سلام
باور داشتن یا نداشتن به امری خاص همیشه و لزوما باعث سبک تفکر خاصی نمیشه،بهتره که به این مسئله فقط با دید "مورد شخصی" نگاه کنیم.
فلسفه زندگی رو هرچی که فرض کنیم باید ازش لذت ببریم البته همه باهم.
سلام
باور داشتن یا نداشتن به امری خاص همیشه و لزوما باعث سبک تفکر خاصی نمیشه،بهتره که به این مسئله فقط با دید "مورد شخصی" نگاه کنیم.
فلسفه زندگی رو هرچی که فرض کنیم باید ازش لذت ببریم البته همه باهم.
1. من اخرین حرفی که گفتم این بود که "اگه البته نظر منو بخوای" بنابر این قسمت اول پستتون ربطی به موضوع نداشت
2. اصلا نفهمیدم سطر دوم پستتون یعنی چی و چه ربطی داشت به بحث من .
نمی دونم کجاش خیلی پیچیده است . یکی اومد گفت آتئیسم دین هست ، من هم گفتم نه خیر دین نیست .
دیگه بحث سر صفت هایی که بیدینی یا با دینی رو وصف کنند نیست . انقدر کش دادید قضیه رو که بحث داره منحرف میشه .
اگه کسی میگه بی دینی یا آتئیسم یک دین هست با نظر من در تضاد قرار داره . همین و بس .
دوست عزیز ممنون که نظر دادی
فلسفه زندگی ، حیوان بودن نیست ...
Last edited by Masoud-2014; 27-05-2014 at 11:44.
مگر انسان در ابتدا چه بوده؟ شاید اینطور فکر کنید که اولین انسان ها ( اولین اولین) همه لباس داشتند و حرف نیز میزدند؟فلسفه زندگی ، حیوان بودن نیست ...
هر کلمه ای که میگویید و هر احساسی که بیان میکنید همه اش ساخت بشر است , مگر نه اینکه بزرگترین اختراع بشر زبان است؟
تنها وجه تمایز انسان و حیوان زبان است و بر همین اساس نیز میگویند بشر حیوان ناطق است.
همین زبان را اگر به حیوانی بدهی کاملا" مانند انسان خواهد شد.
همین مرگی که در حال بحث در مورد آن هستید فقط با زبان انسانی معنی پیدا میکند.
اصلا" چرا باید به دنبال معنا و فلسفه زندگی باشیم.. همینطوری زندگی کنیم مگه ما رو مجبور کردن به فلسفه زندگی فکر کنیم !
انسان همون حیوان ناطقه.... یه حکیمی میگفت انسان قبل از اینکه انسان باشه باید حیوان خوبی باشه![]()
Last edited by badboys_87; 18-07-2014 at 23:33.
به نظر شما زندگی معنا و مفهومی داره ؟؟؟ یا پوچ و بی معنیه؟؟؟ این همه زندگی میکنیم آخرش به چه چیزی برسیم ؟؟
چه دلیل ارزشمندی واسه زندگی کردن وجود داره؟؟؟؟
هیچ دلیلی واسه زندگی وجود نداره، همه ش پوچ و بی معنیه. هدفی وجود نداره.
همه دلایلی که میگن توهمی بیش نیست.
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk
جدا" شما به این طرز تفکر رسیدی (نهیلیسم و آنارشیسم)....
من بزرگترین بحرانی که توش هستم همین چرایی و دلیل زندگی کردنه..یعنی چه چیز ارزشمند و خارق العاده ای برای زندگی کردن وجود داره ؟؟ هنوز نفهمیدم
از من میشنوی بیخیال این چرایی شو. چون هیچ دلیل قانع کننده ای پیدا نمیکنی. آخرش به پوچی میرسی و خیلی چیزایی که باعث ناراحتی روان آدم میشه.
با ورزشی چیزی سرت رو گرم کن...
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)