تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 38

نام تاپيک: سوال در مورد ایجاد دسترسی به سیستم های home group از اینترنت

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره خدارو شکر این درست شد ،
    برای انتقال فایل ، تو فیتچرهای ویندوز iis رو فعال کردم و از internet information servis (iis) manager یه سایت اف تی پی ساختم و دسترسیش رو هم برای allow all گذاشتم و دایرکتوری فولدری رو که شیر کردم بهش دادم
    و همونجوری که شما گفتید باید وقتی تو آدرس بار وارد میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد اون دایرکتوری بشم ، یا حداقل ازم رمزی چیز بخواد ، ولی انگار نه انگار ،! چیزی نمیشه!
    سلام

وقتی اولش میزنید ftp دیگه نمیخواد آخرش هم پورت رو وارد کنید؛ کار شما در مورد ساخت ftp درست بوده؛ اول از همه اون رو به صورت داخلی تست کنید و ببینید که کار میکنه با نه؟
    در این مورد فقط مربوط به تنظیمات میشه؛ و کار خاصی هم که روی مودم نباید انجام بدید (هر چی لازم بوده انجام دادید دیگه).

این لینک هم برای راهنمایی بهتر توی تنظیمات:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی یه سوال دیگه هم دارم
    شرمنده ، هرچی جلو میرم نیازام بیشتر میشه و مسئله پیچیده تر ، البته وقتی انجام میشه خیلی لذتبخشه
    راستش من وقتی رو سیستم خودم ریموت دسکتاپ زدم و صاحب یکی دیگه از سیستم ها هم دیدو طالبش شد ، حالا من چجوری برای 2 تا سیستم ریموت دسکتاپ تعریف کنم ؟ یه پورت 3389 هست و 2 تا مشتری!
    البته اولویت اول همه این کارا همون ftp بود که هنوز به قوت خودش باقیه
    سلام مجدد

در این مورد باید پورت ورودی رو تغییر بدید ولی پورتی که به سمت سیستم فرستاده میشه رو 3389 قرار بدید:

یعنی میشه مثلا پورت ورودی 1020 و پورتی که به سمت سیستم 1 شما میره 3389؛ و برای بعدی هم همینطور، یعنی پورت ورودی 1030 مثلا، و پورتی که به سمت سیستم 2 شما میره 3389؛ اونوقت هر موقع که خواستید به سیستم 1 ریموت بزنید باید آخر IP Public که در برنامه ی ریموت میزنید پورت 1020 رو هم اضافه کنید تا به اون وصل بشه و برای سیستم 2 هم همینطور.

4. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه icao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

وقتی اولش میزنید ftp دیگه نمیخواد آخرش هم پورت رو وارد کنید؛ کار شما در مورد ساخت ftp درست بوده؛ اول از همه اون رو به صورت داخلی تست کنید و ببینید که کار میکنه با نه؟
    در این مورد فقط مربوط به تنظیمات میشه؛ و کار خاصی هم که روی مودم نباید انجام بدید (هر چی لازم بوده انجام دادید دیگه).

این لینک هم برای راهنمایی بهتر توی تنظیمات:

الان من نمیدونم وقتی میخوام یه ftp site جدید بسازم ، تو قسمت آی پی باید چی بنویسم ، آی پی ولیدمو / آی پی مودم / آی پی روتر / یا آی پی همون سیستمی که روش اف تی پی ران کردم؟
    البته اف تی پی از پرت 21 استفاده میکنه و من این پرتو از مودم فوروارد کردم به روتر و از روتر فوروارد کردم به کامپیوتر 192.168.1.50 پس این میشه آی پی اف تی پی سرورم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام مجدد

در این مورد باید پورت ورودی رو تغییر بدید ولی پورتی که به سمت سیستم فرستاده میشه رو 3389 قرار بدید:

یعنی میشه مثلا پورت ورودی 1020 و پورتی که به سمت سیستم 1 شما میره 3389؛ و برای بعدی هم همینطور، یعنی پورت ورودی 1030 مثلا، و پورتی که به سمت سیستم 2 شما میره 3389؛ اونوقت هر موقع که خواستید به سیستم 1 ریموت بزنید باید آخر IP Public که در برنامه ی ریموت میزنید پورت 1020 رو هم اضافه کنید تا به اون وصل بشه و برای سیستم 2 هم همینطور.
    تو مودمم همچین چیزی که میگید دیدم که inbonde port و outbound port ولی تو روتر قسمت پورت فورواردش به یه شکل دیگست و فقط 2 جا برای وارد کردن پورت داره
    که خودتونم میتونید ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان من نمیدونم وقتی میخوام یه ftp site جدید بسازم ، تو قسمت آی پی باید چی بنویسم ، آی پی ولیدمو / آی پی مودم / آی پی روتر / یا آی پی همون سیستمی که روش اف تی پی ران کردم؟
    البته اف تی پی از پرت 21 استفاده میکنه و من این پرتو از مودم فوروارد کردم به روتر و از روتر فوروارد کردم به کامپیوتر 192.168.1.50 پس این میشه آی پی اف تی پی سرورم؟
    سلام

اون که میگه IP وارد کنید برای زمانیه که اون سرور شما چندتا کارت شبکه با چند IP داشته باشه و یا روی همون کارت شبکه چندتا IP تنظیم شده باشه؛ شما همون IP خود سیستم رو باید بزنید(192.168.1.50)

8. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو مودمم همچین چیزی که میگید دیدم که inbonde port و outbound port ولی تو روتر قسمت پورت فورواردش به یه شکل دیگست و فقط 2 جا برای وارد کردن پورت داره
    که خودتونم میتونید ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام

توی روتر از قسمت Virtual Server استفاده کنید؛ اینجا میشه ورودی و خروجی رو از هم جدا کرد.

اگر هم نشد میتونید توی مودم تعریف کنید ورودی به مودم مثلا 1020 و خروجی از مودم به سمت روتر هم 1020 و پورت پیش فرض رو برای Remote Desktop توی ویندوز عوض کنید و بزارید همون 1020. (البته این کار رو من پیشنهاد نمیکنم؛ چون اگر به مشکل برخوردید برای رفع اون دردسر میکشید و مثلا یه وقتی ممکنه یادتون بره که پورت رو عوض کرده بودید و...)

این لینک مربوط به نحوه عوض کردن پورت:

10. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

اون که میگه IP وارد کنید برای زمانیه که اون سرور شما چندتا کارت شبکه با چند IP داشته باشه و یا روی همون کارت شبکه چندتا IP تنظیم شده باشه؛ شما همون IP خود سیستم رو باید بزنید(192.168.1.50)
    بله ، همین کارو کردم تا حدود زیادی درست شد ، ولی الان 2 تا مشکل دارم ، وقتی میخوام وارد ftp کامپیوتر مقصد بشم ، اگه از سیستم های همون شبکه لن استفاده کنم نام کاربری رو تشخیص نمیده ، و اگه بخوام از جای دیگه ، از یه سیستم وصل بشم این ارور رو میده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در موردش سرچ کردم یه چیزایی در مورد passive FTP گفتن ، ولی من اصلا نمیدونم این چی هست

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

این مراحل رو که نوشتم انجام بده ببین کجا اشکال داره:

13. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

همین کارارو کردم ، ولی نشد ، نمیدونم ایراد از کجاست ، داخل شبکه مشکلی نداره ، ولی وقتی از جای دیگه میزنم وارد نمیشه ،البته تا خود سیستم میره و یوزر نیم و پس میگیره ، حتی اگه یوزر پس اشتباه باشه قبول نمیکنه ، ولی وقتی وارد میشم اروری که بالا گفتمو میده

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اینجا در مورد کانفیگ کردن ftp گفته ،

جایی که من کارم باهاش متفاوته تعریف رنج آی پی در فایروال ftp هست و همچنین تخصیص آی پی ، اولا من نمیودنم چه رنج آی پی رو باید بهش بدم ، و این رنج آی پی رو تو روتر و مودم چحوری تعریف کنم ، وهمچنین این که چه آی پی آدرسی رو وارد کنم (البته فکر میکنم باید آدرس آی پی ولیدم رو وارد کنم ) ولی وقتی این کارو میکنم تاثیر بر کامپیوتر های خارج شبکه نداره و فقط باعث میشه همون کامپیوتر داخل شبکه هم که میتونه با وارد کردن آدرس لوکال وارد ftp اون سیستم بشه هم نتونه این کارو بکنه
    ! کلا گیج شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •