رو بهتر کنید خمیر خوب به سی پی یو بزنید و فن سی پی یو رو بررسی کنید که سالمه و درست جا خورده
ویروس هم میتونه باعث افزایش دما بشه
امروز خاک گیری میکنم هرچند خاک نداشت دیدم - در کیس بازه
فن سالمه - خمیر رو هم چک میکنم -
انتی ویروسم بروزه دوباره امروز اسکن میکنم کل کام رو
اینم تصویر اطلاعات سیستم زمانی که 2 دقیقه هست سیستم رو روشن کردم و یک فایل رو کات کردم تو یه درایو دیگه
به نظرم cpu حاللت عادی نداره
![]()
سی پی یو در حالت عادی بالاست
این میتونه از ویندوز ویروس یا یک نرم افزار یا پروسس خاص باشه که این مشکل بوجود میاد بالا بودن cpu usage هم باعث بالا رفتن دما و کندی سیستم میشود
الان سیستم رو اسکن میکنم
اما چطور میتونم اون برنامه خاص رو پیدا کنم ؟
با توجه به عکس زیر هم همه چی عادیه الی اونی که با قرمز مشخص کردم
![]()
اینکه مشکلی نداره این مربوط به idle سیستم و زمان بیکاری سیستم یعنی 85 درصد از cpu خالی است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)