آقا یکی آموزش این دلفی 2005 رو بذاری بی زحمت خیلی فوریه
آقا یکی آموزش این دلفی 2005 رو بذاری بی زحمت خیلی فوریه
سلام است عزیز این برنام که شما میگید هیچ ربطی به کار های vb delphi vc++ نداره ستهش خیلی پائین تر هست.
به نظر من vb از همه بهتره
براي تازه كارهاي حرفه اي :mrgreen:
سلام ای شیطون میبینم که که ویبی رو اول میکنی . نه شوخی کردم برای شروع آره خوبه ولی واسه حرفه ای نه این نسبتا ضعیف هست. :lol:نوشته شده توسط Amin ul
سلامنوشته شده توسط Nesta
نستا جان با VB مي توان برنامه هاي فوق العاده قوي و user friendly نوشت.
برنامه هايي که خارج از کشور نوشته ميشه را مقايسه کن
اين دليل نميشه چون برنامه نويسان ايراني نمي توانند به صورت قوي و حرفه اي با vb کار کنند بگيم اين زبان براي حرفه اي ها مناسب نمي باشد.
هرچند که Net. قوي تر از VB6 مي باشد.
سلام امیر جان یعنی شما ویبی رو برنامه یا زبان حرفه ای میدونین .
پس c# or delphi چی هست.به نظر من اصلا شما اگه بخواهید ویبی 6 رو با دلفی 2005 یا سی شارپ مقایسه کنین میبینین که حرفی واسه گفتن نداره .
اگه دقت کنین الان دیگه برنامه های جدید اصلا با ویبی نوشته نمیشه .
سلام
همين وي بي يک زماني خيلي کاربرد داشت.
البته درسته الان در ايران زياد باهاش کار نميشه اما يکي از زبانهايي مي باشد که کد زيادي بر روي اينترنت از اين زبان وجود دارد.
سلام یک زمانی استفاده میشد که حرف جالبی نیست .چون یه زمانی هم qbasic and pascal استفاده میشد .الان چی داره واسه گفتن .زمانی که ویبی 6 اومد بله چیزی زیاد در سطحش نبود بد که دلفی 8 اومد و 2005 که با پشتیبانی asp .net and c# دیگه الان چه در ایران چه در خارج کمتر کسی استفاده میکنه و بیشتر رو به c# and delphi and .net اوردندنوشته شده توسط PersianAmir
سلام
دوست عزيز خارج از کشور مثل ما نيستند که يک سي دي را 500 تومان کنار خيابون بخرند بعد بروند نصب کنند و با اون زبان کار کنند.
اونجا بر اساس نياز کار ميکنند و کار با زبانهاي جديد براي آنها پر هزينه مي باشد.
هنوز هم خيلي از کشورها هنوز با زبانهاي قبلي کار مي کنند.
قانون copyright در ايران رعايت نميشه. به خاطر همين ما ميتونيم براحتي با همه نوع نرم افزاري کار کنيم :mrgreen:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)