چرا 3 گیگه. اما خب دو تاش میشه 6 گیگ دیگه...
از نظر دمایی شما اصلاً اهمیتی قائل نمیشی؟!
یعنی حافظه ی بیشتر، از مشخصات فنی یک کارت گرافیک و دمای کارت هم مهم تر و با اهمیت تر هست؟!!
790 هم منظورم یکی بود. یک عدد 790 بخرن برای چند سال.
شما 790 دو هسته ای و 10 گیگ رو ضعیف تر از تیتان تک هسته ای و 6 گیگ می دونید؟!
در هر صورت تفاوت ها بین 790 و تیتان و 780 تی آی خیلی زیاد نیست به نظرم!
هر کدوم نقاط ضعف و قوتی دارن. باید خیلی تخصصی تر از این حرفا بررسی بشه که کدوم از این سه مورد بهتره.
هر چند کارت 790 قطعاً تا قبل از عید در ایران موجود نخواهد بود و میره واسه بعد از عید!
اما من هر سه تاشون رو قبول دارم برای اون سیستم. اما 780 تی آی رو بخاطر دمای کمتر، بیشتر قبول دارم. در دراز مدت، از نظر دمایی قطعاً پایدارتر از 790 و تیتان خواهد بود!
واقعاً بحث دما و حرارت قطعات خیلی مهمه و قطعاً کم ارزش تر از مشخصات فنی یک کارت گرافیک نیست.
حرارت بالا واقعاً می تونه خانمان سوز باشه برای یک سیستم و بسیار بسیار از درجه ی اهمیت بالایی برخورداره! مخصوصاً تو چنین سیستم های ورک استیشنی که مدام در حال ارائه و انجام پردازش های سنگین هستن (به خصوص گرافیکی) حرارت بالا، جزو اصلی ترین و مهم ترین معزلات خواهد بود که البته باید بگم متاسفانه کمترین اهمیت رو براش قائل میشن خریداران! اما بدون شک یک روزی گریبان گیر کاربران خواهد شد! این رو تجربه نشون داده!
از اونجایی که رندر این خریدار عزیز گرافیکی هست و بیشترین فشار بر روی کارت گرافیک خواهد بود، لذا اکیداً بهشون توصیه می کنم به فکر دفع حرارت بالای تیتان باشن تا مبادا یک روزی از خرید این کارت، پشیمون بشن یا ناچار به فروش کارت بشن!