تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 11 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 104

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی سونی BRAVIA مدل w904a

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام و سپاس
    لیاقت شما در حد همون سامسونگه اونقدر شما با سواد و با مطالعه هستید که توی یه متن 4 خطی 2 تا غلط دارید (
    وگرنه سکوت کنید تا مطالب به شدت فنی ایت دیگران رو به اشتباه
    ندازه
    - بهم بگید تا لینک موتق اش رو به شما بدم) البته سکوت رو خیلی خوب اومدید ، بله بنده سکوت میکنم چون جواب ...... چون شما خاموشی است
    ممنون
    افرین به شما که همیشه دیکته ات 20 بوده
    شما جواب من رو ندادی ها! کدوم قسمت از نظراتم خلاف واقع است؟
    ما همچنان منتظریم استاد!

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام و سپاس
    لیاقت شما در حد همون سامسونگه ... ......
    ممنون
    سلام دوست عزیز

من خودم طرفدار سونی هستم . کلا از دیدن آرم SONY لذت میبرم

ولی خداییش تصویر این مدل سامسونگ رو من کنار سونی 904 دیدم خیلی خوب کار کرده تو مدل 8880 کیفیت سامسونگ رو برده بالا و به حد سونی رسونده

شما برو از نزدیک ببین این رو بخوبی متوجه کیفیت تصویرش میشی . فعلا دومین TV برتر بازار ایران 8880 هست

ولی اینو باید بدونید روشنایی تصویر و خلق رنگ های جذاب خودش یک تکنولوژی بزرگه که فعلا سامسونگ به تکنولوژی TRILUMINOS نرسیده و سونی از این نظر فعلا برترین TV ها رو داره .

در ضمن دوست عزیزمون magiteq1 به نظر من اطلاعات خیلی خوبی داره و تو انتخاب این TV هم خیلی به من کمک کردن . بهتره تحمل انتقاد رو داشته باشید درست نیست اینطور جواب بدید به نظرات مخالف . چیزی که من از اقای magiteq1 تو این مدت فهمیدم اینه که اصلا طرفداری برندها رو از روی تعصب نمیکنه و خداییش اطلاعات درست میده به کاربر . من میخواستم سونی W950 بخرم که بهم گفتن نخر مشکل نشت نور داره . این خیلی به من کمک کرد که پولم هدر نره و رفتم 904 گرفتم . در مورد سامسونگ هم خداییش نظرشون درسته شما تستش کن تصویرشو از نزدیک ببنی قطعا نظرت عوض میشه . فکر میکنم سامسونگ تصمیم گرفته بازار TV ها رو هم در دست بگیره و یه تکونی به خودش داده این SAMSUNG اون یحچال ساز قدیم نیست و خیلی پیشرفت کرده

3. 4 کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز

ولی خداییش تصویر این مدل سامسونگ رو من کنار سونی 904 دیدم خیلی خوب کار کرده تو مدل 8880 کیفیت سامسونگ رو برده بالا و به حد سونی رسونده

شما برو از نزدیک ببین این رو بخوبی متوجه کیفیت تصویرش میشی . فعلا دومین TV برتر بازار ایران 8880 هست

ولی اینو باید بدونید روشنایی تصویر و خلق رنگ های جذاب خودش یک تکنولوژی بزرگه که فعلا سامسونگ به تکنولوژی TRILUMINOS نرسیده و سونی از این نظر فعلا برترین TV ها رو داره .

در ضمن دوست عزیزمون magiteq1 به نظر من اطلاعات خیلی خوبی داره و تو انتخاب این TV هم خیلی به من کمک کردن . بهتره تحمل انتقاد رو داشته باشید درست نیست اینطور جواب بدید به نظرات مخالف . چیزی که من از اقای magiteq1 تو این مدت فهمیدم اینه که اصلا طرفداری برندها رو از روی تعصب نمیکنه و خداییش اطلاعات درست میده به کاربر . من میخواستم سونی W950 بخرم که بهم گفتن نخر مشکل نشت نور داره . این خیلی به من کمک کرد که پولم هدر نره و رفتم 904 گرفتم . در مورد سامسونگ هم خداییش نظرشون درسته شما تستش کن تصویرشو از نزدیک ببنی قطعا نظرت عوض میشه . فکر میکنم سامسونگ تصمیم گرفته بازار TV ها رو هم در دست بگیره و یه تکونی به خودش داده این SAMSUNG اون یحچال ساز قدیم نیست و خیلی پیشرفت کرده

خواهش دوست عزیز من هم وقتی میبینم شخصی به واسطه مشاوره من پس از خرید از انتخاب اش راضی خوشحال میشم
    در مورد تکنیک های افزایش کنتراست و عمق رنگ سیاه و رفرش در کل یک سری فرمول مشخص داره ولی با نام های متفاوت برای هر برند
    مثلا سامسونگ برای افزایش عمق رنگ سیاه اومده تکنیک MICRO DIMMING ULTIMATE رو در 8880 معرفی کرده با کاهش نور در مناطق تاریک رنگ سیاه رو عمیق تر میکنه
    یا contrast enhancer که در سونی مورد استفاده قرار گرفته برای افزایش عمق رنگ سیاه و یا در W955 از تکینک Extender Dynamic Range Pro
    جهت عمق بخشیدن به رنگ سیاه استفاده کرده و یا در بحث نرخ تازه سازی یا رفرش سونی و سامسونگ در 904 و 8000 دقیقا از یک تکنیک برای افزایش رفرش استفاده کردن بدین شکل که یک فریم کاملا
    سیاه رو بین دو فریم قرار دادن حالا در سامسونگ CLEAR MOTION RATE لقب گرفته و در سونی MOTION FLOW. زیاد رو این تکنیک حساس نباش چون در عمل ممکنه متفاوت با تبلیغات باشه.
    سامسونگ در نسل بعد TV هاش که سری H هست از موتور جدید AUDIO DEPTH ENHANCER استفاده کرده و اون طور که در نمایش گاه CES دیده بودن شدید از تولید رنگ و دقت اش تعریف میکردن.
    و سونی هم که امسال به جز W955 قرار نیست در رده FULL HD محصول دیگه ای عرضه کنه پس انتظار زیاده میره باز هم H8000 مثل F8000 برترین FHD 2014 شه برای اولین بار هم این TV از طراحی منحنی استفاده کرده.

