تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: مشاوره برای سیستم رندرینگ تا7-8 تومن...( مشاوره نهایی )

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

چرا 3 گیگه. اما خب دو تاش میشه 6 گیگ دیگه...
    از نظر دمایی شما اصلاً اهمیتی قائل نمیشی؟!
    یعنی حافظه ی بیشتر، از مشخصات فنی یک کارت گرافیک و دمای کارت هم مهم تر و با اهمیت تر هست؟!!

790 هم منظورم یکی بود. یک عدد 790 بخرن برای چند سال.
    شما 790 دو هسته ای و 10 گیگ رو ضعیف تر از تیتان تک هسته ای و 6 گیگ می دونید؟!

در هر صورت تفاوت ها بین 790 و تیتان و 780 تی آی خیلی زیاد نیست به نظرم!
    هر کدوم نقاط ضعف و قوتی دارن. باید خیلی تخصصی تر از این حرفا بررسی بشه که کدوم از این سه مورد بهتره.
    هر چند کارت 790 قطعاً تا قبل از عید در ایران موجود نخواهد بود و میره واسه بعد از عید!
    اما من هر سه تاشون رو قبول دارم برای اون سیستم. اما 780 تی آی رو بخاطر دمای کمتر، بیشتر قبول دارم. در دراز مدت، از نظر دمایی قطعاً پایدارتر از 790 و تیتان خواهد بود!
    واقعاً بحث دما و حرارت قطعات خیلی مهمه و قطعاً کم ارزش تر از مشخصات فنی یک کارت گرافیک نیست.
    حرارت بالا واقعاً می تونه خانمان سوز باشه برای یک سیستم و بسیار بسیار از درجه ی اهمیت بالایی برخورداره! مخصوصاً تو چنین سیستم های ورک استیشنی که مدام در حال ارائه و انجام پردازش های سنگین هستن (به خصوص گرافیکی) حرارت بالا، جزو اصلی ترین و مهم ترین معزلات خواهد بود که البته باید بگم متاسفانه کمترین اهمیت رو براش قائل میشن خریداران! اما بدون شک یک روزی گریبان گیر کاربران خواهد شد! این رو تجربه نشون داده!

از اونجایی که رندر این خریدار عزیز گرافیکی هست و بیشترین فشار بر روی کارت گرافیک خواهد بود، لذا اکیداً بهشون توصیه می کنم به فکر دفع حرارت بالای تیتان باشن تا مبادا یک روزی از خرید این کارت، پشیمون بشن یا ناچار به فروش کارت بشن!
    Last edited by Hessam 2; 28-02-2014 at 19:59.

2. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

حسام جان حرف شما کاملا متین، قدرت پردازشی و دما صد درصد اهمیت دارن و من هم نه اطلاعی دارم نه چیزی که بخوام دو تا ti یا 790 رو ضعیف تر از تایتان بدونم.
    بحث من فقط سر vram هست، چون اگه مدل ها و تکسچر ها توش جا نشن عملا رندری صورت نمی گیره که سرعت/دماش بخواد مهمتر باشه.
    و مشکل اصلی اینجاست که دو تا کارت گرافیکی 3 گیگ، در مجموع برای رندر همون 3 گیگ میمونن و 6 گیگ نمیشه. چون کل اطلاعات باید روی هر دو کارت باشه.(چون هرگونه تبادل اصلاعات بین حافظه ها یا رم سرعت رو به شدت کم می کنه که دیگه اون وقت تنها مزیت رندر با gpu از دست میره) و همین قضیه واسه 790 (یا هر کارتی با 2 gpu مثل 690 و...)مطرحه و فقط حافظه ی یدونه از اون ها حساب میشه . مثلا اگر شما یک 780 و یک تایتان داشته باشین و بخواین از هردوشون برای رندر استفاده کنین، حداکثر حافظه ای که در اختیار دارین 3 گیگ هست(در صورت اینکه ویندوز از حافظه ی 580 استفاده نکنه) نه 9 گیگ.
    در واقع دو تا ti فقط 3 گیگ رو برای رندر فراهم می کنن که به نظر من برای کار های حرفه ای و غیر شخصی کافی نیست. مخصوصا با بودجه ای مثل مال ایشون.

4. 2 کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بسیار ممنون. استفاده کردیم.

در واقع اینطور که فرمودید، هرزرفتگی منابع (حافظه ی کارت گرافیک) وجود داره!

6. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان . من یه کمک فوری میخوام فردا دارم از بازار تهران سیستم رو خریداری میکنم .
    4930k
    main p9x79 delux
    ram 16
    vga titan
    psu:1000
    water cooling h100i
    xpg
    ssd:adata

یکی دو روزه تو بازارم تا قیمت بگیرم بعضی ها میگن مادربرد p9x79ws مشکل داره . بهتره Delux برداری بعضی ها هم میگن asus تو اورکلاک به مشکل بر میخوره . asruck یا giga بگیر به جاش.
    چی کار کنم؟؟؟؟؟ چی بگیرم؟
    در ضمن ssd غیر از adata چی خوبه که گرون هم نباشه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان . من یه کمک فوری میخوام فردا دارم از بازار تهران سیستم رو خریداری میکنم .
    4930k
    main p9x79 delux
    ram 16
    vga titan
    psu:1000
    water cooling h100i
    xpg
    ssd:adata

یکی دو روزه تو بازارم تا قیمت بگیرم بعضی ها میگن مادربرد p9x79ws مشکل داره . بهتره Delux برداری بعضی ها هم میگن asus تو اورکلاک به مشکل بر میخوره . asruck یا giga بگیر به جاش.
    چی کار کنم؟؟؟؟؟ چی بگیرم؟
    در ضمن ssd غیر از adata چی خوبه که گرون هم نباشه؟؟؟
    راهنمایی های لازم به شما شد و لزومی بر تکرار مکررات نیست. اگر قرار بر استفاده ی مطلوب از راهنمایی بود، قطعاً لحاظ می کردید در خریدتون. اما امیدوارم راهنمایی هایی که به شما شد رو با حرف سودجویانه ی فروشنده ها پر پر نکنید! بهتون جداً هشدار میدم!

فقط نکته ی پایانی اینکه به حرف بازاری ها گوش ندید! چیزهایی که فرمودید، اصلاً صحت نداره! اون مادربرد به طور ویژه برای رندرینگ طراحی شده! برای اورکلاک هم هیچ مشکلی نداره! در بازار یه خورده کمیاب شده! بخاطر همین شما رو از خریدش منع می کنن تا بتونن جنس خودشون رو آب کنن! یه مشت حرف بازاری هست که فروشنده ها برای فروش جنس های خودشون مخ مشتری رو میزنن! اگر مثل خودشون گرگ نباشید، به راحتی مخ شما رو هم خواهند زد!

بنده هم جز پیشنهاداتی که دادم، هیچ قطعه ی دیگه ای رو تایید و توصیه نمی کنم. کاملاً به خودتون مربوط میشه.

سه سیستم در صفحه ی قبل بهتون معرفی شد. شخصاً سیستم اول رو ایده آل تر از سایر سیستم ها می دونم!
    ضمناً برای کاهش هزینه، می تونید کیس ایکس 9 گرین هم بخرید به جای کولر مستر.

اگر قصد خرید کارت تیتان دارید، باید صبر کنید تا کارت تیتان بلک به بازار بیاد!
    Last edited by Hessam 2; 04-03-2014 at 00:29.

9. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دلیل اینکه تیتان رو انتخاب کردم این هست که فلون پوینت تو تیتان بیشتر از 780 هستش و 780 حدود یک هشتم تیتان هستش . تیتان توی صحنه های بسیار سنگین و یا صحنه های بسیار ریز که با پارتیکل کار میکنن در gpu رندر 8 برابر سریعتر از 780 هستش .
    توی بقیه بنچمارکها 780 ti بسیار بهتر از تیتان عمل میکنه .
    اگه میشد تیتان بلک بگیرم که عالی میشد ولی متاسفانه هم بودجه و هم زمان این اجازه رو به من نمیده .
    ولی من قلبا دوست دارم 780ti بگیرم . تا ببینیم خدا چی میخواد .
    این پیج رو ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مادر برد رو هم همون ws بر میدارم ، چشم آقا احسان.
    ssd هم adata spg ، اونم روی چشم . به هر حال ما به تجربه شما اعتماد داریم
    Last edited by night lord; 04-03-2014 at 01:51.

11. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اینکه بنده به شما 780 تی آی پیشنهاد دادم، با این ذهنیت که بعداً SLI کنید!
    البته باید رو این موضوع تحقیق کنید که چقدر افزایش کارایی در حالت SLI کارت رو مشاهده خواهید کرد. اگر تاثیری نداشته باشه، خب یقیناً تیتان ارزش خرید بالاتری داره.

ممنون. نظر لطف شماست و باعث افتخاره.

ضمناً همه جا یا به ما میگن حسن یا میگن احسان!
    حسام هستم.
    Last edited by Hessam 2; 04-03-2014 at 20:21.

13. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا من سیستم رو گرفتم ولی الان یه مشکلی دارم تمام دراورها رو نصب کردم اما تو device manager که میرم کلی آیتم هست که نشناخته؟؟؟؟!!!!!!!! نه از روی dvd مادربرد میشناسه نه از روی dvd گرافیک چبز دیگه ای هم ندارم که بخوام از روی اون بهش بشناسونم . اینا رو از کجا بید تعریف کنم و اصلا چی هستن؟؟؟؟
    اینم عکسش :

Last edited by night lord; 05-03-2014 at 00:42.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

main p9x79 ws
    cpu 4930k
    ram 32gi gskill rident 2400
    vga 780ti
    sd xpg 910 128 adata
    coolr trmaltake liuid pro کورسیر یدا نکردم
    poer 850 gold 80 plus corair
    case x9 peredator v2

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خوبه. بسیار مبارک باشه. یه تست رندرینگتون رو با سیستم بگیرید. نتیجه اش رو اعلام کنید ببینیم وضعیت چطوره. البته رو اس اس دی تست کنید. هارد دیسک نه.
    راستی اس اس دی 5 سال گارانتی تعویض هست دیگه؟ 3 ساله نباشه؟!
    قیمت هر کدوم هم بنویسی عزیز، خوشحال میشیم.
    از کدوم فروشگاه خریدین؟! ظاهراً ایشون کلاً با یکی از بهترین برندهای جهان Corsair و شاید کولر مستر میونه ای نداشت!!!
    دو قطعه ی کرسیر شما + کیس کولر مستر رو تعویض کرد!

چرا. 1000 وات کرسیر موجوده! شما از جایی که خریدی، موجود نداشت!
    مصرف سیستم شما "طبق محاسبه ی دو وبسایت معتبر بیت کوییت و کولر مستر"، 700 وات هست که لب مرزه برای سیستم شما!! 150 وات مابقی برای اورکلاک و آینده نگری کفایت می کنه و برای SLI ابداً مناسب نیست و کلاً غیرممکن هست! امیدوارم در دراز مدت مشکلی ایجاد نکنه براتون و ناچار به ارتقای پاور نشید. رو اورکلاک نیمه حرفه ای و متوسط می تونید حساب کنید. اما SLI کارت گرافیک غیرممکن هست! باز هم تکرار و تاکید می کنم که SLI 780 Ti غیرممکن هست با پاور 850 وات!
    در صورت اورکلاک، تقریباً میشه گفت سیستم شما قابل ارتقای آنچنانی هم از نظر سخت افزاری نخواهد بود که بتونید از این نظر روش حساب ویژه ای باز کنید!

کولر اچ 100 (بهترین کولر سال 2012 جهان) هم موجوده! بسیار هم از اون مدل ترمال تاک بهتر و قدرتمندتره در خنک کنندگی! اصلاً قابل مقایسه نیستن! اچ 100 دمای پردازنده رو در حالت اورکلاک و 100% (فول لود) به طور متوسط 20 درجه نسبت به اون ترمال تاک خنک تر نگه میداره!! واقعاً رقم قابل توجهیه!!!!
    امیدوارم برای اورکلاک مشکل ساز نشه براتون و از پس مهار حرارت پردازنده بر بیاد!

در مورد هارد دیسک هم ظاهراً با همون هارد گرین سر خواهید کرد که اصلاً توصیه نمی کنم! اون هارد دیسک برای کار آرشیو هست. برای کسانی که حداقل نرخ انتقال اطلاعات رو دارن! برای شما مناسب نیست!

در کل بهتر بود سرخود قطعه ای رو جایگزین نمی کردید و اینجا مشورت می گرفتید!
    من هرگز به هیچکسی قطعه ای که در بازار ناموجود باشه رو پیشنهاد نمی کنم! دلیلی نداره که پیشنهاد بدم!

در اون قسمت درایور ها هم چیز مهم نیست! اکثر کامپیوتر ها اون قسمت ناشناخته میزنه که اهمیتی نداره! حتی سیستم خود بنده هم همینطوره!
    با این وجود از نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید استفاده کنید. اتوماتیک خودش دانلود و نصب می کنه آخرین ورژن ها رو.
    Last edited by Hessam 2; 05-03-2014 at 21:21.

17. 2 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •