دولت با فیلترینگ اینترنت داره به صورت مستقیم به مردم می فهمونه که اقا شما هیچ بارتون نیست و نمی تونید برای خودتون تصمیم بگیرید و بنابراین ما باید برای شما تصمیم بگیریم و بگیم که چی به صلاح شماست و چی صلاح شما نیست.
دولت با فیلترینگ اینترنت داره به صورت مستقیم به مردم می فهمونه که اقا شما هیچ بارتون نیست و نمی تونید برای خودتون تصمیم بگیرید و بنابراین ما باید برای شما تصمیم بگیریم و بگیم که چی به صلاح شماست و چی صلاح شما نیست.
712:به نظر من فیلترینگ ایده کاملا خوبیه ولی به شرطی که شبکه های اجتماعی توی لیست فیلترینگ نباشن.همچنین سایت های سیاسی و حقوق بشر چون به نظر من فیلتر کردن این سایت ها نقض آزادی قلم هستش...
دوران فیلترینگ سر امده است.
فیسبوک چیزی هم نداره که فیلترش میکنن البته درونش باشی یه چیزهایی هم پیدا میشه که فیلتر نباشه برای بعضی ها مضر هست.ولی تویتر نباید فیلتر باشه
برای سایت های مستهجن موافقم.
در کشور های اروپایی فقط سایت هایی که به آزار جنسی کودکان میپردازن فیلتر هستند .
چیزی که برام جالبه اینه که همه از جنبه ی دیگران شکایت میکنن و میگن فلان سایت اشکالی نداره فیلتر بشه چون مردم جنبه اش رو ندارند .
به نظر من هر کسی خودش میدونه جنبه ی چی رو داره و جنبه ی چی رو نداره ، بنابراین یکی از افرادی که میگه مردم جنبه ندارن بیاد توضیح بده که چرا خودشونو بالاتر از عامه ی مردم میبینن و به خودشون حق قضاوت میدن؟
اگر سایتی یا هر چیزی قراره فیلتر بشه خود فرد فیلترش میکنه
تا به حال دیدین کسی جلوی پدر مادرش سایت های مستهجن باز کنه؟
سازمان فیلترینگ اینترنت توی ایران خودش هم میدونه که چه اینترنت رو فیلتر بکنه چه نکنه باز هم مردم با فیلترشکن میرن توی این سایت ها ولی می خواد فقط کار مردم رو سخت کنه.
مشکل الان هم توی ایران اینه که مردم آزادی ندارن و مشکل اصلی تر اینه که کلا نظام با این جور سایت ها مشکل داره به خاطر اینکه می دونه اگه مردم این جور چیزها رو ببینن امکان شورش توی کشور هست.
فکر نمیکنم احتیاج به توضیح باشه که این مدل فیلترینگ به غیر از هزینه و تشویق کاربر برای دست پیدا کردن به محتویات فیلتر شده نتیجه مثبتی داشته باشه.
زمان زیادی طول نمیکشه که موج دهکده جهانی بساط عمو فیلترچی هارو جمع کنه و به تاریخ بپیوندونتشون.
سلام.
توی اخبار گفته شده دارن کم کم فیلترینگ رو از روی فیسبوک برمی دارن.
فعلا از استان همدان و کرمان شروع کردند.می خوان ببینن اگه خوب عمل کرد
تا فیسبوک رو توی سایر شهر ها و استان های کشور رفع فیلترینگ کنن.
1-اصلا وظیفه هیچ حکومتی فیلترینگ نیست.همه سایتها باید باز باشند و خود مردم تصمیم بگیرند کجا بروند یا نروند
2-فیلترینگ فقط هزیه به کشور وارد می کند در حال حاضر بسیاری از افراد بیش از ده نوع نرم افزار برای عبور از فیلتر دارند و هر کس اراده کند براحتی از فیلتر عبور می کند
3-فیلترینگ سرعت اینترنت را کند می کند و یک نرم افزار دیگر را به کاربران تحمیل می کند ارتباطات از این فیلتر شکن ها معلوم نیست از کجا عبور می کند و بسیاری می توانند کاربرها را مورد سوء استفده قرار دهند.
4به بهانه بستن سایتهای جنسی ، سایتهای سیاسی هم بسته میشوند و ازادی بیان در معرض خطر قرار میگیرد.
لذا از دید من فیلترینگ وظیفه حکومت نیست همه سایتها اعم از اخلاقی و غیر اخلاقی و...باید باز باشند و افراد خودشان باید تصمیم بگیرند که کجا بروند، اینکه فردی به یک سایت غیر اخلاقی میرود به من و شما ربطی ندارد و نمیتوان بودجه کلانی را صرف این کرد که مثلا فلان فرد به سایت غیر اخلاقی نرود (که بالاخره با فیلتر شکن خواهد رفت) هر چه سخت گیری بیشتر باشد تلاش برای وارد شدن به سایتهای محدود بیشتر خواهد بود
کاملا با فیلترینگ مخالفم حتی با فیلترینگ سایتهای جنسی و...اینترنت محدوده دخالت حکومتها نیست اگر سایتی کلاهبرداری می کند یا مجرم است به دستور دادگاه بسته میشود(مثل نقض قانون کپی رایت و سوء استفاده های مالی) سایتهای جنسی هم بالاخره همه ادمها کنجکاوی دارند و سر میزنند نمیتوانیم با این کارها مردم را محدود کنیم بالاخره با فیلتر شکن وارد این سایتها میشوند فقط باید اموزش داد و اگاه کرد و زمینه ازدواج جوونا را فراهم کرد با فرایندهای طبیعی و فناوری نمیتوان مقابله کرد بستن سایتها و تفکیک جنسی و اعمالی از این قبیل محکوم به شکست هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)