بین ge60 و n56jr کدومش بهتره؟
بین ge60 و n56jr کدومش بهتره؟
ظاهرا Alldigitall تموم کرده . سایت زیر موجود داره 3520 :
از نظر سخت افزاری بین GE60 و N56JR ، مدل N56JR بهتر هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو چند تا فروم خارجی خوندم با این که n56jr از msi ge60 قوی تره اما در بازی ge60 بهتر عمل میکنه و برای بازی بهینه و طراحی شده.نظر شما چیه؟
به ترتیب افزایش عددشون چون همشون از سری 6 هستن
۱۰۰٪ همینطور هست و کلا G سری Gaming هستش
هر چند من چندان از MSI خوشم نمیاد و برندِ نسبتا بی کیفتی هست اما سریِ G واقعا سریِ خوبی هستش و به طورِ کلی از بقیه لپتاپ های
این کمپانی جدا هست.
اگر برای بازی میخواین من همین GE60 رو پیشنهاد میدم
(برای صدمین بار،دوستان بنظرِ من برای لپتاپ بیشتر از ۲-۳ تومن پول هدر کردنه! برای بازی بهترین ابزار
کنسول بازی هستش)
بهتر بود میگفتی pc نه کنسول منم مجبورم چون دانشجو هستم لب تاب بخرم وگرنه هیچی به pc نمیرسه
دوست عزیز لطفا لینک اون فروم های خارجی رو ذکر کنید .
MSI GE60 فاصله ی زیادی با لپ تاپ های پرفروش گیمینگ MSI مثل Dragon Edtion داره .
از نظر سخت افزاری Asus N56JR سرتر هست .
MSI GE60 از صفحه نمایش شیشه ای استفاده می کنه که بازتاب نور رو داره و ممکنه کمی شما رو اذیت کنه .
همچنین مشکل گرمای این لپ تاپ، سر و صدای بالاتر نسبت به ASUS N56JR و عدم وجود نور پیش زمینه کیبورد کاملا گوی به سمت Asus N56JR می چرخه .
بفرما داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته که پرفورمنس یا همون کارایی گرافیکی ge60 در بازی ها بهتره چون سری گیمینگ هست.یکی از عیب هاش هم به قول شما سر وصدا و گرمای زیاد این لب تاب هست اما چون من برای بازی میخام بهتره
نه خیر!
برای بازی فقط کنسول (البته بیشتر شخصی هست اما من حوصله دردسرِ بازی های Pc رو ندارم)
دادا اگه گیمر باشی خودت میدونی کنسول فقط برای تجربه انحصاری هاش خوبه وگرنه بازی از لحاظ رزولیشن و کیفیت تکسچر ها pc حرف اول رو میزنه برو یه سرچ بزن مقایسه کیفیت pc با xone و ps4 که pc چند برابر از لحاظ کیفیت از کنسول بهتره.خیلی مزایای دیگه هم داره که دیگه بحث تاپیکو عوض نمیکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)