H8000

W950
    Last edited by magiteq1; 06-04-2014 at 22:49.

5. 4 کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تا حالا تصویر LED منحنی رو از نزدیک ندیدم . باید جالب باشه

ولی دفعه بعدی که LED بخرم میرم سمت 4K چون دوران FHD داره تموم میشه دیگه . هر دوسال یکبار تعویض میکنم معمولا

ولی چیزی که برام جالبه عدم موفقیت 3D هست . موفقیت 3D به اون چیزی که فکر میکردم نرسید ولی 4K به شدت مجبوب شد مشکلش فقط هزینه اش هست

امیدوارم تا 2 سال دیگه قیمت 4K ها اونجور که شرکت های TV ساز کره ای هم پیش بینی کردن برسه به حد نرمال طوری که با 5 - 6 تومن بشه یه 4K خوب گرفت

7. 2 کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوست عزیز

اتفاقا سامسوتگ از شرکتایی هست که از همون اوایل تلویزیون میساخته , ما الان یک سامسونگ 20 اینچ داریم که البته به سن من قد نمیده اما بابام میگه از اولین تلویزیون های رنگی بوده که وارد ایران شده الانم تنها مشکلش اینه که تصویرش وسط صفحه جمع میشه که اونم با تعویض یک قطعه 30 تومنی درست میشه وگرنه هنوزم داره کار میکنه
    10 سال پیش فکر کنم یک تلویزیون پاناسونیک گرفتیم 29 اینچ اون موقع هنوز lcd ها نیومده بودن بازار یادمه خیلی کیفیت تصویر خوبی داشت و از سونی و سامسونگ بهتر بود اتفاقا 120 هرتز هم بود ولی 2 سال پیش پیش خود به خود لامپ تصویرش شکست ( پوکید) وقتی هم بردمیش تعمیرگاه گفتن که اینا همشون لامپ تصویرشون خود به خود میشکنه و همه ارزش تلویزیونم به لامپ تصویرشه بدون اون ارزشی نداره سر همین به پاناسونیک بدبین شدم یکم الانم که پلاسماهاش فرت و فرت برد میسوزونن
    خلاصه اینکه اینقدر سر برند خودتونو اذیت نکنید از هر چی خوشتون اومد همونو بگیرید
    Last edited by sh@y@n; 07-04-2014 at 03:36.

9. 2 کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

منو مخفی این TV رو کسی میتونه بهم بگه چطوره که واردش بشم یه نگاه بندازم ؟
    Last edited by DJMOKHTAR; 07-04-2014 at 23:33.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان اینم منو مخفی سرویس این TV سونی w904 . از یک مرکز سونی سنتر دستور کارشو گرفتم :

دکمه i

سپس دکمه 5

سپس دکمه vol+

دکمه پاور

منو سرویس باز میشه
    توجه : خیلی خطرناکه بی اطلاع به چیزی دست نزنید که جبرانش سخته

12. این کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

البته انطباق تصویر در 8880
    1000 هرتز هست و اسکن 240 هرتز داره در سونی 800 هرتز هست
    زمان پاسخ دهی پیکسل ها در 8000 سریع تر از 904 هست
    تو این تصاویر به نظم من رنگ پوست در 8000 طبیعی تر هست و در 904 کمی نارنجی هست
    در کل به نظر من تصویر در 8000 نزدیک به سورس هست
    البته در تولید رنگ 8880 و 904 بهترین ها هست در بین محصولات 2013-2014 FHD( با DELTAE 1.9 و1.7 )
    به این کلیپ ها نمیشه اعتماد کرد چون معلوم نیست TV با چه تنظیماتی داره تست میشه و اصلا شاید شخص طراف داری از یک برند خاص رو بکنه
    سلام
    شما دارین ب کیفیت تصویر سونی اون هم 904 ایراد می گیرین و هم می گین که 8880 بهتر هستش
    شما نمایندگی سام ... هستن
    دوست عزیز سامسونگ ااین مدل کیفیت تصویرش به پای 9600 الجی نمیرسه چه برسه به سونی

14. این کاربر از saeidcz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

افرین به شما که همیشه دیکته ات 20 بوده
    شما جواب من رو ندادی ها! کدوم قسمت از نظراتم خلاف واقع است؟
    ما همچنان منتظریم استاد!
    با سلام
    تقذیم به دوست سامسونگ یاز
    مقایسه تصویر سونی با سام
    از شرکت سونی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رو بعد بگو سام...
    برو بعد بگو این فیلم سونی بایدم..
    ساسونگ مارک مزخرف تو ال ای دی با اون روشنایی بیش از حد تصویر

16. این کاربر از saeidcz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

و در ضمن دوست سامسونگی لطفا ترجمه این کلیپ رو بدین ممنون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •