تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 70

نام تاپيک: خرید لپ تاپ گیم ام اس آی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

نه متاسفانه خیلی زور بزنم 5200-5300
    بیشتر به هیچ وجه..

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز حال که تا اردیبهشت می خواین صبر کنین و به GTX 860M هم راضی هستین ، بهتره صبر کنین تا لنوو مدل IdeaPad Y50 رو هم وارد بازار کنه .

چیزی که توی این لپ تاپ به چشم می خوره ، صفحه نمایش خارق العاده QHD هست که تا الان واسه ی خودش رکورد محصوب می شه و از صفحه نمایش های 3K شرکت MSI و رتینای اپل سرتره . البته صفحه نمایش برخی لپ تاپ های Samsung به این مقدار نزدیکند ( 3200X1800 )

صفحه نمایش این لپ تاپ از رزولوشن 3840X2160 بهره می بره که کیفیتی باور نکردنی بین لپ تاپ هاست .
    همچنین این لپ تاپ از کارت گرافیک GTX 860M ، اسپیکر های دوگانه JBL با سیستم صوتی Dolby home theater V4 و سیستم امنیتی Secure access برای تشخیص چهره برای ورود به ویندوز استفاده می کنه .
    همچنین وزن این لپ تاپ گیمینگ 2.6 کیلوگرمه و بدنه نازکی نیز داره .
    این لپ تاپ در دو مدل معمولی و تاچ عرضه می شه .

هنوز خبری از سایر مشخصات نیست ولی طبق گفته سازندگان قیمت شروع این لپ تاپ 999 دلاره .
    Last edited by Public Enemy; 02-04-2014 at 15:08.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوست عزیز حال که تا اردیبهشت می خواین صبر کنین و به GTX 860M هم راضی هستین ، بهتره صبر کنین تا لنوو مدل IdeaPad Y50 رو هم وارد بازار کنه .

چیزی که توی این لپ تاپ به چشم می خوره ، صفحه نمایش خارق العاده QHD هست که تا الان واسه ی خودش رکورد محصوب می شه و از صفحه نمایش های 3K شرکت MSI و رتینای اپل سرتره . البته صفحه نمایش برخی لپ تاپ های Samsung به این مقدار نزدیکند ( 3200X1800 )

صفحه نمایش این لپ تاپ از رزولوشن 3840X2160 بهره می بره که کیفیتی باور نکردنی بین لپ تاپ هاست .
    همچنین این لپ تاپ از کارت گرافیک GTX 860M ، اسپیکر های دوگانه JBL با سیستم صوتی Dolby home theater V4 و سیستم امنیتی Secure access برای تشخیص چهره برای ورود به ویندوز استفاده می کنه .

هنوز خبری از سایر مشخصات نیست ولی طبق گفته سازندگان قیمت شروع این لپ تاپ 999 دلاره .
    اگه این چیزی که میگید درست باشه که خوبه...
    ولی فک نکنم قیمت همچین مدلی زیر 1700 دلار باشه..
    ریزر همچی چیزی زده..14 اینچ با رزولوشن Q+HD 3400*1800 .و 870M...قیمتش از 2400 تازه شروع میشه...
    بعیده با این مشخصات به این ارزونی باشه...
    در ضمن...
    طراحی مدل y510p خیلی بدلم نبود...
    طراحی های ام اس آی و ایسوس خیلی زیباتره...
    آدم با یه نگاه میفهمه گیمینگه...
    ولی خب...
    رو چشم،اونم در نظر خواهم داشت...
    میشه لینکی که اینو از اونجا خوندید بدید؟
    Last edited by severusss; 02-04-2014 at 15:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

تحقیق کردم راجع بهش...
    فوق العاده بود...
    طراحیش هم راضی کنندست...
    البته برای این لپ تاپ باید تا خرداد شاید هم تیر صبر کنم...
    قیمتش فقط مهمه...با این که از 999 شروع میشه ولی خب باید دید چه کانفیگی 999ه...
    یه مسئله میمونه فقط...G750 ایسوس سری سال 2014 و 2013 میشه کارت گرافیکش رو عوض کرد...
    مثلا الان پایینترین کانفیگو با 860M خرید...بعد دوسه سال به جای 860M یدونه 870M یا 880M گذاشت...
    چون سیستم خنک کننده و سایر پارامترها مشکلی نداره...شرکت برای تعویضشم میشناسم..
    این لنووه فکر نکنم اینطوری باشه ولی اگه باشه با توجه به وزن و اندازش یه انتخاب عالی خواهد بود و به ایسوس و ام اس آی برتری داره.
    ممنون دوست عزیز از معرفی..

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

تحقیق کردم راجع بهش...
    فوق العاده بود...
    طراحیش هم راضی کنندست...
    البته برای این لپ تاپ باید تا خرداد شاید هم تیر صبر کنم...
    قیمتش فقط مهمه...با این که از 999 شروع میشه ولی خب باید دید چه کانفیگی 999ه...
    یه مسئله میمونه فقط...G750 ایسوس سری سال 2014 و 2013 میشه کارت گرافیکش رو عوض کرد...
    مثلا الان پایینترین کانفیگو با 860M خرید...بعد دوسه سال به جای 860M یدونه 870M یا 880M گذاشت...
    چون سیستم خنک کننده و سایر پارامترها مشکلی نداره...شرکت برای تعویضشم میشناسم..
    این لنووه فکر نکنم اینطوری باشه ولی اگه باشه با توجه به وزن و اندازش یه انتخاب عالی خواهد بود و به ایسوس و ام اس آی برتری داره.
    ممنون دوست عزیز از معرفی..
    تجربه نشون داده امکانات Top لپ تاپ های لنوو به عنوان آپشن عرضه می شن .
    لذا در مدل 999 دلاری پیش بینی قطعات زیر رو داریم :
    پردازنده Core I7 4700MQ
    رم 8 گیگابایت
    کارت گرافیک GTX 860M
    هارد حداقل 750 گیگابایت
    صفحه نمایش FHD
    * سیستم عامل Win 8 home Premium
    البته حدسی بود ولی احتمال این قطعات رو می شه داد
    Last edited by Public Enemy; 02-04-2014 at 20:07.

6. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

تجربه نشون داده امکانات Top لپ تاپ های لنوو به عنوان آپشن عرضه می شن .
    لذا در مدل 999 دلاری پیش بینی قطعات زیر رو داریم :
    پردازنده Core I7 4700MQ
    رم 8 گیگابایت
    کارت گرافیک GTX 860M
    هارد حداقل 750 گیگابایت
    صفحه نمایش FHD
    * سیستم عامل Win 8 home Premium
    البته حدسی بود ولی احتمال این قطعات رو می شه داد
    هممممممم....
    موافقم...
    همین برای من کافیه...
    اگه امکان تعویض با یه 870 وجود داشته باشه حتمن میخرم...
    اگه جیب یاری کرد رزولوشن 3Kشو در صورت ارائه شدن میخرم..
    فک نکنم امکان SLI رو براش در نظر گرفته باشه...
    چون که قبلا GT استفاده میکرد..
    الان GTX ه...وقدرتش در همون حد 755M SLI هس..تو رده بندی از 770M قویتره و از 755M SLI ضعیفتر...
    ولی اختلافاشون واقعا ناچیزه..
    من حدس میزنم با توجه به ضخامت پایین و عکسایی که دیدم،در صورتی که بخواد کارت گرافیک دوم اضافه کنه میاد و کارتو دومو به صورت اکسترنال اضافه میکنه،یچیز مث درایو DVD اکسترنال...
    با یه کابل خاصی متصل بشه...که تاندربلت بهترین پورت برای اتصال کارت گرافیکه..
    اگه بکنه دیگه تعویض ضپذیر بودنش مهم نیس..
    خود 860M SLI یه غول میشه...
    میکنه ینی همچی کاری بنظرت؟بعید نیس ازش...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اگه بودجه داشتی بهت میگفتم حتما asus g750 jh بگیری.اما با این بودچه سری گیم فقط msi مدل داره.بقیه برندا سری گیم زیر 7 تومن ندارن اگثرا
    ولی بنظرم یا لپ تاپ گیم نخر یا اگه میخری مدل gt 70 dragon edition msi یا asus g750 jh بخر.حیفه 5 تومن پول داری میدی.من خودم 9 سال صبر کردم تا یه چیز خوب بخرم.بنظرم میارزه 1 سال پولاتو جمع کنی بالاتررو بخری.چ.ن داری 5 تومن خرج میکنی دارم بهت میگم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اگه بودجه داشتی بهت میگفتم حتما asus g750 jh بگیری.اما با این بودچه سری گیم فقط msi مدل داره.بقیه برندا سری گیم زیر 7 تومن ندارن اگثرا
    ولی بنظرم یا لپ تاپ گیم نخر یا اگه میخری مدل gt 70 dragon edition msi یا asus g750 jh بخر.حیفه 5 تومن پول داری میدی.من خودم 9 سال صبر کردم تا یه چیز خوب بخرم.بنظرم میارزه 1 سال پولاتو جمع کنی بالاتررو بخری.چ.ن داری 5 تومن خرج میکنی دارم بهت میگم.
    سه تا مسئله هست...
    اولا ندارم بیشتر از 5 تومن..
    دوما نمیخوام بیشتر از 5 تومن خرج کنم...اصلا 10 تومن داشتم برا اونا ریزر میخریدم...
    سوما امکان صبر کردن ندارم..برای کارای دانشگام باید تا یه ماه دیگه حتمن خریده باشم.چون گیمرم هستم میزنم دست هم گیم و دانشگارو..
    بهرحال ممنون از مشاورت.
    یکی از دوستان lenovo y50 رو معرفی کرد،تصمیم گرفتم فعلا دست نگه دارم..

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

lenovo y510p من تو ریویو ها خوندم توربو بست سی پی یو زمانی که فقط یک هسته کارمیکنه فعاله یعنی مثلا وقتی شما بازی میکنید عمل نمیکنه که به نسبت مدل های دیگه حتی وای500 مدل قبلی هم تو بعضی جاها سی پی یوش ضعیفتر عمل میکنه
    + تو بازی های سنگین کیفیت و حداکثر بزاری بعضی مواقع لگ میزنه
    ام اس آی هم مدل جی اس70 الان قیمتش6255
    Last edited by maziarzar; 06-04-2014 at 14:17.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

lenovo y510p من تو ریویو ها خوندم توربو بست سی پی یو زمانی که فقط یک هسته کارمیکنه فعاله یعنی مثلا وقتی شما بازی میکنید عمل نمیکنه که به نسبت مدل های دیگه حتی وای500 مدل قبلی هم تو بعضی جاها سی پی یوش ضعیفتر عمل میکنه
    + تو بازی های سنگین کیفیت و حداکثر بزاری بعضی مواقع لگ میزنه
    ام اس آی هم مدل جی اس70 الان قیمتش6255
    turbo boost اولا با توجه به شرایط تغذیه ای لپ تاپ و نیاز نرم افزار عمل می کنه .( در همه لپ تاپ ها همین طور هست )
    - برای عملکرد مناسب باید در هنگام بازی Power Option روی high performance تنظیم باشد . در صورت عدم تنظیم Power option مناسب ، تغییر فرکانس شدید مشاهده می شود . به عنوان مثال اگر روی Battery saver قرار بگیرد فرکانس هسته ها تا 1.2 گیگاهرتز در مواقع بیکاری کاهش پیدا می کند .
    - برای turbo boost یک فرکانس حداکثر هسته تعریف شده که همیشه فقط یک هسته اجازه داره به حداکثر فرکانس برسه . ( در همه لپ تاپ ها )
    - سایر هسته ها اجازه دارند در فرکانس پایینتر از فرکانس ماکزیمم قرار بگیرند . به عنوان مثال همه هسته ها در پردارنده 3630QM i7 اجازه دارند فرکانس خودشونو به 2.8 گیگاهرتز برسونند ( همه لپ تاپ ها )
    - مستلزم افزایش یا کاهش فرکانس ، پشتیبانی نرم افزار مربوطه از این قابلیت است ، لذا در صورتی که برنامه ار این قابلیت پشتیبانی نکند ، فرکانس را روی مقدار پیش فرض ثابت نگه داری می کند ( همه لپ تاپ ها )
    - در صورتی که لپ تاپ سیستم خنک کنندگی مناسب نداشته باشه ، در سیستم های جدید به جای Overheat و خاموشی سریع سیستم ، لپ تاپ دچار کاهش فرکانس پردازنده و گرافیک ( جزیی یا شدید ) خواهد شد تا دما به مقدار مناسب برسد . این گونه موارد توی لپ تاپ های MSI بیشتر دیده می شود .
    - جزییات هر بازی با توجه به قدرت سخت افزاری باید تعیین شود . لپ تاپ های مورد بحث توانایی اجرای همه بازی ها را در ماکزیمم جزییات ندارند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •