lg lm9600 که بهترین ال ای دی ال جی هست در مقابل F8880 سامسونگ کم میاره 86000 که دیگه...
lg lm9600 که بهترین ال ای دی ال جی هست در مقابل F8880 سامسونگ کم میاره 86000 که دیگه...
la860 تنها برتری که داره زمان پاسخ دهی بسیار سریع پیکسل هاش هست که قطعا جزو بهترین هاست اما باز هم f8000 در این زمینه در سطح la860 ظاهر میشه ولی با کمی اخلاف ضعیف تر هست
در lm960 به دلیل استفاده از led در تمام مناطق کنتراست و عمق رنگ سیاه افزایش پیدا کرده همچنین تصویر یکدست تری داره و نشت نور کم شده ولی باز هم در سطح 8000 و 904 نیست
lg فقط oled اش فوق العاده اس. که اون هم فایده ای نداره خرید اش
منم قصدم همین تی وی 86 هستش ساموسنگ اینارم دیدم اما این جالی تر میومد از چند دلی ولی بازم نمیدونم چی بگیرم
شما چه قیمتی از اونجا گرفتی؟
نوشته شده توسط ;8133117
دوست عزیز خدایی این تی وی این همه بده یا از برند ال جی بدت میاد؟ اخه خیلی این بد میگین ازش و بلعکس از ساموسنگ تعریف میکنید
ممنون میشم راهنمایی کنید
منم برای بازی میخوام و کارایه دیگه موندم چی بگیرم
منم توی مغازه که دیدم بنظرم رسید که کیفیت تصویر سامسونگ از ال جی بهتره
البته ممکنه که نمایندگی ال جی فیلم خوبی پخش نمیکرده که تصویر کیفیتش پایین بود
دوست من مگه من هزار تا منبع نذاشتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خودم if8000 دارم ولی با این حال باز هم از معتبر ترین منابع برای شما گذاشتم بر عکس اون افرادی که حمایت کورکورانه میکن
شما اگر میگفتی با قیمت 6.5 من بدون شک w904 رو پیشنهاد میدادم ولی برای چنین بازه های قیمتی سام پیشنهاد میشه
این نکته رو هم بگم w804 در واقع input lag بسیار کم داره و از این جهت برای بازی خیلی خوبه ولی نمیتونه بر بقیه مشکلات اش سر پوش بزاره.
داداش خدا شاهد هیچ تعصبی رو هیچ برندی ندارم و فقط چیزی رو که میبینم و میدونم میگم
سامسونگ هم که میبینی زیاد پیشنهاد میدم چون نسبت به قیمتش فلان مدلش میصرفه میگم
و اصلا هم نمیگم 8600 بده
فقط میگم در مقابل 8880 سامسونگ کیفیت کمتری ارائه میده
یا سونی w804 بخر یا ال جی la7400
اگه واسه گیم میخوای
ممنون از هر دو دوستان
برای بازی میخوام اما نمیخوام همش برای بازی باشه میخوام فیلم اینا هم خوب نشون بده با زیر نویس -سیستم صوتیش خوب باشه -کیفیت تصاویر دریافتی از dvbt خوب باشه و ....
سونی بد نیست قیمتشو مدلش اما طراحی lg وsamsung بهتره همچنین امکانات جانبی دیگش
اینپوت لگ هم فکر نکنم توی ps3 خیلی معلوم بشه روی این تی وی ها نه؟
میخوام تا 3 تومن اینا یا 3400هزینه کنم و از بانه بگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)